Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
ПФФФ аз няма да коментирам мача .. Бари бе,Бари ..
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
interboy,прав си и то доста.Хубаво е,че Матераци се размина само с жълт картон.И още нещо.На такива футболисти като Матераци им се вика антифутболисти.Се гледа да ритне некой.Като Гацо Бацов е - не ритне ли некой се едно не е играл.На част от интеристите (не броя мен) им харесва това,но всички други не.Дано Киву се върне в центъра на защитата по-скоро. Все едно аз съм го писал този коментар. Напълно съвпада с мнението ми. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Бавничко играхме, нямаше агресия. Това, в което халфовете ни са най-силни - пресата - отсъстваше на практика. Предпочитам да не разсъждавам много над видяното днес - все пак е едва първи кръг и след това - малко или много имаше някакво подценяване. Ше си позволя само да вметна, че Тиаго Мота специално като ново попълнение не може да си позволи повече мачове като днешния, щото много бързо ще се озове на пейката за постоянно.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Жалко...контролирахме мача...изпуснахме сумайти чисти положения. Много тъпо изпуснати 3 точки. КамерунецО определено ми харесва как пасва....очевидно бързо се адаптира към отбора...което е най-важното. С Милито ще вършат доста хубави неща за напред..
незнам вече за кой път ще го кажа...но Мота е всичко друго но не и играч...поне не и за нашият отбор...по хубаво без един играч да играем..не ми побира акъла защо Жозе продължава да го налага ![]() а да...и Рикардо в тоя стил...скоро май ше си цъка пак в Португалия.... -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
направо съдията ни го даде тоя мач и жулио сезар му помогна бая, матераци - чист червен, мота цял мач се мота, мунтари докато беше на терена нищо, майкон - средна работа(в дефанзивен план ок, обаче напред нищо), станкович - средно, ето'о и милито стояха добре , раздадоха се кой как може, обаче да кажеш че са имали по едно положение и са изтървали... имаха по няколко?!?! куаресма - въй-въх... тез циркаджийските са прекрасни ама да ги напрай като водим с 3:0, особено онова центриране с преплитането на балеринската стъпка, ако го беше центрирал остро мисля че милито беше най-отпред на позиция, а той ми го избучи във въздуха на задна греда, полвин час лети топката - морати ли да слезе да я вкарва, не знам... балотели само като го гледам и настръхвам, и то на тая възраст изглежда като животно, направо мощ струи от него, дет се вика - само като го погледнат и да се отказват да играят срещу него... обаче не знам къв му е проблема, за звезда ли се мисли, за къф обаче нищо не игра. за възможностите му изобщо беше бавен до немай къде, с тоя потенциал ако изригва по 10 пъти на мач(като за начало) малко скорост да вкара и ще е разрушителен, ама... може па да е влюбен и да е разсеян
![]() бари пък толкова да са зле, то не си настъпваха топката, то не си подаваха на 10 метра встрани, то не беше чудо. Особено първото се скъсаха от грешки, само вратаря им (Жилет , браааааааааат, как не са го зели за рекламно лице ) беше перфектен. Обаче щом тея куцички момчета ни разцъкаха 5-6 пъти, не знам за какво става въпрос. ако ни бяха набутали 3-4 нямаше да е несправедливо. Много съм разочарован, почти всички играха под възможностите си, като че ли не се и напрегнаха много, сетиха се да дигнат оборотите чак след изравнителния гол, ама беше късно. Пропуснахме доста, позволихме на бари доста положения да направят, съдията ни подари дузпа и спести картон. Единственото оптимистично от тоя мач е че по-зле май няма на къде :Д Надявам се да е било някакво единично явление цялата работа и като се видяха колко са зле, да се стегнат веднага и по-сериозно да заиграят, че вече са длъжници. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
А и още нещо че забравих, Куаресма доколкото ми е известно по-добре се справя като дясно крилце(то се и видя де като ляво колко е) в плюс че левия му крачец не е много за подаване, а по-скоро за ритане пък където иде. В същото време мисля че Балотели му е все едно и на двете крила, та мисля че много бяха объркани там работите и трябваше да разменят крилата, тоест Мъри да ги смени :д в крайна сметка Q7 ги обърка сичките пасове на външен фалц, а и забавяше атаките докато си обърне топката на десния....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti ![]() |
направо съдията ни го даде тоя мач и жулио сезар му помогна бая, матераци - чист червен, мота цял мач се мота, мунтари докато беше на терена нищо, майкон - средна работа(в дефанзивен план ок, обаче напред нищо), станкович - средно, ето'о и милито стояха добре , раздадоха се кой как може, обаче да кажеш че са имали по едно положение и са изтървали... имаха по няколко?!?! куаресма - въй-въх... тез циркаджийските са прекрасни ама да ги напрай като водим с 3:0, особено онова центриране с преплитането на балеринската стъпка, ако го беше центрирал остро мисля че милито беше най-отпред на позиция, а той ми го избучи във въздуха на задна греда, полвин час лети топката - морати ли да слезе да я вкарва, не знам... балотели само като го гледам и настръхвам, и то на тая възраст изглежда като животно, направо мощ струи от него, дет се вика - само като го погледнат и да се отказват да играят срещу него... обаче не знам къв му е проблема, за звезда ли се мисли, за къф обаче нищо не игра. за възможностите му изобщо беше бавен до немай къде, с тоя потенциал ако изригва по 10 пъти на мач(като за начало) малко скорост да вкара и ще е разрушителен, ама... може па да е влюбен и да е разсеян ![]() бари пък толкова да са зле, то не си настъпваха топката, то не си подаваха на 10 метра встрани, то не беше чудо. Особено първото се скъсаха от грешки, само вратаря им (Жилет , браааааааааат, как не са го зели за рекламно лице ) беше перфектен. Обаче щом тея куцички момчета ни разцъкаха 5-6 пъти, не знам за какво става въпрос. ако ни бяха набутали 3-4 нямаше да е несправедливо. Много съм разочарован, почти всички играха под възможностите си, като че ли не се и напрегнаха много, сетиха се да дигнат оборотите чак след изравнителния гол, ама беше късно. Пропуснахме доста, позволихме на бари доста положения да направят, съдията ни подари дузпа и спести картон. Единственото оптимистично от тоя мач е че по-зле май няма на къде :Д Надявам се да е било някакво единично явление цялата работа и като се видяха колко са зле, да се стегнат веднага и по-сериозно да заиграят, че вече са длъжници. Четяйки коментара,си мисля дали може по зле да играе Интер....и така като мисля може.....с изключение на някои епозодични избухвания на Ето'о и най вече на Милито....всичко друго си бе поредното бездушно разхождане по терена......!!! За кой ли път Виера не оправда своето включване в стартовия състав,Тиаго Мота бе бледо копие на това което съм гледал в Барса,Атлетико и Дженоа....а за Куарешма и неговите пробив в стил "бижотера" Йовов......трагедия.....!!!! Както коментирахме с един мой приятел....хубава атака но в крайна сметка топката стига до Куарешма! За защитата да не споменавам....имах чуството че тези хора не са се виждали никога......а сега играят заедно,дано другата седмица нещата бъдат другояче....изкрено се надявам....но и съмнявам,ще бъде голяма мъка!Надявам се играчите да оправдаят и да смажем Мулан! Хайде да спра с негативизма си и да кажа че виждам голям потенциал в нашия състав....ще кажете че откривам топлата вода,но смятам че най накрая имаме квалитетна двойка нападатели от световна класа,а и какъв фен ще съм ако не подкрепям и не вярвам в отбора си безрезервно...... ....така че Forza Inter!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ей виера даже го пропуснах да го коментирам , явно не съм го забелязал дали е в игра :Д ужас, тоест напълно в тон със съотборниците , ей тва е отборен дух като видиш другите да издъхват няма да се напъваш да изпъкнеш я :Д току виж му се разсърдят после в съблекалнята и му изтърват сапуна на земята :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Традицията задължава!!! Стартираме с равен и накрая пълним устите на мердите с прясна урина!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Малшанс.Топката не влизаше днес.Бари е поредният отбор,който идва на Меаца с бетон.Нищо не е станало.Начало на първенството е,до 4-ти кръг нещата ще си дойдат на мястото.Споко!Аз не се вълнувам от тоя хикс
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Традицията задължава!!! Стартираме с равен и накрая пълним устите на мердите с прясна урина!!!! ЕВАЛА! ЗА ТОВА ГОВОРЯ! Но тея са мишленца и само ревът,никакви ги няма след това.Нали ги гледам какви са потайни.Аз не се и занимавам да ги храня,а им се наслаждавам колко са жалки! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
мързи ме да ви чета всичките "професионални" мнения,но само ще кажа,че Лусио бе виновен за гола на Бари,а Етоо за това да има само 1гол в наша полза.
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Полузащитникът на Интер Деян Станкович не се притеснява от равенството 1:1 като домакини на Бари. Според него шампионът на Италия е съумял да се представи достатъчно добре. Това пише местният вестник "Кориере дело Спорт". "Най-важното нещо е да създаваме положения, тогава рано или късно ще започнем да бележим редовно", коментира бившият играч на Лацио. "Освен това бяхме много напрегнати. Това беше първият ни мач пред собствена публика, която очакваше много добро представяне. След гола видяхме един симпатичен Интер на терена", добави Станкович.
|
|
|
Guest_RIQUELME_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
аз съм сигурен че ако бяхме били всички щяха да се радват на изпълненията на куарешма.но нали стана равен сега всички се нахварлят срещу него.пък човека се забавлява на терена.роналдинъо беше най добър точно тогава когато се забавляваше в барса и постояно правеше циркаджийски номера.на мен лично ми хареса куарешма.иначе целия отбор като игра изобщо.никои не се представи според възможностите си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Винаги много се разочаровам от подобни резултати като домакин срещу съвсем непретенциозни съперници. Отдавна не бях усещал това чувство, но днес си припомних когато Моуриньо и Интер подходят арогантно и не докрай мотивирано към някои мач. Силата ни е точно в колектива и когато някой от титулярите спестят усилия, нишката започва да се прокъсва. Днес наблюдявахме тотално безхаберна игра в средната линия, от която страдаха както защитата, така и нападанието. Точните пасове, които достигаха до Милито и Ето'о се брояха на пръстите на едната ръка, а те двамата трябваше през целия мач да се опитват да изградят положение от нищото. Мога да отлича индивидуалнта игра на аржентинеца и тоталното раздаване, но щом става дума за Самуел - той все още търси точната си позиция в нападанието и не можем да се възползваме напълно от потенциала му. Няколко негови отигравания подсказаха, че все още не се е сработил с останалите в отбора и като цяло привиква с италианските защити, които са много по-солидни и сгъстени от испанските. Неприятно впечетление ми направи липсата на човек, който трябва да командва поведението и движението на халфовата ни линия. Често неможехме да ги натиснем достатъчно, да затворим пространствата и в определени моменти им позволихме доста свободно да си разцъкват. Нещо, което трябва да е недопустимо, когато играем на Меаца. Смея да твърдя, че Виейра игра сполучливо и разруши доста противникови атаки, но категорично му липсват организаторските и лидерски качества на Камбиасо. Жозе сгреши със смяната му, защото определено нямахме нужда от еднотипната и несигурна игра на Куарешма, а от човек, който да пресича рано-рано възможностите за противникови контри или бързи атаки. В този ред на мисли, ако някои трябваше да бъде сменян на полувремето, то това беше Тиаго Мота. Играта на Капитана също не ми хареса, имаше някой класически намеси - запазена марка 'Санети', но на няколко пъти позволи на чернилката от Бари, а последствие и Ривас да го надбягат или залъжат елементарно. Мястото му, според мен, не е на левия бек и се надявам срещу Милан да го видя в средата, където благодарение на опита и рутината си да даде така нужната сигурност пред защитния вал. Хъса и бързината на Сантон могат да ни донесат значително предимство срещу слабите флангови футболисти на мердите. Майкон в контраст с олицетворяващата го агресивна и мощна игра в нападение, днес беше много стабилен в защита и много неефективен в атака. Видимо не е в най-добрата си форма, но досега не е имал проблем с постоянството и вярвам, че скоро отново ще бъде познатата машина и дано Милан изпитат това на гърба си.
Цялостното ми впечетление от първия мач за сезона е, че отбора се опитва свикне с новоналожения стил на игра и новите футболисти, но за да тръгнат нещата гладко ще бъде нужно време, което Жозе няма прекалено много в излишък. Дербито чука на вратата, а нуждата от плеймейкър е осезателна. Ако такъв не бъде привлечен ни очаква сезон, в който ще се мъчим като днес да прекършим всяка по-организирана защита, разчитайки на десетки центрирания и късмет. Такъв хамалски Интер като днес е неприятно да гледаме, но Морати и Жозе показаха ясно разочарованието си и дано срещу Милан излезем преобразени и докрай амбицирани да унижим мердите. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
От този ми коментар много от вас може и да се засегнат(макар целта му да не е тази), но от първия ден в който съм в този форум едно нещо ми направи адски странно впечатление. Как фенове на Интер могат да стоят пред компа и да пишат работи от рода на "Гооооол", "Ибрааааа", "Съдията.....","коментатора.....", при положение че чакаме цяла седмица да гледаме 90те минути на любимия ни отбор.....лично не мога да си го обясня. Поне аз докато гледам Интер се изолирам от всичко останало, камоли да седна на копма и да почна да плюе по коментатора, вие любимия си отбор ли гледате или..... Разбирам на почивката, един ще иде да се изпикае, друг да си вземе нова бира от хладилника, трети да напише коментар относно видяното през полувремето, но да седите и да се правите на остроумни докато Интер играе.... аз не мога да си го обясня колкото и да съм се чудил върху това. Вие истински фенове ли сте или какво? Не искам никой да се засяга лично от коментара ми, просто ако не го бях казал нямаше да мога да заспя, сериозно! Да ти кажа честно...доста е неприятно , когато (ти сам каза) чакаш цяла седмица да гледаш любимия си отбор и някакъв коментатор , който получава пари за да коментира , бърка както имената на играчите , така и фактите около клуба.На мен лично това ми прави доста лошо впечатление и до някъде ми разваля кефа от цялата обстановка.Доста пъти съм натискал симпатичното копче "mute" само и само да не слушам безхаберните коментари на някои от коментаторите на Тв7. В момента технологиите са толкова напреднали , така че нищо не ти пречи да напишеш даден коментар във , докато носилката е влезнала на терена или има някакъв друг неигрален момент от мача , пък дори и в течение на дадена атака.Едва ли едно "хранене на коментатора" ще ти отнеме повече от 20 секудни...изтягаш се на дивана...слагаш лаптопа до тебе и споделяш всичко (или ако монитора ти е на 5 см до телевизора , както е моя случай) , което те вълнува около мача на любимия ти отбор.За това е форум на Интер...за да обсъждаме всичко около отбора ни , било то коментара относно любимия ни отбор , бутонките на Матераци или проблемите с Мунтари! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Традицията задължава!!! Стартираме с равен и накрая пълним устите на мердите с прясна урина!!!! Това ми хареса ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
САМО ИНТЕР.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Да ти кажа честно...доста е неприятно , когато (ти сам каза) чакаш цяла седмица да гледаш любимия си отбор и някакъв коментатор , който получава пари за да коментира , бърка както имената на играчите , така и фактите около клуба.На мен лично това ми прави доста лошо впечатление и до някъде ми разваля кефа от цялата обстановка.Доста пъти съм натискал симпатичното копче "mute" само и само да не слушам безхаберните коментари на някои от коментаторите на Тв7. В момента технологиите са толкова напреднали , така че нищо не ти пречи да напишеш даден коментар във , докато носилката е влезнала на терена или има някакъв друг неигрален момент от мача , пък дори и в течение на дадена атака.Едва ли едно "хранене на коментатора" ще ти отнеме повече от 20 секудни...изтягаш се на дивана...слагаш лаптопа до тебе и споделяш всичко (или ако монитора ти е на 5 см до телевизора , както е моя случай) , което те вълнува около мача на любимия ти отбор.За това е форум на Интер...за да обсъждаме всичко около отбора ни , било то коментара относно любимия ни отбор , бутонките на Матераци или проблемите с Мунтари! Незнам, може и така да е обаче лично аз никога няма да го разбера тва. И мен коментатора ме дразни, но не бих си развалил кефа от гледането на Интер с писане било то и за 20 секунди. Има i колеги, които цяла седмица не пишат, но на мача не пропускат да напишат "Голлллллл:, те са ми фаворити ![]() Всеки различно гледа мач, аз даже си изключвам и телефона да не ме занимава никой. Не ви опреквам, просто не ви разбирам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Смея да твърдя, че Виейра игра сполучливо и разруши доста противникови атаки, но категорично му липсват организаторските и лидерски качества на Камбиасо. Жозе сгреши със смяната му, защото определено нямахме нужда от еднотипната и несигурна игра на Куарешма, а от човек, който да пресича рано-рано възможностите за противникови контри или бързи атаки. Имам чувството че за почти целия форум, както и за италианските фенове на Интер, Куарешма никога няма да е "човека", с такъв негативизъм е обграден този играч, че така като гледам наистина няма да го бъде.... Имаме толкова много играчи които на моменти изобщо не се стараят, но факт е че след лошото представяне на Куарешма, изцепките на Ривас, Виейра или Бурдисо, бързо бързо се забравят... в случая Виейра и според мен игра добре, но определено не мога да се съглася че смяната му е била грешна, еми нали всички искате атакуващ халф, Куарешма какъв е, защо при всяка негова грешка той е освиркван.... не че ми е такъв любимец, но явно продължавам единствен да го защитавам и явно само аз виждам проблясъците в играта му, защото тия "циркаджийски номера" както ги наричате, точно от такива имаме нужда, нестандартни номера, изобщо не мисля че играта му е еднотипна, но определено тя е несигурна и няма как да не бъде, при положение че всички искат да го линчуват.... Така или иначе не вземем ли някакъв плеймейкър, ще си останем само със Станкович, а аз тогава предпочитам да виждам по-често Куарешма... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 10:58 PM |