Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Цял мач ги мачкаме и тея от 2 положения 2 гола калитари !!! Иначе много добра игра Ето'о почва да се вписва и с Милито стават невероятен тандем !!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Не знам ли аз нещо не съм наред,ама как може на някой да не му пука за тази купа? Нима имаме 15 суперкупи, 10 КЕШ и не знам още какво? Това си е официален трофей и се вписва във официалната визитка на отбора,а именно трофеите,успехите определят кой отбор на каква ниво е.... На мен много ми пука даже и се ядосах,защото само ние сме си виновни че не си я спечелихме.... За играчите какво да кажа - Ето'о е звяр, Мота е дупка, видя се също че Балотели е страшен талант и трябва да играе, по-добре той титуляр а Милито резерва. И КРЕАТИВЕН ХАЛФ!!!!! На тази купа може да се радват Рома, Лацио, Сампдория и т.н, целите на отбора са доста по-големи от суперкупата на Италия, за какво да се ядосвам, че ние премазахме Лацио ? С тази игра отново ще сме шампиони Октомври месец, а и в ШЛ се надявам да постигнем нещо. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Тая загуба много ми развали остатъка от деня.Счупих се от работа и за жалост не можах да догледам мача.Поне видях гола на Ето'о - БОМБА
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
На тази купа може да се радват Рома, Лацио, Сампдория и т.н, целите на отбора са доста по-големи от суперкупата на Италия, за какво да се ядосвам, че ние премазахме Лацио ? С тази игра отново ще сме шампиони Октомври месец, а и в ШЛ се надявам да постигнем нещо. Т.е. ние не признаваме нищо друго освен шампионска лига ли??? Или ние можем да се борим само на един фронт? Кви са другите дето правят требъли и не знам какво си???? Извънземни???? Знам че не е най-желания трофей,ама аз не мога да го отпиша с лека ръка и да кажа майната му, то след загубата няма какво друго да кажеш ама МЕ Е ЯД че не е при нас.....това е! Щото си я заслужавахме |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Тая загуба много ми развали остатъка от деня.Счупих се от работа и за жалост не можах да догледам мача.Поне видях гола на Ето'о - БОМБА ![]() Ние ако вземем плеймейкър, човек който да играе зад нападателите няма да имаме нужда от крила,защото схемата ни на игра няма да го изисква. По-добре повече пари за един качествен фитболист, отколкото 2 или 3ма. Все пак ние не градим нов отбор, а "ъпгрейдваме" стария ![]() Както каза Жозе 40% от играчите в титулярните 11 са нови.. т.е. още един стават 50%. Това ще да е правилната "сплав" за отбора ни тази година, или поне ми се иска да вярвам, че ще е така ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Като за първо официален мач беше много добре,само резултата не е,но останалото ми дава надежда.Напълно съм съгласен за плеймейкър,вижда се че е крайно необходим.Жалко за изтърваната купа,но се надявам че ще имаме в края на сезона.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Моуриньо: "Lazio's best players? The goalkeeper and the doctor who did very well in the final minutes...
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Как да не е важна тази купа хаха вие искате отбора да играе добре и да падаме хаха аз пък мисля да играем грозно и да биеме и да си взимаме ТРОФЕИ !!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
суасо се вклю4и много добре.можехме спокойно да си вземем ма4а.просто като 4е ли този нелеп 1-ви гол ни изненада.ина4е като цяло ми хареса играта,но пак казвам-трябва ни плеймейкър и се надявам до края на месеца да го имаме
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Това беше наистина странен мач за Интер. Аз трудно мога да си спомня мачове, когато Интер е играл по този начин миналия сезон. Наистина създадохме прекалено много положения, като се има предвид собствения ни стандарт. А Лацио успя да си вкарал единствените. Интересно ми е дали Интер тази година най-накрая няма да е малко по-офанзивен, аз лично останах приятно изненадан колко много положения създадохме.. и те не бяха плот само на изритване на топката.
Искам да обърна повечко внимание на играта на Ето'о. Той е нов играч и идва на мястото на любимеца на Жозе в Интер, дори някой може да го погледне като утешителна награда. На всичкото отгоре в интервю Жозе каза "Милито е трансфера, който ме радва най-много". В този ред на мисли помним как Жозе нямаше никаква жал към Куаресма, въпреки всичките пари, които бяха похарчени за него. Определено Ето'о в първия си мач за Интер се очакваше да се натегне, но го направи по начин, който изглеждаше фантастичен и адски обещаващ. Игра отличен футбол, постояно се връщаше да поема топката извън наказателното поле и да я подава към Милито или друг футболист включил се в атака. А няма как и да не се забележи изключителната преса, която правеше Ето'о. Определено беше адски борбен и нахъсан в този двубой, а всички знаем това е формулата при Жозе. Силно се надявам Ето'о в момента, както е тръгнал да си печели титулярното място, със същата игра да има намерението да го задържи. Можем да му пожелаем успех с фланелката и много голове. Кофти стана, че загубихме купата, няма как да не ни е неприятно.. знаем, че Лацио си ни е съперник.. и 2002 едва ли ще отшуми в нас... всеки мач с тях е важен заради тази дата. Уви днес късмета не беша с нас.. но пък можем да се надяваме да вижаме подобно желание за игра в отбора във фаза атака, днес наистина тима много се стара, и определено опита да играе разнообразно. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Освен, всичко казано от Faustico за Ето'о, точно след гола си Ето'о отказа да бъде сменен! Очакваше се да играе 70 минути заради слаба физическа подготовка, но той се раздаде до края......
А иначе ТАКЪВ ИНТЕР От много отдавна не съм наблюдавал, Уникален просто!!! Само един плеймейкър да дирижира играта ни трябва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Всички ще ни умрат на кура тая година. Бафтенския Лацо ще го поеме с 4-0 в мача от серия А. Супер ИНТЕР.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Гледах лицето на Жозе през целият мач. Той беше сигурен на 100% , че ги мачкаме като циганка грозде,знаеше че ще спечелим купата. Без да ги подценява(Лацио),даваше указания на Ето'о и Милито да настъпват по-убедително. Просто този човек е роден за треньор,за лидер и убедително се справя с това. Няма друг такъв треньор на планетата,той си е хладнокръвен убиец. Вчера всички видяхме смазващ Интер,какво има да коментираме? С тази игра много плач и сълзи ще виждаме по-лицата на другите отбори. Аз съм щастлив от начина по-който се изразяваше всяка една загубена топка и всяка една спечелена такава. Имаше пламък в очите на играчите,те горяха в мача.Това е по-важно,да накараш тези звезди да пукнат на терена,но да се борят до край. Лусио ме зарадва с тези многобройни включвания,тотално се объркват защитниците при такива ситуаций. И някой пак нападат СТАНКО? Защо ве? Ами МОТА? Защо ве? Това са играчи със големи сърца и енергия,които не поставяйте до Роналдо или Меси. Те са ЧЕРНОРАБОТНИЦИ,запомнете това. И докато Роналдо прави циркаджийски номера,те пресират и покриват целият терен за да отнемат топката,да направят нарушение дори или да се включат в атаката. Тези играчи не са любимци и трудно влизат в графа" КОМЕРСИАЛНИ",ама бачкат "ДА СИ ЕБЕ МАМАТА". Аз лично искам бачкатори,а не палячовци. Отличавам всички вчера,нямаше играч които да не показа 100%,някой даже надскочиха тази граница. Пожелавам само здраве и много работа до началото на сезона,не остана много. Сигурен съм в моща ни,тя се вжда!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Както каза Жозе-бъдещето е наше.Разбира се можем да съжаляваме че не спечелихме но играта която показахме ме радва.Представям си какво ще прави този отбор когато влезе в ритъм и новите се адаптират напълно.Този Интер е приятен за гледане.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Да така е Бъдещето е наше,но на всяка цена ни трябва плеймейкър.Играта на Ето'о и Милито е такава че трябва да бъдат изведени а това се видя че нестава както се иска,доколкото Ибра сам си овладяваше,обработваше и вкарваше.Затова си мисля че и схемата на игра щесе промени.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Ето'о и Милито е тандема за новият сезон! Пожелавам много здраве и на двамата( и не само на тях). В тях ми е надеждата за разпечатване на мрежички. Тази година Интер е по-силен. Макар и само един мач , който загубихме показа къде сме и на какво ниво сме? Във футбола има такива моменти, играеш като луд,създаваш положения и губиш мача. Някой предпочитат грозна победа , други красива загуба. Аз избирам и двете,важното е Интер да е такъв като вчера. СМЪРТОНОСЕН! Преса по- целият терен благодарение на Мота,Станко,Кучо и Мунтари! Халфовете на Лацио бяха обезверени много рано. Накрая и Балотели приложи преса,а Ето'о се оказа и чудесен халф,който може и да изнася топката. Всички играха като един отбор,отбор пълен с играчи готови да изядат тревата.Уверени в себе си и жадни за успехи. Това е Интер който искам да гледам. Само така момчета,бъдете сигурни,че успехите сами ще дойдат с такава игра!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Вчера се прибрах от море,изгледах си мача,бях на цирк после и за десерт се наковах като животно вечерта!
Няма какво да се коментира - Интер е страшно силен!!Вчера на мача се видя за какво става въпрос!Аз много се радвам,че Ето'о разпори всичко в мача срещу Лацио!Милито също си свърши работата.Лусио е мега-меганадъхан.Всички в средата на терена бяха титани.Много съм надъхан от този отбор и очаквам да "изненадаме" този сезон минимум с титла и шампионска лига..!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 293 Регистриран: 29-October 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 646 Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba ![]() |
Накратко, играхме страхотно особенно второто полувреме.В атака бяхме разнообразни, бързи и непредвидими. Личи си липсата на Ибра...за наш късмет.Ненапразно феновете на Барса проклинат Гуардиола.Излъгахме ги с този трансфер.
-------------------- ----------------
WE ARE INTER ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
За първи път виждам голямо бъдеще в ИНТЕР !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 05:55 AM |