Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Киву се поколеба дали да тегли за засада и това беше фатално.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
При първия гол Лусио не успя да изчисти топката и тя попадна точно в Матусален.А при втория грешката е от голяма степен колективна.Роки беше единствения забит в центъра нападател на Лацио и двамата не се разбраха при опазването му.Тук съм съгласен , че и Киву има голяма доза вина за гола. първият беше калитарска работа ... рикушет е това ... след това къде отиде ... а при втория в центъра около Броки бяха Санети и Киву... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Видях разнообразие в атака,мощен натиск над противника и много положения.На теб това не ти ли звучи добре.И при положение че губим според теб Жозе защитници ли трябваше да пуска? Ами ест. че нямам това предвид, ама то се видя че Суазо не знае какво да прави с топката когато не се намира пред вратата, става въпрос че в такива моменти, каквато и да е формата на Куарешма и Мансини, поне те са крила, работата им е да създават положения, Балотели освен че е нападател, върши и това, ама както и да е, според мен не са влезнали във форма всички, от там дойде цялата работа... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Аз не мога да разбера защо Жозе не взима така нужния градивен халф? Няма друг отбор в света ,който да има толкова "ринещи" халфове,колкото нас! Просто не е обяснимо. Личи си че е наложително да се вземе някой като Ваарт примерно или Снайдер,но не се взимат никакви мерки и това почва да ме дразни. Ако вземем плеймейкър ще имаме много добър състав иначе пак ще си останем само с надеждите за подвизи в ШЛ.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Правилно отмениха гола, влияе на играта и без да докосва топката. Аз съм доволен от отбора, не ми пука за тази купа. Не знам ли аз нещо не съм наред,ама как може на някой да не му пука за тази купа? Нима имаме 15 суперкупи, 10 КЕШ и не знам още какво? Това си е официален трофей и се вписва във официалната визитка на отбора,а именно трофеите,успехите определят кой отбор на каква ниво е.... На мен много ми пука даже и се ядосах,защото само ние сме си виновни че не си я спечелихме.... За играчите какво да кажа - Ето'о е звяр, Мота е дупка, видя се също че Балотели е страшен талант и трябва да играе, по-добре той титуляр а Милито резерва. И КРЕАТИВЕН ХАЛФ!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Суазо игра доста добре за малкото време на терена. Това му беше първото влизане в игра...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не знам ли аз нещо не съм наред,ама как може на някой да не му пука за тази купа? Нима имаме 15 суперкупи, 10 КЕШ и не знам още какво? Това си е официален трофей и се вписва във официалната визитка на отбора,а именно трофеите,успехите определят кой отбор на каква ниво е.... На мен много ми пука даже и се ядосах,защото само ние сме си виновни че не си я спечелихме.... За играчите какво да кажа - Ето'о е звяр, Мота е дупка, видя се също че Балотели е страшен талант и трябва да играе, по-добре той титуляр а Милито резерва. И КРЕАТИВЕН ХАЛФ!!!!! Аз не съм с Интер заради купите! Не ми пука за купите. Всички купи да си ги заврат отзад,аз Интер не го оставям.Искам отбора ми да играе както днес! ЕВАЛА! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Абе какво сте гледали вие бре..., вторият гол беше чиста грешка и заслуга на Сезар. Беше излезнал напред и Роки със стахотен прехвърлящ удар го преодоля. Първият гол пък падна след игра с ръка на Матусалем, която бе разперена и това си беша 1000 процентово нарушение на правилата, но разбира се ние сме си виновни, че не си реализирахме положенята и не победихме. Аз съм доволен от игарата на отбора и съм оптимист за бъдещето ни.Поздравявам момчетата за усилията и старанието, които положха да победим, но така е понякога във футбола, един път се получава, друг път не.
FORZA INTER !!!!! ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
И Балотели и Суазо се включиха добре ... а Милито да е резерва е некъв абсурд
![]() И Моуриньо знае, че му трябва креативен футблолист зад нападателите и онзи ден каза, че иска такъв, т.е. селекцията не е приключила, Морати да мисли. Още миналия сезон по това време искаше да вземе Лампард и беше близо, но от Челси го разкандърдисаха с нова заплата. Тази година напираше за Деко и пак не му го дадоха- сега искат пари, но по скоро въртят номера. Зависи дали ще харчим милионите от Ето`о ... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Е то остава да не ги харчим!! След като искаме да постигнем нещо значимо в Европа си трябва и сериозна селекция.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Ами ест. че нямам това предвид, ама то се видя че Суазо не знае какво да прави с топката когато не се намира пред вратата, става въпрос че в такива моменти, каквато и да е формата на Куарешма и Мансини, поне те са крила, работата им е да създават положения, Балотели освен че е нападател, върши и това, ама както и да е, според мен не са влезнали във форма всички, от там дойде цялата работа... Не така с моя любимец! Аз тъкмо щях да го похваля че се включи много добре и раздвижи играта, което си беше факт де не само аз съм го видял. В интерес на истината като крило от дясно Суазо направи повече чисти влизания в наказателното поле за малкото минути които игра на терена, отколкото Куаресма прави за цял мач игра! Пантерата този сезон ще си покаже зъбите не веднъж, помнете ми думите ![]() Аз съм доволен от играта която показахме, имахме много положения което е най-важното. Тези пропуски се дължат главно на формата на играчите, все още не са си "настроили мерника" както трябва, но и това ще стане. Първия им гол си беше чист късмет, всичко стана много бързо, Лусио да не е Батман! Вторият им гол си беше класно отиграване на голмайстор, нашата грешка е друг въпрос ![]() Вратаря им се уака да спасява! Ето'о и Милито показаха че имат бъдеще заедно на терена, а като гледам как Ето'о ги развинтваше защитниците на Лацио май думите ми ще се окажат истина, а именно защитата в Италия е грамотна тактически, но пък мудна и бавна ![]() Некои си мислят, че с един плеймейкър и ще сме..... със сигурност ще има разлика ама махнете розовите очила, няма такъв плеймейкър който като дойде да раздава пасове на поразия и нападателите ни да се късат да бележат ![]() Ще ставаме по-добри и по-добри ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Абе какво сте гледали вие бре..., вторият гол беше чиста грешка и заслуга на Сезар. Беше излезнал напред и Роки със стахотен прехвърлящ удар го преодоля. Първият гол пък падна след игра с ръка на Матусалем, която бе разперена и това си беша 1000 процентово нарушение на правилата, но разбира се ние сме си виновни, че не си реализирахме положенята и не победихме. Аз съм доволен от игарата на отбора и съм оптимист за бъдещето ни.Поздравявам момчетата за усилията и старанието, които положха да победим, но така е понякога във футбола, един път се получава, друг път не. FORZA INTER !!!!! ![]() Матусалем не игра с ръка! Топката срещна лицето му,даже главата му се отметна назад,срещна го фронтално! Ние ги смазахме,това е! Играхме като изроди.Това е по-важно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Аз не съм с Интер заради купите! Не ми пука за купите. Всички купи да си ги заврат отзад,аз Интер не го оставям.Искам отбора ми да играе както днес! ЕВАЛА! Ами като няма да се борим за купи за какво ще играем тогава,за турнира ИНТЕРТОТО ли? Тука всеки втори иска да вземем КЕШ напролет...това нали е купа пак? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Аз не мога да разбера защо Жозе не взима така нужния градивен халф? Няма друг отбор в света ,който да има толкова "ринещи" халфове,колкото нас! Просто не е обяснимо. Личи си че е наложително да се вземе някой като Ваарт примерно или Снайдер,но не се взимат никакви мерки и това почва да ме дразни. Ако вземем плеймейкър ще имаме много добър състав иначе пак ще си останем само с надеждите за подвизи в ШЛ. Халф ще се вземе то е ясно, щом са го казали всички от ръководството. Въроса е кой и кога, нека все пак изчакаме и направим точния избор иначе има цял сезон да съжаляваме ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Отдавна не сме имали нападател като Ето'о,може би от времето на Роналдо.От целия отбор съм доволен с изключение на Мота.Милито се справи,хареса ми как игра,Суазо и Балотели се справиха чудесно.За Ето'о нямам думи,НЕВЕРОЯТЕН!Според мен Станкович трябва да играе на мястото на Мота,а зад Ето'о и Милито да бъде Марио.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Ние сме Интер и винаги играем за победа! Когато това не стане , мен лично ми се скапва целия ден.В момента съм доста афектиран от загубата и ми е трудно да възхвалявам играчите ни на ляво и надясно.Предпочитам грозна победа , пред красива загуба!
Кинтерист , не сме от Интер заради титлите , но те са нашата цел! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами като няма да се борим за купи за какво ще играем тогава,за турнира ИНТЕРТОТО ли? Тука всеки втори иска да вземем КЕШ напролет...това нали е купа пак? Купите са десерта! Нямаме КЕШ 40 години и какво? Кой е интерист още? Кой ще се отказва? Който иска купи,да ходи в Барса,той Златан няма да е сам. Каква е гаранцията,че Барса ще вземе КЕШ? ФРАНЦИЯ е ГАРАНЦИЯТА! Любовта към отбора остава,или я имаш или си с отбора заради купите! Тва е! Днес имаше голям Интер,МНОГО ГОЛЯМ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Купите са десерта! Нямаме КЕШ 40 години и какво? Кой е интерист още? Кой ще се отказва? Който иска купи,да ходи в Барса,той Златан няма да е сам. Каква е гаранцията,че Барса ще вземе КЕШ? ФРАНЦИЯ е ГАРАНЦИЯТА! Любовта към отбора остава,или я имаш или си с отбора заради купите! Тва е! Днес имаше голям Интер,МНОГО ГОЛЯМ! Аз не искам гаранции,аз искам титли,искам купи,искам успехи.....Доста време съм стоял на "сухо" като фен(без трофеи) и сега съм гладен за такива!!! Тези титли искам да са само предястието...апетита идва с яденето,витрината ни е голяма и аз искам да я пълним...а е ясно че който е тука не е заради трофеите,но именно трофеите ни радват!!! И ни помагат да затваряме устите на мердите,юветата и тем подобни... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:17 PM |