IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

11 страници V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Лацио (Супер Купа на Италия), 1:2
radiinter
коментар Aug 8 2009, 16:20
Коментар #161

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Киву се поколеба дали да тегли за засада и това беше фатално.
Go to the top of the page

+Quote Post
J.M.
коментар Aug 8 2009, 16:21
Коментар #162

Заинтересован Интерист

Група: Members

Коментари: 249
Регистриран: 4-June 08
Град: Varna
Потребител No.: 544

Цитат(Scofield @ Aug 8 2009, 05:19 PM) *
При първия гол Лусио не успя да изчисти топката и тя попадна точно в Матусален.А при втория грешката е от голяма степен колективна.Роки беше единствения забит в центъра нападател на Лацио и двамата не се разбраха при опазването му.Тук съм съгласен , че и Киву има голяма доза вина за гола.

първият беше калитарска работа ... рикушет е това ... след това къде отиде ... а при втория в центъра около Броки бяха Санети и Киву...

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Aug 8 2009, 16:28
Коментар #163

Guests

Цитат(radiinter @ Aug 8 2009, 05:11 PM) *
Видях разнообразие в атака,мощен натиск над противника и много положения.На теб това не ти ли звучи добре.И при положение че губим според теб Жозе защитници ли трябваше да пуска?

Ами ест. че нямам това предвид, ама то се видя че Суазо не знае какво да прави с топката когато не се намира пред вратата, става въпрос че в такива моменти, каквато и да е формата на Куарешма и Мансини, поне те са крила, работата им е да създават положения, Балотели освен че е нападател, върши и това, ама както и да е, според мен не са влезнали във форма всички, от там дойде цялата работа...

+Quote Post
radiinter
коментар Aug 8 2009, 16:32
Коментар #164

Moderator

Цитат(Boy_San77 @ Aug 8 2009, 05:28 PM) *
каквато и да е формата на Куарешма и Мансини, поне те са крила, работата им е да създават положения

Това им е работата но не си я вършат.А Суазо се включи много добре.

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Aug 8 2009, 16:32
Коментар #165

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Потребител No.: 325

Аз не мога да разбера защо Жозе не взима така нужния градивен халф? Няма друг отбор в света ,който да има толкова "ринещи" халфове,колкото нас! Просто не е обяснимо. Личи си че е наложително да се вземе някой като Ваарт примерно или Снайдер,но не се взимат никакви мерки и това почва да ме дразни. Ако вземем плеймейкър ще имаме много добър състав иначе пак ще си останем само с надеждите за подвизи в ШЛ.

--------------------

+Quote Post
adriano1
коментар Aug 8 2009, 16:34
Коментар #166

Интер Маняк

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Цитат(SvetJlio @ Aug 8 2009, 03:01 PM) *
Правилно отмениха гола, влияе на играта и без да докосва топката. Аз съм доволен от отбора, не ми пука за тази купа.

Не знам ли аз нещо не съм наред,ама как може на някой да не му пука за тази купа? Нима имаме 15 суперкупи, 10 КЕШ и не знам още какво? Това си е официален трофей и се вписва във официалната визитка на отбора,а именно трофеите,успехите определят кой отбор на каква ниво е....
На мен много ми пука даже и се ядосах,защото само ние сме си виновни че не си я спечелихме....
За играчите какво да кажа - Ето'о е звяр, Мота е дупка, видя се също че Балотели е страшен талант и трябва да играе, по-добре той титуляр а Милито резерва.
И КРЕАТИВЕН ХАЛФ!!!!!

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Aug 8 2009, 16:35
Коментар #167

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Суазо игра доста добре за малкото време на терена. Това му беше първото влизане в игра...

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
radiinter
коментар Aug 8 2009, 16:37
Коментар #168

Moderator

Цитат(adriano1 @ Aug 8 2009, 05:34 PM) *
Не знам ли аз нещо не съм наред,ама как може на някой да не му пука за тази купа?

Отбора има много по-високи цели и се подготвя така че да е във форма през Април-Май месец а не през Август.

+Quote Post
kinterista
коментар Aug 8 2009, 16:40
Коментар #169

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

QUOTE(adriano1 @ Aug 8 2009, 05:34 PM) *
Не знам ли аз нещо не съм наред,ама как може на някой да не му пука за тази купа? Нима имаме 15 суперкупи, 10 КЕШ и не знам още какво? Това си е официален трофей и се вписва във официалната визитка на отбора,а именно трофеите,успехите определят кой отбор на каква ниво е....
На мен много ми пука даже и се ядосах,защото само ние сме си виновни че не си я спечелихме....
За играчите какво да кажа - Ето'о е звяр, Мота е дупка, видя се също че Балотели е страшен талант и трябва да играе, по-добре той титуляр а Милито резерва.
И КРЕАТИВЕН ХАЛФ!!!!!

Аз не съм с Интер заради купите! Не ми пука за купите. Всички купи да си ги заврат отзад,аз Интер не го оставям.Искам отбора ми да играе както днес! ЕВАЛА!

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар Aug 8 2009, 16:41
Коментар #170

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Абе какво сте гледали вие бре..., вторият гол беше чиста грешка и заслуга на Сезар. Беше излезнал напред и Роки със стахотен прехвърлящ удар го преодоля. Първият гол пък падна след игра с ръка на Матусалем, която бе разперена и това си беша 1000 процентово нарушение на правилата, но разбира се ние сме си виновни, че не си реализирахме положенята и не победихме. Аз съм доволен от игарата на отбора и съм оптимист за бъдещето ни.Поздравявам момчетата за усилията и старанието, които положха да победим, но така е понякога във футбола, един път се получава, друг път не.

FORZA INTER !!!!! s_inter.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
J.M.
коментар Aug 8 2009, 16:42
Коментар #171

Заинтересован Интерист

Коментари: 249
Регистриран: 4-June 08
Град: Varna
Потребител No.: 544

И Балотели и Суазо се включиха добре ... а Милито да е резерва е некъв абсурд red.gif

И Моуриньо знае, че му трябва креативен футблолист зад нападателите и онзи ден каза, че иска такъв, т.е. селекцията не е приключила, Морати да мисли. Още миналия сезон по това време искаше да вземе Лампард и беше близо, но от Челси го разкандърдисаха с нова заплата. Тази година напираше за Деко и пак не му го дадоха- сега искат пари, но по скоро въртят номера. Зависи дали ще харчим милионите от Ето`о ...

--------------------

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Aug 8 2009, 16:44
Коментар #172

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Потребител No.: 325

Е то остава да не ги харчим!! След като искаме да постигнем нещо значимо в Европа си трябва и сериозна селекция.

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Aug 8 2009, 16:45
Коментар #173

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(Boy_San77 @ Aug 8 2009, 05:28 PM) *
Ами ест. че нямам това предвид, ама то се видя че Суазо не знае какво да прави с топката когато не се намира пред вратата, става въпрос че в такива моменти, каквато и да е формата на Куарешма и Мансини, поне те са крила, работата им е да създават положения, Балотели освен че е нападател, върши и това, ама както и да е, според мен не са влезнали във форма всички, от там дойде цялата работа...

Не така с моя любимец! Аз тъкмо щях да го похваля че се включи много добре и раздвижи играта, което си беше факт де не само аз съм го видял. В интерес на истината като крило от дясно Суазо направи повече чисти влизания в наказателното поле за малкото минути които игра на терена, отколкото Куаресма прави за цял мач игра! Пантерата този сезон ще си покаже зъбите не веднъж, помнете ми думите smile.gif

Аз съм доволен от играта която показахме, имахме много положения което е най-важното. Тези пропуски се дължат главно на формата на играчите, все още не са си "настроили мерника" както трябва, но и това ще стане. Първия им гол си беше чист късмет, всичко стана много бързо, Лусио да не е Батман!
Вторият им гол си беше класно отиграване на голмайстор, нашата грешка е друг въпрос smile.gif.
Вратаря им се уака да спасява!
Ето'о и Милито показаха че имат бъдеще заедно на терена, а като гледам как Ето'о ги развинтваше защитниците на Лацио май думите ми ще се окажат истина, а именно защитата в Италия е грамотна тактически, но пък мудна и бавна smile.gif
Некои си мислят, че с един плеймейкър и ще сме..... със сигурност ще има разлика ама махнете розовите очила, няма такъв плеймейкър който като дойде да раздава пасове на поразия и нападателите ни да се късат да бележат smile.gif
Ще ставаме по-добри и по-добри s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Aug 8 2009, 16:45
Коментар #174

QUOTE(INTERМilano @ Aug 8 2009, 05:41 PM) *
Абе какво сте гледали вие бре..., вторият гол беше чиста грешка и заслуга на Сезар. Беше излезнал напред и Роки със стахотен прехвърлящ удар го преодоля. Първият гол пък падна след игра с ръка на Матусалем, която бе разперена и това си беша 1000 процентово нарушение на правилата, но разбира се ние сме си виновни, че не си реализирахме положенята и не победихме. Аз съм доволен от игарата на отбора и съм оптимист за бъдещето ни.Поздравявам момчетата за усилията и старанието, които положха да победим, но така е понякога във футбола, един път се получава, друг път не.

FORZA INTER !!!!! s_inter.gif

Матусалем не игра с ръка! Топката срещна лицето му,даже главата му се отметна назад,срещна го фронтално! Ние ги смазахме,това е! Играхме като изроди.Това е по-важно!

--------------------

+Quote Post
adriano1
коментар Aug 8 2009, 16:47
Коментар #175

Интер Маняк

Цитат(kinterista @ Aug 8 2009, 03:40 PM) *
Аз не съм с Интер заради купите! Не ми пука за купите. Всички купи да си ги заврат отзад,аз Интер не го оставям.Искам отбора ми да играе както днес! ЕВАЛА!

Ами като няма да се борим за купи за какво ще играем тогава,за турнира ИНТЕРТОТО ли?
Тука всеки втори иска да вземем КЕШ напролет...това нали е купа пак?

+Quote Post
interboy
коментар Aug 8 2009, 16:50
Коментар #176

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(MarcoMaterazzi @ Aug 8 2009, 05:32 PM) *
Аз не мога да разбера защо Жозе не взима така нужния градивен халф? Няма друг отбор в света ,който да има толкова "ринещи" халфове,колкото нас! Просто не е обяснимо. Личи си че е наложително да се вземе някой като Ваарт примерно или Снайдер,но не се взимат никакви мерки и това почва да ме дразни. Ако вземем плеймейкър ще имаме много добър състав иначе пак ще си останем само с надеждите за подвизи в ШЛ.

Халф ще се вземе то е ясно, щом са го казали всички от ръководството. Въроса е кой и кога, нека все пак изчакаме и направим точния избор иначе има цял сезон да съжаляваме smile.gif

--------------------

+Quote Post
inter_fen
коментар Aug 8 2009, 16:50
Коментар #177

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Отдавна не сме имали нападател като Ето'о,може би от времето на Роналдо.От целия отбор съм доволен с изключение на Мота.Милито се справи,хареса ми как игра,Суазо и Балотели се справиха чудесно.За Ето'о нямам думи,НЕВЕРОЯТЕН!Според мен Станкович трябва да играе на мястото на Мота,а зад Ето'о и Милито да бъде Марио.

+Quote Post
Scofield
коментар Aug 8 2009, 16:52
Коментар #178

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Ние сме Интер и винаги играем за победа! Когато това не стане , мен лично ми се скапва целия ден.В момента съм доста афектиран от загубата и ми е трудно да възхвалявам играчите ни на ляво и надясно.Предпочитам грозна победа , пред красива загуба!
Кинтерист , не сме от Интер заради титлите , но те са нашата цел!

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Aug 8 2009, 16:52
Коментар #179

QUOTE(adriano1 @ Aug 8 2009, 05:47 PM) *
Ами като няма да се борим за купи за какво ще играем тогава,за турнира ИНТЕРТОТО ли?
Тука всеки втори иска да вземем КЕШ напролет...това нали е купа пак?

Купите са десерта! Нямаме КЕШ 40 години и какво? Кой е интерист още? Кой ще се отказва? Който иска купи,да ходи в Барса,той Златан няма да е сам. Каква е гаранцията,че Барса ще вземе КЕШ? ФРАНЦИЯ е ГАРАНЦИЯТА! Любовта към отбора остава,или я имаш или си с отбора заради купите! Тва е! Днес имаше голям Интер,МНОГО ГОЛЯМ!

--------------------

+Quote Post
adriano1
коментар Aug 8 2009, 17:12
Коментар #180

Интер Маняк

Цитат(kinterista @ Aug 8 2009, 03:52 PM) *
Купите са десерта! Нямаме КЕШ 40 години и какво? Кой е интерист още? Кой ще се отказва? Който иска купи,да ходи в Барса,той Златан няма да е сам. Каква е гаранцията,че Барса ще вземе КЕШ? ФРАНЦИЯ е ГАРАНЦИЯТА! Любовта към отбора остава,или я имаш или си с отбора заради купите! Тва е! Днес имаше голям Интер,МНОГО ГОЛЯМ!

Аз не искам гаранции,аз искам титли,искам купи,искам успехи.....Доста време съм стоял на "сухо" като фен(без трофеи) и сега съм гладен за такива!!! Тези титли искам да са само предястието...апетита идва с яденето,витрината ни е голяма и аз искам да я пълним...а е ясно че който е тука не е заради трофеите,но именно трофеите ни радват!!! И ни помагат да затваряме устите на мердите,юветата и тем подобни...

+Quote Post

11 страници V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 07:17 PM
Buy sports equipment online