Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Приятелски мачове |
Jul 22 2009, 06:16
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo |
хаха,порязаха ни
-------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:17
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 |
Купихме го - Тиаго Мота,играе с номер 8 и оня ден беше перфектен,днес също показва форма,а срещу Америка,в по-голяма степен от мача ми харесаха.И стига с Ибра! - първо нека видим дали ще напусне и после да говорим.Айде гледайте сега Милито какво ще ги прави Толкова е перфектен,че въобще не го забелязвам,както беше и срещу Америка. И доколкото знам и той е дефанзивен полузащитник какъв офанзивен те гони? -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:18
Коментар
|
|
Интер , само Интер има за мен! Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 |
напълно съгласен съм! Ако не купим качествен атакуващ полузащитник целия предстоящ сезон ще играем така,както днес и срещу Америка. Но през новия сезон няма да го има Ибрахимович да ни спасява и тогава вече става страшно. Айде замълчи вече! Ибрахимович ни спасява така ли? Ами другите какво правят? Интер не е Ибрахимович дете мое! Интер не слугува на имена.Гледай мача и внимавай в него! -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:18
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito |
Купихме го - Тиаго Мота,играе с номер 8 и оня ден беше перфектен,днес също показва форма,а срещу Америка,в по-голяма степен от мача ми харесаха.И стига с Ибра! - първо нека видим дали ще напусне и после да говорим.Айде гледайте сега Милито какво ще ги прави Мота ти гарантирам, че след края на полусезона ще се чудим къде да го шитнем -------------------- ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
Jul 22 2009, 06:19
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 |
2-0 тея ще заиграят ли най-после нещо бе? станал съм в 6 сутринта да им гледам безхаберната игра
-------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:20
Коментар
|
|
Айде замълчи вече! Ибрахимович ни спасява така ли? Ами другите какво правят? Интер не е Ибрахимович дете мое! Интер не слугува на имена.Гледай мача и внимавай в него! Гледам мача и се притеснявам много от видяното и от това,което ни предстои новия сезон. С тея футболисти нищо няма да спечелим. -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:23
Коментар
|
|
Интер , само Интер има за мен! Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 |
Мота ти гарантирам, че след края на полусезона ще се чудим къде да го шитнем Аз ти гарантрам,че до края на сезона ще те следя изкъсо с тези негативни коментари! -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:23
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo |
Мота ти гарантирам, че след края на полусезона ще се чудим къде да го шитнем Не толкова песимизъм де - още не са започнали мачовете и се започна. -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:24
Коментар
|
|
Аз ти гарантрам,че до края на сезона ще те следя изкъсо с тези негативни коментари! Ми коментарите ми се влияят от представянето на отбора бе човек. Ти да не би да мислиш ,че с тоя отбор ШЛ ще спечелим? -------------------- |
|
|
Коментар
|
|
Гледам мача и се притеснявам много от видяното и от това,което ни предстои новия сезон. С тея футболисти нищо няма да спечелим. С фенове като теб,още по зле ще сме! -------------------- |
|
|
Коментар
|
|
Гледам мача и се притеснявам много от видяното и от това,което ни предстои новия сезон. С тея футболисти нищо няма да спечелим. По тая логика от Юве и Милан трябва да се притесняват,че ще изпаднат ли? - от техните резултати в контролите срещу разни Вичена и ЛА Галакси? -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:25
Коментар
|
|
Ми коментарите ми се влияят от представянето на отбора бе човек. Ти да не би да мислиш ,че с тоя отбор ШЛ ще спечелим? Требъла ни е в кърпа вързан с този отбор.Ако не вярваш в отбора,сменяй го докато е време! -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:27
Коментар
|
|
Толкова е перфектен,че въобще не го забелязвам,както беше и срещу Америка. И доколкото знам и той е дефанзивен полузащитник какъв офанзивен те гони? Дефанзивен,но затова игра зад Балотели с Виейра първото полувреме/Оп........ЗЛАТАН!Оп,Мансини.. -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:27
Коментар
|
|
Айде! Сега вече Челсито ще ги ебнем!Влизат Ибрата и Манси!
-------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:29
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito |
Аз ти гарантрам,че до края на сезона ще те следя изкъсо с тези негативни коментари! пич...не че нещо...ама секи на твойто мнение ли трябва да е?..и ти нещо като лидер ли се водиш, че командваш кой какъв е и защо е? с тоя отбор съм израстнал...и е напълно нормално когато виждам в какво състояние сме в момента да ми е болно. Ако теб нещо не ти е угодно...твой си проблем...ама не си търси повод да се заяждаш с който ти падне..или поне не с мен! -------------------- ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
Jul 22 2009, 06:31
Коментар
|
|
Виейра е страхотен.Какъв биткаджия само? Браво Патрик,винаги съм вярвал в теб!
-------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:32
Коментар
|
|
пич...не че нещо...ама секи на твойто мнение ли трябва да е?..и ти нещо като лидер ли се водиш, че командваш кой какъв е и защо е? с тоя отбор съм израстнал...и е напълно нормално когато виждам в какво състояние сме в момента да ми е болно. Ако теб нещо не ти е угодно...твой си проблем...ама не си търси повод да се заяждаш с който ти падне..или поне не с мен! Като ти чета коментарите и ми ставаш ясен!От една контрола се показвате какви сте? Колкото ида пишеш,интериста е такъв отвътре,ако ти дреме за отбора ще го подкрепяш,какво ми се обясняваш,че нищо няма да спечелим още от сега? Малко гледайте какво пишете за Интер,не знам дали си израснал с Интер ама аз съм роден с тях! -------------------- |
|
|
Jul 22 2009, 06:34
Коментар
|
|
-------------------- ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
Jul 22 2009, 06:37
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
Много, много зле в фаза атака... И вече колко минути се чудя - защо Мансини е бек?!
-------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Jul 22 2009, 06:50
Коментар
|
|
Много, много зле в фаза атака... И вече колко минути се чудя - защо Мансини е бек?! Кой мач гледаш? -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 16th November 2024 - 02:57 AM |