Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Добра проверка се получи.Вярвам че Жозе вече е напълно наясно с титулярния състав.Сега предстоят 7 дни усилена подготовка и след това вдигаме първия трофей за сезона.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Най добре е да закриваме Интер викам аз ... щом Ибра не играе, не е честно
![]() До сега той пазеше на вратата, играеше в защита, подаваше си и сам вкарваше ... сега кво? ... Мъкаааа ... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Eдна добра проверка.Видя се,че резервите са си същите никакво подобрение.Едва ли ще може да се разчита на тях за важните мачове.Когато влезнаха голяма част от титулярите нещата изглеждаха по коренно различен начин заиграхме много по-добре и след като вкарахме гол спряхме да играем.Браво на Милито засега много ме радва със играта си дано да продължава по същия начин да играе,а пък Самуел се включи добре,но му трябва още време да се сработи с новите си съотборници.Аз съм доволен от отбора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
А бе що изобщо му се връзвате на тоя анонимник.Коментирайте си отбора и това е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Слаб мач! Не може да съм доволен от играта. Тръгнахме добре второто полувреме, отбелязахме гола и буквално спряхме. Въобще не се напъвахме, само Майкон се опитваше да направи нещо по фланга. Продължаваме да бъдем адски безидейни в атака и само си подаваме топката до центъра или в нашата половина. Не знам какви ги мислят ръководството, но ако не намерим атакуващ(и) халф(ове), големи ядове ще берем. На Ето'о определно му трябва време да се адаптира и въпреки това, имаше много добри 1-2 отигравания с предпоставки за хубави атаки. Единственото позитивно в този мач е, че Милито отново отбеляза.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Жозе е на прав път според мен от реакциите му си личи, че е доволен
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Посредствена игра, но с оглед на самия мач е нормално да не играем на пълни обороти.
Никой нищо не казва от вас за Мунтари, тоя човек изора терена. Навсякъде е! Те така се печели титулярно място,само някой ако му позабрани да бие така селската понякога ще е пушка. Милито голям, на Ето'о му трябва време, което е абсолютно нормално ![]() Прави ми впечатление липсата на връзка между халфовете и двамата нападатели, често отставят леко изолирани. Като за контрола сме си екстра ![]() п.п. Забравете Златан! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
ТРЯБВА СИ НЕКОИ ЗАД НАПАДАТЕЛИТЕ ДА МИСЛИ НЕЩУ ?? КАСАНО ???
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Много сте зле! И спрете с този Ибра!!!
А Милито? - целувайте му краката,тези които много се "вълнуваха" от неговия трансфер в Интер!!!!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слаб мач! Не може да съм доволен от играта. Тръгнахме добре второто полувреме, отбелязахме гола и буквално спряхме. Въобще не се напъвахме, само Майкон се опитваше да направи нещо по фланга. Продължаваме да бъдем адски безидейни в атака и само си подаваме топката до центъра или в нашата половина. Не знам какви ги мислят ръководството, но ако не намерим атакуващ(и) халф(ове), големи ядове ще берем. На Ето'о определно му трябва време да се адаптира и въпреки това, имаше много добри 1-2 отигравания с предпоставки за хубави атаки. Единственото позитивно в този мач е, че Милито отново отбеляза. Не! Монако? - представи си гостуване на Катания,Ливорно,Парма,Киево... трес един гол с лекота и мача заспива!Този беше подобен и то като отворим скоба,че на този нямаше никакъв зор,а имаше младоци,трети състав,нови момчета и ново разбитателство..КОНТРОЛА!!! Интер на Манчини играеше по 15 минути и си решаваше мачовете с лекота! Интер в мачовете срещу опашкарите е този Интер - класически,силов и практичен!Гол и край!Разигравахме и задържахме топката в наша полза и не оставяхме никаъв шанс на противника да противодейства!!!И това в КОНТРОЛА!!!Като дойдат Ювентус,мисля че се видя как играем тогава - в мачовете,в които трябва да играем!Снощи бяхме умерерни,спокойни,със самочувствие и с лекота!!! П.П. Майкон е много слаб още след като се излекува от контузията в края на сезона!С Бразилия направи няколко силни мача,но му трябва игрови ритъм при нас..Дано не се прави на луд с изявите си,изисквайки по-висока заплата..! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_RIQUELME_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
моля ви някой някой от форума да да ми каже как се представи куарешма ?имали подобрение от това дето играеше мин.година?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Можем още.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
моля ви някой някой от форума да да ми каже как се представи куарешма ?имали подобрение от това дето играеше мин.година? Да според мене има подобрение , стреми се да играе на по високо ниво след исказването което даде в медиите че ше се опита да спечели доверието на феновете този сезон и отвара нова страница , лично според мене мисля че в тия мачове стои по добре от колкото миналата година ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Посредствена игра, но с оглед на самия мач е нормално да не играем на пълни обороти. Никой нищо не казва от вас за Мунтари, тоя човек изора терена. Навсякъде е! Те така се печели титулярно място,само някой ако му позабрани да бие така селската понякога ще е пушка. Милито голям, на Ето'о му трябва време, което е абсолютно нормално ![]() Прави ми впечатление липсата на връзка между халфовете и двамата нападатели, често отставят леко изолирани. Като за контрола сме си екстра ![]() п.п. Забравете Златан! Това ми е мнението за мача. Мунтари е ебати машината ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Посредствена игра, но с оглед на самия мач е нормално да не играем на пълни обороти. Никой нищо не казва от вас за Мунтари, тоя човек изора терена. Навсякъде е! Те така се печели титулярно място,само някой ако му позабрани да бие така селската понякога ще е пушка. Милито голям, на Ето'о му трябва време, което е абсолютно нормално ![]() Прави ми впечатление липсата на връзка между халфовете и двамата нападатели, често отставят леко изолирани. Като за контрола сме си екстра ![]() п.п. Забравете Златан! Мунтари аз лично винаги съм го подкрепял, вярвайте че този човек ще допринесе много за играта ни, най-вече в ШЛ, имаше няколко слаби мачове и се почна с критиките, но за мен той е железен в средата... Златан вече се опитвам да го забравя, и без това няма смисъл да се сещаме за него, а и да си кажа честно Милито ако продължава така, ще се превърне в мой любимец, наистина е класен играч, а аз това въобще не го вярвах, признавам си ![]() |
|
|
Guest_Pazza Inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Малко извън темата, но виждам, че тук сте най-активни, затова искам да попитам -някой има ли представа коя телевизия ще предава тази година Калчото ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Мунтари аз лично винаги съм го подкрепял, вярвайте че този човек ще допринесе много за играта ни, най-вече в ШЛ, имаше няколко слаби мачове и се почна с критиките, но за мен той е железен в средата... Златан вече се опитвам да го забравя, и без това няма смисъл да се сещаме за него, а и да си кажа честно Милито ако продължава така, ще се превърне в мой любимец, наистина е класен играч, а аз това въобще не го вярвах, признавам си ![]() Мунтари върви само нагоре от както е дошъл. При него най-големия плюс е че е пълно перде, не му пука срещу кой играе, върши си работата добре в дефанзивен план и за разлика от другите ни дефанзивни играчи доста по-често се включва в атаките ни. Не се изморява и гони като куче навсякъде по терена и Жозе това го вижда, така че си мисля че ще бъде основен играч през идния сезон , особено ако Капитана е ляв бек. Ако всички играеха с този хъс...класата на някои остава на заден план ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
И на мен Мунтари все повече ми харесва,но трябва да изчисти играта си от тези картони,които получава-това е и единственото му лошо качество,според мен.
-------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко извън темата, но виждам, че тук сте най-активни, затова искам да попитам -някой има ли представа коя телевизия ще предава тази година Калчото ? http://forum.inter-bulgaria.com/index.php?...ic=2403&hl= -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 12:32 AM |