IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

22 страници V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Приятелски мачове
Guest_tutto_inter_*
коментар Jul 22 2009, 15:38
Коментар #101

Guests

Отборът на Интер се срещна с Меджик Джонсън в Ел Ей.

Футболистите на италианския шампион Интер се срещнаха с баскетболна легенда на Лос Анжелис Лейкърс Меджик Джонсън, информира официалният сайт на „нерадзурите”.

Съставът се засече с бившата звезда на НБА минути преди да се качи на рейса за последното си занимание в 5-звездния хотел на отбора.

Играчите поискаха от фотографа на клуба да им направи снимка с легендата Джонсън, който бе в отлично настроение и се снима с всички желаещи.

Марко Матераци се оказа най-големият фен на баскетбола в Интер, като сподели на Меджик, че е гледал почти всички негови срещи с екипа на „езерняците”.
Утре в 6:00 часа сутринта българско време, воденият от Жозе Моуриньо Интер се изправя срещу лондонския гранд Челси на Карло Анчелоти.

http://www.novsport.com/news46793_1032_34279.html#gal снимки
Go to the top of the page

+Quote Post
shemeta
коментар Jul 22 2009, 16:59
Коментар #102

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

INTERMINATOR е прав , но все пак за проверката с Милан е по-добе да играят титулярите , защото колкото и мачът да не е от значение, то резултата ще е(поне за мен)

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
Soul
коментар Jul 22 2009, 17:11
Коментар #103

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 775
Регистриран: 28-June 07
Потребител No.: 366
Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito

мале мале...кинтерисчо се вписва в такива филми...че не е истина biggrin.gif Тръгнал да ми се обяснява колко велик фен бил...и как по-младите не можело да се сравняват с него....как те били по-малко фенове на Интер и т.н.laugh.gif Даже не е и смешно...а жалко това. За съжаление такива индивиди в днешно време много...но затова пък съм им свикнал...и само могат да ме радват. Както и да е.
Сделката за Ето'о уж вече е приключила. Надявам се това да донесе нужното спокойствие...и Жозе да почва лека полека да избистря състава. Ясно е, че тактиката тотално ще бъде променена...камерунеца е напълно различен стил играч от Ибра...и най-вероятно ше практикуваме бърз атакуващ футбол....което би било доста хубаво. Не съм сигурен обаче колко време ще ни е нужно да се нагодим на новия стил....дано да е възможно най-бързо forza.gif

--------------------

ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!!

+Quote Post
Campione!
коментар Jul 22 2009, 17:22
Коментар #104

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH!

Коментари: 3,569
Регистриран: 30-November 08
Град: Канзас сити
Потребител No.: 711

В ИНТЕР НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ СЛЕД ЗАГУБАТА ОТ ЧЕЛСИ

В Интер не се притесняват след загубата от Челси Принтирай В Интер не се притесняват след загубата от Челси Изпрати
В Интер не са притеснени от загубата с 0:2 от Челси в приятелската среща между двата отбора. Италианските шампиони се оправдават с това, че не са взели контролата прекалено на сериозно.

Дидие Дрогба и Франк Лампард донесоха победата на „сините”, които не оставиха и грам съмнение за това, кой е по-добрият отбор.

„Не искахме да рискуваме с нашите играчи, тъй като това е само един приятелски мач”, коментира пред „Sky Sports Italia” един от помощниците на Жозе Моуриньо Даниеле Берназани.

„Това бе просто една тренировка. В същото време пък, Челси прие срещата доста сериозно. „Сините” се изправиха срещу нас с най-добрите си играчи”, добави помощникът в Интер.

„Нерадзурите” все още нямат победа от началото на турнето в САЩ, след като вече записаха един хикс и две загуби.

gong.bg

--------------------
With Blue Heart

----------------------------------------------------
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
"It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask."

+Quote Post
radiinter
коментар Jul 22 2009, 17:41
Коментар #105

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(RoLeX @ Jul 22 2009, 12:46 PM) *
Да го еба и специалния.

Пич,карай го малко по-спокойно защото специалния е доказал на всички ще има акъл в главата и знае как да печели с отборите си.Пък и грам не му дреме за мнението на такива форумни герои като нас.Аз искам на 8-ми Август когато излезнеме срещу Лацио да ги смажеме с игра.Тогава ще е важния мач и тогава няма да искам да слушам извинения.Докато дойде този мач обаче нека му дадем карт бланш и да не взимаме много насериозно случващото се в контролите.

+Quote Post
kinterista
коментар Jul 22 2009, 17:58
Коментар #106

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

QUOTE(Soul @ Jul 22 2009, 06:11 PM) *
мале мале...кинтерисчо се вписва в такива филми...че не е истина biggrin.gif Тръгнал да ми се обяснява колко велик фен бил...и как по-младите не можело да се сравняват с него....как те били по-малко фенове на Интер и т.н.laugh.gif Даже не е и смешно...а жалко това. За съжаление такива индивиди в днешно време много...но затова пък съм им свикнал...и само могат да ме радват. Както и да е.
Сделката за Ето'о уж вече е приключила. Надявам се това да донесе нужното спокойствие...и Жозе да почва лека полека да избистря състава. Ясно е, че тактиката тотално ще бъде променена...камерунеца е напълно различен стил играч от Ибра...и най-вероятно ше практикуваме бърз атакуващ футбол....което би било доста хубаво. Не съм сигурен обаче колко време ще ни е нужно да се нагодим на новия стил....дано да е възможно най-бързо forza.gif

Сега,Кинтерисчо ще викаш на наборите си,да сме наясно! На теб няма да ти обяснявам аз какъв фен съм , който ме познава го знае повече от прекрасно! Само едно ще ти кажа: Мери си приказките за отбора! Като критикуваш,прави го така,че да не дразниш! Хич не ми дреме по-колко отбора имате и на колко сте? Аз имам само Интер и уважавам това име. Мислиш ли,че ще допусна , анонимна звезда на два дена да обижда отбора? Като искате да сте фенове,дръжте се като такива.

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Jul 22 2009, 18:05
Коментар #107

QUOTE(Soul @ Jul 22 2009, 07:06 AM) *
пълна трагедия сме...направо жалки. А и как да е иначе....играем с 4ма защитника...4ма дефанзивни халфа...един Оби дето незнае къде се намира...и 1 НАПАДАТЕЛ! help.gif И с тази формация ще сме цял сезон.... Нямаме нито крила(само Мансини и Рикардо, които знаем, че нищо не играят от край време)...нито атакуващ халф(един Деки, който не е вечен)...това го няма в никой друг себеуважаващ се отбор...камо ли отбор с наще амбиции....незнам Жозе какво си мисли. Ако иска да купи още няколко защитника и дефанзивни щото по 6-7 са ни малко. Вече Ибра го няма...ако не вземем мерки по най бързия начин...горко ни sadomaso.gif

Виж се как коментираш отбора.Хубаво се виж! После си направи извода,кой си и от къде си? Първите ти 5 думи само като прочета,и ти си ми не само ясен,прозрачен си!
До къде я докарахме еййййййй,хора с шести клас да се регистрират като интеристи,и да плюят отбора още в първата контрола! Как да ги изтърпя незнам,най-вероятно докато почне сезона ще спра да влизам,че много се тваря! Ама много! Какви фенове трупаме само,с масло да ги мажеш! А ве няма ли да ви дойде акъла в главите и да разберете,че Интер не е електронна игра! help.gif

--------------------

+Quote Post
Soul
коментар Jul 22 2009, 18:53
Коментар #108

Интер Фен

Коментари: 775
Регистриран: 28-June 07
Потребител No.: 366
Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito

Цитат(kinterista @ Jul 22 2009, 06:58 PM) *
Сега,Кинтерисчо ще викаш на наборите си,да сме наясно! На теб няма да ти обяснявам аз какъв фен съм , който ме познава го знае повече от прекрасно! Само едно ще ти кажа: Мери си приказките за отбора! Като критикуваш,прави го така,че да не дразниш! Хич не ми дреме по-колко отбора имате и на колко сте? Аз имам само Интер и уважавам това име. Мислиш ли,че ще допусна , анонимна звезда на два дена да обижда отбора? Като искате да сте фенове,дръжте се като такива.

ти чуваш ли се бе? бил по възрастен biggrin.gif...тва нещо повече ли те прави бе Пешо? Определено не ти личи. Въобще не ми пука какво мислиш ...както ти обичаш да използваш....ясен си ми вече. Обиждал съм бил отбора....божеее....ти май наистина имаш някакви психични проблеми...затова няма да си губя времето да ти отговарям за каквото и било повече. Жал ми е само, че има такива фенове на отбора ми...но какво да се прави...навсякъде има мухал. Аз спирам с офф топика....не си прави труда да ми отговаряш каквото и да било....с болни мозъци няма да се занимавам! Хвани си някой на твойто "ниво" да ти се връзва
Като за край....има един много добър цитат за случая.... "Two things are infinite, the universe and human stupidity....and I'm not sure about the universe".

--------------------

ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!!

+Quote Post
radiinter
коментар Jul 22 2009, 19:03
Коментар #109

Moderator

Спрете с обидите и пишете по темата.

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 22 2009, 19:04
Коментар #110

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Всичките "професори", "келеши", "фенове", "тактици" и прочее, предлагам ви да спрете да спорите за глупости, за да не прибягваме до наказания smile.gif Няма значение кой какъв фен е, тука сме събрани от една обща кауза. Коментирайте си мачовете, не се коментирайте един друг...така зад монитора всеки може smile.gif Дръжте се като големи хора малко!

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
RoLeX
коментар Jul 22 2009, 19:04
Коментар #111

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Цитат(radiinter @ Jul 22 2009, 06:41 PM) *
Пич,карай го малко по-спокойно защото специалния е доказал на всички ще има акъл в главата и знае как да печели с отборите си.Пък и грам не му дреме за мнението на такива форумни герои като нас.Аз искам на 8-ми Август когато излезнеме срещу Лацио да ги смажеме с игра.Тогава ще е важния мач и тогава няма да искам да слушам извинения.Докато дойде този мач обаче нека му дадем карт бланш и да не взимаме много насериозно случващото се в контролите.

Споко ...Взех мача с Челси доста на сериозно и загубата ми развали деня още от самото му начало,но след няколко часа не ми пукаше за тази контрола.Колкото до Лацио не мисля,че някой има съмнение какво ще им сторим на тия wink.gif

+Quote Post
ale inter
коментар Jul 22 2009, 19:15
Коментар #112

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

От тези контроли,смисала е един-Да се изгради състава,а не да се вземат резултатите и т.н.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Jul 22 2009, 19:41
Коментар #113

Интер Маняк

Коментари: 1,038
Регистриран: 16-March 09
Град: Благоевград
Потребител No.: 1,116
Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo

Цитат(RoLeX @ Jul 22 2009, 08:04 PM) *
Споко ...Взех мача с Челси доста на сериозно и загубата ми развали деня още от самото му начало,но след няколко часа не ми пукаше за тази контрола.Колкото до Лацио не мисля,че някой има съмнение какво ще им сторим на тия wink.gif

Ами то няма нужда кой знае колко да се шашкаш на тези контроли.Пък дори и да бяхме паднали от Грасхопърс smile.gif
Вярно е че ядът понякога надделява,но не трябва да се прибързва с нападките и негативното отношение към играчи и ръководство.Едно време и аз много се палех и нервирах,но осъзнах,че неможе винаги да е така както искаш и просто преглъщаш и приемаш нещата такива.Важното е да си винаги с гордо вдигната глава за Интер,тъй като това показва,че ти стоиш зад отбора при всякакви обстоятелства.Тука (не още във форума) мен ме знаят,че съм адски голям фанатик и никой неможе да ме обори и да ме накара да наведа глава!Оня ден с един пикльо 2 часа му обяснявах и го поучавах да спре с вестниците,а да вникне малко като цяло за какво става въпрос.Така че,като цяло Кинтериста е прав с това - недейте да се юркате от първия мач и да падате психически!Това иска да ви обясни човека,а той е навътре в нещата и аз лично го разбирам,защото чувствам Интер наистина близо до сърцето си и приемам мъжки всеки един негативен резултат!Гордо главата горе и започваме да газим братовчедски и долнодивизионни мизерници!!!! loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Jul 22 2009, 19:43
Коментар #114

Moderator

И на мен не ми е приятно да гледам как ни надиграват но в такива случаи предпочитам да не пиша а да мине малко време.Както се казва -на трезва глава.

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Jul 22 2009, 19:44
Коментар #115

Интер Маняк

Цитат(ale inter @ Jul 22 2009, 08:15 PM) *
От тези контроли,смисала е един-Да се изгради състава,а не да се вземат резултатите и т.н.

Именно,да се направи проверка и да се видят силните и слабите страни.Новите и младите момчета,начин на разположение на играчите и синхрон в действията им! wink.gif loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
xlapety
коментар Jul 22 2009, 22:13
Коментар #116

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Потребител No.: 272

Мале Мале... чета коментарите ви и се спуквам от смях как може да се карате за глупости.Първо това е контрола, Вище ни титулярния състав и техния състав..2ро тоз Карло картоф ли е пусна титулярите за да бие Жозе.. ина4е неможе smile.gif 3 то кур за милан(мухля) 4 то ПАК СМЕ ШАМПИОНИ !!! ИБРА (bow) !

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Jul 22 2009, 23:57
Коментар #117

Интер Маняк

Цитат(xlapety @ Jul 22 2009, 11:13 PM) *
Мале Мале... чета коментарите ви и се спуквам от смях как може да се карате за глупости.Първо това е контрола, Вище ни титулярния състав и техния състав..2ро тоз Карло картоф ли е пусна титулярите за да бие Жозе.. ина4е неможе smile.gif 3 то кур за милан(мухля) 4 то ПАК СМЕ ШАМПИОНИ !!! ИБРА (bow) !

Аз ще повторя 3-то: К%Р за Милан! szyd-milan.gif loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
Miro Belia
коментар Jul 23 2009, 01:04
Коментар #118

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

АКО ИБРА СИ ТРЪГНЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ И ТУКА НЕЩА ДА ЧЕТА КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА НА ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ !!! ИБРА Е ЕДИН !!!!!!!!

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
RoLeX
коментар Jul 23 2009, 13:48
Коментар #119

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Гледах мача.Качен е в Замунда и някой ако иска да си го свали ---> http://zamunda.net/details.php?id=181573&hit=1

Първото полувреме си бяхме зрители на мача.Не мисля да го коментирам.
Докато второто полувреме живнаха малко нещата.Първо - кур за Спортал.Интер били надиграни,Ибрахимович не се запомнил нищо,дъра-бъра,путка майна ! Второто полувреме играхме що годе добре.Направи ми впечатление играта на Куарешма.Играе със самочувствие,задържа топката повече.Също добре се представи Балотели.Има бъдеще пред него.Определено липсата на Ибрахимович ще се усети ЗНАЧИТЕЛНО."Само да напусне и глей кво става" ...Недопустимо е такова изказване.Е,за 40 млн и Ето'о ще има сделка.Ако вземем Касано всичко ще бъде ОК.Той е човекът,от когото се нуждаем.
Челси атакуваха по-често и по-настървено и затова победиха.Дори в последните секунди имаха шанса да вкарат 3ти гол,но това младото момче - Ди Санто (ако не се лъжа) пропусна.
На терена обаче имаше една футболна грешка- Виейра.И е крайно време да напусне Интер.Цял мач игра тоя !
Сега дано треснем Милан.Просто това е мач на чест и една загуба няма да е добре дошла.

+Quote Post
kinterista
коментар Jul 23 2009, 20:10
Коментар #120

QUOTE(RoLeX @ Jul 23 2009, 02:48 PM) *
На терена обаче имаше една футболна грешка- Виейра.И е крайно време да напусне Интер.Цял мач игра тоя !

Виейра беше най-добрият на терена! Заставам с две ръце , ама високо вдигнати за него,особено в този мач! Незнам кой е гледал и кой не е гледал мача,ама игра сърцато и почти без грешка!

--------------------

+Quote Post

22 страници V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 03:30 PM
Buy sports equipment online