Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Аз докато не ги видя в офиц. сайт не вярвам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Ако приемем,че това са новите ни екипи...мен лично ме кефят,то са си като старите
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
На тези снимки го има "Скудето" и е около емблемата на върху тениската. Зелено в ляво,Червен в дясно и Бяло отгоре и отдолу.Но!..това не са официално потвърдените екипи.Предполагам до края на седмицата самият отбор ще бъде представен с играчите си и тогава ще се видят официално какви ще са екипите и кой от новите попълнения какъв номер ще носи
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
И аз мисля че до края на седмицата ще ги видим.Все пак на турнето трябва да са с новите екипи.Иначе много се надявам знамето пак да си е в средата.Това е традиция от дълги години и никой отбор не го е променял.Пък и така около емблемата не ми харесва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
На тези снимки го има "Скудето" и е около емблемата на върху тениската. Зелено в ляво,Червен в дясно и Бяло отгоре и отдолу.Но!..това не са официално потвърдените екипи.Предполагам до края на седмицата самият отбор ще бъде представен с играчите си и тогава ще се видят официално какви ще са екипите и кой от новите попълнения какъв номер ще носи Да,това знаме около емблемата го видях,но не се замислих,че ще е това за Титлата.Дано не са такива! Искам си цялата емблема на Италия между Найк и Нашата емблема...всичко друго ще е sucks -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Аз искам старите резервни с червеният кръст..
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Новата бяла за мен е перфектна, макар че и онази с кръста си беше яка. Дано наистина емблемата на шампиона да си е в средата...ама ме съмнява
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
То по принцип Скудетото(емблемата) се слага допълнително...не е залепено на фланелката.Моята като си я взех , скудетото ми беше в отделно пликче , което сам си залепих.
И други пъти е итичала информация за екипите на отбора , преди да бъдат обявени официално.Там също първоначално фланелките са без скудетото.Ето защо вярвам , че то ще присъства и краси фланелката ни и през следващия сезон! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Вече сме в очакване скоро да пуснат новите екипи!В официалния онлайн-феншоп на Интер,вече са пуснати в предварителна поръчка и скоро ще "светнат"
![]() http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=1014 -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вече сме в очакване скоро да пуснат новите екипи!В официалния онлайн-феншоп на Интер,вече са пуснати в предварителна поръчка и скоро ще "светнат" ![]() http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=1014 Мда, и аз ги видях, ама само pre-order, ще чакаме да светнат... Аз им бях пуснал запитване, за повече бройки примерно 15 дали ще направят отстъпка, ама не, нищо не отговориха, щото по принцип можеше да отиде мой човек да ги вземе на ръка, тоест без доставка, щяхме да излезем на далавера, ама уви... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, и аз ги видях, ама само pre-order, ще чакаме да светнат... Аз им бях пуснал запитване, за повече бройки примерно 15 дали ще направят отстъпка, ама не, нищо не отговориха, щото по принцип можеше да отиде мой човек да ги вземе на ръка, тоест без доставка, щяхме да излезем на далавера, ама уви... Е ако отиде човек на място,няма да има никакъв проблем и ще вземе колкото иска,като ще плати само за тениските.Отделно ако се поръчва онлайн единствената отстъпка предполагам е,че за всяка една бройка единствено ще е с малко по-евтина цена за доставка.Но то мисля,че беше описано.Трябва да се поразтърсиш и да си прочетеш -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е ако отиде човек на място,няма да има никакъв проблем и ще вземе колкото иска,като ще плати само за тениските.Отделно ако се поръчва онлайн единствената отстъпка предполагам е,че за всяка една бройка единствено ще е с малко по-евтина цена за доставка.Но то мисля,че беше описано.Трябва да се поразтърсиш и да си прочетеш Ти не ме разбра, аз исках да се съберем примерно 15 човека и да ми направят отстъпка за 15 бройки, примерно вместо 70 евро, да са по 61, 62, това са 10% някъде и ако се отиде на място да се вземат, няма да се плаща и за доставка, ама не стана работата, щото явно нямат такава практика, може би като ни признаят официално фен клуба, тогава ще са склонни на такива неща... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти не ме разбра, аз исках да се съберем примерно 15 човека и да ми направят отстъпка за 15 бройки, примерно вместо 70 евро, да са по 61, 62, това са 10% някъде и ако се отиде на място да се вземат, няма да се плаща и за доставка, ама не стана работата, щото явно нямат такава практика, може би като ни признаят официално фен клуба, тогава ще са склонни на такива неща... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Ама те тениските ще ги пуснат в продажба и в останалите,глобални онлайн-магазини,откъдето ще могат да се поръчват.Аз ще чакам конкретно в eBay ![]() Като имаш някаква информация относто това пусни я някъде във форума ако ти е удобно, защото искам бялия екип, по-скоро само фанелката ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма проблеми,но нека първо излязът официално,за да бъдем сигурни дали ще са такива,каквито бяха показвани досега.Аз имам леки съмнения,че ще са същите,но нека изчакаме и ще коментираме.Ще пусна тема иначе,когато ги разпространят по другите онлайн-магазини!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Аз пък искам ето тази! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Аз пък искам ето тази! Те вече са пуснати в онлайн-магазина на Интер,от сайта http://store.inter.it/img/prodotti/big/I9043.jpg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
тея са тренироъчни
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Остават още 20 часа до представянето им в официалния сайт
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе к'вито са такива! Ако не ми харесат няма да си го купя
![]() ![]() |
|