Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат Марко Брака и Ориали ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
има същите движения като на ибра,абсолютно иденти4ен нападател.според мен има голямо бъдеще.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Този дори и да го купим със сигурност ще го пратиме някъде под наем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Товая което аз виждам е, че определено момчето има голям потенциал. Супер физика...и добра техника. Определено е доста зелен още...но ако го вземем няма да сгрешим!
-------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Агентът на Арнаутович: Марко ще подпише с Интер през следващата седмица
Агентът на нападателя на Твенте Марко Арнаутович отрече последните спекулации, че Челси може да изпревари Интер за подписа на неговия клиент. Питър Баарс потвърди, че през следващата седмица играчът ще подпише с „нерадзурите”. 20-годишният нападател е в отбора на Твенте от 2006 г., като има 12 гола в 56 мача. „Нормално е млад играч като Арнаутович да иска да се развива. Той ще търси най-доброто решение за себе си. Все пак аз съм в Холандия, а не в Лондон. Това трябва да ви говори нещо. Вярваме на Интер, а те вярват в нас. Още веднъж ще повторя, че сме много впечатлени от ръководството на Интер, а моят клиент иска да играе в отбора. В понеделник или вторник заминавам за Милано. Мисля, че Марко ще дойде с мен и ще финализираме сделката”, заяви агентът Баарс пред електронното издание „24oredisport.com”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ако е истина,то явно подчерка на Жозе започва да личи!
|
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В понеделник или вторник заминавам за Милано. Мисля, че Марко ще дойде с мен и ще финализираме сделката Аз съм твърдо ЗА този трансфер , точно такива играчи искам млади и талантливи , въпреки , че в едно клипче видях , че прави уникални пропуски според мен е супер талант и съм сигурен , че ще е при нас а не под наем с Балотели ще са супер напред |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Абе Улстарс сериозно ли ше одиш в Милано
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Утре към Варна и от там първия полет директно към Милано ![]() ![]() Ивъх, Ристьо, ко та земат - Сантона и кинтериста има да са карат за тебе тука... ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
12 гола за 56 мача не са ли малко?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
До колкото съм запознат той играе повече като крило,а не точно център нападател
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=30hd1VRJG-Q...feature=related
До преди две седмици тоз момък не го бях чувал. Но сега съм 200% за привличането му. Като го гледам е точно като Ибра - дългуч, арогантен, гледа да унижи съперника. Плюс това играе еднакво добре и с двата крака. Играе от ляво, дясно и в центъра, има хубав удар с глава. Иначе тея 56 мача повечето предполагам са му като резерва. 12те му гола са само през този сезон, а централния на Твенте по принцип е Н'Кофу ли е къв е. Дано наистина го вземем. Оня ден Мениджърът му е бил в Милано. Тъпото е, че днес четох че бил в Лондон на проби и той са бил контузил последните мачове на Твенте и трябвало се оперира и да отсъства 4 месеца. Ся треньора му го съветва да остане още един сезон в Твенте. -------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
^ И аз не го бях чувал.Но като го гледам .. Куарешма и Мансини да ядат пасти пред него.Ебати какви неща прави по крилото и какви асистенции дава.Това ще ни бъде най-добрия трансфер ако го вземем.Дано да стане по-скоро това !
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
На клипчето и на мене ми хареса
![]() |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
значи не си гледал клипчетата на Куарешма...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Клипчетата не продават футболисти.Той и Куарешма на клипчетата е бог ама.........
|
|
|
Guest_Il-GeNi0_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не мисля че,имаме нужда от него но ако ръководството прецени нямам нищо напротив.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Tuttosport
Inter: Arnautovic signs Дано да е истина това писание на иначе про-Юве ориентирания италиански вестник. Дано Морати наистина си спести парите за Милито и ги даде за Арнаутович и Касано. Ще си имаме таран - Златан, Арнаутович като резерва в началото, защо не и Марио, който е 1,89м. Ще имаме и бързия нападател. Може би още един атакуващ играч няма да ни е излишен предвид дългия сезон и ако не вземем Милито (дай Боже) то Акуафреска би бил идеален пети избор. А и ето още какво странно чета: Gazzetta dello Sport Pozzo: Quagliarella wants Napoli Corriere dello Sport Napoli, what a swoop: Here is Quagliarella Италианския национал вместо да иде в Интер или Юве явно е решил да се присъедини към неаполитанци...доста странно за мен решение. Именно той ми се искаше да е един от петимата ама нейсе. -------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:17 PM |