Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Iliev-Inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ima Hlqb v tova mom4e SAMO INTER
Пиши на кирилица!!! |
|
|
Guest_NED77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ima Hlqb v tova mom4e SAMO INTER Arnautovic....това 6те е новата звезда на световния футбол,наблюдавах го в няколко мача/Арсенал ,Аякс/определено е качествен и перпективен...стила му ми напомня малко на Ариен Робен,но е доста по техни4ен от холандеца.......6те пасне идеално зад Ибра и МИЛИто и пред.......Камбиасо,Занети и Мота |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Футбол: Арнаутович е убеден, че ще играе в Интер
14 юли 2009 | 19:34 | Агенция "Фокус" Милано. Въпреки че сагата около трансфера на Марко Арнаутович се проточи доста дълго, той е убеден, че в крайна сметка ще стане играч на Интер, съобщава „Телеломбардия”. Настоящият футболист на Твенте тренира упорито, за да е във форма. „Не съм спирал да работя през почивните дни, тъй като съм наясно, че на „Сан Сиро” ме очаква сериозна конкуренция. Няма да се задоволя с място на пейката. Искам да съм титуляр”, категоричен е австриецът. Арнаутович допълва, че според него Интер е един от основните фаворити за спечелването на Шампионската лига догодина. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
хах...колеги да се твърди че Арнаутович ще пасне в Интер,че е новия ибра и кво ли не още, си е меко казано касогледство и некадърност! 2-ри като ибра няма. Доколкото си спомням и Куарешма беше техничен, беше идеално попълнение, вписваше се в схемата за игра, а като играеше само го гледах да рита с външен фалц и това му беше играта! Не забравяйте че това е твенте, в сравнение с интер, там няма никакво напрежение. Спомнете си катил като Шевченко се спече като отиде в челси, а лайненца като Куарешма и Арнаутович, няма?! Не мога да разбера само защо метнахме Акуфреска, и ся ще даваме 12 млн за арнаутович като Акуфреска беше оценен за 12-13 млн и видимо беше по качествен!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
хах...колеги да се твърди че Арнаутович ще пасне в Интер,че е новия ибра и кво ли не още, си е меко казано касогледство и некадърност! 2-ри като ибра няма. Доколкото си спомням и Куарешма беше техничен, беше идеално попълнение, вписваше се в схемата за игра, а като играеше само го гледах да рита с външен фалц и това му беше играта! Не забравяйте че това е твенте, в сравнение с интер, там няма никакво напрежение. Спомнете си катил като Шевченко се спече като отиде в челси, а лайненца като Куарешма и Арнаутович, няма?! Не мога да разбера само защо метнахме Акуфреска, и ся ще даваме 12 млн за арнаутович като Акуфреска беше оценен за 12-13 млн и видимо беше по качествен! Първото което е мен лично ме съмнява да си гледал толкова мачове на Арнаутович колкото на Акуафреска, може и да греша. Да наричаш бъдещо, младо, ново попълнение "лайненце" си е меко казано глупаво. Той не е изиграл и една минута с черно синята фанелка обаче се намери вече някой който да го оплюе. Да те попитам аз защо ни е онзи по моему трошлив манекен Акуафреска при положение че си имаме играч като Милито който изпълнява същата функция на терена, но е с класа и отгоре по-добър от Робърд? Или по-добре да дойде да го законтрим на пейката и да му се ебе майката на кариерата и годините в които трябва да трупа игрова практика? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"онзи по моему трошлив манекен Акуафреска" по твоему!, По моему Арнаутович лайненце! Прекалено зелен е за големия футбол, ако си го наблюдавал внимателно ще го осъзнаеш и именно защото съм следил и двамата играча, за това изразявам такава критика "ЛАЙНЕНЦЕ"! Разликата помежду им е че Арнаутович е по подвижен играч използван и като крило, а Акуфреска е таран, доказан реализатор......Вярно е 4е Акуфреска е еднотипен с милито, но милито на колко години е на 30 още 3-4 години на високо ниво, акуфреска е на 21-22 все още се развива и може в пъти да надмине милито.Докато прехваления Арнаутович, ако го купим копуваме контузен играч, играч от слабо първенство, не се знае как ще се адаптира (пример: КУарешма). И за да се развие по моему му трябва Ибра (еднотипни са)....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
4o4ko, доста прибързани коментари си правиш за играч, който не е играл за нас все още.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"4o4ko, доста прибързани коментари си правиш за играч, който не е играл за нас все още."
...и това го има, но съм гледал много мачове на твенте (покраи залагане в еврофутбол). За повечето представата на арнаутович е от няколко клипчета в youtebe, само че това е, като извадено от контекста, защото играта на арнаутович е на приливи и отливи, много е непостоянен, но като изригне прави фурор! Точно преди да купим Куарешма, Ариго Саки изказа съмнение в качествата на играча имаики предвид то4но това - непостояноство, и че това е играч тип - звезда в малък отбор, посредствен в голям отбор (визирайки представянето му в Барселона). Иначе ако купим арнаутович, дано тотално да бъркам!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
"онзи по моему трошлив манекен Акуафреска" по твоему!, По моему Арнаутович лайненце! Прекалено зелен е за големия футбол, ако си го наблюдавал внимателно ще го осъзнаеш и именно защото съм следил и двамата играча, за това изразявам такава критика "ЛАЙНЕНЦЕ"! Разликата помежду им е че Арнаутович е по подвижен играч използван и като крило, а Акуфреска е таран, доказан реализатор......Вярно е 4е Акуфреска е еднотипен с милито, но милито на колко години е на 30 още 3-4 години на високо ниво, акуфреска е на 21-22 все още се развива и може в пъти да надмине милито.Докато прехваления Арнаутович, ако го купим копуваме контузен играч, играч от слабо първенство, не се знае как ще се адаптира (пример: КУарешма). И за да се развие по моему му трябва Ибра (еднотипни са).... Милито ако изиграе 3-4 години на топ ниво при нас освен да му благодарим няма друго какво да кажем, а той като е при нас Акуафреска щеше да чисти скамейката и да чака някой да се контузи или да поиграва от 80 мин нататък. Колкото и да не го харесвам това е най-доброто за него ![]() Арнаутович не е голям играч, той идва като човек с големи заложби и потенциал за развитие и именно при нас сред големите играчи ще може да се развие.До колко ще го направи е въпрос с неизвестен отговор за сега. Това че е контузен няма да му попречи, защото като купим някой играч ако ще и най-здравич да е може да му се случи да се контузи в първите минути за нас. Нека му пожелаем успех, ако облече черно синята фанелка и да не прибързваме да го критикуваме от сега ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Определено играч с качества...но има много хляб да изяде докато стигне до първия отбор. Предполагам ще го пускаме от време на време....и се надявам да се докаже. Може и под наем да го дадем....което би бил по-добрия вариант. Но със сигурност ако се развие както трябва...ще стане играч
![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Мене случая с Арнаутович ми обягва нещо.. наш ли е или не е щото немога да разбера ?
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Мене случая с Арнаутович ми обягва нещо.. наш ли е или не е щото немога да разбера ? Доколкото ми е известно се възстановява от тежка контузия и нашето ръководство изчаква и още не сме подписали с него, макар че вече е бил в тренировъчната база и го лекуват лекари на Интер. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Аха .. мерси много .. щото немах никва яснота около тоя трансфер
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 260 Регистриран: 19-February 09 Потребител No.: 954 ![]() |
Очаква се тази седмица да подпише договор - под наем с опция за закупуване от 9 или 10 млн евро.
-------------------- "Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Очаква се тази седмица да подпише договор - под наем с опция за закупуване от 9 или 10 млн евро. Най-добрия вариант предвид факта че е контузен -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Той и Ибрахимович като беше в Аякс едва ли някой е смятал, че ще стане такъв играч, но видяхте какво стана.... има перспектива в това момче и се надявам да реализира таланта си още при нас...
|
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
" Той и Ибрахимович като беше в Аякс едва ли някой е смятал, че ще стане такъв играч, но видяхте какво стана.... има перспектива в това момче и се надявам да реализира таланта си още при нас..."
Ибрахимович като отиде в Аякс беше най-скъпия трансфер на клуба до тогава (5 млн евро), и дойде с визитката на супер звезда. На няколко пъти Аякс отхвърляха сериозни оферти за златан, но имаше конфликт между Златан и Ван дер варт, директно казваха че не се понасят, и се наложи да бъде продаден за 17-18млн евро на Юве, в холандия от самото си идване го наричаха новия Ван бастен, впоследствие стана известен така и в италия покраи изказвания на капело! Така че мн хора са смятали че от златан ще стане звезда! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
" Той и Ибрахимович като беше в Аякс едва ли някой е смятал, че ще стане такъв играч, но видяхте какво стана.... има перспектива в това момче и се надявам да реализира таланта си още при нас..." Ибрахимович като отиде в Аякс беше най-скъпия трансфер на клуба до тогава (5 млн евро), и дойде с визитката на супер звезда. На няколко пъти Аякс отхвърляха сериозни оферти за златан, но имаше конфликт между Златан и Ван дер варт, директно казваха че не се понасят, и се наложи да бъде продаден за 17-18млн евро на Юве, в холандия от самото си идване го наричаха новия Ван бастен, впоследствие стана известен така и в италия покраи изказвания на капело! Така че мн хора са смятали че от златан ще стане звезда! ![]() Предполагам, че и този ще стане най-скъпия трансфер на Твенте.. да не говорим, че както ти казваш, че Марко не можел да се сравнява с Ибра, то и Ибра едва ли е можело да го сравняват с Ван Бастен... |
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да, но! Златан в Аякс минаваше по 6 4овека и вкарваше голове, правеше невъзможни неща. Точно тогава в аякс играха, Ван дер Ваарт, Ван дер Мейде, Пиенар, и останалите им звезди и правеха фурор в шамп лига! МИсълта ми е че бяха много силни и конкуренцията в тима беше на високо ниво и ибра въпреки всичко блестеше над всички.
Така че златан (според мен) още тогава беше звезда. Докато арнаутович, не може да се сравнява с ибра защото - Ибра е нападател, Арнаутович го използват повече като крило, Арнаутович не е толкова техничен, Не е толкова креативен и едва ли ще успее да носи интер на раменете си някога, НО ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА СТАНЕ Добър нападател ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Арнаутович си е Арнаутович, къв Ибра кви 5 лева.
На мен нов "Ибра" не ми трябва, така сме си екстра колектив ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 04:44 PM |