Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Значи напоследък почнахме много да пишеме кой да се маха,кой нямал място в отбора,за това реших да пусна една тема..кой ше събере най-много гласове.Слагам тези имена защото за тях най-много се тръби ,че ще напуснат през лятото.
Edit: Анкетата позволява повече от 1 глас ![]() |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз от тоя списък за по-лесно ше кажем кои не искам да се махат
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Трябва да може да се посочва повече от един отговор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Мен ме знаете. Иначе Дакур вече се махна
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
моя глас е за къдрака, не мога да го гледам...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Всички без Ривас,Мансини и Рикардо Куарешма!
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
От изброените за мене почти никой не трябва да остава.Ето и причините:
1.Круз-вече е стар,пък и се вижда,че Жозе не смята да разчита на него.Затова вероятно лятото ще напусне така ще е най добре за него и клуба. 2.Максуел-изключително безличен играч.Първо е трагичен в защита и второ не е чак толкова агресивен в атака.Най-вече заради първото трябва да бъде продаден. 3.Креспо-абсолютно същите причини като на Круз 4.Хименез-много талантлив играч.В началото ми беше любимец ,но постепенно това се заличи.Направи няколко добри мача през миналия сезон ,но за мен това не е достатъчно за да играе в отбор като Интер 3-ти сезон.Пък и Жозе почти не разчита на него.Няма смисъл да седи в отбора без да играе.По добре да вземем някакви пари за него лятото. 5.Виера-вечно контузения няма смисъл да го държим.Напълно безполезен ,дори понякога вреден.Да се маха и да си завършва кариерата в Франция. 6.Мансини-Въобще не му тръгна на Амантино при нас.Според мен обаче може да го оставим още един сезон ,тогава да се надяваме да се разиграе.Всички знаем на какво е способен бразилеца.Тук съм 50-50. 7.Куарешма-Много го исках лятото и като го взехме бях в истинска еуфория ,очаквах веднага да стане основен играч и заедно с Ибра да мачкат ,но уви не се получи.Трансфера се оказа пълен провал.Може би ще е по-добре както за него така и за Интер да напусне. 8.Суацо-Хондурасеца няма класата да играе в Интер.Със сигурност напуска. 9.Дакур-Не мисля че има смисъл от коментар.ВЪН!!! 10.Ривас-Колумбиеца направи няколко добри мача ,но само толкова.Във важните мачове когато беше му даден шанс той се провали.Затова си мисля ,че Жозе без много да се замисля ще се оттърве от него. 11.Бурдисо-Това недоразумение отдавна трябваше да е далече от Интер 12.Фиго-Задължително трябва да се откаже.Няма сили да изиграе още един сезон. 13.Адриано-Искрено се надявам повече да не облича синьо-черната фланелка 14.Обиня-Трябва да бъде даден някаде под наем. Това е от мен ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Круз вече е на годинки , но и този сезон показа , че когато му се гласува доверие , то той почти винаги го оправдава.По последни информации се казва , че Круз няма да преподписва с Интер , така че по всичко личи , че ще си тръгне през лятото.Аз лично си оставам почитател на Круз и ще съм радостен ако ни е на разположение и през следващия сезон
![]() Максуел се намира в отвратително слаба форма и ако вземем някой ляв защитник през лятото , то спокойно можем да го продаваме. Креспо отдавна съм го отписал аз.Просто не виждам какво още може да даде на този отбор!Твърдо за махането му от Интер! Хименес не е тайна , че ми е любимец.През този сезон обаче се справя доста зле и по всичко личи , че Моуриньо няма да разчита на него , затова най-добре и за двете страни е Хименес да бъде продаден някъде , където ще получи повече шансове за изява. Виейра също е излишен според мен.И грам не заслужава от огромната заплата , която получава.Няма смисъл да държим играч , който е контузен в 85% от мачовете ни! Мансини е сред топ трансферните разочарования в Европа през лятото.Всички възлагахме огромни надежди на него , но за жалост не ги оправда.При добра оферта няма да имам нищо против да го продадем. Куарешма го исках адски много в Интер.За жалост и той като Мансини се оказа огромно разочарование.Въпреки това обаче виждам потенциал в този играч и се надявам да си го върнем! Суазо със сигурност ще ни напусне.Едва ли ще е голяма загубата ![]() Фиго е ясно , че ще слага край на кариерата си след края на сезона...просто няма смисъл да се мъчи и да се опитва да се надбягва с почти 2 пъти по-млади играчи от него ![]() Ривас съм на мнение , че трябва да остане.През този сезон всички видяхме , че защитниците ни се оказаха доста "крехки" и ще е добре да имаме на разположение повечко защитници.Колумбиеца не мрънка за титулярно място , така че не е проблем оставането му ![]() Адриано също си мисля , че повече няма да играе за нашия тим.Дадоха му се прекалено много шансове , които за жалост проигра с лека ръка ![]() Обина също съм на мнение ,че трябва да бъде продаден.Спроед мен нигериеца на този етап не притежава нужните качества за да играе за Интер! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 297 Регистриран: 21-December 08 Град: Варна Потребител No.: 752 ![]() |
Всички без Максуел, Мансини и Куарешма...
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Най-много искам да се махне Максуел.След това Дакур... да си се знае,че е продаден, а не под наем... да лапа парите на оня турския собственик на Фулъм,и накрая Ривас-чо , и още 10 мача да му се дадът с Юнайтед или некви отбори от Серия А ,пак ше си е същото дръвце!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Омфг... Станкович го няма??? Та това е най-неспособния и мързелив играч сред титулярните 11. Той е на първо място сред тези, които трябва да напуснат. От списъка на мен лично ми се нрави само Максуел, против неговото напускане съм.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
маи гласувах за всички
![]() ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Омфг... Станкович го няма??? Та това е най-неспособния и мързелив играч сред титулярните 11. Той е на първо място сред тези, които трябва да напуснат. От списъка на мен лично ми се нрави само Максуел, против неговото напускане съм. Станкович пораждаше дълго негативно мнение в мен, но сега не е така, мисля че ни е от полза, най-малкото трябва да имаме сигурно ново попълнение на негово място и дори тогава не трябва да се маха, нека остане пък да влиза в по-маловажни мачове като имате толкоз против него... всъщност това което го отличава от други неспособни е че е доста сърцат играч! За останалите е ясно, имам надежди за Куарешма. Круз трябва да остане и да влиза резерва! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А бе Станкович е добре за резервичка,да влиза ... да му се намери заместник и да е резерва това е. Малко от малко знае къде се намира не е като някой други за него нека да остане!
|
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз съм на 100% сигурен , че ако Станкович играеше в Барселона , Манчестър ... щеше да им е резерва в резервните отбори просто незнам защо го държим още .. бил сърцат , ми то и мен ако ме пуснат да играя за Интер ще дам не 100% ами 10000% от себе си но това не означава , че трябва да заместваме качество с раздаване , на негово място ни трябва играч с идея какъвто е Диего , Рикелме ... дано напусне Станко нека отиде в отбор като Удинезе макар , че и там ще е резерва . От написаните искам Мансини , Ривас и Суазо да останат
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добавих Станкович,Обина и Бурдисо,че ги бях забравил
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Аз съм на 100% сигурен , че ако Станкович играеше в Барселона , Манчестър ... щеше да им е резерва в резервните отбори просто незнам защо го държим още .. бил сърцат , ми то и мен ако ме пуснат да играя за Интер ще дам не 100% ами 10000% от себе си но това не означава , че трябва да заместваме качество с раздаване , на негово място ни трябва играч с идея какъвто е Диего , Рикелме ... дано напусне Станко нека отиде в отбор като Удинезе макар , че и там ще е резерва . От написаните искам Мансини , Ривас и Суазо да останат Чакай малко сега,казваш това за Станко,ами този последния дето си го написал с какво е по класен от него!Да не мислиш че Суазо е добър колкото Руни,Ето'о и Анри?А даже Станко играе със сърце,а Суазо не е такъв.Горе долу са на сходни години,една година разлика.Но ние не сме Манчестър или Барса.Според теб Манафите защо държат Скоулс още?Тука вече влагате лични симпатии.Аз като не харесвам Самуел,да съм казал че искам да го продадем лятото? |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Суазо е мощен и бърз нападател с добра техника , според мен винаги може да помогне като РЕЗЕРВА , а Станко просто няма качествата ... бързина няма никаква за човек зад нападателите му трябва далеч по голяма , пасът му е доста зле не съм видял нито един скрит негов пас , техниката ... е той няма такава никога не е преодолял 1 на 1 противников играч , единственото което има е горе долу добър удар ... ако играч с такива качества искаш в Интер ок за мен не е за нас дори и за резерва
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Суазо е мощен и бърз нападател с добра техника , според мен винаги може да помогне като РЕЗЕРВА , а Станко просто няма качествата ... бързина няма никаква за човек зад нападателите му трябва далеч по голяма , пасът му е доста зле не съм видял нито един скрит негов пас , техниката ... е той няма такава никога не е преодолял 1 на 1 противников играч , единственото което има е горе долу добър удар ... ако играч с такива качества искаш в Интер ок за мен не е за нас дори и за резерва Всеки си има мнение.Аз просто ми е чудно как Станкович не го искаш,защото не е класен колкото тези в Барса и Манчестър (за което съм съгласен),а пък искаш Давид Суазо който в Бенфика е преследван от контузии или е резерва когато е здрав.Че ние и сега си има резерви от неговия ранг - Круз и Креспо,пък и Обина. Но здраве да е,Станко ще бъде част от Интер през следващия сезон,когато ще сме на върха,а Суазо не. ![]() |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Круз , Креспо са на години а Адриано е свършен , Обиня грам не може да ни помогне , така , че Суазо за резерва става а Станко за нищо не става ( мое мнение )
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 09:26 AM |