Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Бурдисо + 9 млн. и си стискаме ръцете На Бранка му изстива мястото ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Супер, Хамсик е играч, който би придал още повече класа на отбора и би бил страхотно попълнение. Да идва възможно най-бързо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
На мястото на Станкович ще пасне много добре. Ще придаде бързина и острота на атаките ни, но ме съмнява да го пуснат от Наполи, те също градят отбор, който да се бори за УЕФА поне.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
С 2 ръце ЗА !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Футбол: Марек Хамсик иска да остане в Наполи
10 юли 2009 | 03:09 | Агенция "Фокус" Неапол. Полузащитникът на Наполи Марек Хамсик, не иска да играе в тима на Интер, съобщи „Кориере дело Спорт”. Словакът е смятан за един от най – талантливите футболисти в Европа, но на този етап иска да продължи кариерата си в Наполи. „Имам договор с Наполи и смятам да остана. Имам планове с този тим и се надявам да ги изпълня. В момента не ме интересуват оферти. Мисля само за Наполи”, заяви Хамсик. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 260 Регистриран: 19-February 09 Потребител No.: 954 ![]() |
http://translate.google.bg/translate?u=htt...bg&ie=UTF-8
Интересна статия,според която е на път да се създаде нещо като сътрудничество между Интер и Наполи. Поне доколкото аз разбрах ние ще имаме привилегия при евентуално привличане на Хамсик пред други отбори. -------------------- "Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Хамшик: Искам да играя в Интер, ако напусна Наполи
Младата надежда на Наполи Марек Хамшик заяви, че иска да играе само и единствено в Интер, ако напусне клуба от Неапол. Както е известно словашкият национал дойде в тима от Бреша пред 2007 година, а сегашният му договор изтича през 2013. „Ако някога напусна Наполи, искам да играя само и единствено за Интер. Желанието ми е такова, защото „нерадзурите” са велик клуб, който разполага със страхотни футболисти и невероятен треньор. Амбициите на Интер напълно съвпадат с моите, тъй като искам да се състезавам за един от най-добрите отбори в Европа”, каза Хамшик пред „Sky Sport Italia”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя е много голям дано да ги заебем тез холанци и се насочим към него
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Направо да напуска.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Габриеле Орали: Интер иска Марек Хамшик в състава си
Спортният директор на италианския гранд Интер Габриеле Орали обяви интереса на клуба към футболиста на Наполи Марек Хамшик и потвърди слуховете, че „нерадзурите" ще направят всичко възможно да привлекат талантливия играч на „Джузепе Меаца", въпреки съпротивата на настоящия му клуб и президента Аурелио Де Лорентис. „Много харесвам стила на игра на Хамшик. Наблюдаваме го отдавна и всички в тима сме на едно мнение, че той е изключително интересен и обещаващ млад футболист", обяви Орали пред Gazzetta Dello Sport. "Наясно сме, че Наполи няма намерение да продава играча си. Засега ще изчакаме, повече от ясно е, че крайното решение ще бъде взето от ръководството на тима. Надявам се то да бъде от полза и за двете страни". Името на словашкия футболист е свързвано грандове от ранга на италианските Интер и Ювентус и шампиона на Англия Манчестър Юнайтед, но отговор от страна на Наполи все още няма. www.sporta.bg ЕТО ТОВА Е ДОБРА НОВИНА! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
И аз го искам в състава на Интер.Дано не са само само спекулации и Наполи не се класират за евротурнирите .
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Не е много нормално да се говори за летни трансфери.. то отсега нищо не се знае.
За Хамсик пак ще го кажа.. АДСКИЯТ ХАЛФ. Идеален е за отбора ни. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Хамшик: Искам да играя в Интер, ако напусна Наполи Надявам се, че още мисли така ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е това е класен играч
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
БРАВО БРАВО БРАВО !!!!!!!!!! ХАМШИК ПЕРФЕКТНИЯТ ХАЛФ !!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Ееее евала,че човек от нашия отбор го казва това.Ае да се задейства работата и да идва.Хамшик е перфектен играч,който ще ни пасне перфектно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Барса се цели в Хамшик
29 декември 2009 | 19:06 Полузащитникът на Наполи Марек Хамшик е следен зорко от скаутите на Барселона, съобщи вестник "Спорт" в рубриката си "Конфиденциално". Пътят в професионалния футбол на 22-годишния словашки национал тръгна от Слован Братислава, мина през Бреша, където дебютира в Серия А едва на 17 години и 237 дни, и оттам в Наполи с трансфер за 5,5 млн. евро, където има 26 гола в 86 мача. Хамшик поведе Словакия до класиране на Мондиала в ЮАР от групата с Чехия, Полша и Словения. Номиниран бе от УЕФА за най-добър десен полузащитник за 2009 година, като изгуби в спора с Кристиано Роналдо. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хамшик можеше да играе в Интер, спомня си Манчини
10.01.2010 18:32 Мениджърът на Манчестър Сити упрекна шефовете на "нерадзурите" за словака Мениджърът на Манчестър Сити и бивш треньор на Интер Роберто Манчини упрекна ръководството на "нерадзурите", че с лека ръка са отхвърлили препоръките му да вземат в отбора полузащитника на Наполи Марек Хамшик. Манчо говори с възхищение за словашкия национал, който акостира преди две години в Неапол, след като ръководството на южняшкия клуб брои 5,5 милиона евро за него на Бреша. "Когато бях треньор на Интер, ми предложиха да подпишем с Фабиано Сантакроче, Даниеле Манини и Марек Хамшик от Бреша. Нямах нужда и от тримата, но словакът много ми харесваше още тогава. Е, Наполи ги взеха накуп и сега притежават великолепен халф", каза за "Република" Манчини. 22-годишният полузащитник показва голяма тактическа гъвкавост, а отличните му технически качества и удивителния нюх към гола бързо го превръщат в един от най-търсените халфове в цяла Европа. И Манчини мисли за съблазняване на звездата на Наполи в Англия, но в недалечно бъдеще. "Не съм изненадан, че най-големите европейски първенства са заинтересовани от Хамшик, тъй като той е истински талант. Изненадан съм, че въпреки съветите ми никой от Интер не се интересува от него. Впрочем, ако се бавят, Марек може да дойде и в Англия. Там ценят талантите", заключи той. Халфът има договор с клуба на президента Аурелио Де Лаурентис до юни 2014 година, а клубния бос е сигурен, че словакът няма скоро да напускане "Стадио Сан Паоло". www.gol.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Хах .. спомнял си .. да си гледа жалкото копие на Челси и да си мълчи
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:50 AM |