Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Италианска легенда: Интер може да си позволи Меси
Легендата на Интер Сандро Мацола направи любопитно изказване, като сподели, че клубът може да си позволи футболист като Лионел Меси. В последните месеци се заговори за подобен интерес, породени най-вече от новите собственици на клуба Suning Holding Group, които заявиха, че не е изключено да се пробват за аржентинеца в края на сезона. „Собствениците имат силата да вземат този, когото пожелаят, включително и Меси“, коментира Мацола. През януари бившият президент на Интер Масимо Морати обяви, че клубът планира да привлече суперзвезда за следващия сезон, но отказа да назове конкретни имена и цели. Източник: gong.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Легенда на Интер упрекна клуба заради Пиоли
Легендарният бивш футболист на Интер Сандро Мацола публично обяви, че клубът е взел погрешно решение, като е уволнил наставника Стефано Пиоли. Според 74-годишния бележит нападател виновни за слабата серия са играчите, тъй като измежду тях има такива, които не заслужават да носят фланелката на „нерадзурите“. Обявлението за треньорската рокада се появи снощи и мнозина бяха изненадани, макар и трудностите за Интер да не са тайна. Тимът взе едва 2 равенства в последните си 10 шампионатни двубоя. „Всичко това означава, че клубът няма ясни идеи, тъй като преди да наемеш треньор, трябва да го проучиш, оцениш и да си поговорите“, категоричен бе Мацола. „Ако след целия този процес, ти решиш да вземеш този човек, то тогава вината е на клуба, че нещата не са се развили както трябва. Не само треньорът е виновен.“ „Ако аз бях в клуба, щях да се опитам да остана близо до Пиоли. Поне щях да му позволя да изкара сезон докрай и тогава да преценявам.“ „Според мен Интер като клуб е нетърпелив. Те трябва да научат, че не може всичко да се направи изведнъж. Трудно е да говорим отвън относно играчите и това, което биха могли да направят, но се вижда в хода на мачовете, че тяхното поведение е недостойно за Интер.“ „Истина е, че Интер и в миналото е печелил и губил, но винаги е показвал определен характер на терена. Настоящата групичка просто не го прави. Много малко от тях доказаха, че заслужават да носят екипа на Интер“, заключи Мацола. Източник: gong.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
САНДРО МАЦОЛА: "Конте не ме убеждава. Когато говори, ми се струва, че го прави като ювентинец, а не като един от нас. Ювентинец се раждаш, както се раждаш интерист, трудно е да се промениш. Дори в протестите ми напомня за онези времена. В Юве беше достатъчно да вдигне ръце и да гледа съдията за дузпа, тук не е така. Икарди? Липсва, много ми харесва, предпочитам го пред Лукаку."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
САНДРО МАЦОЛА: "Конте не ме убеждава. Когато говори, ми се струва, че го прави като ювентинец, а не като един от нас. Ювентинец се раждаш, както се раждаш интерист, трудно е да се промениш. Дори в протестите ми напомня за онези времена. В Юве беше достатъчно да вдигне ръце и да гледа съдията за дузпа, тук не е така. Икарди? Липсва, много ми харесва, предпочитам го пред Лукаку." При цялото ми уважение към господин Мацола,но ми се струва,че просто го е яд от загубата и се заяжда.Защо не го каза,когато редяхме победа след победа?Конте заслужава повече от всеки време,търпение и медиен комфорт. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Мацола има малко раздразнение като че ли ,че ако постигнем успех ще е е треньор ювентинец ,а не с треньор интерист.Важното е да успяваме ,пък с какви ще е -не е важно.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th September 2025 - 01:16 AM |