IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

Reply to this topicStart new topic
> Сандро Мацола
Provenzano
коментар May 1 2017, 10:01
Коментар #11

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Италианска легенда: Интер може да си позволи Меси

Легендата на Интер Сандро Мацола направи любопитно изказване, като сподели, че клубът може да си позволи футболист като Лионел Меси. В последните месеци се заговори за подобен интерес, породени най-вече от новите собственици на клуба Suning Holding Group, които заявиха, че не е изключено да се пробват за аржентинеца в края на сезона.

„Собствениците имат силата да вземат този, когото пожелаят, включително и Меси“, коментира Мацола.

През януари бившият президент на Интер Масимо Морати обяви, че клубът планира да привлече суперзвезда за следващия сезон, но отказа да назове конкретни имена и цели.

Източник: gong.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
Provenzano
коментар May 11 2017, 08:37
Коментар #12

Модератор

Легенда на Интер упрекна клуба заради Пиоли

Легендарният бивш футболист на Интер Сандро Мацола публично обяви, че клубът е взел погрешно решение, като е уволнил наставника Стефано Пиоли. Според 74-годишния бележит нападател виновни за слабата серия са играчите, тъй като измежду тях има такива, които не заслужават да носят фланелката на „нерадзурите“.

Обявлението за треньорската рокада се появи снощи и мнозина бяха изненадани, макар и трудностите за Интер да не са тайна. Тимът взе едва 2 равенства в последните си 10 шампионатни двубоя.

„Всичко това означава, че клубът няма ясни идеи, тъй като преди да наемеш треньор, трябва да го проучиш, оцениш и да си поговорите“, категоричен бе Мацола.

„Ако след целия този процес, ти решиш да вземеш този човек, то тогава вината е на клуба, че нещата не са се развили както трябва. Не само треньорът е виновен.“

„Ако аз бях в клуба, щях да се опитам да остана близо до Пиоли. Поне щях да му позволя да изкара сезон докрай и тогава да преценявам.“

„Според мен Интер като клуб е нетърпелив. Те трябва да научат, че не може всичко да се направи изведнъж. Трудно е да говорим отвън относно играчите и това, което биха могли да направят, но се вижда в хода на мачовете, че тяхното поведение е недостойно за Интер.“

„Истина е, че Интер и в миналото е печелил и губил, но винаги е показвал определен характер на терена. Настоящата групичка просто не го прави. Много малко от тях доказаха, че заслужават да носят екипа на Интер“, заключи Мацола.

Източник: gong.bg

+Quote Post
Provenzano
коментар Oct 8 2019, 22:08
Коментар #13

Модератор

САНДРО МАЦОЛА: "Конте не ме убеждава. Когато говори, ми се струва, че го прави като ювентинец, а не като един от нас. Ювентинец се раждаш, както се раждаш интерист, трудно е да се промениш. Дори в протестите ми напомня за онези времена. В Юве беше достатъчно да вдигне ръце и да гледа съдията за дузпа, тук не е така. Икарди? Липсва, много ми харесва, предпочитам го пред Лукаку."

+Quote Post
N.Roussev
коментар Oct 9 2019, 07:29
Коментар #14

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,550
Регистриран: 21-October 16
Град: Стара Загора
Потребител No.: 9,447
Любим Играч: Diego Milito

Цитат(Provenzano @ Oct 8 2019, 23:08 ) *
САНДРО МАЦОЛА: "Конте не ме убеждава. Когато говори, ми се струва, че го прави като ювентинец, а не като един от нас. Ювентинец се раждаш, както се раждаш интерист, трудно е да се промениш. Дори в протестите ми напомня за онези времена. В Юве беше достатъчно да вдигне ръце и да гледа съдията за дузпа, тук не е така. Икарди? Липсва, много ми харесва, предпочитам го пред Лукаку."

При цялото ми уважение към господин Мацола,но ми се струва,че просто го е яд от загубата и се заяжда.Защо не го каза,когато редяхме победа след победа?Конте заслужава повече от всеки време,търпение и медиен комфорт.

+Quote Post
Faketo
коментар Oct 9 2019, 14:00
Коментар #15

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 660
Регистриран: 1-July 18
Град: Плевен
Потребител No.: 9,561

Мацола има малко раздразнение като че ли ,че ако постигнем успех ще е е треньор ювентинец ,а не с треньор интерист.Важното е да успяваме ,пък с какви ще е -не е важно.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th September 2025 - 01:16 AM
Buy sports equipment online