IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

6 страници V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Деян Станкович, За или Против присъствието му в Интер?
Има ли принос към успехите на отбора този сезон?
Този сезон?
Да [ 45 ] ** [88.24%]
Не [ 6 ] ** [11.76%]
Предните сезони ?
Да [ 35 ] ** [68.63%]
Не [ 16 ] ** [31.37%]
Общо гласове: 51
Гостите не могат да гласуват 
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 5 2009, 19:58
Коментар #61

Guests

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 07:48 PM) *
За съжаление,омразата ви заслепява понякога.Ти съгласен ли си че Мунтари играе по добре от него?
Ся аз кат мразя Самуел,да почна да казвам че нищо не може,че не трябва да е в отбора.Няма смисъл.

И как играе ,направо е страшен,новия ФЕНОМЕН ... направо е железарка .. нямам думи за него .. направо от всички наши халфoве е N1. Спирам това е wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 20:00
Коментар #62

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Цитат(tutto_inter @ Feb 5 2009, 07:58 PM) *
И как играе ,направо е страшен,новия ФЕНОМЕН ... направо е железарка .. нямам думи за него .. направо от всички наши халфoве е N1. Спирам това е wink.gif

Ами да.От всички наши халфове е най-добър в МОМЕНТА! СЕГА ! ЕТ ДЪ МОМЕНТ.Толкова ли е трудно да раберете.

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 5 2009, 20:02
Коментар #63

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(IL BISCIONE @ Feb 5 2009, 05:20 PM) *
и се вижда че изгражда добър тандем с Мунтари Санети и Камбиасо... ... плачете за глупави

WTF?!?! Това пък какво беше? Нещо и неразбрах какво не показвали Санети и Камбиасо? Нали се сещаш, че те двамата специално от няколко години бяха на супер ниво и са сред основните виновци да имаме поредни титли в Италия. Докато Станкович 2 години бе ПЛАЧЕВНО слаб и къса нерви на абсолютно всеки човек тук. Много е лесно да направиш 2 3 добри мача и ако си Станкович това веднага ще си проличи, докато нивото на Санети и Камбиасо дали е лесно да се поддържа? Дори и всеобщия любимец тук Ибрахимович не може да не признаете, че и той има моменти, в които се губи. Ако играта на Санети и Камбиасо от 10-ка слиза на 7-ца то на Станкович от 2-ки за две години се качи на 5 или 6 в три поредни мача и се почнаха абсурдите. Смехотворно е да се сравнява играта специално на тези трима халфа, Санети и Камбиасо вършат в пъти повече работа в защита, обаче те не правят груби фалове и това леко замаглява представат за това колко са борбени и как се борят за всяка топка. Въобще не сравнявай Станкови със Санети и Камбиасо.. нелепо е.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 20:11
Коментар #64

Със синьо-черно сърце

Цитат(Faustico @ Feb 5 2009, 08:02 PM) *
WTF?!?! Това пък какво беше? Нещо и неразбрах какво не показвали Санети и Камбиасо? Нали се сещаш, че те двамата специално от няколко години бяха на супер ниво и са сред основните виновци да имаме поредни титли в Италия. Докато Станкович 2 години бе ПЛАЧЕВНО слаб и къса нерви на абсолютно всеки човек тук. Много е лесно да направиш 2 3 добри мача и ако си Станкович това веднага ще си проличи, докато нивото на Санети и Камбиасо дали е лесно да се поддържа? Дори и всеобщия любимец тук Ибрахимович не може да не признаете, че и той има моменти, в които се губи. Ако играта на Санети и Камбиасо от 10-ка слиза на 7-ца то на Станкович от 2-ки за две години се качи на 5 или 6 в три поредни мача и се почнаха абсурдите. Смехотворно е да се сравнява играта специално на тези трима халфа, Санети и Камбиасо вършат в пъти повече работа в защита, обаче те не правят груби фалове и това леко замаглява представат за това колко са борбени и как се борят за всяка топка. Въобще не сравнявай Станкови със Санети и Камбиасо.. нелепо е.

Офф ти не четеш.Някой да е казал че Станко е блестял преди.Ние ти говорим че този сезон няма кой да го бие.

Пак повтарям Т О З И С Е З О Н !

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Feb 5 2009, 20:14
Коментар #65

Guests

Цитат(Faustico @ Feb 5 2009, 08:02 PM) *

Гоше ма ти си много зле ве хаиванче smile.gif много е просто.. ти ако си влюбен в Пена а пък Минка не ти е пуснала ама също е готина ще викаш че Пена е наи готината пък Минка е парцал и за нищо не става ясен си ми колко ти е плитък акъла но пък всеки си има право на мнение така че няма срамно да си покажеш нивото smile.gif 21-4 са гласували хората но виждам 3-4 много активни хеитърчета от типа псевдо фен като сте толкоз прозорливи и кадърни ами отидете му кажете някои работи на Жозе и да спре да го налага тоя Станкович бе деба да пуска Балотели и Мансини и Куарешма и готово smile.gif напрао сте бом бок Азис и Гошето

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 5 2009, 20:19
Коментар #66

Интер Фен

Коментари: 474
Регистриран: 2-May 08
Потребител No.: 522

Цитат(ThEShADoW @ Feb 5 2009, 08:14 PM) *
Гоше ма ти си много зле ве хаиванче smile.gif много е просто.. ти ако си влюбен в Пена а пък Минка не ти е пуснала ама също е готина ще викаш че Пена е наи готината пък Минка е парцал и за нищо не става ясен си ми колко ти е плитък акъла но пък всеки си има право на мнение така че няма срамно да си покажеш нивото smile.gif 21-4 са гласували хората но виждам 3-4 много активни хеитърчета от типа псевдо фен като сте толкоз прозорливи и кадърни ами отидете му кажете някои работи на Жозе и да спре да го налага тоя Станкович бе деба да пуска Балотели и Мансини и Куарешма и готово smile.gif напрао сте бом бок Азис и Гошето

Бом бок е майкати брат ми бегай от тука с тоя дърт циганин дето бил по добър от Карик жалко , че няма къде да създам анкета Станкович срещу Карик тоя сезон щото ще дойда ти забия резултата в малката празна глава

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 20:23
Коментар #67

Със синьо-черно сърце

Цитат(IbraBALOTELI @ Feb 5 2009, 08:19 PM) *
Бом бок е майкати брат ми бегай от тука с тоя дърт циганин дето бил по добър от Карик жалко , че няма къде да създам анкета Станкович срещу Карик тоя сезон щото ще дойда ти забия резултата в малката празна глава

Хаха пич Карик беше контузен до скоро,не е е всеки път титуляр.Не е направил нищо кой знае какво в сравнение с миналия сезон.

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 5 2009, 20:25
Коментар #68

Интер Фен

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 08:23 PM) *
Хаха пич Карик беше контузен до скоро,не е е всеки път титуляр.Не е направил нищо кой знае какво в сравнение с миналия сезон.

Оф мамо а Станкович кво е направил е ? Как може другите отбори да разчитат на Роналдо , Тевез , Рууни .... а ние на Станкович усещтате ли , че това е смешно и срещу Манчестър ще излезем с човек по малко , моля се на господ всяка сутрин Виера да се оправя по бързо

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 20:30
Коментар #69

Със синьо-черно сърце

Цитат(IbraBALOTELI @ Feb 5 2009, 08:25 PM) *
Оф мамо а Станкович кво е направил е ? Как може другите отбори да разчитат на Роналдо , Тевез , Рууни .... а ние на Станкович усещтате ли , че това е смешно и срещу Манчестър ще излезем с човек по малко , моля се на господ всяка сутрин Виера да се оправя по бързо

По-добре да спрем спора,защото вече ставаш смешен.Никой не е сравнявал Станко с тези тримцата.Ми добре Станко за теб е зле,ми дай да излезем с Примаверата,защото всичките ни хлафове са по-зле от "най-слабия".

+Quote Post
AleRt
коментар Feb 5 2009, 20:32
Коментар #70

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

ИбраБалотели, ThEShADoW, мерете си приказките, за да не изядете наказание и двамата. Спорете без да се обиждате, не е трудно. До сега не съм видял нищо, освен изказване на някакъв тип лично мнение. Като ще спорите, АРГУМЕНТИРАИТЕ СЕ!!! Аз ли да ви уча smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 5 2009, 20:33
Коментар #71

Интер Фен

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 08:30 PM) *
По-добре да спрем спора,защото вече ставаш смешен.Никой не е сравнявал Станко с тези тримцата.Ми добре Станко за теб е зле,ми дай да излезем с Примаверата,защото всичките ни хлафове са по-зле от "най-слабия".

Оф на ръба съм да си чупа компа ей така в стената , от кой е по силен тоя уе майна , как така никой освен вас не го уважава питай другите фенове всеки щи каже кои са силните ама никой няма ти каже Станкович ... дееба ся ша са разрова във форума на Манчестър как пишат там за страх от Станкович , че сам може да реши мача biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ти и ония с малката глава сте за лудницата честно ви го казвам глей къв футболист ми възхвалявате ... а между другото ония пич поне го разбирам има си мнение щото гледа мачовете ни а ти от къде имаш мнение като не гледаш Интер ?

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 5 2009, 20:41
Коментар #72

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

IbraBALOTELI, първо писа, че спираш да пишеш по темата, а сега пак почна и то с намесата на майки...

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Feb 5 2009, 20:44
Коментар #73

Guests

Тебе па кво те боли кво мислят тия от манафчестър за некой от наще или и ти си фен на тия ? После как може да сравняваш Рууни и Тевез с Станкович като двамата са нападатели а другия халф ? Станкович е един от малкото дето играят със сърце, още преди го казах тва. Това че Станкович не е най-добрия халф в света е ясно, ама така да го хулите не говори добре за вас. Верно 1-2 години не игра добре, ама всеки футболист има такива сезони. Забравихте май кога вкарваше на мулан от по над 30 метра разстояние и т.н. Най-малко заради желанието си и начина по-който се раздава за отбора Станкович заслужава уважението на феновете !!! Ясно е че не всеки го кефи и уважа, ама оставете и другите да имат мнение wink.gif

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Feb 5 2009, 20:45
Коментар #74

Guests

Цитат(IbraBALOTELI @ Feb 5 2009, 08:33 PM) *
Оф на ръба съм да си чупа компа ей така в стената , от кой е по силен тоя уе майна , как така никой освен вас не го уважава питай другите фенове всеки щи каже кои са силните ама никой няма ти каже Станкович ... дееба ся ша са разрова във форума на Манчестър как пишат там за страх от Станкович , че сам може да реши мача biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ти и ония с малката глава сте за лудницата честно ви го казвам глей къв футболист ми възхвалявате ... а между другото ония пич поне го разбирам има си мнение щото гледа мачовете ни а ти от къде имаш мнение като не гледаш Интер ?

първо ИбраБалотели е предупреден и има забрана да пише в форума за срок от 3 дни smile.gif не съм си позволявал да напсувам някои на маика до сега виждам че това лице с аватар Азис се помисли за велик
второ не може да става въпрос за сравнение на Роналдо Руни и Тевез с наш Деян Станкович ( много е просто и тримата са нападатели )
трето Станкович - Карик не мисля да ти обяснявам на теб какво е постигнал Карик за да го сравняваш с Деян ( първият има 6 сезона в Рим с екипа на Лацио купа на Уефа Скудето и купа на Италия 6 сезона в Интер 3 пати шамион на страната 3 суперкупи 2 купи + 70 мача извежда Сърбия с капитанската лента играл е на всички възможни форуми кво има Карик? 1 ШЛ за която няма никакъв принос и 200 мача с посредствения Тотнъм ако желаеш да ти извадя статистика за мачове/голове/асистенции на Карик от престоя му в Ман Ютд?

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 5 2009, 20:51
Коментар #75

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 06:11 PM) *
Офф ти не четеш.Някой да е казал че Станко е блестял преди.Ние ти говорим че този сезон няма кой да го бие.

Пак повтарям Т О З И С Е З О Н !

Много добре чета и осъзнавам какво пиша, включвам и този сезона, затова казах това за 2 и 5-ците. И този сезон Станкович е под нивото на другите трима халфа до него. TheShadow, отново направи що годе интересен опит да развеселиш хората но дотам.. занапред пласирвай шегичките и глпостите си за Пенка и Менка на някой друг, нямам желания да чета глупости адресирани към мен. А оценката занапред си я задръж, това е тема за Станкович, а не какъв съм, и недей и показва ти какъв си.. излагаш се с тия Пенки.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
onlyinter
коментар Feb 5 2009, 21:43
Коментар #76

Интер Фен

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450

Който оспорва заслугите на Станкович за Интер се ръководи от някакви лични пристрастия. Не мога да разбера вие какво искате? Отбор, съставен от Диеговци, Куарешми и Роналдиньовци ли? Да цъкат с петички и да търсят разни фойерверки. И като загубят топката да чакат някой Станкович да я отнеме и да им я подаде за да си правят циганийките. В съвременния футбол всеки трябва да умее да участва и в дефанзивна и в офанзивна част. За разлика от други сърбина умее да участва и в двете фази. Факт.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Feb 5 2009, 21:55
Коментар #77

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Никой няма да убеди другия в обратното, така че не виждам много голям смисъл да се спори. Лично за мене тази година прави по-стабилни игри от предните няколко wink.gif.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Feb 5 2009, 22:15
Коментар #78

Guests

21-5 доста красноречиво
само да вметна за фаустико и ибрабалотели моите твърдения за добрата форма на сърбина този сезон са подкрепени с факти има голове и асистенции колкото Мундари/Камбиасо/Занети заедно ( наи малкото ) но тои е наи слабия ни халф! сравнения с Руни, Тевез и Роналдо говорят много за автора на поста за това предлагам да ги сравним и с Буфон! това е форум в които всеки си изказва мнението и фаустико мисли че мнозинството сме тъпаци..еми много добре фаустико това пак си е твое мнение
Форца Интер това е всичко от мен по тази тема всичко което имах да кажа го казах вече и виждам че има още доста тъпаци освен мен което само може да ме радва smile.gif

+Quote Post
Matrix
коментар Feb 5 2009, 22:33
Коментар #79

Интер Маняк

Коментари: 918
Регистриран: 16-July 06
Град: Plovdiv
Потребител No.: 62
Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix

За подмладяването казах,защото всички нарочени за гонене са на годинки,а друг е въпроса,че Жозе ще си ги доизползва докрая на сезона.Както и да е,а колкото до Карик,този футболист в момента е с класа над Станкович!Според мен мнение в полза на сърбина може да изкаже човек само ако гледа суха статистика.Но мога да ви кажа,че Карик е един от мн важните футболисти на Ман.Прави уникални пасове,вписва се в играта отлично и тва,че вкарва рядко не го прави по-слаб,напротив!Нз дали сте забелязали,но откакто Карик напусна тотнъм,евреите не могат да си вържат 2 паса в центъра...

--------------------
IO SONO INTERISTA!!!

+Quote Post
ale inter
коментар Feb 5 2009, 23:06
Коментар #80

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Абе Момчета нещо сте объркали и ТЕМАТА и форума си мисля.smile.gifТемата е ЗА или ПРОТИВ Д.Станкович ,а не Роналдо,Карик,Руни,Тевез и другата половина на Манафите.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post

6 страници V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 07:00 PM
Buy sports equipment online