IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

6 страници V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Деян Станкович, За или Против присъствието му в Интер?
Има ли принос към успехите на отбора този сезон?
Този сезон?
Да [ 45 ] ** [88.24%]
Не [ 6 ] ** [11.76%]
Предните сезони ?
Да [ 35 ] ** [68.63%]
Не [ 16 ] ** [31.37%]
Общо гласове: 51
Гостите не могат да гласуват 
IbraBALOTELI
коментар Feb 4 2009, 23:33
Коментар #41

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 474
Регистриран: 2-May 08
Потребител No.: 522

Цитат(ThEShADoW @ Feb 4 2009, 11:11 PM) *
http://darwinternazionale.multiply.com/pho..._0_LISA_200809_
18-3 ( goworim za tozi sezon i po-konrektno stankovic vs muntari )

Ае пич на теб кво ти има е ? Кое не ти е фред незнам честно , кво само говориш как Станкович се раздавал бла бла бла , че то и Ричард от Левски дето беше се раздаваше ми айде да вземем и него ... Станкович е дърво даже и по тъп от едно дърво той не може да даде хубав пас той не може да даде даже и пас какъвто и да е , Куарешма игра 45 минути докато циганина изигра 1000 и пак участваше в повече опасни атаки от него , въобще как може да го говорим това незнам сигурен съм , че само вие тука във форума на Интер и някой друго заблудени Интеристи си мисля , че Станкович е добър , Ювето като го искаха всичките им фенове стачкуваха против този трансфер щото го знаят що за отрепка е ама ние тука си го хвалим все едно има 10 гола и 10 асистенций и сумати отнети топки от началото на сезона
A и на пича дето пита кой е по добър ще кажа да Флетчър и Парк са по добри от циганина а за Нани няма да прая сравнения
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Feb 4 2009, 23:43
Коментар #42

Guests

Бате акъла ти сигурно е като на тоя от аватар ти biggrin.gif

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Feb 4 2009, 23:59
Коментар #43

Guests

Цитат(IbraBALOTELI @ Feb 4 2009, 11:33 PM) *
Ае пич на теб кво ти има е ? Кое не ти е фред незнам честно , кво само говориш как Станкович се раздавал бла бла бла , че то и Ричард от Левски дето беше се раздаваше ми айде да вземем и него ... Станкович е дърво даже и по тъп от едно дърво той не може да даде хубав пас той не може да даде даже и пас какъвто и да е , Куарешма игра 45 минути докато циганина изигра 1000 и пак участваше в повече опасни атаки от него , въобще как може да го говорим това незнам сигурен съм , че само вие тука във форума на Интер и някой друго заблудени Интеристи си мисля , че Станкович е добър , Ювето като го искаха всичките им фенове стачкуваха против този трансфер щото го знаят що за отрепка е ама ние тука си го хвалим все едно има 10 гола и 10 асистенций и сумати отнети топки от началото на сезона
A и на пича дето пита кой е по добър ще кажа да Флетчър и Парк са по добри от циганина а за Нани няма да прая сравнения

ti si sliap zaklewam se! sushto taka e widno che ne znaesh angliiski mnogo jalko za teb wzemi se ogramoti malko i procheti mnenieto na sky italy i na inter.it otnosno igrite na Stankovic i kakwo Mourinho kazwa za nego che e kliuchow i bi bilo jalko ako ne moje da go izpolzwa ti si nema takyw bastun na teb moje da ti se iska da igrae kato Messi ama NE IGRAE KATO NEGO priemi go! Kuareshma e igral dosta minutki moeto momche baq si w greshka i ako shtesh wqrwai nqma poweche ot 2-3 opasni situacii suzdadeni a ima dosta propilqni abe kwo ti otgowarqm ti ne mojesh da chetesh az ti napisah che nqkoi neshta sa otwyd predela na twoeto syznanie bezmisleno e da sporish sys stena misli kwoto si iskash ama stawash za smqh naprawo
p.s. da Dejan e po dobyr i ot fletcher i ot park che i ot karik! budala

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 5 2009, 00:23
Коментар #44

Интер Фен

Защо постоянно коментираш тъпите линкове дето даваш а не коментираш оценките който аз дадох ?

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Feb 5 2009, 00:43
Коментар #45

Guests

kvi sa tia ocenki be? koi gi e dal ? wskei moje da wotne wlizat ot fen kluba na juve i vote az ti dawam awtoritetni saitowe sky italia i inter.it i goal.com ti si giga zle az nqma kakwo da komentiram ocenki! az ne sym izpusnal mach na Inter ot godini

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 5 2009, 02:26
Коментар #46

Интер Фен

Цитат(ThEShADoW @ Feb 5 2009, 12:43 AM) *
kvi sa tia ocenki be? koi gi e dal ? wskei moje da wotne wlizat ot fen kluba na juve i vote az ti dawam awtoritetni saitowe sky italia i inter.it i goal.com ti si giga zle az nqma kakwo da komentiram ocenki! az ne sym izpusnal mach na Inter ot godini

И аз не съм изпуснал от години ... а не си спомням кога за последно съм гледам Интер и да не псувам Станкович , че не може да подаде пас на 1 метър разтояние ... както и да това ми беше последния пост по темата спирам да пиша щото ще ми распряваш как Фаринос , Грешко , Станкович ... са заслужавали златната топка а може и някой авторитетен сайт да ми копнеш знам ли , не ми отговаряй на мнението няма да влизам в тая тема ти чета простотийте повече

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 5 2009, 13:18
Коментар #47

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Когато няма какво да кажеш като думи и факти за да защитиш даден футболист почваш да..? Да вадиш негови изказвания????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Не знам дали съм трагичен и дали друсам тебешир ама определено нещо куцо има в този Павел.. без да се заяждам. Какви са тези изказвания бе??? Ох не мога.. я вземи кажи 5 добри мача на Станкови последните 3 години и спри да пишеш абсурди.

Цитат(ThEShADoW @ Feb 4 2009, 09:59 PM) *
p.s. da Dejan e po dobyr i ot fletcher i ot park che i ot karik! budala

Това в действителност май беше да разпуснем във форума, съмнявам се да си го казал сериозно. smile.gif

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_IL BISCIONE_*
коментар Feb 5 2009, 13:37
Коментар #48

Guests

айде псувайте играчи от отбора... псувайте си... личи си че сте фенове на Интер от 2 години...
ибрабал, момче, много ми е интересно, дали наистина си вярваш че твоята оценка е по-важна и авторитетна от тази на скайспортс или на някой друг сайт...? Ако е така, то наистина си за преглед или просто смени кораба...писна ми от коментари : " тоя е направил 3 силни мача за ИНТЕР последните 100023 години"... аз нз за последните 100023 години, но знам че този сезон имаше може би 2 посредствени мача при това непосредствено след контузия... всички други бяха на много високо ниво...
то колегата си го е казал... със стена не може да се спори.. .вие стените разбирате повече от Жозе и от целия щаб на Интер... може би и играете по-добре от Станкович, но поради малшанс не играете в Интер, най-вероятно понеже цената ви е била над 500 милиона...

а за Куарешма коментарът е излишен... дано ни опровергае и се върне силен...

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 17:31
Коментар #49

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Оу да Парк е много по добър от Станко,пък и Флетчър,който си е най-голямото дърво.
Пффф вие Станко го направихте някъв слабак.След като един "слабак" е най-добрия ни халф,я ми кажете за вас какво е нивото на отбора?Ние слабаци ли сме,ние за оцеляване ли се борим бе?

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 5 2009, 18:22
Коментар #50

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 03:31 PM) *
Оу да Парк е много по добър от Станко,пък и Флетчър,който си е най-голямото дърво.
Пффф вие Станко го направихте някъв слабак.След като един "слабак" е най-добрия ни халф,я ми кажете за вас какво е нивото на отбора?Ние слабаци ли сме,ние за оцеляване ли се борим бе?

Наистина съм потресен от въртенете на тази абсурдна фраза последните няколко седмици. Допреди 4 месеца Станкович и Бурдисо бяха най-ненавижданите хора в този форума и твърдо бяха смятани за най-слабите играчи и изведнъж започна един абсурд.. издигането на толкова умрял за големия футбол играч. Какъв най-добър халф? Та Санети, Камбиасо и Мунтари играят в пъти по-добре от него.. той не е един от най-добрите ни халфове, а е най-слабия ни халф на терена.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Matrix
коментар Feb 5 2009, 19:04
Коментар #51

Интер Маняк

Коментари: 918
Регистриран: 16-July 06
Град: Plovdiv
Потребител No.: 62
Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix

Момчета не се карайте,отбора има нужда от мн сериозна чистка и Станко е най-малкия проблем.Има мн по безхаберни персонажи,които си плачат за шута в гъза.Просто Морати трябва да позволи на Спешъл Уан да направи промените,които иска и да не му се бърка в работата.Да,и аз не искам играчи като Матрикс и Круз да си ходят,но погледнете всички нарочени за гонене освен Бурдисо и Максуел са над 32 години и залязват.За 1 път от доста време имаме треньор,които иска да подмлади отбора и за мене е абсурд да изгоним Станкович при положение,че нямаме по-добра алтернатива в отбора.Ако някой трябва да си ходи,то това са все защитници и нападатели.Халфове единствено трябва да привличаме оттук нататък!

--------------------
IO SONO INTERISTA!!!

+Quote Post
Guest_IL BISCIONE_*
коментар Feb 5 2009, 19:20
Коментар #52

Guests

Цитат(Faustico @ Feb 5 2009, 06:22 PM) *
Наистина съм потресен от въртенете на тази абсурдна фраза последните няколко седмици. Допреди 4 месеца Станкович и Бурдисо бяха най-ненавижданите хора в този форума и твърдо бяха смятани за най-слабите играчи и изведнъж започна един абсурд.. издигането на толкова умрял за големия футбол играч. Какъв най-добър халф? Та Санети, Камбиасо и Мунтари играят в пъти по-добре от него.. той не е един от най-добрите ни халфове, а е най-слабия ни халф на терена.

Еми и според мен Станкович ни е най-креативният играч в халфовата ни линия, тича много освен това и покрива не малка зона... именно с тези си качества той за нас е уникален (в смисъл на единствен) и се вижда че изгражда добър тандем с Мунтари Санети и Камбиасо... ... плачете за глупави теми, ама създавате такива бол...
"според вас Бурдисо за махане ли е", "Според вас Станко за махане ли е "... "според вас Куарешма за махане ли е"... какво значение има...Моуриньо за да го пуска всеки възможен мач, значи има защо и с оглед на това всички тези теми и спорове стават излишни!

П.С
НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА КАЖА ЛОША ДУМА ЗА СТАНКО...

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 5 2009, 19:21
Коментар #53

Guests

Станкович е най-добрия просто е ... намбар уан .... той ще поведе отбора към ШЛ .Купа , Титла... я стига го правете на незнам какъв добър халф ... просто няма да почвам да споря с някой аз тва мисля за него това е wink.gif

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 5 2009, 19:26
Коментар #54

Интер Фен

Обещах си да не пиша повече в тая тема но просто нервите ми не издържаха и ще го напрая , как така Станкович , Мунтари , Санети и Камбиасо са изградили добър тандем като отбора играе мн зле ? Обесни ми ти дето си писал преди мен защо тоя супер тандем не дава пасове на двамата ни нападатели ? Ако Ибрахимович и Крус не си ги напраят няма брадче да вкараме гол или Майкон да им даде , на кое ти викар ДОБЪР ТАНДЕМ ? на това , че Аталанта те блъскат в стената ли ? на това , че Каляри те надиграват на Сан Сиро ? на това , че не можеш да биеш слабакът Торина пак в Милано ли ? Стегни се малко и гледай мачовете ни . Също искам да обърна внимание и на другия пич дето писа , че сме имали треньор който в момента искал да подмлади отбор , WTF ? Как го разбра това е пич ? Защото пуска Крус и Креспо на Балотели ли ? Защото пуска младите Фиго и Станкович ли ? Въобще на каква основание го каза ?

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 19:34
Коментар #55

Със синьо-черно сърце

Цитат(Faustico @ Feb 5 2009, 06:22 PM) *

Чакай,чакай.Санети и Камбиасо са в пъти по-класни от Станко,НО НЕ ГО ПОКАЗВАТ!За Мунтари не ми говори,тоя човек може да ти спечели мача,ама както по често се случва,да си изкара картон.
Та какво като Куарешма е по-класен от Мунтари примерно.Тука няма място за сравнение в класата,а за това кой как играе.

Между другото,съм съгласен с ИбраБалотели за това че изобщо не сме изградили сработена халфова линия.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 5 2009, 19:39
Коментар #56

Guests

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 07:34 PM) *
Чакай,чакай.Санети и Камбиасо са в пъти по-класни от Станко,НО НЕ ГО ПОКАЗВАТ!За Мунтари не ми говори,тоя човек може да ти спечели мача,ама както по често се случва,да си изкара картон.
Та какво като Куарешма е по-класен от Мунтари примерно.Тука няма място за сравнение в класата,а за това кой как играе.

Между другото,съм съгласен с ИбраБалотели за това че изобщо не сме изградили сработена халфова линия.

За теб знаем,че Станко(дъртанянко )ти е любим играч..ама просто е зле човечеца wink.gif

+Quote Post
ale inter
коментар Feb 5 2009, 19:41
Коментар #57

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Абе хора вие се побъркахте бе,ако Мунтари е по добър от Станкович(може но по характер)то АЗ съм Дядо Коледа.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 19:41
Коментар #58

Със синьо-черно сърце

Цитат(tutto_inter @ Feb 5 2009, 07:39 PM) *
За теб знаем,че Станко(дъртанянко )ти е любим играч..ама просто е зле човечеца wink.gif

О да направо ми е любимец,заедно с Бурдисо.За това исках да се маха и да ходи в Юве.Просто се дразня когато не се оценява труда на хората,дори го оплювате и не признавате че се справя в пъти много по добре от другите ни хлафове.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 5 2009, 19:45
Коментар #59

Guests

Цитат(inter_fen @ Feb 5 2009, 07:41 PM) *
О да направо ми е любимец,заедно с Бурдисо.За това исках да се маха и да ходи в Юве.Просто се дразня когато не се оценява труда на хората,дори го оплювате и не признавате че се справя в пъти много по добре от другите ни хлафове.

Всеки си има виждане за отделен играч,как Кинтериста май беше писал,дай да направиме за всеки играч темица и така до безкрай wink.gif .Всеки си има мнение и виждане smile.gif

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 5 2009, 19:48
Коментар #60

Със синьо-черно сърце

Цитат(tutto_inter @ Feb 5 2009, 07:45 PM) *
Всеки си има виждане за отделен играч,как Кинтериста май беше писал,дай да направиме за всеки играч темица и така до безкрай wink.gif .Всеки си има мнение и виждане smile.gif

За съжаление,омразата ви заслепява понякога.Ти съгласен ли си че Мунтари играе по добре от него?
Ся аз кат мразя Самуел,да почна да казвам че нищо не може,че не трябва да е в отбора.Няма смисъл.

+Quote Post

6 страници V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 09:33 PM
Buy sports equipment online