Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_PERKOTO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
що бе ако ги махнат в евротурнирите ще играят
ИНТЕР<РОМА<КИЕВО<ПАЛЕРМО<ЛИВОРНО<ПАРМА това са само известни отбори които и преди са играли в евротурнирите ![]() ИНТЕР И РОМА ще защитят името на Италия като играят финал за CL по м/у си и ест. ИНТЕР ще го спечелят де ама това е вече друга тема ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Перкото, май прекалено много те оставихме да мечтаеш, хаха
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Абе май само с мечтите ще си останем! Аз лично докато не ги изхвърлят няма да им повярвам, това са Юветус и Милан незабравяйте какви хора седят зад тях Берлускони е може би най-големият мафиот в близките 10 години или повече (в Италия де щото в България Министърът ни на вътрешните работи е с 4 висящи дела и човек който пикае във фонтана в Плевен
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
нещо ме самнява отнемане на титла големи финансови глоби отнемане на точков актив от предстоящия сезон (което стана и с дженоа) ама не вярвам да ги изхварлят..
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми дано да стане като с Дженоа.Ще играят в Сеия Ц
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист Пияница ![]() ![]() Група: Members Коментари: 115 Регистриран: 14-May 06 Град: Център за Психически и Душевни разстройства 'Калунга' Потребител No.: 17 ![]() |
Вчера хората от прокуратурата в Неапол са обявили че случая Моджи - Ювентус трябва да бъде решен незабавно, или в максимален срок от 16 дни. Taka че за Юве май няма измъкване, но все още не може да се кажа така за другите отбори. В показанията на досега разпитаните се откроява ролята им на невинни, дори се наричат с думите ' Жертви на Системата Моджи '
Що се отнася до тях, продължават само разпити на заподозряни и въвлечени. Нещата се усложняват, защото всеки ден излизат нови мачове и нови имена, при това с години назад. Така краят на историята продължава да не се вижда. Отделно Започва гонитбата за ТВ правата и несигурността koй какво да прави. Новата министърка на спорта НезнамсиКоя НезнамсиКоянкова се е свързала даже с Английски колеги да разбере как да решат проблема предварително, за да не се стига до парадокси. Примерно!!! 'евентуално' мач на Милан - Ювентус в серия Б да струва по скъпо от водещите дербита догодина в серия А , между Интер - Рома; Сампдория - Киево и пр. Което от своя страна е добре, защото ако се стигне до Английско решение, ще можем да гледаме спокойно мачовете догодина по нашите ТВ канали. Наздраве Хлъц -------------------- Ако се Факяш, фати се за Даб
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Наздраве!
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми ще е страхотно ако можем да гледаме както преди дербитата на италия по Тв-то а не като миналия сезон Ринг ТВ да копуват домакинските мачове на Каляри Рома Тревизо Месина и Сиена ако не се лъжа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
лацио не рома
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Адвокатът на Моджи: Милан са най-големите мафиоти в калчото
31 май 2006 | 14:16 Адвокатът на бившия главен мениджър на Ювентус Лучано Моджи - Фулвио Джанария, определи за най-голямата заплаха във футбола не своя клиент, а ръководството на Милан. "Лучано винаги е работел за доброто на Юве, като се предпазваше от големите сили в тази област. Имам предвид тези, които предлагаха телевизионите права и после си ги купуваха сами", заяви Джанария, визирайки президента на Милан Силвио Берлускони, който стои начело на най-голямата медийна империя в страната след държавната телевизия „Раи”. Вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани, който пък е президент на Италианската професионална лига, продава телевизионите права на клубовете в Италия на своя шеф в Милан. Атаката на адвокат Джанария срещу "червено-червените" е още по-силна заради обвиненията, че Моджи е създал най-голямата мениджърска агенция на Ботуша "ДЖЕА", за да ръководи всякакви играчи и клубове, уреждайки по този начин първенството и натрупвайки огромни състояния. "Видимо, е че най-големите преплитания на интереси не са от страна на Моджи, а от Милан. Те продават и в същото време купуват телевизионите права на клубовете. Става въпрос за поне с 1000 пъти по-големи суми от тези, в които обвиняват Моджи. Да смятаме Лучано за най-големия мафиот в калчото е направо смешно", завърши Джанария. www.sportal.bg Comment: Дет' вика Дидо... крадеца вика "Дръжте крадеца" ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да се избият бе
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Епа ясно е, че само Моджи може да повлече Милан надолу, ако разкрие мизериите им. Иначе просто няма да има достатъчно силни доказателства, които да обосноват изхвърлянето на скъпите ни съграждание в някоя долна дивизийка.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе нека сами да си изядът главите.Един по един сички гъзове ше лъснат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани открито нападна отбора на Ювентус. Дясната ръка на Силвио Берлускони заяви, че от "старата госпожа" умишлено се опитват да забъркат и Милан в скандала с уредени мачове. Целта на това, според Галиани, била "бианконерите" да се отърват с по-леко наказание.
"Системата е само Юве и всички други тимове са потърпевши в ситуацията. От Торино се опитват да замесят и Милан в скандала с цел да се отърват по-леко. За тяхно съжаление хората разбраха. Според мен всички отбори трябва да вземат отношение по случая", коментира Галиани. Той добави, че публикуваните информации в медиите около нередността на двубоя между Милан и Удинезе (1:1) през сезон 2004/2005 не отговарят на истината. "Когато прочетох това в пресата, започнах да се смея. Всичко се вижда в европейските клубни турнири през последните 10 години. Ние се представяме по-добре в Шампионската лига и в ранглистата сме винаги на върха", допълни вицепрезидентът на Милан. И накрая двама се карат - третият печели! А дано де! ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гузен негонен бяга
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-малко от два часа продължи разпитът на бранителят на Ювентус и "Скуадра адзура" Фабио Канаваро в Прокуратурата на Рим, разкриха медиите на Апенините. Според близки на защитника той бил разпитван за трансфера му в Юве от Интер. През лятото на 2004 година футболиститът пристига на "Деле Алпи", като в замяна за Милано заминава вратарят Фабиан Карини. Прокурорите Лука Паламара и Мария Кристина Палая искали да разберат от капитана на италианския национален отбор дали бившият генерален мениджър на "бианконерите" Лучано Моджи е упражнявал някакъв натиск върху него, за да подпише 4-годишния си контракт с клуба от Торино. Както и дали националният селекционер Марчело Липи е бил командван от Моджи, за който се говори, че нареждал кои играчи да вика в "Скуадра адзура". На излизане от Прокуратурата Канаваро бе усмихнат и сподели: "Спокоен съм. Сега отивам за два дни на море и след това се връщам в националния отбор
www.sportal.bg дано не се окаже накрая че всичко е много шум за нищо -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми то ако се окаже , че Моджи е гласил Скуадрата ,то чак сега ми става ясно , защо Италянците тая година са толкова слаби.Просто все едно Италиянския отбор беше в съвсем различна светлина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХахАхаХа. Изобщо не му е тука мястото на т'ва, което искам да кажа, ама... ЧейНГенГ, подписа ти не бил цяло лого ми пикаещо чоевече гиф плюс картинка с емблемите на Милан и Юве. Хитро. Само дет на моя рус мозък му тря'аше да го свали, за да го осъзнае.
![]() ![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахахаха и аз незнаех ако не беше ти можеше и да не забележа...
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 08:43 AM |