IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

19 страници V  « < 16 17 18 19 >  
Reply to this topicStart new topic
> Корупцията в Италия
Guest_KASAPINA - SOLINGEN_*
коментар Jul 28 2006, 14:15
Коментар #341

Guests

по спокойно с убидите моля

А за Морати се разбра отдавна , но ако не сте запознати или не ви се обсъжда тази тема - добре , нито съм с лоши чувства нито нищо просто ми е интересно да разбера мненито ви за (меко казано) наказанието на Милан и наистина го разбрах и то не се различава от моето , но с това че Юве са били курви не съм съгласен , аз не съм ви нарекъл курви!
Go to the top of the page

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jul 28 2006, 14:18
Коментар #342

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Вие феновете на Ювентус по принцип не сте виновни за нищо. Ама сега е времето да замълчите малко, щото на всички стана ясно, че сте подкрепяли една измама. Тва е...

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 28 2006, 14:47
Коментар #343

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Всичко е мафия... и докато Берлускони не го одерат жив няма да се промени нищо. Това е горчивата истина smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
fcinter
коментар Jul 28 2006, 14:58
Коментар #344

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

QUOTE(KASAPINA - SOLINGEN @ Jul 28 2006, 01:15 PM) [snapback]2642[/snapback]

по спокойно с убидите моля

След като си се регистрирал във форума на Интер и пишеш там,ще търпиш всякъкви обиди !

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 28 2006, 23:01
Коментар #345

Guests

Абе не трябва да сме груби с феновте на противниковите отбори.Все пак ако са с добри намерения , добре дошли ако ли пък не ВЪН!.Мисля , че абсолютно всички сме на мнение , че наказанието на Милан е безумно , а на Юве си е заслужено.Реално погледнато трябваше и 4-те отбора да гният в серия Б , а не само Юве sad.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 29 2006, 00:43
Коментар #346

Forum Administrator

Абе като цяло прокуратурата се изпика в джоба на футбола ... това е моето мнение smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 29 2006, 19:11
Коментар #347

Guests

Френската футболна федерация напада Милан и Италия
29 юли 2006 | 16:30

Финалът на тазгодишното световното първенство се превърна в същинска футболна война между Италия и Франция, не само на терена, но и извън него. След скандала с наказанията на Зидан и Матераци, сега в междуособиците между двете страни вече намесват и футболните им федерации. Първа на бойното поле излезе тази на Франция, която изпрати до УЕФА специална молба за отстраняването на италианските отбори от евротурнирите. Причина за решението на федерацията са потвърдените от федералния съд на Италия наказания на Ювентус, Милан, Лацио и Фиорентина, според които тима на "росонерите" ще може да вземе участие в Шампионската лига, въпреки санкциите, които понесе. Според французите допускането на италиански клубове до евротурнирите е в разрез с моралната и футболната логика. По всяка вероятност пък инициатор на идеята за изпращането на молбата е ръководството на Ланс, чието място в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, бе заето именно от миланския гранд. От щаба на "росонерите" на свой ред обявиха, че също ще изпратят протестно писмо до УЕФА, изготвено от директора по организацията в клуба Умберто Гандини.

sportal.bg

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 30 2006, 12:57
Коментар #348

Forum Administrator

Прави са. Наказанията са смешни и под всякаква критика ! Бих предпочел Интер да не играе този сезон в ШЛ, но да се утежнят наказанията... ако УЕФА предприеме нещо със сигурност Италианската федерация ще преосмисли решенията си smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 30 2006, 21:43
Коментар #349

Guests

Абе то трябва да има масов протест.В момента протестират само няколко клуба и федерацията на Франция.Трябваше всички да протестират не против корумпираните отборчета , а в името на феарплея

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 2 2006, 22:44
Коментар #350

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

УЕФА разреши на Милан да играе в Шампионската лига
02 август 2006 | 15:51

Милан остава в Шампионската лига. Това съобщиха от Европейската футболна централа УЕФА. "Росонерите" се включват в надпреварата от третия предварителн кръг на 9 август срещу победителя от двубоя между Цървена звезда и Корк Сити. В първия мач италианците ще бъдат домакини на "Сан Сиро". Както е изевстно, след окончателните решения на Италианския апелтивен съд, "червено-черните" бяха върнати в Шампионската лига, след като преди това бяха изхвърлени от европейските турнири. Затова от УЕФА решиха да направят свое разследване и да разберат дали е правилно 6-кратният европейски шампион да участва в Шампионската лига. Така преди минути бе обявено, че на Милан бе позволено да участва в турнира.

www.sportal.bg

Е, едва ли някой е очаквал да решат друго мазните алчни чиновници... Блях!

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 2 2006, 22:45
Коментар #351

Guests

Лошо , лошо поредното абсурдно решение mad.gif .Дано справедливоста възътржестува и Милан отпаднат в групите

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Aug 3 2006, 14:36
Коментар #352

Guests

Е то се очакваше въобще не съм си и мислел че няма да ги пуснат mad.gif Дано Цървена Звезда да ги отстрани tongue.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 3 2006, 22:35
Коментар #353

Guests

Ланс разкритикува решението на УЕФА за Милан

03 август 2006 | 14:25 | Агенция "Фокус"

Ланс. Френският Ланс отправи критики към решението на УЕФА да допусне Милан до участие в Шампионската лига, но няма да подава жалба в Спортния Арбитражен Съд. Френският тим завърши на 4-то място в шампионата на страната си и искаше да заеме мястото на замесения в скандала в Италия Милан. “В изявлението на УЕФА се казва, че Милан е допуснат до участие само заради липсата на закон, чрез който могат да бъдат наказани. Къде е етиката в този случай?”, заяви генералният мениджър на Ланс Франсис Коладо. “Италианската футболна федерация организира странен план, чрез който Милан да играе за Шампионската лига при положение, че е толкова замесен, колкото и останалите наказани клубове за уреждането на мачове в Италия”, добави Коладо.

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 11 2006, 18:36
Коментар #354

Forum Administrator

Милан внесе жалбата си в Олимпийския комитет на Италия

11 август 2006 | 19:31 | Агенция "Фокус"

Рим. Италианският гранд Милан изненадващо внесе жалбата си пред съвета на Олимпийски комитет на страната, с която иска да бъде отменено наказанието по скандала с уговорените мачове в калчото. "Росонерите" бяха обявили, че няма да обжалват санкцията си на втора инстанция, според която тимът ще започне новия сезон в Серия "А" с пасив от 8 точки. Жалбата на клуба ще бъде разгледана на 29 август от 12 часа от професор Масимо Дзакео. Окончателното решение на комисията към Олимпийския комитет пък се очаква да бъде оповестено на 5 септември, когато на заседанието ще присъства и вицепрезидентът на клуба от Милано Адриано Галиани. Днес заедно с Милан внесе жалба и отборът на Тревизо, който ще иска от Съвета да зачете решенията на първа инстанция и да върне отбора в Серия "А". Молбата ще бъде разгледана също на 29 август, заедно с тази на Фиорентина. В началото на септември комисията ще разгледа обжалванията на останалите клубове и ръководители, замесени в корупционния скандал.

Няма такава наглост т'ва... нямам думи sad.gif

--------------------

+Quote Post
fcinter
коментар Aug 12 2006, 08:26
Коментар #355

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

Румениге поиска отстраняването на Ювентус от клуба G-14

12 август 2006 | 05:57 | Агенция "Фокус"

Мюнхен. Президентът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге предложи Ювентус да бъде лишен от място в клуба G-14, където членуват най-добрите клубове в Европа. По неговите думи, той е бил удивен от решението на апелационния съд на футболната федерация на Италия, който фактически помилва Милан, Фиорентина и Лацио и смекчи наказанието на Ювентус. “Считам, че първата присъда беше по-правилна и по-справедлива. За такива неща трябва да се наказва много строго, а на лицата, занимаващи се с този вид дейност, да се отлъчват пожизнено от футбола” каза президента, имайки пред вид Лучано Моджи, който по решение на съда няма право да се занимава с футболна деятелност само пет години.

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 12 2006, 09:57
Коментар #356

Guests

Румениге е напълно прав.Ювентус не заслужават да са в Г-14 , според мен и Милан трябва да бъдат отстранени от Г-14

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 17 2006, 23:59
Коментар #357

Guests

Реджина започва с пасив от 15 точки

18 август 2006 | 00:29 | Агенция "Фокус"

Рим. Италианският отбор Реджина се отърва от изпращане в Серия Б, след скандала с уговорени мачове. Прокурорът по делото Палаци искаше на калабрийския тим да бъдат отнети 15 точки за новата кампания, като той да започне от долната италианска дивизия. Президентът на тима Паскуале Фоти ще диша много по-спокойно, след като разбра наказанието, според което Реджина ще започне новия сезон с пасив от 15 точки, но на него му е забранено да се занимава с футбол през следващите две години и шест месеца и глоба от 20 000 паунда. Калабрийци, обаче едва ли ще успеят да се задържат и догодина в елитната лига на Италия с това наказание. В същото време наказанията на реферите Дондарини и Пиери бяха отменени, но страничния рефер Стефан Титоманлио и неговия помощник Дженаро Мацей получиха забрана да ръководят футболни срещи в продължение на три години.

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 18 2006, 01:10
Коментар #358

Forum Administrator

Комар го щипнал по дупето за 20000 паунда... а пък Реджина могат да се считат за изпаднали още преди да е почнал сезона smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 18 2006, 13:18
Коментар #359

Guests

Ювентус отново обжалва
18 август 2006 | 13:55

Адвокатите на Ювентус ще представят днес поредното си обжалване срещу наказанието си, този път пред Помирителния съвет към Олимпийския комитет на Италия. Както е известно, "бианконерите" бяха наказани да играят в Серия "В" с пасив от 17 точки, а освен това на отбора бяха отнети последните две титли в Италия. Заседанието на съвета ще започне в 16 часа българско време, като на него ще присъстват президента на Юве Джовани Коболи Джили, административния директор Жан Клод Блан, както и представители на Италианската футболна федерация. Отговорен за делото ще бъде професор Анджело Пиаца, а Ювентус ще пледира за оставане в Серия "А" с адекватна санкция по отношение на отнемането на точки.

sportal.bg

+Quote Post
Guest_method_*
коментар Aug 18 2006, 18:14
Коментар #360

Guests

мдаам.. няма да се учудя ако ги оправдаят и почнат на 10-ти в Сериа А! biggrin.gif

+Quote Post

19 страници V  « < 16 17 18 19 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 01:23 PM
Buy sports equipment online