Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
QUOTE(guru @ Jul 22 2006, 12:24 PM) [snapback]2416[/snapback] хаха така си е ![]() Нагледен пример на т'ва, за което говорихме преди време, Alert. Иначе по темата - не е късно Милан да заминат надолу. Освен, че те обжалват, доколкото разбрах има и протест на прокурора за увеличаване на наказанията. Ta да видим к'во ше се случи. -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз съм доволен и на тия наказания , а пък всяко увеличаване на наказаният може само да ние в плюс
![]() |
|
|
Guest_Hart_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано да останат анонимниците от милан в А,
та да имаме удоволствието да ги унижаваме най- малко по два пъти с резултат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Мба... мен ми е по-яко да се унижават в Б група
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ся ше видим как ще протече обжалването на корумпитаните тимчета
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Прокурорът Палаци: И Милан в Серия "Б"!
Ювентус не бива да се надява на милост, заяви обвинителят. Милан да бъде изпратен в Серия "Б" и да му бъде намален точковия пасив от 15 на 3 точки. Това поиска от Федералния съд прокурорът по делото за корупцията в калчото Стефано Палаци. Съдът, заседаващ в римския хотел "Парко дей принчипи", е втората инстанция и решенията му ще определят окончателно съдбата на наказаните. Палаци се позова на поведението на клубния служител на "росонерите" Леонардо Меани и на подслушани негови разговори. Според първоначалното наказание Милан остава в Серия "А", но с пасив от 15 точки. Всичките четири клуба - Ювентус, Милан, Лацио и Фиорентина, обжалват решенията на спортния трибунал. Палаци определи като "справедлива" тримесечната дисквалификация на арбитъра Джанлука Папареста. Прокурорът поиска също така да бъдат отклонени претенциите на Фиорентина и Лацио. Според двата клуба наложените им санкции са несправедливи и трябва да бъдат отменени. Спортният трибунал постанови те да бъдат изпратени в Серия "Б", съответно с пасив от 15 и 7 точки. Палаци очаквано отсече, че Ювентус не бива да се надява на милост и да очаква преразглеждане на своите санкции. "Старата госпожа" трябва да играе във втория ешелон, но с изключително тежкия пасив от 30 точки. Палаци повтори искането си за по-тежко наказание за "Старата госпожа". Федералният съд отстрани от процеса Паоло Бергамо (бивш ръководител на Съдийската комисия) иарбитрите Паоло Талиавенто и Доменико Месина заради неточности в молбите им за преразглеждане на наказанията им. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
като купуваш садии те гонят това е.. незнам как им се размина на мулан дано сега да си поправят грешката но силно се самнявам сега да ги изхварлят
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано да има възмездие.ПАЛАЦИИИИИ разчитаме на теб да оправиш Корупцията в италянския футбол
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Ми тоя сезон няма да е... ама трябва да си траят доста време за да се позабрави този случай
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Италианската преса: Утре казват наказанията
23 юли 2006 | 11:03 "Утре обявяват крайните наказания" е заглавието в днешния брой на "Гадзета дело Спорт". "Само за Реджина ще се решава през септември", коментира изданието. Най-големият спортен ежедневник коментира първия ден от процеса по обжалването на санкциите срещу Ювентус, Милан, Фиорентина и Лацио. Над заглавието има снимка на българския национонал Валери Божинов по време на първата си среща с екипа на "бианконерите", спечелена с 8:0 срещу Александрия. На страницата има и по една снимка от контролни срещи на Рома - Стандард (Лиеж) 3:0, Фиорентина - Читадела 0:0, както и загубата на Наполи с 0:1 от гръцкия АЕК. Подзаглавието на изданието гласи "Разгромни победи в първите срещи за Сампдория (10:0) и Палермо (17:0), днес в Брунико е първата среща на Интер за сезона". На първа страница има изказнване и на Марко Матераци, който твърди: "Скудетото си го искам", визирайки, че титлата от сезон 2005/2006 година в Серия "А" трябва да бъде присъдена на "нерадзурите". Торинският спортен всекидневник "Тутоспорт" излиза със заглавето "Юве в Серия "А".За подзаглавие е избрано "Адвокатите искат тима в елита с наказание, президентът Коболи го обещава на тифозите". На първа страница има огромна снимка от първия двубой на "бианконерите", спечелен с 8:0 срещу Александрия. "Дешан се опитва да накара Ибрахимович да остане в тима", пише изданието. "Кориере дело Спорт" също има за водеща новина факти свързани с процеса. "Лацио спечели първия рунд" е заглавието. Изданието има предвид, че обжалването на "бианкочелестите" протича много добре след първия ден. Както е известно, тимът бе наказан за мачове, свирени от съдията Томболини, но реферът бе обявен за невинен. "Адвокатът на Ювентус: Заслужаваме Серия "А"" е под заглавието на вестника. Голяма статия, посветена на Ювентус, има на първа страница. "Новият Ювентус. Дешан вярва, че Буфон остава. Лукарели ще бъде заместникът на Давид Треззеге, а двете нови попълнения ще са Живе и Алмирон", коментира "Кориере дело спорт". Римският всекидневник съобщава, че най-вероятно до дни ще бъде обявено, че Пиерлуиджи Казираги и Джанфранко Дзола ще поемат младежите на Италия до 21 години. ВЛАДИМИР СТОЯНОВ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аве тея са ебахти безочливите копелета ( с извинение )... аз, ако съм, ще ме е срам да се покажа, а те чак обжалвали, че чак и обещавали работи ... аеее аз няма да гледам никакъв футбол, ако не се накажат сурово тея обитаци... не че ще промени нещо, ама поне няма да хабя нерви !
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Единственото извинение на Ювентус е , че смениха ръководството и именно заради това искат да обжалват , ама нали знаете Вълкът козината си мени , но нрава Не
![]() Италианската преса: Фиорентина и Лацио пред завръщане в Серия "А" 24 юли 2006 | 11:33 "Фиорентина и Лацио виждат отново Серия "А"” е заглавието на "Гадзета дело Спорт" в днешния му брой. Най-големият спортен всекидневник в света разкрива, че през двата дни на процеса в обжалване на наказанията в корупция адвокатите на "виолетовите" и "бианкочелестите" са извадили добри доказателства, които показват, че вината на тимовете е много по-лека от тази на Ювентус. Заради това те би трябвало да играят там, където и Милан. |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ами Фиорентина и Лацио са жертва на системата Моджи и трябва да играят в серия А с отнемане на точки според мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
А не така всички могат да излизат със това извинение, ако сега не накажат всички те няма да се спрът.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе не знам.Според мен трябваше и 4-те отбора да са в Серия Б , но уви
![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Наказанията в Италия: Ювентус - Серия "В", Милан, Лацио и Фиорентина остават в серия "А"
25 юли 2006 | 21:58 Ювентус изхвърча в Серия "В", а Милан и Лацио Фиорентина запазват мястото си в елита на Италия. Това е крайното решение на Италианският апелативен съд по повод огромния скандал за корупция, който разтресе калчото в последните месеци. Наказанията съобщи главният съдия Пиетро Сандули, който води делото по обжалавене на първоначалните наказания от Федералният апелативен съд на Италия (CAF) преди минути в залата за прескноференция на петзвездният римски хотел "Парко дей Принчипи". "Старата госпожа", в чийто редици вече е Валери Божинов, ще започне участието си, както се очакваше във втора дивизия на Италия, но с минус 17 точки, а не, както бе решено първоначално с минус 30. "Росонерите", за които се знаеше, че остават в Серия "А", ще започнат първенството с минус 8 точки и ще имат възможноста да играят в предварителните кръгове на Шампионската лига за следващия сезон. Останалите два тима Фиорентина и Лацио, които бяха върнати в Серия "А" ще започнат сезон 2006/2007 година съответно с минус 19, и минус 11 точки. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Добре. Наказанията са нормални. Ама да пуснеш отбор, уличен в корупция, да участва в евротурнирите и то в Шампионската лига и да представлява страната ти - е т'ва вече е нелепо!
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И какво стана на края много шум за нищо
![]() ![]() П.П.Лацио и Фиорентина не заслужаваха да играят в серия Б за разлика от Милан ![]() |
|
|
Guest_Hart_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Даже и в серия А да ги бяха оставили и всичките-
едва ли щяха да посмеят да правят старите циркове и подкупи. за нас е по- добре едно силно калчо със силни играчи, а шефовете като са купували- да ги глобят с по 10 милиона и точка- та да не си и помислят повече. |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мен е незасужено всичко.Реално погледнато трябвашеи 4-те отбора да играят в Серия Б. А не тъпите Муланисти да играят в Шамп лига.Това просто е нелепо.Все още има корупция в италянския футбол
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:02 AM |