IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

19 страници V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Корупцията в Италия
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 18 2006, 14:02
Коментар #261

Guests

Не дадоха лиценз на Емполи, Милан се надява на УЕФА
18 юли 2006 | 13:07

От централата на УЕФА не дадоха лиценз за участие в европейските турнири на Емполи, така Милан може да ги замести, разкриха италианските медии. Както е известно "росонерите" бяха наказани с отнемане на 44 точки от актива за последния шампионат и извадени от Шампионската лига. В новото класиране тимът на Карло Анчелоти зае 8-то място в класирането, на едно зад местата, даващи право на участие в турнира за купата на УЕФА. Но 7-ят в таблицата Емполи не получи лиценз и сега ръководителите на Милан се надяват да им бъде позволено да вземат мястото на тосканците. По правилата на УЕФА именно следващият в класирането трябва да замени някой тим, ако този пред него няма лиценз. Но имайки предвид, че "росонерите" са посъдими по делото с корупция е много вероятно да останат извън Европа за този сезон. По този начин би трябвало в УЕФА да играе Асколи, но понеже и те нямат лиценз, най-вероятно отново във втория по сила европейски клубен турнир ще участва изхвърленият от Левски на 1/8-финалите в миналогодишното издание Удинезе.

www.sportal.bg

Защо ли си мисля , че тъпите Муланисти имат пръст в тая работа mad.gif mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 18 2006, 14:39
Коментар #262

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

А не... Калчото е едно УЕФА е съвсем друго smile.gif Те дори са във война до няк'ва степен... тъй като Г-14 искат повече права, а Милан членуват там smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 18 2006, 21:29
Коментар #263

Guests

Мислч ,че ще е незаслужено Милан да играят в Уефа.Разчитам на Палаци да поеме нещата в свои ръце smile.gif

+Quote Post
Guest_FJ_FAN 1897_*
коментар Jul 18 2006, 22:21
Коментар #264

Guests

QUOTE(Angelo_Moratti @ Jul 18 2006, 05:03 AM) [snapback]2234[/snapback]

Как? Като не можем да бием Ювентус?

да много правилно казано , Интер не може да победи Юве а исал да стане шампион-това е невъзможно , а колкоото до палци то той не може да направви нищо защото по този начин рискува живота си!! mad.gif

почти невъзможно е Интер да стане шампион , дори и в този варянт на СЕРИЯ А

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 18 2006, 22:25
Коментар #265

Guests

Искаш ли да се обзаложим ??

Морати: Ще съдим Моджи

18 юли 2006 | 10:02 | Агенция "Фокус"

Милано. Собственикът на Интер Масимо Морати обяви, че клубът ще съди бившия генерален мениджър на Ювентус Лучано Моджи заради клевети по адрес на президента на “нерадзурите” Джачинто Факети. Моджи, който няма право да се занимава с футбол през следващите 5 години, след като беше намерен за виновен по обвинения за уреждане на мачове и корупция, заяви в интервю за вестник “Република”, че Интер няма право да се възползва от скандала за сметка на засегнатите клубове. Заради уговаряне на срещи бяха наказани и Милан, Лацио, и Фиорентина. Моджи призна, че е нарушил закона, но обвини и Факети за редица нелегални дейности. “Това са думи на отчаян човек. Факети и Интер ще съдят Моджи, защото нямаме никаква връзка с тези неща”, заяви Морати. Той отново поиска титлата на Ювентус за последния сезон да бъде присъдена на “нерадзурите”.

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jul 18 2006, 23:18
Коментар #266

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

QUOTE(FJ_FAN 1897 @ Jul 18 2006, 08:21 PM) [snapback]2277[/snapback]

да много правилно казано , Интер не може да победи Юве а исал да стане шампион-това е невъзможно , а колкоото до палци то той не може да направви нищо защото по този начин рискува живота си!! mad.gif

почти невъзможно е Интер да стане шампион , дори и в този варянт на СЕРИЯ А

E, допреди тоя сезон Интер 2 години тупаше Ювентус, където го хване, и пак не стана шампион. Сега вече всички знаем що - поради същата причина, поради която сте в Серия Бъ!

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_guru_*
коментар Jul 19 2006, 10:26
Коментар #267

Guests

FJ_FAN 1897 нали знаеш колко точки ви трябват да се върнете обратно? 105!!!
след като си разпродадете играчите много трудно ще е, и с тея -30 т. ми изглежда невъзможно, даже според мене жулвентус ще играя по-догодина в сериа Ц. ...е освен ако съдиите пак не ви бутат laugh.gif
АРИВЕДЕРЧИ СТАРА ГОЗПОЖО!!!

+Quote Post
Guest_goro_*
коментар Jul 19 2006, 14:45
Коментар #268

Guests

QUOTE(guru @ Jul 19 2006, 08:26 AM) [snapback]2285[/snapback]

FJ_FAN 1897 нали знаеш колко точки ви трябват да се върнете обратно? 105!!!
след като си разпродадете играчите много трудно ще е, и с тея -30 т. ми изглежда невъзможно, даже според мене жулвентус ще играя по-догодина в сериа Ц. ...е освен ако съдиите пак не ви бутат laugh.gif
АРИВЕДЕРЧИ СТАРА ГОЗПОЖО!!!

М да и аз мисля че Юве имат големи шансове да се "класират" за серия "Ц" там където им е мястото!!! biggrin.gif
А съдиите ако ги бутат пак може и да останат в "Б" dry.gif

+Quote Post
Guest_Iliev_*
коментар Jul 19 2006, 17:29
Коментар #269

Guests

Интер взема титлата за 2005/2006 година

+Quote Post
Guest_guru_*
коментар Jul 19 2006, 21:31
Коментар #270

Guests

QUOTE(Iliev @ Jul 19 2006, 03:29 PM) [snapback]2297[/snapback]

Интер взема титлата за 2005/2006 година

тва сигурно ли е????

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 19 2006, 21:49
Коментар #271

Guests

Станкович: Титлата? Да спечелиш на терена е по-хубаво
19 юли 2006 | 17:12

Сръбският халф на Интер Деян Станкович не е много ентусиазиран от идеята на италианската федерация да връчи титлата в Серия "А" за сезон 2005/2006 на тима.

"Ако искат да ни дават титлата. Но да я спечелиш на терена е истинското удоволствие, а не да ти я присъдят служебно", коментира бившият играч на Лацио пред медиите на Ботуша.

Както е изевстно "нерадзурите" завършиха последният шампионат на трето място в Серия "А". Но след като Ювентус и Милан, които бяха пред тях в класирането ще бъдат наказани, по правило титлата трябва да бъде връчена на "Станкович и компания".

"В момента се притеснявам, че след тези наказания всички твърдят, че сме фаворити за "Скудетото" и Шампионската лига. През последните два сезона бяхме възприемани по същия начин и не спечелихме нищо освен Купата на Италия. Не желая да обещавам нищо на тифозите. Просто тази година трябва да правим всичко стъпка по стъпка, за да можем най-накрая да триумфираме. Целият отбор подкрепя идеята на президента Масимо Морати. Започваме от нулата в едно истинско и чисто първенство", завършва юношата на Цървена Звезда.

www.sportal.bg

+Quote Post
fcinter
коментар Jul 20 2006, 10:20
Коментар #272

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

Интер печели скудетото

До 10 дни Интер официално ще бъде обявен за шампион на Италия за миналия сезон, съобщават медиите в Италия.

Титлата беше отнета от Ювентус, който дори беше изхвърлен в Серия В, а от актива на Милан за миналия сезон бяха взети 44 точки.

Първоначалните твърдения бяха, че Скудетото няма да бъде присъдено на никой, но според публикациите тимът на Масимо Морати може да вземе 14-та си титла. "Смятам, че ние заслужаваме титлата и ще настоявам пред съда за това", каза петролният магнат, който държи властта в Интер.

За 28 юли е назначена срещата между Италианската футболна федерация и Футболната лига. Голяма е вероятността двете ръководещи тела да си стиснат ръцете и да присъдят титлата на Интер. "Нерадзурите" са сигурни, че ще бъдат обявени за шампион от миналия шампшионат и доказателство за това са екипите им.

Те са носители на Купата на Италия от миналата година и имат лого върху новите си екипи, а освен това са оставили място и за евентуално лого от Скудетото.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 20 2006, 10:59
Коментар #273

Forum Administrator

Абе пак е добре... поне вече загубеното време, пари, сили се възнаграждават... макар и по този тъп, според мен, начин smile.gif Доволен съм. Така трябваше да стане, така и стана FORZA INTER!!!

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Jul 20 2006, 11:51
Коментар #274

Guests

Аз съм съгласен с мнението на Станкович най-сладко е да спечелиш титлата на терена а тази дето ще ни я дадат ще е само за статистиката невярвам някой истински да се зарадва на тази новина dry.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Jul 20 2006, 14:28
Коментар #275

Forum Administrator

Статистиката е хубаво нещо, според мен... пък и ще се разбие все пак сушата от 88/89 biggrin.gif К'вот стане... тоя сезон, ако я спечелим, ще се радваме на 2 титли и ще е още по-сладко tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Hart_*
коментар Jul 20 2006, 14:33
Коментар #276

Guests

Ние сме си първи.
Престъпниците ги отстреляха в серия В. biggrin.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jul 20 2006, 15:07
Коментар #277

Guests

Yes.Радвам се , че ще ни присъдят титлат , все пак си я заслужаваме.Вярно е , че е по сладко като я спечелиш с игра , но и сега се радвам , защото ако Ювентус и Милан не играеха подли игрички , можеби ние щяхме да сме шампиони.FORZA INTERRR

+Quote Post
Guest_guru_*
коментар Jul 20 2006, 15:57
Коментар #278

Guests

така и трябваше да стане smile.gif фаталните 13 титли вече са в миналото.аз по принцип съм суеверен и за тва laugh.gif

+Quote Post
fcinter
коментар Jul 20 2006, 17:50
Коментар #279

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

Гуидо Роси не дава титлата на Интер

Последните две титли може да останат неприсъдени.

Президентът на Италианската футболна федерация Гуидо Роси заяви, че ако присъдата на обвинените в корупция клубове бъде потвърдена, титлата за сезон 2005/06, която принадлежеше на Ювентус, няма да бъде давана на друг отбор.

Това означава, че претенциите на Интер няма да бъдат удовлетворени.

След отнемането на трофея от отпадналите в Серия "Б" "бианконери" по право призът трябваше да отиде при вицешампиона Милан. "Червено-черните" обаче също са сред наказаните с отнети 44 точки и вицешампионско звание за миналия сезон.

От няколко дни собственикът на Интер Масимо Морати твърди, че отборът му заслужава да получи титлата като първи отбор след Юве и Милан.

"На всички трябва да е ясно, че не всички клубове са замесени. Ние сме чисти", пледира той.

"Скудетото трябва да се спечели на терена. Не можем да признаем трофей, който не е бил извоюван в честна битка на терена", заяви в отговор на тежненията му по титлата Гуидо Роси в интервю за в. "Ла Република".

--------------------

+Quote Post
Guest_Hart_*
коментар Jul 20 2006, 18:03
Коментар #280

Guests

Тоя пък Роси какво се е запънал за титлите- да си ги държи, като ги не дава,
въпреки че нищо още не е окончателно.
Чакат ни три поредни Скудета smile.gif .
FORZA, INTER!

+Quote Post

19 страници V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 09:32 PM
Buy sports equipment online