Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
От УЕФА обявиха, че са готови да оставят Италия без отбори в европейските клубни турнири. "На 27 юли ще имаме готов списък на бъдещите участници в евротурнирите. Имаме готовност да оставим Италия извън Европа, за наше съжаление", заявиха от централата на Европейската футболна централа, след като дългоочакваният процес за корупцията в калчото беше прекратен до понеделник.
На Апенините имат нелеката задача да разрешат своите проблеми най-късно до 25 юли, до когато трябва да определят наказанията на обвинените клубове Ювентус, Фиорентина, Лацио и Милан. Ако срокът не бъде спазен, то от новия сезон тифозите ще гледат Шампионската лига и УЕФА по телевизията. Въпреки че остава изключително малко време, специалният комисар Гуидо Роси, на когото беше поверена Футболната федерация след разкритите скандали за корупция, е оптимист. "Спокоен съм, всичко ще бъде наред. В понеделник започваме наново и ще свършим в даденото ни време", коментира Роси пред италианските медии. www.sportal.bg е това ще е ебаси глупоста верно тия брусуци в италия трябва да се раздвижат имали хиляди записи как юве лацио и фиорентина ореждат садии и шеф на милан си порачва странични кво чакат толкоз наи много сега и ние да го отнесем -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе дано и ние да не се набутаме в лаината
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Да мрат ве... всичко е политика. Няма честен футбол вече... ся на мода са Юве и Милан в Италия, ще дойде време когато на мода ще са Интер, Рома и т.н. Всичко се знае просто... това сега е за отбиване на номера, нищо повече...
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
А стига бе
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Поискаха Юве да бъде изхвърлен в "С1", Милан, Лацио и Фиорентина - в "В"
04 юли 2006 | 13:03 Прокурорът по делото за корупция в италианския футбол Стефано Палаци (на долната снимка) поиска официално Ювентус да бъде изхвърлен в Серия "С1", а Милан, Лацио и Фиорентина – в Серия "В". Освен това Палаци поиска "Старата госпожа" да започне първенството в трета дивизия с наказание от минус 6 точки и да му бъдат отнети шампионските титли през сезоните 2004/2005 и 2005/2006. "Бианкочелестите" от Рим и Фиорентина пък може да стартират новия сезон в Серия "В" с минус 15 точки. За Милан искането е да започне първенството само с минус 3. "Росонерите" ще са и без право да получат титлите за сезон 2004/2005 и 2005/2006. Тези две първенства в Италия ще останат без шампион. Стефано Палаци поиска бившият главен мениджър на Ювентус Лучано Моджи, бившият административен шеф на "Старата госпожа" Антонио Джираудо (на горната снимка), бившият президент на Италианската футболна федерация Франко Караро и вицепрезидентът на централата Иноченцио Мацини да получат забрана да се занимават с футбол в продължение на 5 години. Същото наказание, но само за две години беше поискано за вицепрезидента на Милан Адриано Галиани. За рефера Масимо де Сантис, за когото се твърди, че е изпълнявал поръчки на Лучано Моджи, Стефано Палаци поиска 5 години забрана да ръководи футболни срещи. Същото наказание, но за една година може да получи и другият международен съдия Джанлука Папареста, който е бил заключен в съблекалнята на стадиона след мача Реджина - Ювентус (2:1) от Моджи и Джираудо, но не е съобщил за инцидента на властите в страната. Забрана за пет години да се занимават с футбол беше поискана и за двамата бивши шефове на съдийската комисия Пиерлуиджи Пайрето и Паоло Бергамо, които нреждали кои съдии да ръководят определени мачове. За президентите на Лацио и на Фиорентина Клаудио Лотито и Диего дела Вале също беше поискано наказание от пет години, както и за отговарящия за съдиите в Милан Леандро Меани. Всички футболни функционери, които са заплашени от 5-годишно наказание, ще трябва да заплатят и глоби на стойност по 5000 евро за всяко престъпно тяхно деяние, за което са обвинени. Спортният съд в Италия трябва да се произнесе за наказанията на замесените в огромния скандал за корупция, който тресе калчото, в периода 7-9 юли. След това санкционираните ще имат право да обжалват, а окончателните наказания ще бъдат оповестени на 20 юли. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Плашат гаргите само
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано тоя път яко ги сплашат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti ![]() |
И защо през тези две години Италия трябва да остава без шампион,Защо не дадат титлите на нас ??????????
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Наставникът на Ювентус Фабио Капело напусна клуба, съобщиха от щаба на "бианконерите". Само минути, след като стана ясно, че прокурорът по делото за корупция в италианския футбол Стефано Палаци поиска тимът да бъде пратен в Серия"С/1" с актив от минус шест точки, Дон Фабио прекрати договора си със "Старата госпожа" в официалния офис на тима в Торино. До края на контракта му оставаше още една година и с решението си Капело се отказа от 4-те милиона евро, които щеше да получи за това време. Веднага щом напусна офиса на Юве, той се запъти към летището в града, за да хване първия самолет за испанската столица, където утре ще подпише договор с Реал (Мадрид). Капело пристигна в Ювентус през лятото на 2004 година, когато замени на поста настоящия селекционер на "Скуадра адзура" Марчело Липи. През този период от време отборът спечели два пъти титлата на Апенините, като Капело постави рекорд в Серия "А" - 76 поредни кръга той е бил водач в първенството.
www.sportal.bg ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Безкрайно съм ужасен и възмутен от исканията на обвинението". Това заяви побеснелият президент на Милан Силвио Берлускони, след като научи, че прокурорът Стефано Палаци иска изхвърляне на Милан от Серия "А" в "В". По-рано днес обвинител №1 по скандала за корупция в калчото пожела Ювентус да бъде пратен в Серия "С1", а Милан, Лацио и Фиорентина да играят в "В" през следващия сезон, както и да бъдат наказани с отнемане на точки преди началото на първенството. Така Юве може да започне участие в трета дивизия с минус 6 точки, Лацио и Фиорентина в Серия "В" – с минус 15, а Милан - с минус 6. "Милан никога не е получавал съдийски аванти, отсече силно ядосаният Берлускони. – Точно обратното – ние сме били жертви на реферите. Не е възможно човек да не забележи в това абсурдно и несъответстващо искане на прокурора политическа намеса, която е облечена в спортен екип и е абсолютно неприемлива". Берлускони не приема и искането за наказание на отговорника за съдиите в Милан Леонардо Меани. "Той само поиска да предпази коректните асистенти, обясни бившият премиер на Италия. – Изхвърлянето от Серия "А" е приемливо само за отбори, които са получавали по някакъв начин непозволена подкрепа в мачовете или са участвали в уредени срещи". Прокурорът Палаци поиска наказание и за вицепрезидента на Милан Адриано Галиани. Предложението е две години той да няма право да се занимава с футбол. www.sportal.bg -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе ся всички се правят на ни лук ял ни лук мирисал. Но се надявам Италянския съд да е на ниво и да накаже виновниците и също така е недопустимо никой да не бъде шампион през 2004/2005 и 2005/2006. Титлите трябва да се дадат на втория , но тъи като Мулан също са влезли в лаината , то трябва да се присъдят на третия отбор. Така , че дано да ни присъдят на нас титлите (не , че има голямо значение , но все пак е престиж)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдаааааа.... и аз съм на това мнение
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми заговори се , че след като Берлускони вече не е премиер , то неговия наследник е твърдо против корупцията и е казал , че ще се бори с корупцията , каквито и жертви да даде тази борба.
Ех...Радвам се , че има и такива хора , както каза АЛЕРТ за да сплутяват Света |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имах предвид, че футбола сплотява хората... не някой определен човек... а като мафията му опрат пистолета в гърба на въпросния премиер, доста бързо ще стане на мнението на Берлускони
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано да няма смъртни случаи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То 100% вече е имало
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
между другото интересно е че новия премиер на италия (ако не се лажа се казваше проди ама от политика и хал хабер си няма
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми браво на Морати.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То остава да се занимаваш с петрол и да нямаш връзки
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сегашния премиер на Италия , доколкото помня беше братовчед на жената на Морати.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 05:58 AM |