Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми...ако стане така по добре да се откажем от Италянския футбол
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Е дори и да не ги изхвърлят пак няма да се откажа, но...
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е да бе да гледам нагласен цирк
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Абе цирк не цирк... аз ще продължа да си подкрепям Интер, пък к'вото ще да става
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
е добре вкараи си головете ама как да станеш шампион при положение че юфе зима 30 мача от 39 вазможни като 30% от тях са супер скандални, а ето още малко по темата:
Италианският рефер Джанлука Папарестра изненадващо помоли да бъде изслушан днес от шефа на комисията по морала в Италианската футболна федерация Франческо Саверио Борели във връзка скандалите в калчото, разкриха Апенинските медии. Днес е последният ден преди Борели да предостави цялата събрана информация на властите в страната, които ще решат какви наказания да наложат на виновниците. Папареста бе разпитван около 4 часа на 7 юни, но явно иска да каже нещо важно смятат спецалистите, щом толкова много желае да бъде разпитан отново. След като излезнаха разкритията, се разбра, че реферът е бил заключен в съблекалнята заедно със своите помощници от бившия главен мениджър на Ювентус Лучано Моджи след срещата Реджина - Ювентус (2:1) 2004 година, след като те отменили гол на „Старата госпожа” и не свирили чиста дузпа за гранда от Торино Приключи разпитът на бившия административен директор на Ювентус Антонио Джираудо от шефа на комисията по морала в Италианската футболна федерация Франческо Саверио Борели. При напускането на сградата, където бе разпитан, Джираудо заяви: „Няма да говоря сега, нито после, нито когато и да е". Адвокатът му г-н Чиаперо пък разкри: „Ще отговаряме на въпроси само в съдебната зала и ще е хубаво това да правят и другите”, визирайки заподозрените Милан, Лацио и Фиорентина. Той нападна най-вече шефовете на „росонерите”, които отричат, че са замесени в скандала, и твърдят, че за всичко са виновни бившите шефовете на „Старата госпожа” и най-вече Лучано Моджи. то е ясно че за юфе излезе всичко дано да извадят още кериви ризи на милан че това за сега изглежда недостатачно за серия б -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
И к'во като имат скандални мачове ? Нима не ги бихме 2 сезона под ред на техния терен ? Какво говори това... ние не можем с бездарната си игра едни Емполи да бием, а се целим в Скудетото, и ШЛ... айде моля ти се
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Alert кфото и да си говорим Юве ако не бяха подкупвали съдиите нямаше да направят нищо.Просто и Интер и Юве бяха на едно равнище , но след 2-те поредни "подарени" титли е нормално бюджета на Юве да се качи и да привлекат по класни играчи.Ако ние бяхме станали едната година шампиони сега щяхме да се много по добре.Просто Моджи нареждаше всичко.Тфа стана една помия...по лоша и от БГ шампионата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е според теб на Морати проблем ли са му парите ? Не бих казал
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ама просто тия играчи нямаха стимул за да останат в Интер,като на 2 пъти испускат голям трофей.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми да, ама в случая не говорим за тях, а за съдиите
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ама нали знаеш.Малките неща са от голямо значение
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Съдът в Италия ще се произнесе по футболния скандал в Серия А на 20 юли
16 юни 2006 | 04:32 | Агенция "Фокус" Рим.Началникът на отдела по разследванията на Италианската футболна федерация Франческо Саверио Борели ще представи на федералния прокурор доклад за футболния скандал в Сериа А на 18 или 19 юни, съобщава “РИА Новости”. Очаква се окончателното решение на съда да бъде взето на 20 юли. Вчера министърът на спорта на Италия Джована Миландри заяви, че дори Италия да спечели Мондиал 2006, няма да има амнистия за лицата, които са замесени в скандала. “Разследването продължава и работата на съда ще продължи докрай”, заяви спортният министър на Италия. ще продалжаваме да чакаме ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще го очакваме с нетърпение
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
дано да има за какво да чакаме ...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да се надяваме
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Юве, Милан, Лацио и Фиорентина на съд
22 юни 2006 | 20:33 Ювентус, Милан, Лацио и Фиорентина са четирите клуба в Италия, които бяха обявени за виновни в скандалите за уреждане на мачове от Серия "А". Всички те ще се изправят пред спортния трибунал в Рим следващата седмица и там ще получат своето наказание. То се очаква да стане известно между 7 и 9 юли. Прокурорът към Италианската футболна федерация Стефано Палаци потвърди, че е много вероятно въпросните тимове да бъдат изхвърлени от Серия „А”. Той не разкри имена на други участници, но увери, че още на много хора ще им бъде търсена съдебна отговорност. Палаци единствено обяви, че става дума за 30 души. www.sportal.bg имам чувството че някои ще се измакнат ако не всички ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе 1 по 1 да ги изхвърлят пак няма да се сърдя
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Ювентус няма да се измъкне то е ясно. Както казах и преди време, опасявам се, че на Милан може да лепнат нек'во по-лекичко наказание (отнемане на точки, глоби, ала-бала), ама ше поживеем - ше видим.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Президентът на италианския гранд Милан Силвио Берлускони реагира повече от остро на обвиненията срещу неговия клуб. Както е известно, "росонерите" бяха пратени на съд от федералния прокурор Стефано Палаци, заедно с Ювентус, Лацио и Фиорентина. Представителят на Темида обяви официално снощи имената на замесените клубове и лица в огромния скандал за корупция, който разтърси калчото в последните месеци.
"Няма абсолютно никаква възможност Милан да излезе от цялата тази история с обвинения, които не заслужава, отсече Силвио Берлускони в популярното предаване "Порта а порта" по италианската национална телевизия РАИ. – Не очаквам никакво наказание за клуба, защото обвиненията се базират на фрази, които винаги може да бъдат казани в телефонен разговор. Относно санкциите за скандала във футбола, трябва да се разграничават нещата. Става въпрос за закони и правилници. Те трябва да бъдат прилагани срещу тези, които са извършили престъпление. Но когато това се прави срещу клубове е необходимо да се помисли, че се рискува да бъдат наказани милиони фенове, които нямат нищо общо, те нямат вина". Хич не е нагъл екс-премиерът... -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кфо ми се прави тоя Плешив педал на ни лук ял ни лук мирисал. Много ясно , че и Милан са виновни
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:32 PM |