IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

19 страници V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Корупцията в Италия
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 6 2006, 19:34
Коментар #101

Guests

хаха ми да...smile.gif Тфа е хубаво понеже можеш да сложеш логото на който отбор си пожелаеш , дори и пикове на хора wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jun 7 2006, 09:06
Коментар #102

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Блатер иска бърз край на скандала в Серия А

07 юни 2006 | 04:20 | Агенция "Фокус"

Цюрих. Президентът на ФИФА Сеп Блатер обяви, че се надява в най-ckopo бреме да бъдат обявени резултатите от разследването на скандала с корупция и черно тото в Италия. Шефът на световната централа се срещна с главния разследващ Гуидо Роси и изрази задоволството си от работата на прокурорите. "Всички сме нетърпеливи да Видим как ще се разбие скандалът в Серия А, защото футболът в
тази страна е религия. А аз съм притеснен от случващото се в момента и се надявам да има резултати в максимално кратки срокове", заяви Блатер.
Гуидо Роси пък отрече спекулациите на медиите, че се е споразумял с вицепрезидента на Милан Адриано Галиани за нов формат на Лигата. Според пресата на Апенините обаче до края на месеца Галиани ще се оттегли като шеф на Лигата, а ако росонерите бъдат наказани по обвинение в корупция, може да сдаде поста и по-рано. Прокуратурата в Торино продългки разпитите на свързаните със скандала лица. През съдебните власти минаха съдиите Паскуале Родомонти, Паоло Дондарини, Доменико Месина, треньорът на Рома Лучано Спалети и още футболни дейци, замесени пряко или косвено в случая. Представителите на прокуратурата обявиха, че вече имат концепция за развитието на разследването и скоро ще бъдат взети конкретни мерки

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Faustico
коментар Jun 7 2006, 11:56
Коментар #103

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Първо признание, което потвърди скандалите в италианския футбол, бе направено днес. Манфреди Мартино, председател на съдийската комисия на Апенините, заяви пред следователите, цитиран от “Гадзета дело спорт”: "Жребият за съдийските наряди на мачовете бе манипулиран. Топките за жребия се маркираха от координаторите на реферите Паоло Бергамо и Пиер Луиджи Пайрето”. Това потвърди слуховете, че бившият шеф на 29-кратните шампиони на Италия Ювентус, Лучано Моджи е определял кой да бъде рефер на неговия отбор, а Бергамо и Пайрето са дирижирали жребия

www.focus-sport.net

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 7 2006, 21:27
Коментар #104

Guests

Абе то ся ше им изкарат кирливите ризи на всички корумпирани копеленца mad.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Jun 7 2006, 21:48
Коментар #105

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Ще им ги изкарат, ама няма гаранция, че ще им направят нешо кой знае какво smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Faustico
коментар Jun 8 2006, 11:09
Коментар #106

След отказа на Палермо от Интертото стана ясно, че изхвърлят Ювентус със сигурност от Серия А

08 юни 2006 | 05:17 | Агенция "Фокус"

Италия. Срещата между президента на ФИФА Сеп Блатер u упълномощения с разследването на скандала с корупция и черно тото в Серия А Гуидо Роси потвърди намерението на управляващите италианския футбол да вземат драстични мерки за разрешаването на случая. По всичко личи, че най-голямата жертва на промените ще бъде шампионът от последните два сезона Ювентус, пише в. “Тема спорт”.

Именно разкритията за телефонни разговори между бившия генерален директор на Старата госпожа Лучано Моджи и съдии разпалиха обвиненията към торинския гранд. От четворката в челото на тазгодишното класиране в Серия А потърпевши от решението на съдебните власти могат да се окажат още Фиорентина и Милан, за които също бяха събрани доказателства, уличаващи ги в заобикаляне на феърплея.
Доброволното оттегляне на Италия от Интертото, обявено официално от Гуидо Роси, недвусмислено говори, че съдбата на Ювентус вече е решена и Старата госпожа ще изхвърчи от италианския елит. Възможно е бианконерите да бъдат последвани и от други отбори, но със сигурност наказани ще има, тъй като 6 противен случай федерацията рискува да лиши Палермо от почти гарантирано участие в Купата на УЕФА чрез Интертото. На Апенините коментират, че от федерацията са гарантирали пред представители на сицилианския клуб място поне в Купата на УЕФА и затова Палермо прие без възражения решението. Както е известно, през последния сезон тимът стигна осминафинал за УЕФА още при дебюта си в евротурнирите.

От своя страна Роси обеща да спази заръката на Блатер и до 28 юли, когато се тегли жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига и втория квалификационен кръг на Купата на УЕФА, федерацията ще излезе с окончателно решение какви ще бъдат промените в класирането в Серия А. От това стана ясно също така, че УЕФА не планира да лиши италианските клубове от участие в двете най реномирани континентални надпревари. Серия Б не иска отбори от елита.

Сигурните индикации за изхвърлянето на Ювентус, а може би и на други клубове от елита предизвика реакцията от страна на ръководствата на тимовете от Серия Б. Шефът на Бари и вицепрезидент на лигата Винченцо Матарезе обяви, че босовете на втородивизионните тимове са се обединили срещу идеята грандовете да играят в Серия Б и ще направят необходимите постъпки, за да бъде предотвратен такъв развой.

Признанията на председателя на съдийската комисия Манфреди Мартино, че Жребият за съдийските наряди е бил манипулиран и Лучано Моджи е влияел на назначаването на арбитрите чрез координаторите Паоло Бергамо и Пиерлуиджи Пайрето допълнително услоЖняват спасението на Ювентус. За резултата от скандала говорят и непрекъснатите спекулации за напускането на треньора фабио Капело и звездите Павел Недвед, Златан Ибрахимович и Патрик Виейра. Преди броени дни стражът на Сампдория франческо Антониоли обяви, че няма да рискува с трансфер на „Деле Алпи", и предпочете да преподпише контракта си с тима от Генуа.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 8 2006, 17:35
Коментар #107

Guests

Аре Юве Аут. Кои Ли Са Следващите? tongue.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Jun 8 2006, 17:47
Коментар #108

Forum Administrator

Как кой ... милан smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
fcinter
коментар Jun 8 2006, 18:58
Коментар #109

Редовен Интерист

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

Оппппаааааааа

--------------------

+Quote Post
Guest_Demon_*
коментар Jun 8 2006, 20:14
Коментар #110

Guests

Серия Б не иска отбори от елита.

Браво на тия симпатяги. И аз съм на същото мнение - Юве в серия С! Там им е мястото tongue.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 8 2006, 21:13
Коментар #111

Guests

То от една страна ако Юве МИлан Лацио и Фиорентина преминат в Серия Б , ще е мноо лошо за по-малките отбори в Серия Б.Ама пък от друга страна серия Б ше стане много интересна. cool.gif

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jun 8 2006, 22:16
Коментар #112

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

ХахАХахАХхАХа. Ми един мач Милан - Ювентус на ниво Серия Б сигурно ше направи по-голям рейтинг от евентуалното мегадерби на елита (в тяхно отсъствие) ИНТЕР - Рома.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 9 2006, 23:07
Коментар #113

Guests

Възможно е. Ама пък повечето от звездите на отборите ше си тръгнат smile.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Jun 10 2006, 00:19
Коментар #114

Forum Administrator

Дае, 100%... ама играчи като Дел Пиеро и Индзаги и т.н. ще си останат по отборите според мен smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 10 2006, 11:38
Коментар #115

Guests

Еми сигурно.Пък и аз се съмнявам ,че повече хора ще гледат Милан Юве отколкото Рома Интер.Ама си мисля , че тая година няма да вземем купата на страната,понеже Юве и Милан яко ще се борят за купата.

+Quote Post
AleRt
коментар Jun 10 2006, 13:02
Коментар #116

Forum Administrator

Абе много бързо, ги изхвърлихте милан и юве... чакаите да видим какво ще стане в крайна сметка smile.gif недеите да броите пилците преди да са се излюпили !:)

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Jun 10 2006, 13:22
Коментар #117

правилно да изчакаме всичко да стане официално пак и мУлан маи са на пат да минат между капките..

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jun 11 2006, 21:58
Коментар #118

Guests

За милан не съм сигурен ама за Юве съм 99 % сигурен cool.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Jun 12 2006, 10:13
Коментар #119

Forum Administrator

Милан няма да ги накажат сурово... не и тоя сезон smile.gif

--------------------

+Quote Post
fcinter
коментар Jun 12 2006, 14:09
Коментар #120

Редовен Интерист

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

Накрая май пак никой няма да накажат и корупцията ще продължи

--------------------

+Quote Post

19 страници V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 01:02 PM
Buy sports equipment online