Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Bianconera_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Вианги съм се гордял и и винаги ще се гордея,че съм фен на Юве пък ако ще и на 15 място 10 поредни сезона да завършваме. Браво ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Вианги съм се гордял и и винаги ще се гордея,че съм фен на Юве пък ако ще и на 15 място 10 поредни сезона да завършваме. От твоите уста в божиите уши. Не забравяй и СерияБ! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
Guest_Bianconera_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Разбира се това дето го казах за 15-то място няма как да се случи просто го казах защото и това да стане някои ден винаги ще бъда с Юве,а това за Серия Б ще те питам теб на есен като ви изхвърлят Вас. Правилната форма на глагола е "ще се изхвърлим" върху вас ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
ША ПААААААААААААААААААААААААААДНААААААААААААА !
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
Guest_Bianconera_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И как ще стане това? Eто доказателства които могат да пратят Интер в Серия Б: Ще бъде ли изхвърлен Интер от Серия А? Ще върне ли присъдената му през 2006 г. титла? Ще получи ли Ювентус компенсация от 200 милиона евро? Такива въпроси си задават в Италия след поредния скандал в калчото, свързан с манипулиране на мачове, поръчкови съдии и прочие задкулисни комбинации. Той тръгна, след като защитата на бившия генерален директор на Юве Лучано Моджи поиска разсекретяването на 75 телефонни разговора на футболни президенти и съдии. След първия скандал "Калчополи" от 2006 г., Ювентус бе изхвърлен в Серия В, като на отбора му бяха отнети 2 титли (2005 и 2006 г.). Сега адвокатите на Моджи представиха факти, които оспорват твърденията, че той е единственият замесен в престъпна схема в италианския футбол. Според неговите адвокати Атилио Аурикио, който водеше разследването през 2006 г., е подправил доказателства и е прикрил част от виновните. Ако това се докаже, може да бъдат засегнати и ударени големи имена и интереси в калчото. Новият скандал върви на 2 сцени в съда и във футболната федерация. Обвиненията за престъпления ще бъдат поети от гражданския съд в Неапол. Италианската футболна федерация ще се заеме със спортната част и ще решава дали да отнема титли и да вади отбори. Ако се окаже вярно, че през 2006 г. са подправяни доказателства, Аурикио ще бъде подложен на свиреп натиск да разкрие кой го е карал да престъпва закона. Италианската федерация вече получи папки с доказателства и показания от съда в Неапол. Предстои анализ, след който ще се реши дали процесът "Калчополи" да се възобнови. Подмяната на доказателства може да покаже, че титлите на Ювентус са неправилно отнети и отборът не е трябвало да бъде изхвърлен в Серия В. При което ръководството на Ювентус може да поиска компенсация за изгубените титли и финансовите загуби (над 200 млн. евро), които дойдоха в резултат на наказанията. За разлика от делото през 2006 г., този път става дума за прослушване на преки телефонни разговори между президенти на клубове и рефери (покойния президент на Интер Факети и рефера Де Санктис), както и между треньор и съдийски шеф (тогавашния треньор на Удинезе Спалети и бившия шеф на реферите Бергамо). Наяве излизат поръчки на рефери дирижиране на наряди, както и недопустими от правилника частни срещи. Паоло Бергамо вече призна, че е вечерял със собственика на Интер Масимо Морати и покойния президент на нерадзурите Джачинто Факети. А също, че е получавал подаръци от тях. Бергамо поясни, че Факети е изисквал точно определени рефери да попадат в съдийския жребий на Интер. Подобни обвинения са много сериозни и означават, че Интер рискува изхвърляне в Серия В и загуба на титлата през 2006 г. Нерадзурите може да се простят с Купата и Суперкупата на Италия, спечелени през 2005 г., защото са засечени телефонни разговори между Морати и Бергамо, касаещи мачове за Купата на Италия. Ето и друго доказателство: Нови разкрития свързани с процеса срещу Лучано Моджи показват, че и Интер е участвал в аферата за уреждане на мачове в Серия "А", наречена Калчополи. Досега бе доказано, че отборите на Ювентус, Милан, Лацио и Фиорентина са въздействали на отделни съдии и така са печечели своите мачове, заради което всеки от тях бе наказан с отнемане на точки, а "бианконерите" дори бяха изхвърлени в Серия "Б". Според информация на "Тутоспорт" обаче и тимът на Интер, който най-много се възползва от тази афера също е имал пръст в нея. Преди няколко дни адвокатът на Моджи е представил в съда разговор между президента на Интер Масимо Морати и шефът на съдийската комисия Паоло Бергамо. Впоследствие обаче този запис мистериозно е изчезнал от съда в Неапол. Според новите разкрития се оказа, че Морати не само е разговарял по телефона с Бергамо, но си е уредил и лична среща с него през декември 2004 година в своята вила в провинцията, където двамата са изкарали цял уикенд. Любопитното е, че записът на разговора между Морати и Бергамо е представен като доказателство срещу Моджи от разследващия случая инспектор Ауричио, който е представил пред съда над 171 хиляди разговора, доказващи вината на бившия генерален мениджър на торинци. За адвоката на Моджи е необяснимо как разследващите не са обърнали внимание на телефонния разговор между Морати и Бергамо, в който президентът на Интер казва: "Слушай, искам да се срещнем!", а Бергамо му отговаря: "Да, аз също исках да знам дали всичко е наред". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
"Слушай, искам да се срещнем!", а Бергамо му отговаря: "Да, аз също исках да знам дали всичко е наред".
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес да не е първи април
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Този е от често срещаните явления - кофти тъп.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този е от често срещаните явления - кофти тъп. Не бе, момчето просто е много влюбен в Интер ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_Bianconera_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Момчета, Юбето и Мулан до толкова пропаднаха, че след днешните им загуби дори от наша страна няма злобливи коментари.
Нека почиват в мир! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 02:07 AM |