Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Ами не,то е от ясно,по-ясно.Пак ще си говорим когато всичко излезе наяве! ![]() Тя истината излезе наяве. Вашата на два пъти и веднъж на чантата! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Не съм сигурен, че е съвсем по темата, ама тия голове на Хамсик вчера и цялостното му представяне от началото на сезона наистина будят някои въпроси. Няма ли най-накрая някой от големите отбори да го купи и не е ли логично да сме именно ние. Идеална алтернатива и на Станкович, и на Снайдер, доколкото може да играе и като типичен вътрешен халф, и като офанзивен такъв - между линиите, както се казва. А и помня, че още като дойде Моуриньо каза, че много харесвал един играч в Италия, който не играел нито в Милан, нито в Ювентус, нито в Рома. Тогава се смяташе, че става дума именно за Хамсик... Момчето е безумно талантливо и в перфектна възраст, за да се окаже една много сполучлива инвестиция, макар че няма да начин да не излезе доста скъпо.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Хамсик: „Ако някога напусна Наполи, искам да играя само и единствено за Интер. Желанието ми е такова, защото „нерадзурите” са велик клуб, който разполага със страхотни футболисти и невероятен треньор. Амбициите на Интер напълно съвпадат с моите, тъй като искам да се състезавам за един от най-добрите отбори в Европа”, каза Хамшик пред „Sky Sport Italia”.
Принципно няма да е зле да се направи нещо по въпроса ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Хамсик: „Ако някога напусна Наполи, искам да играя само и единствено за Интер. Желанието ми е такова, защото „нерадзурите” са велик клуб, който разполага със страхотни футболисти и невероятен треньор. Амбициите на Интер напълно съвпадат с моите, тъй като искам да се състезавам за един от най-добрите отбори в Европа”, каза Хамшик пред „Sky Sport Italia”. Принципно няма да е зле да се направи нещо по въпроса ![]() ето това наистина би ме зарадвало! Добре е дошъл ![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Вярвям че Хамшик е точният човек за Интер той е един от 2та игричи които искам да сложат фланелката на Интер ,другият е Касано естествено :Д
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Вярвям че Хамшик е точният човек за Интер той е един от 2та игричи които искам да сложат фланелката на Интер ,другият е Касано естествено :Д ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Вчерашния мач на юБе трябва да се разследва, все пак на Аталанта треньор е бивш играч на тия мърши
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Трезеге докосна съвършенството и влезе в историята на Серия "A" Френският голаджия на Ювентус Давид Трезеге влезе в историята на Серия "А" след снощното си попадение във вратата на Аталанта. Нападателят се разписа в последните минути на мача на "Атлети Адзури д'Италия", с което изравни по най-много голове на чужденец в италианския футбол легенда от 50-те и 60-те години Омар Сивори. Емблематичният аржентинец обаче, който също е клубна легенда на Ювентус, има и италианско гражданско, като Сивори дори записва мачове за Италия на Световното първенство в Чили през 1962 година. Така на практика Трезеге е най-резултатният чуждестранен реализатор в историята на италианския клубен футбол. Френският стрелец има вече на сметка си 167 гола, от както през 2000 г. се присъедини към "бианконерите". "Много съм щастлив, че достигнах до постижението на легенда от ранга на Омар Сивори. Никога не съм и мечтал за подобна чест, когато дойдох в Юве преди 9 години. През лятото работих доста, за да подобря формата си и ето, че сега това дава резултат. Това е и една лична моя победа на фона на проблемите, които ме съпътстваха през миналия сезон", сподели след срещата в Бергамо доволният Трезегол. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Нови разкрития по скандала "Калчополи"
От Топспорт.бг Свидетел описа процедурата за определяне на реферите на мачовете Нови неочаквани разкрития са направени по скандала с уреждането на мачове в калчото, съобщава днес вестник "Република". Пред съда в Неапол в отговор на въпроси на прокурора Джузепе Нардучи свидетелят Манфреди Мартино, който е бивш главен секретар на Националната съдийска комисия (КАН), описва тегленето на нагласени жребии с белязани сфери, чрез които са били определяни съдийските наряди за някои мачове. Описаният нагласен жребий е за срещата Милан-Ювентус, играна на 8 май 2005 година в 35-я кръг на първенството в серия А. Юве печели с 0:1 с гол на Трезеге, а главен съдия на мача е Пиер Луиджи Колина, който сега е президент на КАН и отговаря за съдийските наряди в двете професионални лиги на Италия. "Още тогава имах чувството, че нещо не беше наред при тегленето на съдийския жребий за този мач. По онова време бившите арбитри Пиер Луиджи Паирето и Паоло Бергамо отговаряха за нарядите. Изведнаж Паирето започна силно да кашля и спортният журналист, който беше определен като неутрално лице да тегли жребия, измъкна жълтата сфера от урната," разказва свидетелят Мартино. Името на популярния в световния футбол италиански арбитър Колина досега не беше замесвано в скандала и благодарение на репутацията си той е президент на КАН, която е орган на Асоциацията на италианските футболни съдии (АИА). Скандалът, известен като "Калчополи", избухна през май 2006 година, когато вестник "Гадзета дело спорт" помести "изтекла" информация за подслушани телефонни разговори на футболни ръководители, съдии и състезатели. В центъра на разследването на органите на спортното правосъдие се оказаха четири водещи клуба - Ювентус, Милан, Лацио и Фиорентина. Първоначалното следствие засягаше 19 мача от първенството 2004-2005 година на серия А, от които седем бяха с участието на тогавашния шампион Юве. Два месеца по-късно федералната спортна прокуратура поиска отнемане на шампионската титла на Ювентус и сваляне на клуба в категория по-ниска от сериите А и Б. За останалите три клуба исканите наказания бяха през следващия сезон на играят в серия Б, като Милан започне шампионата с минус 3 точки, а Лацио и Фиорентина - съответно с минус 15 точки. Съгласно решението на първа инстанция на спортното правосъдие, на Юве беше отнета шампионската титла за 2005 година и клубът беше изпратен в серия Б, където да стартира с минус 30 точки. Милан остана в серия А с минус 15 точки и забрана да играе в Шампионската лига. Лацио отиде в серия Б с минус 7 стартови точки, заедно с Фиорентина с минус 12 точки. След обжалване окончателната присъда остави Ювентус в серия Б, но с минус 17 точки и глоба от 120 хиляди евро. Милан получи получи разрешение да играе в квалификациите за Шампионската лига, като заплати глоба от 100 хилади евро и бъде лишен от домакинство за един мач. Лацио и Фиорентина бяха върнати в серия А съответно с минус 11 и минус 19 точки, както и лишаване от домакинство за два и за три мача, и глоба от по 100 хиляди евро. С това се изчерпа спортното правосъдие, но започна следствието на прокурора от Неапол Джузепе Нардучи. Той обвинява 37 федерални и клубни шефове и футболни съдии, че под ръководството на бившия изпълнителен директор на Ювентус Лучано Моджи са създали организация от мафиотски тип. В хода на процеса прокурорът, известен в Италия със следствията си срещу неаполитанската камора, засили обвинението си, според което подсъдимите са действали не само като "мафиотски купол", но и като застрашаваща устоите на държавата организация, подобна на тайната масонска ложа П-2 на Личо Джели, която беше обект на съдебни и парламентарни разследвания през 80-те години на миналия век. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Нещо за Серия Б ли говорите
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Бобо Виери: Интер и Морати направиха Калчополи, за да прецакат Юве! Легендата на Интер Кристиан Виери сензационно обяви, че скандала Калчополи е бил инсцениран от собственика на Интер Масимо Морати в партньорство с телекомуникационната компания "Телеком". Бившият голмайстор на "нерадзурите" в момента съди клуба и "Телеком" по обвинение за нерегламентирано подслушване на неговите разговори. "Всички играчи на Интер бяхме накарани да подпишем контракти с Телеком, за да можем да бъдем под абсолютен контрол на Морати и да си държим устите затворени. Всички знаехме за плана на президента да отстрани Ювентус и Милан. Аз обаче бях най-зорко шпиониран, тъй като съм доста приказлив", разкрива Виери пред "Фирензевиола.ит" "Когато скандалът избухна се почуствах доста зле, защото ми стана неприятно за играчите на Ювентус и Милан, чийто труд беше ограбен", допълва Бобо. "Все пак разбирам напълно Морати. Той много обича Интер и много страдаше, когато не успявахме да вземем Скудетото. Най-тежко му беше на 5 май 2002 година, когато изгубихме титлата в последния кръг, а Юве стана шампион. Докато съм бил в отбора, винаги давах всичко от себе си, за да помогна на Интер да печели трофеи, но просто по това време Юве и Милан имаха нещо повече от нас", казва още Виери. Както е известно, веднага след края на Калчополи в медийното пространство се появиха тези, че всичко е било инсценирано от Масимо Морати и шефа на Телеком Гуидо Роси, който по онова време беше в ръководството на италианската футболна централа. Повечето такива твърдения обаче не бяха взимани насериозно, тъй като бяха изказвани от тифози на Ювентус. Сега за първи път футболист, обожаван от тифозите на Интер, какъвто е Бобо Виери, прави подобни шокиращи разкрития. ![]() "Той много обича Интер и много страдаше, когато не успявахме да вземем Скудетото." -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Кур за тъз тема, DELETE, кур за Дюбе, дгд!
![]() п.с. на У-Я са ми!!!!! -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
РепликантО прописа, стана интересно
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Не стига,че ви пожалиха а не отидохте във Серия В,са пак ми мрънкате.......не разбрахте ли,че сте корумпирани?!
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не стига,че ви пожалиха а не отидохте във Серия В,са пак ми мрънкате.......не разбрахте ли,че сте корумпирани?! ![]() Е, как не те е срам така да говориш!?! Нагласиха я чантата. Тя иначе е невинна, горката. Онеправдана. Той Морати нареди работата. Накара прокурорите да подслушват чантаджиите и мердите. Той, той, мръсника му с мръсник. И като нареди да ги подслушват, преди това на Моджи и прочее им раздаде листчета с текстове какво да говорят, докато ги записват, че да няма грешка. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Е, как не те е срам така да говориш!?! Нагласиха я чантата. Тя иначе е невинна, горката. Онеправдана. Той Морати нареди работата. Накара прокурорите да подслушват чантаджиите и мердите. Той, той, мръсника му с мръсник. И като нареди да ги подслушват, преди това на Моджи и прочее им раздаде листчета с текстове какво да говорят, докато ги записват, че да няма грешка. Нали, нали... А виж пък ти и цивилно (неспортно, да ме коригират юристите относно термините, ако се налага) разследване започнало, много плакаха и искаха такова горките фенове на кенефната, и него Морати сигурно го е подготвил, и най-важното- манипулирал и продължава да го прави.... Тъжна историйка! -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Бобо Виери: Интер и Морати направиха Калчополи, за да прецакат Юве! Легендата на Интер Кристиан Виери сензационно обяви, че скандала Калчополи е бил инсцениран от собственика на Интер Масимо Морати в партньорство с телекомуникационната компания "Телеком". Бившият голмайстор на "нерадзурите" в момента съди клуба и "Телеком" по обвинение за нерегламентирано подслушване на неговите разговори. "Всички играчи на Интер бяхме накарани да подпишем контракти с Телеком, за да можем да бъдем под абсолютен контрол на Морати и да си държим устите затворени. Всички знаехме за плана на президента да отстрани Ювентус и Милан. Аз обаче бях най-зорко шпиониран, тъй като съм доста приказлив", разкрива Виери пред "Фирензевиола.ит" "Когато скандалът избухна се почуствах доста зле, защото ми стана неприятно за играчите на Ювентус и Милан, чийто труд беше ограбен", допълва Бобо. "Все пак разбирам напълно Морати. Той много обича Интер и много страдаше, когато не успявахме да вземем Скудетото. Най-тежко му беше на 5 май 2002 година, когато изгубихме титлата в последния кръг, а Юве стана шампион. Докато съм бил в отбора, винаги давах всичко от себе си, за да помогна на Интер да печели трофеи, но просто по това време Юве и Милан имаха нещо повече от нас", казва още Виери. Както е известно, веднага след края на Калчополи в медийното пространство се появиха тези, че всичко е било инсценирано от Масимо Морати и шефа на Телеком Гуидо Роси, който по онова време беше в ръководството на италианската футболна централа. Повечето такива твърдения обаче не бяха взимани насериозно, тъй като бяха изказвани от тифози на Ювентус. Сега за първи път футболист, обожаван от тифозите на Интер, какъвто е Бобо Виери, прави подобни шокиращи разкрития. ![]() "Той много обича Интер и много страдаше, когато не успявахме да вземем Скудетото." ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Матераци: Ювентус има повече класа от Интер Защитникът на Интер Марко Матераци изненадващо заяви, че според него основният съперник на "нерадзурите" за титлата в Калчото в лицето на Ювентус, притежава по-класни футболисти от тези в неговия тим. Все пак той добави, че това не означава задължително, че "бианконерите" ще станат шампиони в края на сезона. "Ювентус в момента разполага с по-силен състав от този на Интер. Ние обаче сме много сплотен колектив и играем заедно отдавна. Отборът има силен дух и никога не се предава. Това, че Юве е по-силен, не означава задължително, че те ще станат шампиони в крайна сметка", заяви Матераци. P.S. Най-голямото ви предимство е треньорът, защото Моуриньо е опитен и знае как да постъпи във всяка ситуация, а Ферара тепърва навлиза в професията. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
За калчополи е смешно да се казва че Берлускони,имащ най-много власт в Италия и връзки с мафията,ще остави Морати да направи такова нещо.Толкова жалки вярвания,толкова завист никъде няма!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 02:22 AM |