Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Никой от трите италиански отбора не е фаворит, поради простата причина, че никой от тях не показват кой знае каква игра...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Пак късметлийска победа.Мердиии!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Селското дерби Торо - Юве ;D
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Сисоко счупи метатарсална кост, аут до края на сезона Торино. Полузащитникът на Ювентус Мохамед Сисоко има счупена метатарсална костица на левия си крак, която ще го остави извън игра до края на сезона, предаде ”Ройтерс”. Контузията си халфът е получил в снощния мач на неговия тим срещу Торино (1:0). Той влезе като резерва в този двубой и получи травмата. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Моджи: Юве продължава, Рома и Интер отпадат
"Ювентус играе със завидно постоянство и има отлични шансове да отстрани Челси, въпреки възраждането под ръководството на Хидинк" - заяви скандалният бивш шеф на "старата госпожа" Лучано Моджи. "Най-тежка е задачата на Интер, освен ако Ибрахимович не направи някое чудо, те ще отпаднат" - добави Моджи. "Рома има десетина контузени основни футболисти, не виждам как ще преодолее пасива си срещу Арсенал." Sport1.bg |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Моджи да си говооори ... пожелавам го да узпусне сапунчето в затвора
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Усещам аз че моджи ще познае ама наобратно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Юбе отпаднаха, жалко само за Дел Пиеро... иначе по-добре играха ама сам Алекс не може да бие Челси. Така че вече е 1 на 0 за Англия, в наши ръце е да обърнем.
![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Отпаднахме достойно.Само това ще кажа.Стискам палци на Интер и Рома утре.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Челси парцалите с тая игра още другия мач са отпаднали от някой по-силен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Жалко за Ювентус, но твърде рано през първото полувреме приеха играта в своята половина и бяха наказани. Тези Шмелси да умрат от чума дано! А до другият им английски отбор - Ливърпул - целият им отбор заедно с феновете да ги блъсне влак!
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Юве днес ясно страдаха от липсата на кадърен треньор... аз лично много се чудя защо не извади Киелини на полувремето... виждаше се че натам отиват нещата
на Юве трябваха още 2 гола... еми вместо да маха Якиунта или Трезеге в последствие ... както и да е ... Юве показаха характер, но докато този треньор им е начело аз лично мисля че няма да постигнат големи успехи... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Нямаха късмет Ювето но добре играха,ама след изгонването всичко беше ясно,както се вижда английските отбори играят с повече от 11 човека ...
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Очакваното се случи.Шансовете им да продължат бяха бяха изключително малки (едва ли е имало трезво мислещ фен , който е очаквал Ювентус да отстрани Челси) , но нека ги крепи мисълта , че все пак отпаднаха с достойнство
![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Давид Силва се предлага на Юве Халфът на Валенсия Давид Силва призна, че иска да играе за Ювентус. Испанецът е една от основните цели на Старата госпожа за следващия сезон. От много време се пише за интереса на бианконерите, а сега самия Силва призна, че иска да играе в Юве. "От много време се говори, че Ювентус ме иска. Това е един голям клуб. С голям престиж и опит в евротурнирите. Видях как отпаднаха от Челси, но отпаднаха с гордост. Именно Шампионската лига е моята мечта. Да вдигнеш тази купа е фантастично", заяви Силва в интервю пред "Гадзета дело спорт". "Защо да не я вдигна с Ювентус следващия сезон? Там има много шампиони и може да се целиш високо. Има двама италиански играчи, на които се възхищавам - Дел Пиеро и Пирло. А Дел Пиеро е капитан на Юве", допълни испанецът. Според пресата в Италия Силва ще бъде заместник на Павел Недвед. Чехът се оттегля в края на сезона и мястото му в лявата зона на полузащитата остава вакантно. Европейският шампион играе отлично с ляв крак, но може да действа и в центъра. "Четох, че Недвед се оттегля. Но защо? Като го гледам как играе ми изглежда като тинейджър. Той е голям играч. Аз съм просто Силва няма как да се сравняваме с него. Кой е бил моя идол като малък? Михаел Лаудруп. И той е играл в Ювентус нали? Още едно странно съвпадение", завърши Силва. От Валенсия също признаха, че са готови да продадат халфа през лятото. От Юве започнаха преговорите с испанците преди началото на този сезон и бяха пратили човек да разговаря с Валенсия. Според пресата цената на Силва ще е около 25-30 млн. евро. "Вярно е, преговаряме с няколко клуба, но до момента не сме получили никаква оферта официална. Президентът Сориано поиска една цифра, която никой още не е предложил. Говорим за двамата ни най-добри играчи (Силва и Вия). Ако ни предложат достатъчно пари ще ги продадем. Аз бих искал да останат, но при тази финансова криза не може да се пренебрегват оферти", заяви вицепрезидентът на Валенсия Фернандо Гомес. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кво ме ебе кой искате бе ? Това си го копирай във вашия форум
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Абе,за чий ги пускаш тия новини тука.Боли ме х..я за трансферната ви политика.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |