IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

135 страници V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ювентус
radiinter
коментар Feb 18 2009, 21:13
Коментар #301

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Дъртата все повече заприличва на средняшко отборче.Маркиони,Молинаро,Маркизио-само вижте за какви играчи става въпрос.На фона на тях Флокари е ВЕЛИКАН szyd-juve.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 18 2009, 23:39
Коментар #302

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Флокари наистина не е лош играч,но не го виждам как ще се намести сред Дел Пиеро,Амаури и Терезеге.

--------------------

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 19 2009, 17:45
Коментар #303

Guests

Цитат(radiinter @ Feb 18 2009, 09:13 PM) *
.Маркиони,Молинаро,Маркизио-само вижте за какви играчи става въпрос.На фона на тях Флокари е ВЕЛИКАН szyd-juve.gif

eusa_naughty.gif Маркизо е страхотен дфанзивен футболист,който тепърва ще се развива и далеч не съм съгласен с мнението ти.Виж,за Молинаро и Маркиони няма какво да спорим.

Относно Флокари - мисля,че това е един напълно ненужен трансфер,който няма и да се осъществи.Просто няма място за него.

Иначе няколко интересни новини:

Годишната класация на Международната федерация по футболна история и статистика, публикуваа класация на най-успешните отбори в съвременния футбол.
Класацията обвхваща периода 1991 - 2009

Ето и челната десятка:

1.Барселона (Испания) - 757 точки
2.Манчестър Юнайтед (Англия) - 678
3.Ювентус (Италия) - 621
4.Милан (Италия) - 611
5.Реал Мадрид (Испания) - 605
6.Интер (Италия) - 567
7.Байерн (Германия) - 563
8.Арсенал (Англия) - 550
9.Ривър Плейт (Аржентина) - 503
10.Челси (Англия) - 442

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

АГЕНТЪТ НА РИБЕРИ: ЮВЕ ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ АДА И ЩЕ ГО ВЗЕМЕ

Агентът на Франк Рибери - Ален Милиачо, сериозно стресна шефовете на Байерн Мюнхен, заявявайки, че техният играч ще заиграе в Ювентус, както това се случи със Зинедин Зидан.
„Желанието на Ювентус сега не е по-малко от това, което беше към Зидан. Те преминаха през ада се добраха до него благодарение на вярата на шефовете си”, заяви Милиачо.
„Пак повтарям, говорим за един от водещите клубове в Европа. Феновете на Ювентус трябва да знаят, че мечтата да гледат Рибери в черно-бяло не е невъзможна.”
„Да се каже, кога това ще се случи е трудно днес, но това абсолютно не е невъзможна мечта”, категоричен е агентът на Франк Рибери.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Бих искал да обърна и малко внимание на гостуването ни в Сицилия на Палеро,този уикенд.
Това ще е изключително труден мач за нас,бих казал,че има много голяма вероятност да загубим този мач.С тези проблеми в защита,точно гостуването на Плаермо може да е доста неприятно,да не забравяме,че те ни победиха в Торино първия полусезон.
Очаквам труден мач и дано стигнем до победата,защото една нова загуба ще подейства много лошо на следващия ни двубой - гостуването на Челси в ШЛ.
Първенството вече почти съм го отписал.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 22 2009, 11:48
Коментар #304

Guests

Aххх тия бозайници са били вчера да ги еба eusa_naughty.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 22 2009, 11:49
Коментар #305

Guests

Те Палермо имаха адски много шансове за изравняване , но за жалост не успяха sad.gif

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 22 2009, 12:18
Коментар #306

Guests

Проблемите идват от това,че Киелини и Буфон не всеки мач са способни да вършат рабоата И на Молинаро,Григера,Легроталие.
Първи мач като титуляр на Трезеге от есента и отбеляза гол.Уникален гол на Сисоко!

Сега,и на нас и на вас,предстоят изключително трудни мачове в Шампионската Лига.

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 22 2009, 21:50
Коментар #307

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Цитат(tommaso rocchi @ Feb 22 2009, 08:02 PM) *
От къде ме познаваш ти братле drinks.gif ?

Кой не те познава бе Бобка 594651_orig.gif
Та ти си най-големиО.

+Quote Post
Guest_IL BISCIONE_*
коментар Feb 22 2009, 22:04
Коментар #308

Guests

Цитат(inter_fen @ Feb 22 2009, 09:50 PM) *
Кой не те познава бе Бобка 594651_orig.gif
Та ти си най-големиО.

епа момчето си го е казало... аз чета форуми wink.gif

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 25 2009, 23:43
Коментар #309

Guests

Мале...Ювентус направо ме шокираха с играта си с/у Челси в Англия.Тва 1:0 стана на ебати магията...дано в реванша направят резултат в който да ги елиминират.Също така и Рома с/у Артипутките.След това ние във Сряда ги последваме smile.gif)) FORZA INTER FORZA ITALY!

"дано направим 0-3 в англо-италианският сблъсък и догодина Платини ги махне дебаааааааааа и длъжниците" Цицат из форума на Ювентус.
Ако имаше и интеристи като мене да мразим Англия така....щях да съм в Рая biggrin.gif

+Quote Post
Guest_IL BISCIONE_*
коментар Feb 26 2009, 00:46
Коментар #310

Guests

Цитат(Ultras @ Feb 25 2009, 11:43 PM) *
Мале...Ювентус направо ме шокираха с играта си с/у Челси в Англия.Тва 1:0 стана на ебати магията...дано в реванша направят резултат в който да ги елиминират.Също така и Рома с/у Артипутките.След това ние във Сряда ги последваме smile.gif)) FORZA INTER FORZA ITALY!

"дано направим 0-3 в англо-италианският сблъсък и догодина Платини ги махне дебаааааааааа и длъжниците" Цицат из форума на Ювентус.
Ако имаше и интеристи като мене да мразим Англия така....щях да съм в Рая biggrin.gif

много ясно че мразим Англия.... ФОРЦА ЮВЕ И РОМА СРЕЩУ а-налите и чукотките!

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Feb 26 2009, 00:46
Коментар #311

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Определено не е добре за италианския футбол това, което се случва...

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 26 2009, 00:54
Коментар #312

Guests

и 3те италиански отбора постигнаха така да се каже ПРЕОДОЛИМИ първи мачове.Нашата работа изглежда най-трудна,но пак ние за това сме най-силни.Рома мисля,че ще могат да ги изнесат в Рим...3 гола на Вучинич.Юве ако играе по начина който игра днес ще продължи 100%

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 26 2009, 01:17
Коментар #313

Guests

Груба липса на креативност пред гола и доста малшанс доведоха до тази доста неприятна загуба.Това не е напълно неприемлив резултат,но замислете се - само 1 гол на Челси в реванша и всичко потъва...А ние с тази защита сме царе на допускането на ранни голове.Но,надеждата умира последна,FORZA JUVE,FORZA ITALIA!

Кур за долнопробните английски клошари!Дано Интер бие в селО Трафорд,Рома опъне артилеристите!!

+Quote Post
Guest_IL BISCIONE_*
коментар Feb 26 2009, 01:19
Коментар #314

Guests

Еми да се надяваме... за Рома Лория просто не трябва да играе иначе всичко свършва... а Юве ще бъдат по-силни след 2 седмици... всички отбори си имат шансовете и да се надяваме на благополучни за Италианския Футбол резултати...
това англииското вече не е футбол ... за мен всичко там е комерсиализирано до огромна степен... "дерби" като Ливърпул - Ман Юн има супер малък заряд... честно казано Ливорно - Лацио има по-голям ....
вмомента всичките им успехи са само и единствено благодарение на Уефа и мнооооогото пари ... все пак трябва да признаем, че и все пак организацията на Висшата лига е по-добра

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 26 2009, 14:51
Коментар #315

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Не ме интересуват останалите италиански отбори в ШЛ. Чесно казано ми е се тая дали юве ще бие или не. Същото се отнася и за Рома. От наша гледна точка ще е хубаво Юве да мине, защото така ще имат по натоварена програма.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Feb 26 2009, 15:43
Коментар #316

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Потребител No.: 325

От наша гледна точка ще е по-добре Юве да продължат,защото ако ние отстраним Юнайтед ще ни е по-лесно срещу Юве ,отколкото срещу Челси.

--------------------

+Quote Post
BIZZARE
коментар Feb 26 2009, 15:48
Коментар #317

Редовен Интерист

Коментари: 297
Регистриран: 21-December 08
Град: Варна
Потребител No.: 752

Недвед обяви официално: Приключвам с футбола през май

Чешкият ветеран на Ювентус Павел Недвед обяви официално, че се отказва от футбола след края на този сезон. 36-годишният халф сподели това веднага след поражението с 0:1 от Челси на "Стамфорд Бридж" в първия осминафинал между двата тима от Шампионската лига. "Вече реших. Както и да завършим този сезон в Шампионската лига или в първенството се отказвам. Не вярвам да променя решението си. Няма нужда да го правя, просто дойде това време. Продължвам да се забавлявам много във футбола, но физически и психически усещам, че е време да оставя път на младите. Те заслужават да играят, аз може да изглеждам на някой млад, но съм почти на 37 години и е крайно време да се откажа. Взех това решение заедно с жена ми. Тя също е изморена да гледа семейството, докато съм по лагери и различни пътувания. Трябва да седя по-близо до близките си. Все още не съм говорил за пост в Ювентус, защото не съм мислил за бъдещето ми. Концентрирал съм се да се раздавам на 100% в следващите три месеца, които ще са последни в моята кариера ", сподели Недвед пред сайта на УЕФА.
"Разбира се, че ще бъде страхотно да завърша кариерата си с триумф в Шампионската лига. Не сме загубили своите шансове, въпреки че загубихме срещу Челси в първия мач. На реванша може да обърнем резултата в наша полза. Шансовете са 55 на 45 за англичаните, след като имат гол преднина. Чака ни много тежък мач в Торино, но не е невъзможно да ги отстраним", коментира носителят на "Златната топка" за 2003 година.

--------------------

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 27 2009, 19:11
Коментар #318

Guests

Недвед завинаги ще остане в сърцата на феновете,като един от най-великите и всеотдайни футболисти! worthy.gif

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 27 2009, 21:20
Коментар #319

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Цитат(Ultras @ Feb 25 2009, 11:43 PM) *

Има има yeah.gif

+Quote Post
daniinter
коментар Feb 27 2009, 23:02
Коментар #320

Редовен Интерист

Коментари: 376
Регистриран: 22-November 08
Град: Бургас
Потребител No.: 690
Любим Играч: Maicon

имааа,имаа разбира се! hammer.gif
пишете ме и мен!

+Quote Post

135 страници V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 23rd June 2025 - 01:51 PM
Buy sports equipment online