Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Поне е вън от съмнение факта, че е само въпрос на време четвъртото място в Серия А отново да дава право на участие в ШЛ, което разбира се е доста добре дошло за нас. Последно четох, че Ювентус ще прибере 75 млн евро от турнира.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Определено имахме по-добрите играчи като единици, но според мене и Байрен се бяха отпуснали, при положение че водеха с 2-1 и бяха били в първия мач с 1-0.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Абе не знам колко са се отпуснали, но си спомням, че по едно време доста ни бяха натиснали (особено през първото полувреме). Изпуснаха няколко не лоши възможности пред Сезар, а веднъж и гредата ни помогна, така че въобще не мисля, че са се отпуснали. Може би през втората част при вече 2-1 в тяхна полза намалиха темпото и ние веднага се възползвахме от това. Като цяло и обстоятелствата се стекоха отлично за нас в онази вечер. Голът на Пандев още ми е пред очите, а още като го видях, че поема топката, бях почти сигурен, че ще пропусне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Може би през втората част при вече 2-1 в тяхна полза намалиха темпото и ние веднага се възползвахме от това. Като цяло и обстоятелствата се стекоха отлично за нас в онази вечер. Точно това исках да кажа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами точно при вече негативен за нас резултат, като че ли и ни тръгна играта тогава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма как да бъдат подминати съдийските решения в полза на Ювентус... за пореден път. И въпреки, че според мен гобите превъзхождат останалите отбори в Италия като индивидуалности на играчите си, а и като колектив, и взимат своите мачове с очевадна лекота (почти на ходом), съдийските подаръци за тях така и не спират.
Тук е отменен чист гол на Макси Лопес, с който Торино щеше да изравни резултата. Не, че Торо щяха да вземат точка или пък да ги обърнат, ако бяха зачели гола, но е смешно да бутат Ювентус по подобен начин. Както се вижда, в момента на паса, Макси е на една линия с Куадрадо, така че няма абсолютно никаква засада. Странно защо подобни решения в Италия винаги са в полза на гобите, но никога в техен ущърб. Когато обаче се случи да ги порежат в Европа, защото там съдия не е италианец, феновете им се оплакват все едно са най-ощетявания отбор в света. ![]() Тук пък шпагатът на Алекс Сандро изважда от равновесие нахлуващия играч на Торино. Това се случва в наказателното поле на Ювентус и ясно се вижда, че бранителят на гобите не успява да играе с топката, което автоматично означава, че това трябва да бъде дузпа в полза на Торо. Такава обаче естествено не е отсъдена. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За страничните съдий не мога да кажа, че е преднамерено, защото по-принцип правят доста грешки от мачовете който съм гледал, но това спъване си е чисто нарушение, поне от тази гледна точка, кото си постнал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Оставете тези грешки на страна, случват се на всички отбори дори и на нас. На мен друго ми направи влечатление, как Кондо за ръкопляскане получи червен картон и два мача наказание, а вчера при една ситуация Бонучи удря глава или е подпрял главата си до тази на главния съдия и за това нищо не получи...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бонучи абсолютно всеки път е първи при главния съдия и нещо нарежда. Това лайненце трябва да започва с един жълт картон всеки мач. Много нагъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докато ние обсъждаме кой от основните ни футболисти да продадем през това меркато за да закърпим дупките, гобите взимат Дани Алвеш и Масчерано от Барса
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Не е кой знае какво. Алвеш пък точно е свикнал да играе за Барса и не го виждам в друг отбор да покаже качествата, които показваше при каталунците, а и е вече на годиники. Колкото до Масчерано ми се струва изчерпан, но ако теглим чертата за мен с Масчерано ще ударят джакпота, докато с Алвеш ще се чус
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е кой знае какво. Алвеш пък точно е свикнал да играе за Барса и не го виждам в друг отбор да покаже качествата, които показваше при каталунците, а и е вече на годиники. Колкото до Масчерано ми се струва изчерпан, но ако теглим чертата за мен с Масчерано ще ударят джакпота, докато с Алвеш нещо ми подсказва че не е за италианското първенство.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
пфф,дъртите могат само да си мечтаят за масчерано.
алвеш да го взимат , но и там не се знае... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Масчерано свободен агент ли е? Защото ако не е, гобите ще трябва да дават пари, а той е на 32, със стабилна заплата и едва ли ще е толкова добра сделка. Алвеш май го искат за заместник на Евра, но той не е кой знае какво в защита на тези години вече. В атакуващ план, сигурно ще е един от най-добрите бекове в калчото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
масчерано и на 31-32 би бил удар за всеки един отбор от серия А. имаше лош късмет да се конкурира в барса с най-добрия дефанзивен халф в света и с шави и иниеста в средата , което го прати в защита където се справя пак добре. но примерно акого вземат ювето и го сложат в средата , той ще е истинско чудовище в средата.
но от барса са казали ,че той има договор до 2018г. и клауза от 100млн. и не искат да се разделят с него. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Официално Алвеш е гоба
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
има да бръмчи по десния фланг още 2 години! силен тансфер...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм мислил, че някога ще го кажа, но евала на гобите. Бенатия е в Торино и днес би трябвало да е минал медицинските прегледи. Сега се говори, че ще взимат Игуаин, което ако стане направо не знам. Манчини и ръководството ни да вадят тефтерчетата и химикалките и да започват да си записват уроците.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 11:21 AM |