IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

135 страници V  « < 125 126 127 128 129 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ювентус
Provenzano
коментар Mar 17 2016, 00:34
Коментар #2521

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Честито на всички гоби biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
durex
коментар Mar 17 2016, 00:42
Коментар #2522

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Мед ми капе на сърцето като им гледам нещастните физиономии на всички техни футболисти. szyd-juve.gif Kолко станаха ....20 години без ШЛ biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 17 2016, 10:49
Коментар #2523

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Гледам, че пак се оплкват от съдийте тия. Вчера имаха достатъчно положения да вкарат поне 3 гола, но ги пропиляха. Накрая сами се натикаха в наказателното си поле и се чудят защо им изравниха. Дано сега и Милан да ги треснат за купата, а Наполи да вземат първенството и много ще се смея.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 17 2016, 13:26
Коментар #2524

Модератор

В интерес на истината, снощи Ювентус играха затворено и бяха позиционирани предимно пред своето наказателно поле още от първата минута, което въобще не ме учуди. Мисля, че почти всеки един отбор в днешно време (изключвам ПСЖ, Барселона, Реал Мадрид и още 2-3 най-много) би играл по абсолютно същия начин и не би предприел риска да тръгне да се надиграва с немците в Мюнхен. Иначе в началото им вързаха контрите и успяха да вкарат два гола, а отбора на Байерн, като че ли се стъписа и им отне доста време докато се осъзнаят и заиграят, както трябва. Неоспорим факт е и, че "баварците" нямаха чисто голово положение пред Буфон в редовното време освен двете центрирания, след които стигнаха и до двата си гола. Ювентус пък не мисля, че играха чак толкова зле, тъй като поне според мен имаха по-чистите възможности за гол, но Мората и неговите колеги, така и не успяха да разпечатат Нойер за трети път, което в крайна сметка се оказа и решаващо.

+Quote Post
durex
коментар Mar 17 2016, 16:15
Коментар #2525

Модератор

Единственото лошо от загубата на гобите е, че благодарение на Байерн, то Висшата лига на Англия ще си запази 4-те квоти поне до сезон 2017-2018г. за ШЛ.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 17 2016, 18:18
Коментар #2526

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Цитат(Provenzano @ Mar 17 2016, 15:26 ) *
Ювентус пък не мисля, че играха чак толкова зле,

Как така "чак толкова зле" ?? Та Ювентус снощи направи един уникален мач . Излезнаха срещу един от най-силните отбори в света като гости ,поведоха 2-0 , отмениха им чист гол , изпуснаха още положения а Байерн нямаха нищо пред тяхната врата ... И всичко при това , че конкуренцията на Юве им е от отбори отпадащи от Виляреал , разгромявани от Тотнъм ... Рома бяха смазани на ходом от Реал ... Ювентус снощи направи знаменит мач и само късмета ги лиши от победата .. За жалост доказаха че са много пред истаналите в Италия .

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Mar 17 2016, 18:19

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 17 2016, 18:43
Коментар #2527

Със синьо-черно сърце

Аз си мисля, че голяма вина има и Байрен за силното представяне на Ювентус, защото явно вече се вижда, че Гуардиола изпуска играчите тъй като ще се маха. Първият мач Ювентус бяха смазани, но Байрен се отпуснаха накрая и им мушнаха два гола. Сега баварците пак започнаха много лежерно, явно очаквайки сами да се бият Ювентус. След головете, не успяха въобще да реагират и останаха много статични, което беше като подарък за гобите. След като Коман и Тиаго влязоха, раздвижиха им играта, а и отбора им се надъха. Според мене Алегри сгреши смените, като си изкара опасните нападатели и така съвсем се затвориха пред наказателното си поле, поканвайки противника.
Ако си спомняте Байрен и нас така ни изпуснаха, когато ни бяха повели с 2-1 на Алианц Арена и след това се отпуснаха и закономерно Снайдер и Пандата ги наказаха.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 17 2016, 21:10
Коментар #2528

Модератор

Цитат(Kutinkata @ Mar 17 2016, 18:18 ) *
Как така "чак толкова зле" ?? Та Ювентус снощи направи един уникален мач . Излезнаха срещу един от най-силните отбори в света като гости ,поведоха 2-0 , отмениха им чист гол , изпуснаха още положения а Байерн нямаха нищо пред тяхната врата ... И всичко при това , че конкуренцията на Юве им е от отбори отпадащи от Виляреал , разгромявани от Тотнъм ... Рома бяха смазани на ходом от Реал ... Ювентус снощи направи знаменит мач и само късмета ги лиши от победата .. За жалост доказаха че са много пред истаналите в Италия .

Казвам така, защото очаквах, че момчетата на Гуардиола буквално ще смачкат четата на Алегри. Иначе те и Байерн нямат сериозна конкуренция в Германия през последните няколко години, подобно на Ювентус. Плюс това, снощи немците бяха неузнаваемо слаби. Сякаш им липсваше достатъчно мотивация, което лично мен доста ме учуди.

+Quote Post
durex
коментар Mar 17 2016, 21:34
Коментар #2529

Модератор

Цитат(cheffo @ Mar 17 2016, 18:43 ) *
Аз си мисля, че голяма вина има и Байрен за силното представяне на Ювентус, защото явно вече се вижда, че Гуардиола изпуска играчите тъй като ще се маха. Първият мач Ювентус бяха смазани, но Байрен се отпуснаха накрая и им мушнаха два гола. Сега баварците пак започнаха много лежерно, явно очаквайки сами да се бият Ювентус. След головете, не успяха въобще да реагират и останаха много статични, което беше като подарък за гобите. След като Коман и Тиаго влязоха, раздвижиха им играта, а и отбора им се надъха. Според мене Алегри сгреши смените, като си изкара опасните нападатели и така съвсем се затвориха пред наказателното си поле, поканвайки противника.
Ако си спомняте Байрен и нас така ни изпуснаха, когато ни бяха повели с 2-1 на Алианц Арена и след това се отпуснаха и закономерно Снайдер и Пандата ги наказаха.

Не съм съгласен с втората част от поста ти. Просто тогава Интер като единици беше над Байерн в онези години. Просто в него мач имахме късмет, но имахме и големи играчи, които същите тези играчи 5 месеца по-рано бяха били същия този Байерн на финал в ШЛ, а не че Байерн тогава се е бил отпуснал и видиш ли за това сме ги били на Алианца. Поне това е моето мнение.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 17 2016, 21:51
Коментар #2530

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Мнението на durex е правилно . Няколко месеца по рано ние бяхме разбили Байерн във финала за ШЛ . Тогава ние бяхме шампиони на Европа и имахме по добрия състав от двата . Снощи Ювентус беше тоталния аутсайдер , а и действително този отбор на Байерн е много по силен от Юве , дори и като домагини торинци се бранеха като за последно , защото е абсурдно да се надиграват . Реално в момента на Алианц Арена няма отбор който да не приеме играта в своята половина , Ювентус беше аутсайдер , беше без Дибала , Маркизио и Киелини , имаха и лош резултат у дома ... добре играха , даже страхотно .

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 18 2016, 09:38
Коментар #2531

Модератор

Поне е вън от съмнение факта, че е само въпрос на време четвъртото място в Серия А отново да дава право на участие в ШЛ, което разбира се е доста добре дошло за нас. Последно четох, че Ювентус ще прибере 75 млн евро от турнира.

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 18 2016, 09:42
Коментар #2532

Със синьо-черно сърце

Определено имахме по-добрите играчи като единици, но според мене и Байрен се бяха отпуснали, при положение че водеха с 2-1 и бяха били в първия мач с 1-0.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 18 2016, 11:01
Коментар #2533

Модератор

Абе не знам колко са се отпуснали, но си спомням, че по едно време доста ни бяха натиснали (особено през първото полувреме). Изпуснаха няколко не лоши възможности пред Сезар, а веднъж и гредата ни помогна, така че въобще не мисля, че са се отпуснали. Може би през втората част при вече 2-1 в тяхна полза намалиха темпото и ние веднага се възползвахме от това. Като цяло и обстоятелствата се стекоха отлично за нас в онази вечер. Голът на Пандев още ми е пред очите, а още като го видях, че поема топката, бях почти сигурен, че ще пропусне.

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 18 2016, 11:09
Коментар #2534

Със синьо-черно сърце

Цитат(Provenzano @ Mar 18 2016, 11:01 ) *
Може би през втората част при вече 2-1 в тяхна полза намалиха темпото и ние веднага се възползвахме от това. Като цяло и обстоятелствата се стекоха отлично за нас в онази вечер.

Точно това исках да кажа.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 18 2016, 11:13
Коментар #2535

Модератор

Ами точно при вече негативен за нас резултат, като че ли и ни тръгна играта тогава.

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 21 2016, 10:48
Коментар #2536

Модератор

Няма как да бъдат подминати съдийските решения в полза на Ювентус... за пореден път. И въпреки, че според мен гобите превъзхождат останалите отбори в Италия като индивидуалности на играчите си, а и като колектив, и взимат своите мачове с очевадна лекота (почти на ходом), съдийските подаръци за тях така и не спират.

Тук е отменен чист гол на Макси Лопес, с който Торино щеше да изравни резултата. Не, че Торо щяха да вземат точка или пък да ги обърнат, ако бяха зачели гола, но е смешно да бутат Ювентус по подобен начин. Както се вижда, в момента на паса, Макси е на една линия с Куадрадо, така че няма абсолютно никаква засада. Странно защо подобни решения в Италия винаги са в полза на гобите, но никога в техен ущърб. Когато обаче се случи да ги порежат в Европа, защото там съдия не е италианец, феновете им се оплакват все едно са най-ощетявания отбор в света.

Тук пък шпагатът на Алекс Сандро изважда от равновесие нахлуващия играч на Торино. Това се случва в наказателното поле на Ювентус и ясно се вижда, че бранителят на гобите не успява да играе с топката, което автоматично означава, че това трябва да бъде дузпа в полза на Торо. Такава обаче естествено не е отсъдена.

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 21 2016, 16:47
Коментар #2537

Със синьо-черно сърце

За страничните съдий не мога да кажа, че е преднамерено, защото по-принцип правят доста грешки от мачовете който съм гледал, но това спъване си е чисто нарушение, поне от тази гледна точка, кото си постнал.

--------------------

+Quote Post
durex
коментар Mar 21 2016, 18:17
Коментар #2538

Модератор

Оставете тези грешки на страна, случват се на всички отбори дори и на нас. На мен друго ми направи влечатление, как Кондо за ръкопляскане получи червен картон и два мача наказание, а вчера при една ситуация Бонучи удря глава или е подпрял главата си до тази на главния съдия и за това нищо не получи...

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 21 2016, 18:26
Коментар #2539

Със синьо-черно сърце

Бонучи абсолютно всеки път е първи при главния съдия и нещо нарежда. Това лайненце трябва да започва с един жълт картон всеки мач. Много нагъл.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 1 2016, 16:54
Коментар #2540

Модератор

ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ !

+Quote Post

135 страници V  « < 125 126 127 128 129 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 потребител(и) четат тази тема (5 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 23rd June 2025 - 12:10 AM
Buy sports equipment online