Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Честито на всички гоби
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Мед ми капе на сърцето като им гледам нещастните физиономии на всички техни футболисти.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Гледам, че пак се оплкват от съдийте тия. Вчера имаха достатъчно положения да вкарат поне 3 гола, но ги пропиляха. Накрая сами се натикаха в наказателното си поле и се чудят защо им изравниха. Дано сега и Милан да ги треснат за купата, а Наполи да вземат първенството и много ще се смея.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
В интерес на истината, снощи Ювентус играха затворено и бяха позиционирани предимно пред своето наказателно поле още от първата минута, което въобще не ме учуди. Мисля, че почти всеки един отбор в днешно време (изключвам ПСЖ, Барселона, Реал Мадрид и още 2-3 най-много) би играл по абсолютно същия начин и не би предприел риска да тръгне да се надиграва с немците в Мюнхен. Иначе в началото им вързаха контрите и успяха да вкарат два гола, а отбора на Байерн, като че ли се стъписа и им отне доста време докато се осъзнаят и заиграят, както трябва. Неоспорим факт е и, че "баварците" нямаха чисто голово положение пред Буфон в редовното време освен двете центрирания, след които стигнаха и до двата си гола. Ювентус пък не мисля, че играха чак толкова зле, тъй като поне според мен имаха по-чистите възможности за гол, но Мората и неговите колеги, така и не успяха да разпечатат Нойер за трети път, което в крайна сметка се оказа и решаващо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Единственото лошо от загубата на гобите е, че благодарение на Байерн, то Висшата лига на Англия ще си запази 4-те квоти поне до сезон 2017-2018г. за ШЛ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ювентус пък не мисля, че играха чак толкова зле, Как така "чак толкова зле" ?? Та Ювентус снощи направи един уникален мач . Излезнаха срещу един от най-силните отбори в света като гости ,поведоха 2-0 , отмениха им чист гол , изпуснаха още положения а Байерн нямаха нищо пред тяхната врата ... И всичко при това , че конкуренцията на Юве им е от отбори отпадащи от Виляреал , разгромявани от Тотнъм ... Рома бяха смазани на ходом от Реал ... Ювентус снощи направи знаменит мач и само късмета ги лиши от победата .. За жалост доказаха че са много пред истаналите в Италия . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Mar 17 2016, 18:19 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Аз си мисля, че голяма вина има и Байрен за силното представяне на Ювентус, защото явно вече се вижда, че Гуардиола изпуска играчите тъй като ще се маха. Първият мач Ювентус бяха смазани, но Байрен се отпуснаха накрая и им мушнаха два гола. Сега баварците пак започнаха много лежерно, явно очаквайки сами да се бият Ювентус. След головете, не успяха въобще да реагират и останаха много статични, което беше като подарък за гобите. След като Коман и Тиаго влязоха, раздвижиха им играта, а и отбора им се надъха. Според мене Алегри сгреши смените, като си изкара опасните нападатели и така съвсем се затвориха пред наказателното си поле, поканвайки противника.
Ако си спомняте Байрен и нас така ни изпуснаха, когато ни бяха повели с 2-1 на Алианц Арена и след това се отпуснаха и закономерно Снайдер и Пандата ги наказаха. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как така "чак толкова зле" ?? Та Ювентус снощи направи един уникален мач . Излезнаха срещу един от най-силните отбори в света като гости ,поведоха 2-0 , отмениха им чист гол , изпуснаха още положения а Байерн нямаха нищо пред тяхната врата ... И всичко при това , че конкуренцията на Юве им е от отбори отпадащи от Виляреал , разгромявани от Тотнъм ... Рома бяха смазани на ходом от Реал ... Ювентус снощи направи знаменит мач и само късмета ги лиши от победата .. За жалост доказаха че са много пред истаналите в Италия . Казвам така, защото очаквах, че момчетата на Гуардиола буквално ще смачкат четата на Алегри. Иначе те и Байерн нямат сериозна конкуренция в Германия през последните няколко години, подобно на Ювентус. Плюс това, снощи немците бяха неузнаваемо слаби. Сякаш им липсваше достатъчно мотивация, което лично мен доста ме учуди. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз си мисля, че голяма вина има и Байрен за силното представяне на Ювентус, защото явно вече се вижда, че Гуардиола изпуска играчите тъй като ще се маха. Първият мач Ювентус бяха смазани, но Байрен се отпуснаха накрая и им мушнаха два гола. Сега баварците пак започнаха много лежерно, явно очаквайки сами да се бият Ювентус. След головете, не успяха въобще да реагират и останаха много статични, което беше като подарък за гобите. След като Коман и Тиаго влязоха, раздвижиха им играта, а и отбора им се надъха. Според мене Алегри сгреши смените, като си изкара опасните нападатели и така съвсем се затвориха пред наказателното си поле, поканвайки противника. Ако си спомняте Байрен и нас така ни изпуснаха, когато ни бяха повели с 2-1 на Алианц Арена и след това се отпуснаха и закономерно Снайдер и Пандата ги наказаха. Не съм съгласен с втората част от поста ти. Просто тогава Интер като единици беше над Байерн в онези години. Просто в него мач имахме късмет, но имахме и големи играчи, които същите тези играчи 5 месеца по-рано бяха били същия този Байерн на финал в ШЛ, а не че Байерн тогава се е бил отпуснал и видиш ли за това сме ги били на Алианца. Поне това е моето мнение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Мнението на durex е правилно . Няколко месеца по рано ние бяхме разбили Байерн във финала за ШЛ . Тогава ние бяхме шампиони на Европа и имахме по добрия състав от двата . Снощи Ювентус беше тоталния аутсайдер , а и действително този отбор на Байерн е много по силен от Юве , дори и като домагини торинци се бранеха като за последно , защото е абсурдно да се надиграват . Реално в момента на Алианц Арена няма отбор който да не приеме играта в своята половина , Ювентус беше аутсайдер , беше без Дибала , Маркизио и Киелини , имаха и лош резултат у дома ... добре играха , даже страхотно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поне е вън от съмнение факта, че е само въпрос на време четвъртото място в Серия А отново да дава право на участие в ШЛ, което разбира се е доста добре дошло за нас. Последно четох, че Ювентус ще прибере 75 млн евро от турнира.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено имахме по-добрите играчи като единици, но според мене и Байрен се бяха отпуснали, при положение че водеха с 2-1 и бяха били в първия мач с 1-0.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не знам колко са се отпуснали, но си спомням, че по едно време доста ни бяха натиснали (особено през първото полувреме). Изпуснаха няколко не лоши възможности пред Сезар, а веднъж и гредата ни помогна, така че въобще не мисля, че са се отпуснали. Може би през втората част при вече 2-1 в тяхна полза намалиха темпото и ние веднага се възползвахме от това. Като цяло и обстоятелствата се стекоха отлично за нас в онази вечер. Голът на Пандев още ми е пред очите, а още като го видях, че поема топката, бях почти сигурен, че ще пропусне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би през втората част при вече 2-1 в тяхна полза намалиха темпото и ние веднага се възползвахме от това. Като цяло и обстоятелствата се стекоха отлично за нас в онази вечер. Точно това исках да кажа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами точно при вече негативен за нас резултат, като че ли и ни тръгна играта тогава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма как да бъдат подминати съдийските решения в полза на Ювентус... за пореден път. И въпреки, че според мен гобите превъзхождат останалите отбори в Италия като индивидуалности на играчите си, а и като колектив, и взимат своите мачове с очевадна лекота (почти на ходом), съдийските подаръци за тях така и не спират.
Тук е отменен чист гол на Макси Лопес, с който Торино щеше да изравни резултата. Не, че Торо щяха да вземат точка или пък да ги обърнат, ако бяха зачели гола, но е смешно да бутат Ювентус по подобен начин. Както се вижда, в момента на паса, Макси е на една линия с Куадрадо, така че няма абсолютно никаква засада. Странно защо подобни решения в Италия винаги са в полза на гобите, но никога в техен ущърб. Когато обаче се случи да ги порежат в Европа, защото там съдия не е италианец, феновете им се оплакват все едно са най-ощетявания отбор в света. ![]() Тук пък шпагатът на Алекс Сандро изважда от равновесие нахлуващия играч на Торино. Това се случва в наказателното поле на Ювентус и ясно се вижда, че бранителят на гобите не успява да играе с топката, което автоматично означава, че това трябва да бъде дузпа в полза на Торо. Такава обаче естествено не е отсъдена. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За страничните съдий не мога да кажа, че е преднамерено, защото по-принцип правят доста грешки от мачовете който съм гледал, но това спъване си е чисто нарушение, поне от тази гледна точка, кото си постнал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оставете тези грешки на страна, случват се на всички отбори дори и на нас. На мен друго ми направи влечатление, как Кондо за ръкопляскане получи червен картон и два мача наказание, а вчера при една ситуация Бонучи удря глава или е подпрял главата си до тази на главния съдия и за това нищо не получи...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бонучи абсолютно всеки път е първи при главния съдия и нещо нарежда. Това лайненце трябва да започва с един жълт картон всеки мач. Много нагъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ !
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 12:10 AM |