Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
На гобите единственото, което им трябва в момента е малко време. Веднъж тръгнат ли, веднага ще си наваксат. А и няма как иначе с тази слаба и непостоянна конкуренция в Калчото, която постоянно допуска грешки и прави изненади.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 321 Регистриран: 23-February 15 Потребител No.: 9,375 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Те хубаво ще тръгнат,но ще им трябва време да си обиграят отбора и когато това стане може да е прекалено късно,а и тук идва въпросът дали на Алегри ще му бъде дадено това време.
-------------------- FC INTERNAZIONALE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
И да махнат Алегри не виждам кой ще вземат на негово място в момента. А каквото и да си говорим, който и да дойде няма как да се очаква от Дибала и Лемина да заместят Тевес и Видал пълноценно. Ще имат проблеми, но не си мислете, че ще се отдалечим кой знае колко от тях. Плюс това съдиите, когато имат възможност (а и не само тогава) винаги им помагат. Иначе и на мен ми се иска победната ни серия да продължи възможно най-дълго, но трябва да бъдем реалисти. В съвременният футбол е почти невъзможно да направиш повече от десет поредни победи, а дори и това да се случи ще бъде с много зор и голяма доза късмет. Видяхме как Рома го направи, но доколкото си спомням програмата им беше сравнително лека спрямо нашата сега. Следващите ни седем мача са от решително значение за нас и ще дадат отговори на много въпроси. Включително докъде е готов да стигне този Интер в момента. Имаме домакинства на Фиорентина, Ювентус и Рома, а между тях гостуваме на Сампдория, Палермо, Болоня и Торино. Домакинствата ще бъдат тежки, особено срещу гоби и роми това са си дербита, в които може да се случи абсолютно всичко. Гостуванията пък знаете, че пак ще се надяваме да вземем с по един на мъка. Малко се отплеснах, но искам да кажа, че дори гобите да продължат да бъркат, едва ли другите отбори ще им дръпнат кой знае колко и ще станат недостижими в челото на класирането, така че няма как да бъдат отписвани дори при една лоша серия от резултати.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Няма какво да ги мислим гобите, на тях им ги няма и ключови играчи. Оправят ли се ще започнат да бият отново. Въпроса е ние до къде сме способни да стигнем?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 328 Регистриран: 8-September 15 Потребител No.: 9,392 Любим Играч: Sneijder ![]() |
Бием ли Фио имаме май пак един два лесни и можем да продължим серията
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 292 Регистриран: 8-February 15 Град: . Потребител No.: 9,372 ![]() |
Много е приятно когато Интер бие наред (било то и с 1:0) , още по-приятно е в същото време да гледам как Юве се мъчи така срещу новаци в първенството и да губи точки в последната минута !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 328 Регистриран: 8-September 15 Потребител No.: 9,392 Любим Играч: Sneijder ![]() |
Приятно е да им чета злобата също хахаха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Програмата не я знам, ама мисля, че Сампдория ще са по-труден. Все едно бием ли Фио, 2 хикса ще ги преживея.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гобите пак ще глътнат студена вода
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
няма съдии , няма парти - затворниците на италия!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Снощи погледах джуфето..пълна трагедия, личи си че Алегри им е треньор
![]() ![]() Още ме е яд как не ги ударихме на Меаца, ама на то и нашия треньор е един... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Погба струва 80 млн, само че в рубли
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно ми е колко дълго ще търпят Алегри. Ювентус е започнал да прилича на Милан под ръководството на същия и от шампион и финалист в ШЛ през миналия сезон се превърна в отбор, на който тавана ще бъде не повече от място в Топ 3 и не заради друго, а заради слаби Интер и Милан, непостоянен Наполи и една Рома, от която може да се очаква всичко. За нас разбира се е най-добре Алегри да се задържи възможно най-дълго на поста си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Интересно ми е колко дълго ще търпят Алегри. Ювентус е започнал да прилича на Милан под ръководството на същия и от шампион и финалист в ШЛ през миналия сезон се превърна в отбор, на който тавана ще бъде не повече от място в Топ 3 и не заради друго, а заради слаби Интер и Милан, непостоянен Наполи и една Рома, от която може да се очаква всичко. За нас разбира се е най-добре Алегри да се задържи възможно най-дълго на поста си. Не винаги смяната на тренъора е най-правилното решение когато отбора не играе добре . А и доколкото помня феновете на Милан си обиждаха Алегри но след него май отбора върви само и единствено надолу . С него ми се въртят едни титли в Италия , едни зрелищни ремита с Барселона и тн а откакто се махна дори не играят в ШЛ , той също надгради и играта на Ювентус ,... Като цяло въобще не смятам , че това е слаб тренъор и си мисля , че той ще ги изкара от кризата . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
И аз си мисля, че алегри не е некадърен, а е един добър треньор. Юве смениха 3ма изключително важни играча лятото и се очакваше липсата им да е решаваща...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въобще не мога да се съглася и да приема подобна теза. На практика Алегри наследи един перфектен отбор от своя предшественик Конте във всяко едно отношение. Отбор, който беше набрал такава скорост и инерция (особено в Италия), че дори и Страмачони (нямам абсолютно нищо лично към него, но все още не е готов да води голям клуб със сериозни амбиции) да беше застанал начело, то пак щеше да стане шампион с такива футболисти.
През новия сезон вече нещата коренно се промениха и това е най-вече заради причината, която е изтъкнал и inter_ruse, а именно напускането на трите ключови фигури - Видал, Пирло и Тевес. Е, тук вече ми се струва, че идва ролята на треньора, който в този случай трябва да намери правилните заместници и да вземе адекватните решения за да продължи отбора в правилната посока. Както виждаме обаче това не се случва. Алегри може и да е голям тактик според някои, но не е мотиватор, а това е много важно качество. Това, че е направил няколко ремита срещу Барселона пък едва ли топли някого, така че изобщо не трябва да се изтъква за някакво предимство или постижение. Погба е бледа сянка на онзи Погба, който гледахме през миналия сезон. Няма ги Пирло и Видал до него и ясно си проличава, че когато цялото внимание се насочи изцяло към него и всички очакват именно той да гради играта и да поведе отбора започва да издиша. Защото според мен точно това се очаква от един играч, към който се изговори толкова много по време на меркатото (а и не само) и най-вече се спрягаха такива космически суми. Няма ги лидерските качества и умения. Има го самочувствието, има ги и номерата, но те не са достатъчни. Трябва още доста да се работи с него и то в доста аспекти от играта му, защото е в такава възраст, че веднъж срине ли се като нищо ще потъне в бездънната яма на посредствеността. Като цяло се забелязва доста сериозен регрес в играта на Погба, откакто Алегри пое отбора. Новите попълнения пък, като че ли не се вписаха по най-добрия начин в отбора. И то говоря за новите, от които се очакваше да заменят звездното трио, което дърпаше Ювентус, но напусна. На Дибала му е доста трудно, когато целия отбор не играе за него. Нещо, за което си говорихме доста по времето му в Палермо, ако си спомняте. Сега като се замисля донякъде съм щастлив, че не платихме 40 млн на Дзампарини (32 плюс 8 под формата на бонуси) за това момче. Йоветич е с класи над него. Със Симоне Дзадза също ни свързваха не малко пъти докато беше в Сасуоло. Сериозно ли това дърво струва 18 млн евро? И за него също много се радвам, че не се озова при нас. Манджукич нещо ми се губи към този момент, а като че ли именно той беше човека, от който може би се очакваше повече в атака заради не малкия си опит и голове с екипите на Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид. И въпреки всичко е прекалено рано да говорим за играчите и е най-добре оценките да се правят в края на сезона. Мисълта ми беше, че вероятно на повечето им липсва мотиватора Конте и един тактик в лицето на Алегри не е достатъчен. Една смяна в подходящия момент може да преобърне каруцата в полза на черно-белите, но в никакъв случай не мисля, че ако продължат с Алегри ги чакат хубави дни. Нещо, което за нас феновете на Интер е добре дошло, разбира се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Не мога да се съглася с теб . Алегри се бори за титлата с Милан , даже стана шампион . Милан си помисли , че без него ще са много по добри , че той им е бил проблема но откакто се махна не могат да стигнат и половината от нивото на отбора по негово време . В Ювентус стана шампион както каза ти с готов отбор , но какво правеше Юве преди него в ШЛ ??? Стигна на финала където се представи много добре . Все едно да кажем , че заслугата на нашата ШЛ е на Манчо а не на Моу . Иначе Юве ги напуснаха двигателя в центъра Видал и мозъка Пирло както и звездата на отбора Тевез . С махането на първите двама е нормално да се отвори дупка в центъра , като прибавим и това , че Маркизио и Кедира са редовно контузени и като прибавим и психологически загубата на звездите им ... Най очакваното беше да стартират много слабо сезона макар и не толкова чак . Гледах ги срещу Сасуоло и определено с човек по малко имаха адски каръг , че не взеха нещо .. Сигурен съм , че ще се борат за челните места до края на сезона , дали ще е за титлата или по скоро за тройката незнам .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дибала нещо много се разигра. Снощи вкара много хубав гол и за пореден път донесе победата за гобите.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 04:21 AM |