IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

135 страници V  « < 9.5 10.5 11.5 12.5 13.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ювентус
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 1 2009, 00:01
Коментар #211

Guests

Цитат(INTER_1908_ @ Jan 31 2009, 11:45 PM) *
А бе умнико предлагам ти да се скриеш някаде много надълбоко от яд сиг ти се иска да си изпиеш пикнята с извинение, но просто реалността е такава ДЕДО ДЕЛ ПИЕРО неможе винаги да ви спасява wink.gif аре чупката и САМО ИНТЕР !!!!!!!!!!!!!

Изключителният ти интелект ме възхищава.
Да,Ювентус е в криза,но точно в такива моменти си проличава кой е фен и кой е от тези,които викат много,когато отбора бие и хранят на ред,когато губи.Дали да се разровя из форума ви да проверя ти от кои си?

Цитат(tommaso rocchi @ Jan 31 2009, 11:47 PM) *
Оди си пусни Арон Майден да се утекчиш от загубата ви от сардински мангали тая вечер death-metal.gif

A LOVE JU ПОЗДРАВ ---> http://www.vbox7.com./play:575a827b - Ти ке откачиш на такава музика, у такава среда кат нас тука ( А ние не сме добре) death-metal.gif

Е тук вече наистина ме разсмя.Евала пич,отдавна не съм се хилил така,човешлата простащина граници няма. allright.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 1 2009, 00:01
Коментар #212

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Група: Members

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Цитат(Ultras @ Feb 1 2009, 12:00 AM) *
не ве...ние сега правим точки после да може да продаваме мачовете на заложните къщи biggrin.gif biggrin.gif

а не тука ми помагат да стана biggrin.gif тфа ме разби drinks.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 1 2009, 00:03
Коментар #213

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Цитат(I LOVE JU @ Feb 1 2009, 12:01 AM) *
Изключителният ти интелект ме възхищава.
Да,Ювентус е в криза,но точно в такива моменти си проличава кой е фен и кой е от тези,които викат много,когато отбора бие и хранят на ред,когато губи.Дали да се разровя из форума ви да проверя ти от кои си?
Е тук вече наистина ме разсмя.Евала пич,отдавна не съм се хилил така,човешлата простащина граници няма. allright.gif

Таха виждам че си от тея метълите дето вътре става течение в мозъка така я виж от кои съм и ми кажи smile.gif Ханссс smile.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 1 2009, 00:05
Коментар #214

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Съжалявам цитата не се получи аре кажи от кои сам бе умнико smile.gif

--------------------

+Quote Post
BIZZARE
коментар Feb 1 2009, 00:09
Коментар #215

Редовен Интерист

Коментари: 297
Регистриран: 21-December 08
Град: Варна
Потребител No.: 752

Юве са много слаби в момента, а тия Каляри са ебати машините. 4-та поредна победа, а преди това равен с нас...Очаквам до няколко кръга Рома да излезе 2-ра, а Юве и Милан да се борят за 3-тото мястото.

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 1 2009, 00:12
Коментар #216

Guests

Честити загубени точки .. и Томазо Генерал генерал

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 1 2009, 00:12
Коментар #217

Guests

Цитат(INTER_1908_ @ Feb 1 2009, 12:05 AM) *
Съжалявам цитата не се получи аре кажи от кои сам бе умнико smile.gif

Не смятам да отделям внимание повече на твоите гОвна словестни.
Човек да не си сложи снимка от преди 5 години,голяма гордост,че слушате чалга,но това май е типично за извънградските населени места.

Това,че Ювентус е в криза е страхотно за вас,но,до колкото помня,май трябва да псувате по Ювентус,а не по мен.

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 1 2009, 00:14
Коментар #218

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Цитат(I LOVE JU @ Feb 1 2009, 12:12 AM) *
Човек да не си сложи снимка от преди 5 години,голяма гордост,че слушате чалга,но това май е типично за извънградските населени места.
Това,че Ювентус е в криза е страхотно за вас,но,до колкото помня,май трябва да псувате по Ювентус,а не по мен.

така ХАНС аз не слушам чалга да те светна smile.gif таха че и КОПЧЕ неможе да ми кажеш

--------------------

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 1 2009, 00:20
Коментар #219

Guests

Цитат(I LOVE JU @ Feb 1 2009, 12:12 AM) *

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 1 2009, 00:21
Коментар #220

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

типично за един страхливец, който не ме познава като човек wink.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 1 2009, 00:23
Коментар #221

Guests

Косата я подстригах преди 5 години,а ти трябва да почнеш да правиш разлика между човек,който слуша метъл и рок и човек,който се облича като метъл.

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Feb 1 2009, 00:24
Коментар #222

Guests

Цитат(tommaso rocchi @ Feb 1 2009, 12:21 AM) *
ПОСТРИЖИСЕ, С ТАЯ КОСА СИ КАТО НЕКОИ ПЕЩЕРНЯК, ВАЛКО У ЗООПАРКО Е ПО-УБАВ ОТ ТЕБЕ blink.gif .

ВИЕ КАКОВ ЖИВОТ ЖИВЕЕТЕ БЕ, ЛЕТНО ВРЕМЕ КЪСИ ГАЩИ НЕ СТЕ ВИДЕЛИ, ВОДА И СЛЪНЦЕ ДАНЕ ДУМАМЕ !

Уникален си брат разби ме 594651_orig.gif

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 1 2009, 00:25
Коментар #223

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Томазо бате кажи кога се кандидатираш за предизидент от мен гарантирани 2 гласа biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 1 2009, 00:29
Коментар #224

Интер Фен

Коментари: 474
Регистриран: 2-May 08
Потребител No.: 522

Цитат(I LOVE JU @ Feb 1 2009, 12:01 AM) *
Да,Ювентус е в криза,но точно в такива моменти си проличава кой е фен и кой е от тези,които викат много,когато отбора бие и хранят на ред,когато губи.

брат в такива моменти ли ? та ти обиди треньори си и половината отбор и каза , че Челси ще ви разгромат , това ли е истинския фен за теб ? Та аз смятам , че ще биете слабият Челси а фен на Юве ми казва , че ще бъдат разгромени не мога да повярвам

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 1 2009, 00:31
Коментар #225

Guests

Цитат(IbraBALOTELI @ Feb 1 2009, 12:29 AM) *
брат в такива моменти ли ? та ти обиди треньори си и половината отбор и каза , че Челси ще ви разгромат , това ли е истинския фен за теб ? Та аз смятам , че ще биете слабият Челси а фен на Юве ми казва , че ще бъдат разгромени не мога да повярвам

Аз подкрепям отбора и виждам кое е добро за него и кое не.Точно тези които съм ги изброил не са Ювентинци,а наемници.

+Quote Post
IbraBALOTELI
коментар Feb 1 2009, 00:39
Коментар #226

Интер Фен

Коментари: 474
Регистриран: 2-May 08
Потребител No.: 522

Цитат(I LOVE JU @ Feb 1 2009, 12:31 AM) *
Аз подкрепям отбора и виждам кое е добро за него и кое не.Точно тези които съм ги изброил не са Ювентинци,а наемници.

май подкрепяш само името на отбора но не и играчите и треньора в него .... нямаш и вяра в самият отбор ... какъв фен си ти тогава

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 1 2009, 00:41
Коментар #227

Guests

Тука не ви разбирам...Нима ние до един не псувахме Манчини преди една година ??? Нима ние не псувахме Бурдисо(и още го правим) или Станкович,Креспо да не говоря за Адриано(аз съм един от малкото които са го защитавали винаги) и сега той вкара важни голове и пак стана любимец.Излиза,че и ние не сме фенове?!?!

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Feb 1 2009, 00:44
Коментар #228

Guests

Цитат(Ultras @ Feb 1 2009, 12:41 AM) *
Тука не ви разбирам...Нима ние до един не псувахме Манчини преди една година ??? Нима ние не псувахме Бурдисо(и още го правим) или Станкович,Креспо да не говоря за Адриано(аз съм един от малкото които са го защитавали винаги) и сега той вкара важни голове и пак стана любимец.Излиза,че и ние не сме фенове?!?!

особено IbraBALOTELI е най-големия критик

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 1 2009, 00:44
Коментар #229

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

А аз им желая успех с Челси, ако успеят по някакъв начин да ги минат ще е хубаво за нас.Така ще се морят още повече и в ШЛ.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Feb 1 2009, 00:45
Коментар #230

Guests

Напротив,подкрепям самия отбор и ме е яд,когато тези които са в него не дават всичко от себе си.Не ми харесва това,че с лека ръка се прощават грешки на този и онзи,а истинските Ювентинци,тези заради които до скоро ви дишахме във врата се бъхтят на вятъра.Това е пичове.Има интелигентни и точни сред вас,за съжаление една група от хора се изсират на форума ви.

+Quote Post

135 страници V  « < 9.5 10.5 11.5 12.5 13.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th July 2025 - 06:35 AM
Buy sports equipment online