Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_tifosa_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хахаха ебати разбора
![]() http://api.ning.com/files/R7wwj5UgVrLgYv8R...R/JuveMerda.jpg Защо не мога да сложа снимка?! Този коментар е бил редактиран от tifosa на Nov 1 2011, 19:56 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ахахаха , жесток разбор , но не знам защо не става да се постне снимката и аз опитах , но не става ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
"Първия ми спомен от какъвто и да е футбол е от 98 г., когато играхме с Манчестър Юнайтед. Баба ми беше заспала, защото през деня беше се изморила доста и аз се възползвах от това да седя до късно без да ме накара да си лягам. Есествено спомнените ми за смата среща са доста мътни, но едно нещо което чух завинаги ми остана от този мач.. Коментаторът нарече Юве "Старата Госпожа" нещо което ми е много познато защото баба ми е бивша учителка и много често се случваше нейни бивши ученици да и идват на гости и да я наричат старата ни госпожа..."
djuventinec91, подвизаващ се и при нас с неутрален ник, в тема "Как станахте от Бездвентус"... ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Мача им с Наполи довечера май е отложен и той,поне така пише в Bet365
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_GCnextGS_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Стига сте се хапали, ходете захапете някоя жена...ако я оправите с половината ентусиазъм, който показвате тук, ще ви излезне добро име
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Никой не е казал че е задължително, но дали Ви се иска или не - Интер винаги ще бъде пряко свързан с Италия, Интер е италиански отбор - дори понякога италианците да липсват. Аз първо се захласнах по Италия на Евро'00, а след това станах фен на Интер. Според мен доста по-странно е фен на Интер да подкрепя друга страна (изключвам Аржентина и Бразилия), отколкото да подкрепя "адзурите."
Всеки си има мнение ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,277 Регистриран: 24-June 11 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 9,086 ![]() |
фОРЦА ИТАЛИЯ
![]() ![]() Най великите отбори на света,това е най вече за феновете на Германския национален отбор които ги бием под път и над път,и за измъчените фенове на Англия които ги съжилявам за това че повече от четвартфинал немогат и да мечтаят ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_tifosa_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За мен лично е смешно да си фен на италиански отбор и да на харесваш калчото и скуадрата. Но това си е мое мнение и не мисля да ви напрягам с него... Иначе повече от коментара, който цитирам не може да се каже.
фОРЦА ИТАЛИЯ ![]() ![]() Най великите отбори на света,това е най вече за феновете на Германския национален отбор които ги бием под път и над път,и за измъчените фенове на Англия които ги съжилявам за това че повече от четвартфинал немогат и да мечтаят ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тук е голата истина, и аз не разбирам хора, които са фенове на италиански отбор, а се прехласват по туземците и обиждат на "жабари", в крайна сметка ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ МИЛАНО, заедно с Бездвентус Вторино и в по-малка степен АС "Виагра", винаги е бил една от емблемите на ИТАЛИЯ и КАЛЧОТО, и дори някои от нас да не сме фенове на страната и скуадрата, няма как да сме напълно безразлични към нея!? ![]() Аз винаги съм бил фен на Аржентина и не виждам нищо странно,що се отнася до Италия - няма как да съм фен,след като половината играчи са от Дузпентус или Билан /а аз ги ненавиждам / ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Темата е поразчистена от личните нападки.В бъдеще използвайте лични за да си ги мерите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Осъдиха Моджи на 5 години и 4 месеца затвор
http://www.sportal.bg/news.php?news=334075 ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ "НЕВИННИ" ЖЕРТВИ НА "МОРАТОПОЛИ"!!! ![]() ![]() Гобите пък обявили, че това решение "доказвало, че не били замесени"!?! ![]() ![]() Цитат от Извора на белоногата: "ВРЪЩАЙТЕ ТИТЛИТЕ !!!!!!!!!!" Отговор: НЯМА ПЪК!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
Днес деня ми се развива перфектно.След лошата новина от първа страница че Веселин Маринов се разделил с жена си,новината за Моджи ми върна желанието за живот.
![]() ![]() -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
"Не съм действал сам", отвърна Моджи по повод изявление на Ювентус, в което клубът се дистанцира от действията на бившия началник.
![]() ![]() |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Не съм действал сам", отвърна Моджи по повод изявление на Ювентус, в което клубът се дистанцира от действията на бившия началник. ![]() ![]() Истинска мангалска драма, какво да ти кажа, единия може да затъва в лайната до устата, но последното, за което ще си я отвори е за да "изпее" и старите си съдружници и приятели ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Айде малко по-малко и до живот !!!
![]() ![]() ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ювентус съди Италианската футболна федерация и Интер
Торинският гранд Ювентус подаде жалба в местен съд за щети, нанесени на клуба през 2006 година от страна на Италианската футболна федерация и съперника в първенството Интер. Представителите на Ювентус се жалват за несправедливо отношение към клуба, което се изразява в изваждането му от Серия "А" по скандала за уредени мачове. Адвокатите на отбора събират доказателства за противозаконно поведение на няколко лица и организации. Те ще търсят финансова компенсация за щети на стойност десетки милиони евро. В рамките на делото, с което Ювентус беше изпратен във втора дивизия, съдът назначи пет години и четири месеца затвор за бившия генерален директор на клуба Лучано Моджи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 03:40 PM |