IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

135 страници V  « < 72.5 73.5 74.5 75.5 76.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ювентус
xlapety
коментар Feb 3 2011, 00:28
Коментар #1471

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Цитат(RoLeX @ Feb 3 2011, 12:21 AM) *
Така и се пада на тая сган,дето години наред е срала върху италиянския футбол с куп уредени мачове,съдии и т.н.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
INTERМilano
коментар Feb 3 2011, 00:34
Коментар #1472

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

"Този отбор имам чувството,че не провежда тренировки,а ги събират направо за мач...Какви са тези корнери,толкова елементарно изпълнявани,толкова елементарна подредба в наказателното,че няма накъде...

Красич е толкова жалък,че вече всеки един отбор му знае елементарните отигравания.Като тръгна повече към центъра добре беше,но жалко,че много бързо мина този период.
На всички постове сме адски трагични,най-вече на скамейката,където този олигофрен явно не разбра,че освен 4-4-2 има и други тактики.
"

Пахахахахахахахахах не не не, не мога повече laugh.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
SHeki
коментар Feb 3 2011, 00:36
Коментар #1473

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

"Няма по-големи смешковци от нас"

Мело и Сисоко цял ден да тренират как се спира топка. Имат огромни проблеми. Гросо играе на бавни обороти - центрира безмислено. Дел Пиеро не можа един фаул да изпълни като хората. Мартинес изобщо не знае за ко става въпрос. Дел Нери няма да го коментирам. Абе с една дума - ПЪЛЕН провал.

AAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHA

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 3 2011, 00:37
Коментар #1474

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Вече ми е жал да им сипвам на тея ... толкова жалки че .......... 138148_orig.gif Моджи мн поздрави изсраняк нещастен

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
INTERМilano
коментар Feb 3 2011, 00:45
Коментар #1475

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

szyd-juve.gif 106782_orig.gif

szyd-juve.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 3 2011, 00:50
Коментар #1476

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Никога няма да ми омръзне да ги гледам как падат тия 138148_orig.gif ZERO TITULIIIII

+Quote Post
SHeki
коментар Feb 3 2011, 00:54
Коментар #1477

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

БЛАГОДАРЯ ТИ МОДЖИ ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

За пет години имат ли спечелено нещо като изкючим Серия Б ? biggrin.gif

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 3 2011, 01:05
Коментар #1478

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Цитат(SHeki @ Feb 3 2011, 12:54 AM) *
БЛАГОДАРЯ ТИ МОДЖИ ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Спечелиха срещу ББилан за което съм им благодарен, ще се радвам късмета пак да им се усмихне скоро laugh.gif .... иначе те си знаят ЗЕРО ТИТУЛИ

- Сега и за лига европа трябва да се борим rofl.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
Nikolov
коментар Feb 3 2011, 01:07
Коментар #1479

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

СЕРИЯ Б ВИ ЗОВЕ !

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Feb 3 2011, 01:18
Коментар #1480

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

QUOTE(INTER_1908_ @ Feb 3 2011, 01:05 AM) *
Спечелиха срещу ББилан за което съм им благодарен, ще се радвам късмета пак да им се усмихне скоро laugh.gif .... иначе те си знаят ЗЕРО ТИТУЛИ

- Сега и за лига европа трябва да се борим rofl.gif

Аз пия тебе те хваща , за трофей питах то за победи над отбори като Чезена , Албинолефе и Пескара знам :>

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 3 2011, 09:19
Коментар #1481

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(El Jardinero @ Feb 2 2011, 11:51 PM) *
Реалист: "Аз се чудя тия съдии нямат ли поне малко сърце. Като ни гледат колко сме жалки що не свирят някоя и друга дузпа, още повече, когато очевидно има. Явно верно ги е страх след Циркополи."...

Това ме съсипа от смях, сигурно е интересно във форума им , може цял ден да се смееш. Не е хубаво да се смееш на хорското нещастие , но понякога си заслужава , всички знаем какво беше преди?
Гледах им мача снощи с голям интерес , освен , че Матри не знае къде се намира още , като цяло отбора им е неорганизиран , цари хаос както в защита така и в нападение. Красич не е толкова зле , само че той ако беше този халф който всички да искат може би щеше да го вземем ние първи. Дел Пиеро е твърде стар вече за голям футбол , а малкото мачове на Сисоко го изваждат от часовете доста сериозно.Все пак да се спасяват , какво ме интересува , искам да губят точки и не само те , всички които са ни опоненти искам да губят точки навсякъде. Ние трябва да сме всяка година първи , много време сме чакали това да стане!

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 3 2011, 09:45
Коментар #1482

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Потребител No.: 1,535

Ха, ето и още някой бисери :
Тъкмо си викам, дай да пусна мача и гледам във Livescores 1:0... това ме отказа!

това определено ми бяха последните 20 мин. за този сезон....тия мизерници не си заслужават!!!

Майкооо само дето му се радвах толкова на тоя...дупкаааааааааааааа !

Няма по-големи смешковци от нас. А хора като Григера и др.подобни да им забранят даже да се разхождат из Торино. Отбора е пълен с боклуци - с тях не може дори да затискаш зелето. Акуилани също да си ходи.

Ето този пък тук изкърти всички: Дори незнаех ,че имаме мач през седмицата. hammer.gif

Направи ми впечатление , че по-време на мача коментират blink.gif , а ве защо не гледате мача ве идиоти?
Иначе слаба активност във форума им , предполагам , че ако бият се увеличава посещаемостта , понеже излизат от дупките си , ама и ние имаме такива ситуаций тука , така че ....................Само да не загубим и ние , че става същото с изключение на промените които направихме , иначе във всеки лагер си има зрънца , това е ясно. Нека не сме като тях , това е по-важно , ние трябва да се смеем на техните коментари , не те не нашите! szyd-juve.gif

--------------------

+Quote Post
El Jardinero
коментар Feb 3 2011, 10:28
Коментар #1483

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Цитат(SHeki @ Feb 3 2011, 12:54 AM) *

Цитат(SHeki @ Feb 3 2011, 01:18 AM) *
Аз пия тебе те хваща , за трофей питах то за победи над отбори като Чезена , Албинолефе и Пескара знам :>

E как бе!?!? Текущи носители са на трофея, който единствен със Суперкупата на Европа ни липсва - Берлускони Къп!!! 594651_orig.gif focus.gif szyd-juve.gif

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post
SHeki
коментар Feb 3 2011, 11:10
Коментар #1484

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

АХАХАХАХХАХ , не не по-добре да спрем , ако успеем да ги бием след 1 седмица аз съм сигурен че ще има самоубийства :>

--------------------

+Quote Post
tutto_inter
коментар Feb 3 2011, 13:26
Коментар #1485

МИЛИТО!

Коментари: 8,669
Регистриран: 7-December 10
Потребител No.: 5,218

Дел Нери ... ПРЕЗИДЕНТ .....

--------------------
Ебем ти йебанье пред пиенйе

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Feb 3 2011, 14:39
Коментар #1486

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

ЮБентус навлизат в обичайната си форма и следващия сезон ги виждам извън турнирите szyd-juve.gif

--------------------

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Feb 3 2011, 15:12
Коментар #1487

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Потребител No.: 325

задължителна победа срещу тея мишки след няколко кръга..не може всички да ги бият само ние не mad.gif

--------------------

+Quote Post
pietenceto
коментар Feb 4 2011, 14:38
Коментар #1488

Интер Фен

Коментари: 696
Регистриран: 11-July 10
Град: Плевен
Потребител No.: 2,875

Диего: Който взема решенията в Ювентус, не разбира нищо от футбол
"Ювентус е в беда. Това, което видях в срещата с Палермо не бе никак добро. Проблемът обаче не идва от момчетата на терена, които дават всичко от себе си. Всичко лошо идва не от отбора. Който взема решенията в клуба, не разбира нищо от футбол", коментира пред Скай Спорт бразилецът.

+Quote Post
tutto_inter
коментар Feb 5 2011, 00:27
Коментар #1489

МИЛИТО!

Коментари: 8,669
Регистриран: 7-December 10
Потребител No.: 5,218

"Опасявам се, че размяната Ювентус-Интер вече факт. Отдавна го твърдя това, но вече съм категоричен. Само се замислете как изглеждаха двата отбора преди Циркополи и сега. Не ми се влиза в подробности, но най-общо казано това, което беше Интер преди 2006 сме ние сега и обратното. Тежко ми е да го призная, но е факт. Щом започнахме да ревем и от съдиите... Не ме разбирайте погрешно, не обвинявам никого, аз също си мисля че ни режат и то жестоко (и че тях ги бутат много повече от нас преи 2006), просто това ми наполмня за рева на съдебните преди да скалъпят скандала в контекста на това, което казах горе. Е, надявам се, че отстрани не изглеждаме чак толкова жалки, като тях, но честно казано не съм сигурен. Винаги съм ненавиждал най-много отборите, на които все някой друг им е виновен, а те са самата невинност. Затова мразя най-много Интер, Ливърпул и един друг отбор. Както и да е, просто пак ме обвзеха някакви носталгични мисли. "

Нещо от дъртата пачавретинка .. laugh.gif Много ги боли

"За какво ни е Пацини. Той няма класа за Юве... майка им мръсна на служебните да гният боклуците скапани. Много съм доволен, че Милан ще им прекъснат серията. Нямам думи просто"

--------------------
Ебем ти йебанье пред пиенйе

+Quote Post
Miro Belia
коментар Feb 5 2011, 00:49
Коментар #1490

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

rofl.gif rofl.gif rofl.gif тотален SAD

--------------------

+Quote Post

135 страници V  « < 72.5 73.5 74.5 75.5 76.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 07:56 AM
Buy sports equipment online