Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А бе ей смешник какво знаеш ти за феновете на ИНТЕР ??? Тук има интеристи подкрепяли този отбор и в най-трудните му моменти интеристи от повече от 30 години какво знаеш ти затворнико ... каква Лига Европа те гони палячо та вие отпадате от групите на тоя смешен турнир от отбори като ЛЕШ ооо извинявай Лех и Залцбург. Не те ли е срам питам да пишеш във форума на ШАМПИОНА носителя на Требъл кажи ми ... ти гледай прокуратурата да не се разрови по-надълбоко да останете 3-ти по шампионски титли на Италия Къде са тея фенове? Един нормален няма ли? Никой ли не помни как Юве мачкаха, как половината национален беше Ювентус, златни топки никой ли не помни? Вие кво помните, дузпичка тук, дузпичка там! Наистина след този коментари си трия акаунта, защото вие не сте наред, няма един обективен и нормален човек сред вас. Прокуратурата между другото рови и излизат едно много интересни разговори на Морати и Факети, така че ако бях на твое място, бих се притеснявал да не се озовете отново 3ти и да не се окаже че и вие ще направите някое сезонче в Серие Б ей така да видите хубаво ли е. Няма смисъл да спорим повече, втълпили сте си че сте най-великия отбор на света, аз съм на обратната позиция, консенсуса явно е невъзможен така че ви желая дълги години с Рафа и все така да играете, а вие на мен какво ми желаете наистина слабо ме интересува. |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
А такива като теб в моя град ги нямаме за хора... Що бе, магаре африканско раирано, ти да не си от Пеуник, че се нямате за хора?! Ти ли ще ми говориш за дузпи бе, пандиз, в цяла България всички без вашите нещастни фенове говорят за "ДУЗПЕНТУС", а за "Дузпинтер" не съм чувал още, дейба и съдийския ви отбор дейба!? Ти ли ще ми говориш за "емигрантски отбор" бе, сива мердо, като в Торино сте гости и 90% от феновете ви са мангали от Южна Италия и Сицилия, потомци на бачкаторите, дошли във фабриките на Фиат през 20-те и 30-те години на 20-ти век, дейба и работническия ви отбор дейба!? И кво като имате 27 (не знам как ги изкара 29?!) титли, като все още МИРИШЕТЕ НА Бе, а срещу нашето име пише NEVER RELEGATED?!? И ЦСКА имат 31, ама откакто го няма комунизма и партийните поръчки за 21 години имат 6!? A НАЙ-МАЛКО ЗА НАШИЯ ФЕНКЛУБ, ЕДИНСТВЕНИЯТ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТ ФЕНКЛУБ НА ИТАЛИАНСКИ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ ТОЧНО ВИЕ, КОИТО СЕ ПРАСКАТЕ ОТ ГОДИНИ КОЛКО СТЕ МНОГО, СТАРИ И ВЕРНИ ФЕНОВЕ, А НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ И ДА СЪБЕРЕТЕ 100 ЛЕВА, КЛОШАРИ!!! Така че оди си прибери от простора калъфките, налей си един Ред Бул и си гледай фиатчето в селските групи, че ви остана само титаничния сблъсък с Ман Шити и приказката "Лига Европа" ще свърши! ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Къде са тея фенове? Един нормален няма ли? Никой ли не помни как Юве мачкаха, как половината национален беше Ювентус, златни топки никой ли не помни? Вие кво помните, дузпичка тук, дузпичка там! Наистина след този коментари си трия акаунта, защото вие не сте наред, няма един обективен и нормален човек сред вас. Прокуратурата между другото рови и излизат едно много интересни разговори на Морати и Факети, така че ако бях на твое място, бих се притеснявал да не се озовете отново 3ти и да не се окаже че и вие ще направите някое сезонче в Серие Б ей така да видите хубаво ли е. Няма смисъл да спорим повече, втълпили сте си че сте най-великия отбор на света, аз съм на обратната позиция, консенсуса явно е невъзможен така че ви желая дълги години с Рафа и все така да играете, а вие на мен какво ми желаете наистина слабо ме интересува. А ти пък какво реши : Че ще влезеш, ще напишеш Дузпентус са велики и половината форум ще си кажат - Ооооооо тоя е прав. Вие сте изкуствено направен отбор бутан и тикан от кого и откакво ли не. И за фен клуба как ти се събра в устата да го кажеш това? Та вие имате няколко мишки играещи си на фенчета и си въобразяват, че правят нещо. Аре бягай на майк............ че ще вземат да ме накажат заради теб админите. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нещо много внимание му обърнахте на фенчето на най-гнусния отбор в историята на футбола ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
И аз си заслужавам бана,ама неможах да се сдържа тоя паляк като ми каза смешник
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
З) Всеки потребител, който с поведението "нажежава" обстановката, създава конфликти и интриги ще бъде премахнат.(Директен бан)
Ако този не ви беше провокирл нямаше да ви се налага и вие да му отговаряте.С една дума-той е виновен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз колкото и да гледам коментарите назад, обстановка я е нажежил наш потребител, с обръщения и препоръка какво да се завира еди къде си. Но както и да е ... и без това тази тема така или иначе е създадена за да си показват глупостта хората.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Отдавна приканих всички да бъдат закрити тази тема и на Мухлян, но вместо това този форум се срами още повече с тези теми и писанията вътре. И тук не визирам потребителите фенове на Дъртата. ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз колкото и да гледам коментарите назад, обстановка я е нажежил наш потребител, с обръщения и препоръка какво да се завира еди къде си. Но както и да е ... и без това тази тема така или иначе е създадена за да си показват глупостта хората. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Отдавна приканих всички да бъдат закрити тази тема и на Мухлян, но вместо това този форум се срами още повече с тези теми и писанията вътре. И тук не визирам потребителите фенове на Дъртата. ![]() ![]() Чакам си бана аз го казах преди малко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Чакам си бана аз го казах преди малко ![]() Полза от банове никаква.... днеска си ти, утре ще е друг. Заглавието на темата е една, писаняита вътре съвсем други... Тези неща си ги говоря месеци наред, ама явно на никой не му пука особено. :Д Бтл и аз не пиша за отбора на "Дъртата" вече... така или иначе тази тема е за всичко друго, но не и за това. ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз нямаше да продъжа да пиша,но онзи ме нарече смешник в нашия форум...няма как да не му отговоря подобаващо и най-вече цветущо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Мене няма ли да ме банвате вече?
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Bianconera_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хахахахаха манталитет имали ![]() ![]() Ела пак когато спечелите требъл ![]() Очевидно беше,че Дел Нери не искаше да продължи не ми се вярва,че ако отбора беше играл на върха на възможностите си нямаше да бие Залцбург и Лех поне в Торино ! Дел Нери иска да насочи вниманието на играчите изцяло върху Калчото,няма да се очуда ако отпаднем и Coppa Italia още от Катания ! А това за требъла си е ФАКТ и немога да го ОТРЕКА,но както каза по горе друг фен на Юве вие кога ще ни настигнете по спечелени титли в Калчото ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама тия пичове съвсем ни взеха за мезе тука ми се струва
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Ама кво ги нападате момчетата?!? 5 години вече чакат удобен повод да нахлуят в нашия форум . Покажете малко съчувствие , не е лесно 5 години да гледаш как се гаврят с теб знайни и незнайни отборчета. Оставете ги да се радват , мечтите са безплатни . Всички знаем , че повече от 3-то място няма как да постигнат.
Отпаднали били нарочно... ![]() ![]() Аз по-жалък отбор от ювентус , отдавна не съм виждал (говедата не се броят ,те са си по-дефолт номер 1 в класацията). Аз лично , ако бях техен фен , щеше да ме е срам. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Боже, боже не сме били истински фенове
![]() ![]() ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Очевидно беше,че Дел Нери не искаше да продължи не ми се вярва,че ако отбора беше играл на върха на възможностите си нямаше да бие Залцбург и Лех поне в Торино ! Дел Нери иска да насочи вниманието на играчите изцяло върху Калчото,няма да се очуда ако отпаднем и Coppa Italia още от Катания ! А това за требъла си е ФАКТ и немога да го ОТРЕКА,но както каза по горе друг фен на Юве вие кога ще ни настигнете по спечелени титли в Калчото ? Е айде сега още едно алиби в аванс, имай очи поне да изчакаш действително като отпаднете! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4XKypFNZr6A Специален предпразничен поздрав за всички черно-бели чинчили, воайорстващи в нашия форум, и да ни извинят, ако понякога сме малко груби с тях - любовта на един кабайеро към дамата на сърцето му има най-различни изразни средства! ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 06:28 AM |