IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

135 страници V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ювентус
Guest_JIZAH_*
коментар Dec 14 2010, 14:36
Коментар #1321

Guests

Цитат(INTER_1908_ @ Dec 14 2010, 02:31 PM) *
А бе ей смешник какво знаеш ти за феновете на ИНТЕР ??? Тук има интеристи подкрепяли този отбор и в най-трудните му моменти интеристи от повече от 30 години какво знаеш ти затворнико ... каква Лига Европа те гони палячо та вие отпадате от групите на тоя смешен турнир от отбори като ЛЕШ ооо извинявай Лех и Залцбург. Не те ли е срам питам да пишеш във форума на ШАМПИОНА носителя на Требъл кажи ми ... ти гледай прокуратурата да не се разрови по-надълбоко да останете 3-ти по шампионски титли на Италия

Къде са тея фенове? Един нормален няма ли? Никой ли не помни как Юве мачкаха, как половината национален беше Ювентус, златни топки никой ли не помни? Вие кво помните, дузпичка тук, дузпичка там! Наистина след този коментари си трия акаунта, защото вие не сте наред, няма един обективен и нормален човек сред вас. Прокуратурата между другото рови и излизат едно много интересни разговори на Морати и Факети, така че ако бях на твое място, бих се притеснявал да не се озовете отново 3ти и да не се окаже че и вие ще направите някое сезонче в Серие Б ей така да видите хубаво ли е. Няма смисъл да спорим повече, втълпили сте си че сте най-великия отбор на света, аз съм на обратната позиция, консенсуса явно е невъзможен така че ви желая дълги години с Рафа и все така да играете, а вие на мен какво ми желаете наистина слабо ме интересува.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_JIZAH_*
коментар Dec 14 2010, 14:37
Коментар #1322

Guests

Цитат(durex @ Dec 14 2010, 02:34 PM) *
Такива като теб в моя град ги правим жени!!!!

А такива като теб в моя град ги нямаме за хора...

+Quote Post
durex
коментар Dec 14 2010, 14:38
Коментар #1323

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Цитат(JIZAH @ Dec 14 2010, 02:37 PM) *

През кура си ми ве разбираш ли? Марш в Серия Б!!!!

+Quote Post
El Jardinero
коментар Dec 14 2010, 15:48
Коментар #1324

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Група: Members

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Град: Бургас
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Цитат(JIZAH @ Dec 14 2010, 02:37 PM) *

Що бе, магаре африканско раирано, ти да не си от Пеуник, че се нямате за хора?! Ти ли ще ми говориш за дузпи бе, пандиз, в цяла България всички без вашите нещастни фенове говорят за "ДУЗПЕНТУС", а за "Дузпинтер" не съм чувал още, дейба и съдийския ви отбор дейба!? Ти ли ще ми говориш за "емигрантски отбор" бе, сива мердо, като в Торино сте гости и 90% от феновете ви са мангали от Южна Италия и Сицилия, потомци на бачкаторите, дошли във фабриките на Фиат през 20-те и 30-те години на 20-ти век, дейба и работническия ви отбор дейба!? И кво като имате 27 (не знам как ги изкара 29?!) титли, като все още МИРИШЕТЕ НА Бе, а срещу нашето име пише NEVER RELEGATED?!? И ЦСКА имат 31, ама откакто го няма комунизма и партийните поръчки за 21 години имат 6!? A НАЙ-МАЛКО ЗА НАШИЯ ФЕНКЛУБ, ЕДИНСТВЕНИЯТ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТ ФЕНКЛУБ НА ИТАЛИАНСКИ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ ТОЧНО ВИЕ, КОИТО СЕ ПРАСКАТЕ ОТ ГОДИНИ КОЛКО СТЕ МНОГО, СТАРИ И ВЕРНИ ФЕНОВЕ, А НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ И ДА СЪБЕРЕТЕ 100 ЛЕВА, КЛОШАРИ!!! Така че оди си прибери от простора калъфките, налей си един Ред Бул и си гледай фиатчето в селските групи, че ви остана само титаничния сблъсък с Ман Шити и приказката "Лига Европа" ще свърши! 138148_orig.gif sadomaso.gif szyd-juve.gif

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post
ambro
коментар Dec 14 2010, 16:20
Коментар #1325

Старо Куче Интерист

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,306
Регистриран: 10-May 10
Потребител No.: 2,550
Любим Играч: Diego Milito

Цитат(JIZAH @ Dec 14 2010, 02:36 PM) *
Къде са тея фенове? Един нормален няма ли? Никой ли не помни как Юве мачкаха, как половината национален беше Ювентус, златни топки никой ли не помни? Вие кво помните, дузпичка тук, дузпичка там! Наистина след този коментари си трия акаунта, защото вие не сте наред, няма един обективен и нормален човек сред вас. Прокуратурата между другото рови и излизат едно много интересни разговори на Морати и Факети, така че ако бях на твое място, бих се притеснявал да не се озовете отново 3ти и да не се окаже че и вие ще направите някое сезонче в Серие Б ей така да видите хубаво ли е. Няма смисъл да спорим повече, втълпили сте си че сте най-великия отбор на света, аз съм на обратната позиция, консенсуса явно е невъзможен така че ви желая дълги години с Рафа и все така да играете, а вие на мен какво ми желаете наистина слабо ме интересува.

А ти пък какво реши : Че ще влезеш, ще напишеш Дузпентус са велики и половината форум ще си кажат - Ооооооо тоя е прав. Вие сте изкуствено направен отбор бутан и тикан от кого и откакво ли не. И за фен клуба как ти се събра в устата да го кажеш това? Та вие имате няколко мишки играещи си на фенчета и си въобразяват, че правят нещо. Аре бягай на майк............ че ще вземат да ме накажат заради теб админите.

--------------------

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Dec 14 2010, 17:10
Коментар #1326

Guests

Нещо много внимание му обърнахте на фенчето на най-гнусния отбор в историята на футбола ...

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 14 2010, 17:50
Коментар #1327

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(JIZAH @ Dec 14 2010, 02:18 PM) *
Кое боли бе смешник,

Ех ама как те чаках а стъпиш накриво и ти не ме разочарова laugh.gif .Хайде сега почини си добре и газ към вашия форум кадето явно е нормално да се обръщате един към друг със смешник.

+Quote Post
durex
коментар Dec 14 2010, 17:57
Коментар #1328

Модератор

И аз си заслужавам бана,ама неможах да се сдържа тоя паляк като ми каза смешник

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 14 2010, 18:10
Коментар #1329

Moderator

З) Всеки потребител, който с поведението "нажежава" обстановката, създава конфликти и интриги ще бъде премахнат.(Директен бан)

Ако този не ви беше провокирл нямаше да ви се налага и вие да му отговаряте.С една дума-той е виновен.

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 14 2010, 18:22
Коментар #1330

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Аз колкото и да гледам коментарите назад, обстановка я е нажежил наш потребител, с обръщения и препоръка какво да се завира еди къде си. Но както и да е ... и без това тази тема така или иначе е създадена за да си показват глупостта хората. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Отдавна приканих всички да бъдат закрити тази тема и на Мухлян, но вместо това този форум се срами още повече с тези теми и писанията вътре. И тук не визирам потребителите фенове на Дъртата. biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
durex
коментар Dec 14 2010, 18:25
Коментар #1331

Модератор

Цитат(Faustico @ Dec 14 2010, 06:22 PM) *
Аз колкото и да гледам коментарите назад, обстановка я е нажежил наш потребител, с обръщения и препоръка какво да се завира еди къде си. Но както и да е ... и без това тази тема така или иначе е създадена за да си показват глупостта хората. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Отдавна приканих всички да бъдат закрити тази тема и на Мухлян, но вместо това този форум се срами още повече с тези теми и писанията вътре. И тук не визирам потребителите фенове на Дъртата. biggrin.gif biggrin.gif

Чакам си бана аз го казах преди малко smile.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 14 2010, 18:27
Коментар #1332

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(durex @ Dec 14 2010, 04:25 PM) *
Чакам си бана аз го казах преди малко smile.gif

Полза от банове никаква.... днеска си ти, утре ще е друг. Заглавието на темата е една, писаняита вътре съвсем други...
Тези неща си ги говоря месеци наред, ама явно на никой не му пука особено. :Д
Бтл и аз не пиша за отбора на "Дъртата" вече... така или иначе тази тема е за всичко друго, но не и за това. biggrin.gif

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
durex
коментар Dec 14 2010, 18:29
Коментар #1333

Модератор

Аз нямаше да продъжа да пиша,но онзи ме нарече смешник в нашия форум...няма как да не му отговоря подобаващо и най-вече цветущо smile.gif

+Quote Post
Репликант
коментар Dec 14 2010, 18:51
Коментар #1334

Bianconero Vero
**

Група: Легионери
Коментари: 122
Регистриран: 21-June 09
Потребител No.: 1,536

Мене няма ли да ме банвате вече? wink.gif

--------------------

Alberto Aquilani & Milos Krasic

+Quote Post
Guest_Bianconera_*
коментар Dec 14 2010, 18:56
Коментар #1335

Guests

Цитат(radiinter @ Dec 14 2010, 01:33 PM) *
Хахахахаха манталитет имали laugh.gif .Срещу Залцбург или срещу онези полячета го изградихте szyd-juve.gif

Ела пак когато спечелите требъл f181261444a4b611.jpg

Очевидно беше,че Дел Нери не искаше да продължи не ми се вярва,че ако отбора беше играл на върха на възможностите си нямаше да бие Залцбург и Лех поне в Торино ! Дел Нери иска да насочи вниманието на играчите изцяло върху Калчото,няма да се очуда ако отпаднем и Coppa Italia още от Катания ! А това за требъла си е ФАКТ и немога да го ОТРЕКА,но както каза по горе друг фен на Юве вие кога ще ни настигнете по спечелени титли в Калчото ?

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 14 2010, 19:01
Коментар #1336

Moderator

Цитат(Репликант @ Dec 14 2010, 06:51 PM) *
Мене няма ли да ме банвате вече? wink.gif

Искаш ли?Веднага ще те уредя.

Обаче на вас явно ви е много интересно тук.Вече трима души на дъртата ни посетиха само в рамките на един ден.Такава активност няма в собствения им форум szyd-juve.gif

+Quote Post
durex
коментар Dec 14 2010, 19:07
Коментар #1337

Модератор

Ама тия пичове съвсем ни взеха за мезе тука ми се струва

+Quote Post
Scofield
коментар Dec 14 2010, 19:08
Коментар #1338

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Ама кво ги нападате момчетата?!? 5 години вече чакат удобен повод да нахлуят в нашия форум . Покажете малко съчувствие , не е лесно 5 години да гледаш как се гаврят с теб знайни и незнайни отборчета. Оставете ги да се радват , мечтите са безплатни . Всички знаем , че повече от 3-то място няма как да постигнат.
Отпаднали били нарочно... laugh.gif . Те и от Серия А отпаднаха така преди време biggrin.gif

Аз по-жалък отбор от ювентус , отдавна не съм виждал (говедата не се броят ,те са си по-дефолт номер 1 в класацията). Аз лично , ако бях техен фен , щеше да ме е срам.

--------------------

+Quote Post
grande internazi...
коментар Dec 14 2010, 20:17
Коментар #1339

Moderator

Коментари: 6,057
Регистриран: 5-September 10
Град: Сливен
Потребител No.: 3,220
Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti

Боже, боже не сме били истински фенове biggrin.gif:D:D Е няма такъв виц, къде бяхте вие след като отпаднахте, всички фенове се отрекохте от отбора си. 90% от хората който познавам и бяха за измисленият ви отбор се отрекоха, а сега след няколко мизерни гола и отново подпиране надигате глас. Точно ние сме феновете, виждате как в момента сме много повече зад отбора, колкото вие ще сте. Там ви е проблема, че тези 27 титли сиг 20 са купени и недей ни заплашвайте че ни раследвали, че да не открият истината и за другите ви купи. Не мога да си обесня след толкова факти и клипове как не ви е срам да говорите че имате 29 купи. Да не тръгвам сега да търся как сте ни били предните години, че ако го пусна на 7г дете, ще забележи как ви бутат. Сега се радвайте на успеха, но ние се завръщаме след зимата на мястото което ни се полага и ще оставимм вас да се борите за ЛЕ. И какво ми споменавате купата 2006, целия свят видя как Италия взе с такава доза късмет тази титла. И златни обувки и титли ми хвалите, ем хубо като имате велики италиянци и злтани обувки и 27 титли, защото до сега не сте направили требъл??? biggrin.gif:D:D:D Ей аман от шмесници и измислени тези. Вие сте с 11 години по стар отбор и ми се хвалят че имали 27 купи biggrin.gif:D:D:D Мухлян и те с 9 години по стра клуб и ги задминахме и направихме за срам. И какво сме се пъчили, че не сме играли в Сериа Б, има ли някой друг такъв отбор бе смешници????? Няма нали, сега лаете ама след края на сезона пак ще си говоримммм

--------------------
`858 `

+Quote Post
El Jardinero
коментар Dec 14 2010, 20:28
Коментар #1340

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Град: Бургас
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Цитат(Bianconera @ Dec 14 2010, 06:56 PM) *
Очевидно беше,че Дел Нери не искаше да продължи не ми се вярва,че ако отбора беше играл на върха на възможностите си нямаше да бие Залцбург и Лех поне в Торино ! Дел Нери иска да насочи вниманието на играчите изцяло върху Калчото,няма да се очуда ако отпаднем и Coppa Italia още от Катания ! А това за требъла си е ФАКТ и немога да го ОТРЕКА,но както каза по горе друг фен на Юве вие кога ще ни настигнете по спечелени титли в Калчото ?

Е айде сега още едно алиби в аванс, имай очи поне да изчакаш действително като отпаднете! sadomaso.gif szyd-juve.gif

http://www.youtube.com/watch?v=4XKypFNZr6A

Специален предпразничен поздрав за всички черно-бели чинчили, воайорстващи в нашия форум, и да ни извинят, ако понякога сме малко груби с тях - любовта на един кабайеро към дамата на сърцето му има най-различни изразни средства! wub.gif 594651_orig.gif hammer.gif

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post

135 страници V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 29th June 2025 - 06:28 AM
Buy sports equipment online