Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Вие сте болни момчета, няма смисъл да говорим. Кажи ми само не те ли е срам да се показваш и да говориш такива неща ??? АМА ЧЕСТНО ... -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Знам че боли,но това е действителността ![]() Кое боли бе смешник, 40 години чакахте КЕШ, 20 години титла, направихте 1 сезон и сте най-великия отбор в света ли? Бихте Барса със 8 човека защита, добре че беше Моу да ви покаже как се печели, но явно едно е да видиш друго е да се научиш. КОе боли? Че ви мачкаха десетилетия, че не можехте за ШЛ да се класирате? Че стигнахте до там, че след 20 години спечелихте титла служебно ( скоро ще я върнете). Това ли боли? Формата е временна, класата е вечна, предполагам си го чувал този израз нали? 2006-та колко интеристи имаше в отбора спечелил световното? Къде бяхте вие на футболната карта в продължение на 40 години? На кой ще обясняваш че Европа била по-важна, за това ли всеки италиански футболист мечтае да вдигне скудетото, а вие произведохте цяло поколение което не успя да го направи. Вие ли сте алфа и омега в италианския футбол? Я се скрий с емигрантския си отбор, изчадие на Мулан. Милиард и 200 ви струваше тоя КЕШ! Да поговорим ли за статистика Юве vs Интер ?! Или не ти е интересно и това, да поговорим ли за резултати? Да поговорим ли за златни топки? Да поговорим ли за легенди?! Вас единственото нещо, което ви кара да съществувате е омразата и завистта, обяснявай ми сега требъл и т.н. Наистина много ме "боли". Айде пък да не говорим за феновете и фен клуба ви, щото като гледам всички сте на по 1-2 години, преди жив човек нямаше интерист. Айде със здраве и тая година квалификации за ЛЕ! Рафа ПРЕЗИДЕНТ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Кое боли бе смешник, 40 години чакахте КЕШ, 20 години титла, направихте 1 сезон и сте най-великия отбор в света ли? Бихте Барса със 8 човека защита, добре че беше Моу да ви покаже как се печели, но явно едно е да видиш друго е да се научиш. КОе боли? Че ви мачкаха десетилетия, че не можехте за ШЛ да се класирате? Че стигнахте до там, че след 20 години спечелихте титла служебно ( скоро ще я върнете). Това ли боли? Формата е временна, класата е вечна, предполагам си го чувал този израз нали? 2006-та колко интеристи имаше в отбора спечелил световното? Къде бяхте вие на футболната карта в продължение на 40 години? На кой ще обясняваш че Европа била по-важна, за това ли всеки италиански футболист мечтае да вдигне скудетото, а вие произведохте цяло поколение което не успя да го направи. Вие ли сте алфа и омега в италианския футбол? Я се скрий с емигрантския си отбор, изчадие на Мулан. Милиард и 200 ви струваше тоя КЕШ! Да поговорим ли за статистика Юве vs Интер ?! Или не ти е интересно и това, да поговорим ли за резултати? Да поговорим ли за златни топки? Да поговорим ли за легенди?! Вас единственото нещо, което ви кара да съществувате е омразата и завистта, обяснявай ми сега требъл и т.н. Наистина много ме "боли". Айде пък да не говорим за феновете и фен клуба ви, щото като гледам всички сте на по 1-2 години, преди жив човек нямаше интерист. Айде със здраве и тая година квалификации за ЛЕ! Рафа ПРЕЗИДЕНТ! Смешник ще викаш на баща си грездей, да еба майка ви гнусна да еба единствения отбор който не е играл в Серия Б сме ние!!!! А това квалификация за ЛЕ се вижда,че пак ще сте вие!!! Добре,че бяхме ние да спечелим квотата за 4-то място за ШЛ,че не ви знам какво щяхте да правите с Мухлян!!! Вие винаги ще си останете отбора Мафиа само с това ви знаят, паляк недодялан!!!! АЙде още 20 години да сте в серия Б ви пожелавам!!! И да, ние смечелихме требъл,нещо което вие никога няма да направите!!! Казах ти пак, гледай си 29=те титли и там повечкото победи над нас и се радвай,защото само това ще ви топли дълги години ХАХАХАХАХА СМЕШНИК!!!! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Смешник ще викаш на баща си грездей да еба майка ви гнусна да еба единствения отбор който не е играл в Серия Б сме ние!!!! А това квалификация за ЛЕ се вижда,че пак ще сте вие!!! Добре,че бяхме ние да спечелим квотата за 4-то място за ШЛ,че не ви знам какво щяхте да правите с Мухлян!!! Вие винаги ще си останете отбора Мафиа само с това ви знаят паляк недодялан!!!! АЙде още 20 години да сте в серия Б ви пожелавам!!! И да ние смечелихме требъл,нещо което вие никога няма да направите!!! Казах ти пак гледай си 29=те титли и там повечкото победи над нас и се радвай,защото само това ще ви топли дълги години ХАХАХАХАХА СМЕШНИК!!!! Голяма гордост че не играли в Серие Б! Тва ли постижение седи до требъла? Вие сте по-жалки от очакваното. Ходи си стискай пъпките и не се прави на мъж ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голяма гордост че не играли в Серие Б! Тва ли постижение седи до требъла? Вие сте по-жалки от очакваното. Ходи си стискай пъпките и не се прави на мъж ![]() Ми жалките сте вие,защото сигурно няма да прескочите и групите на ЛЕ хахаххах ЛЕЛЕЛЕЛЕ колко мъка има по тоя свят!!! Ще ходя да стискам на майка ти зърната гей недоебан |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Кое боли бе смешник, 40 години чакахте КЕШ, 20 години титла, направихте 1 сезон и сте най-великия отбор в света ли? Бихте Барса със 8 човека защита, добре че беше Моу да ви покаже как се печели, но явно едно е да видиш друго е да се научиш. КОе боли? Че ви мачкаха десетилетия, че не можехте за ШЛ да се класирате? Че стигнахте до там, че след 20 години спечелихте титла служебно ( скоро ще я върнете). Това ли боли? Формата е временна, класата е вечна, предполагам си го чувал този израз нали? 2006-та колко интеристи имаше в отбора спечелил световното? Къде бяхте вие на футболната карта в продължение на 40 години? На кой ще обясняваш че Европа била по-важна, за това ли всеки италиански футболист мечтае да вдигне скудетото, а вие произведохте цяло поколение което не успя да го направи. Вие ли сте алфа и омега в италианския футбол? Я се скрий с емигрантския си отбор, изчадие на Мулан. Милиард и 200 ви струваше тоя КЕШ! Да поговорим ли за статистика Юве vs Интер ?! Или не ти е интересно и това, да поговорим ли за резултати? Да поговорим ли за златни топки? Да поговорим ли за легенди?! Вас единственото нещо, което ви кара да съществувате е омразата и завистта, обяснявай ми сега требъл и т.н. Наистина много ме "боли". Айде пък да не говорим за феновете и фен клуба ви, щото като гледам всички сте на по 1-2 години, преди жив човек нямаше интерист. Айде със здраве и тая година квалификации за ЛЕ! Рафа ПРЕЗИДЕНТ! А бе ей смешник какво знаеш ти за феновете на ИНТЕР ??? Тук има интеристи подкрепяли този отбор и в най-трудните му моменти интеристи от повече от 30 години какво знаеш ти затворнико ... каква Лига Европа те гони палячо та вие отпадате от групите на тоя смешен турнир от отбори като ЛЕШ ооо извинявай Лех и Залцбург. Не те ли е срам питам да пишеш във форума на ШАМПИОНА носителя на Требъл кажи ми ... ти гледай прокуратурата да не се разрови по-надълбоко да останете 3-ти по шампионски титли на Италия -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми жалките сте вие,защото сигурно няма да прескочите и групите на ЛЕ хахаххах ЛЕЛЕЛЕЛЕ колко мъка има по тоя свят!!! Ще ходя да стискам на майка ти зърната гей недоебан Ooo ама ти ямболска звезда ли си бе? Хахахахах направо дори няма с какво повече да те обидя ХАХАХАХАХАХАХАХА Ямбооооол е града, ямбоооол е стила... хахахахах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А бе ей смешник какво знаеш ти за феновете на ИНТЕР ??? Тук има интеристи подкрепяли този отбор и в най-трудните му моменти интеристи от повече от 30 години какво знаеш ти затворнико ... каква Лига Европа те гони палячо та вие отпадате от групите на тоя смешен турнир от отбори като ЛЕШ ооо извинявай Лех и Залцбург. Не те ли е срам питам да пишеш във форума на ШАМПИОНА носителя на Требъл кажи ми ... ти гледай прокуратурата да не се разрови по-надълбоко да останете 3-ти по шампионски титли на Италия Къде са тея фенове? Един нормален няма ли? Никой ли не помни как Юве мачкаха, как половината национален беше Ювентус, златни топки никой ли не помни? Вие кво помните, дузпичка тук, дузпичка там! Наистина след този коментари си трия акаунта, защото вие не сте наред, няма един обективен и нормален човек сред вас. Прокуратурата между другото рови и излизат едно много интересни разговори на Морати и Факети, така че ако бях на твое място, бих се притеснявал да не се озовете отново 3ти и да не се окаже че и вие ще направите някое сезонче в Серие Б ей така да видите хубаво ли е. Няма смисъл да спорим повече, втълпили сте си че сте най-великия отбор на света, аз съм на обратната позиция, консенсуса явно е невъзможен така че ви желая дълги години с Рафа и все така да играете, а вие на мен какво ми желаете наистина слабо ме интересува. |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
А такива като теб в моя град ги нямаме за хора... Що бе, магаре африканско раирано, ти да не си от Пеуник, че се нямате за хора?! Ти ли ще ми говориш за дузпи бе, пандиз, в цяла България всички без вашите нещастни фенове говорят за "ДУЗПЕНТУС", а за "Дузпинтер" не съм чувал още, дейба и съдийския ви отбор дейба!? Ти ли ще ми говориш за "емигрантски отбор" бе, сива мердо, като в Торино сте гости и 90% от феновете ви са мангали от Южна Италия и Сицилия, потомци на бачкаторите, дошли във фабриките на Фиат през 20-те и 30-те години на 20-ти век, дейба и работническия ви отбор дейба!? И кво като имате 27 (не знам как ги изкара 29?!) титли, като все още МИРИШЕТЕ НА Бе, а срещу нашето име пише NEVER RELEGATED?!? И ЦСКА имат 31, ама откакто го няма комунизма и партийните поръчки за 21 години имат 6!? A НАЙ-МАЛКО ЗА НАШИЯ ФЕНКЛУБ, ЕДИНСТВЕНИЯТ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТ ФЕНКЛУБ НА ИТАЛИАНСКИ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ ТОЧНО ВИЕ, КОИТО СЕ ПРАСКАТЕ ОТ ГОДИНИ КОЛКО СТЕ МНОГО, СТАРИ И ВЕРНИ ФЕНОВЕ, А НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ И ДА СЪБЕРЕТЕ 100 ЛЕВА, КЛОШАРИ!!! Така че оди си прибери от простора калъфките, налей си един Ред Бул и си гледай фиатчето в селските групи, че ви остана само титаничния сблъсък с Ман Шити и приказката "Лига Европа" ще свърши! ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Къде са тея фенове? Един нормален няма ли? Никой ли не помни как Юве мачкаха, как половината национален беше Ювентус, златни топки никой ли не помни? Вие кво помните, дузпичка тук, дузпичка там! Наистина след този коментари си трия акаунта, защото вие не сте наред, няма един обективен и нормален човек сред вас. Прокуратурата между другото рови и излизат едно много интересни разговори на Морати и Факети, така че ако бях на твое място, бих се притеснявал да не се озовете отново 3ти и да не се окаже че и вие ще направите някое сезонче в Серие Б ей така да видите хубаво ли е. Няма смисъл да спорим повече, втълпили сте си че сте най-великия отбор на света, аз съм на обратната позиция, консенсуса явно е невъзможен така че ви желая дълги години с Рафа и все така да играете, а вие на мен какво ми желаете наистина слабо ме интересува. А ти пък какво реши : Че ще влезеш, ще напишеш Дузпентус са велики и половината форум ще си кажат - Ооооооо тоя е прав. Вие сте изкуствено направен отбор бутан и тикан от кого и откакво ли не. И за фен клуба как ти се събра в устата да го кажеш това? Та вие имате няколко мишки играещи си на фенчета и си въобразяват, че правят нещо. Аре бягай на майк............ че ще вземат да ме накажат заради теб админите. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нещо много внимание му обърнахте на фенчето на най-гнусния отбор в историята на футбола ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз си заслужавам бана,ама неможах да се сдържа тоя паляк като ми каза смешник
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
З) Всеки потребител, който с поведението "нажежава" обстановката, създава конфликти и интриги ще бъде премахнат.(Директен бан)
Ако този не ви беше провокирл нямаше да ви се налага и вие да му отговаряте.С една дума-той е виновен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз колкото и да гледам коментарите назад, обстановка я е нажежил наш потребител, с обръщения и препоръка какво да се завира еди къде си. Но както и да е ... и без това тази тема така или иначе е създадена за да си показват глупостта хората.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Отдавна приканих всички да бъдат закрити тази тема и на Мухлян, но вместо това този форум се срами още повече с тези теми и писанията вътре. И тук не визирам потребителите фенове на Дъртата. ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:51 PM |