Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Абе те Ювентус не са ли на съвсем друг коловоз? Тоя който води към серия Б. Капути.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ах как сте си навирили муцунките, ей момчета не забравяйте как дълги години единствения трофей, който влизаше във вашата витрина бе на бира марети. Не се притеснявайте за "дъртата", просто погледнете класирането и ще видите, че всичко си е по старому. Милан и Юве в спор за титлата, а Интер някъде там сред посредствеността
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Хахахахаха манталитет имали
![]() ![]() Ела пак когато спечелите требъл ![]() |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Мдаааа видяхме как печелите вашите титли.Благодарение на това вече имате и една от Серия Бъ.
п.п.брей ама тия жалкари взеха някоя и друга победа и тука се навъди с мишки. КАДЕ БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА БЕ КОЛЕГА????? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Затворниците кви 29 титли бе
![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
До миналата година не ви броях за живи. А тази питам къде сте?
|
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Ти не, сигурен съм но Моджи и компания да
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вие сте болни момчета, няма смисъл да говорим. Кажи ми само не те ли е срам да се показваш и да говориш такива неща ??? АМА ЧЕСТНО ... -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Знам че боли,но това е действителността ![]() Кое боли бе смешник, 40 години чакахте КЕШ, 20 години титла, направихте 1 сезон и сте най-великия отбор в света ли? Бихте Барса със 8 човека защита, добре че беше Моу да ви покаже как се печели, но явно едно е да видиш друго е да се научиш. КОе боли? Че ви мачкаха десетилетия, че не можехте за ШЛ да се класирате? Че стигнахте до там, че след 20 години спечелихте титла служебно ( скоро ще я върнете). Това ли боли? Формата е временна, класата е вечна, предполагам си го чувал този израз нали? 2006-та колко интеристи имаше в отбора спечелил световното? Къде бяхте вие на футболната карта в продължение на 40 години? На кой ще обясняваш че Европа била по-важна, за това ли всеки италиански футболист мечтае да вдигне скудетото, а вие произведохте цяло поколение което не успя да го направи. Вие ли сте алфа и омега в италианския футбол? Я се скрий с емигрантския си отбор, изчадие на Мулан. Милиард и 200 ви струваше тоя КЕШ! Да поговорим ли за статистика Юве vs Интер ?! Или не ти е интересно и това, да поговорим ли за резултати? Да поговорим ли за златни топки? Да поговорим ли за легенди?! Вас единственото нещо, което ви кара да съществувате е омразата и завистта, обяснявай ми сега требъл и т.н. Наистина много ме "боли". Айде пък да не говорим за феновете и фен клуба ви, щото като гледам всички сте на по 1-2 години, преди жив човек нямаше интерист. Айде със здраве и тая година квалификации за ЛЕ! Рафа ПРЕЗИДЕНТ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кое боли бе смешник, 40 години чакахте КЕШ, 20 години титла, направихте 1 сезон и сте най-великия отбор в света ли? Бихте Барса със 8 човека защита, добре че беше Моу да ви покаже как се печели, но явно едно е да видиш друго е да се научиш. КОе боли? Че ви мачкаха десетилетия, че не можехте за ШЛ да се класирате? Че стигнахте до там, че след 20 години спечелихте титла служебно ( скоро ще я върнете). Това ли боли? Формата е временна, класата е вечна, предполагам си го чувал този израз нали? 2006-та колко интеристи имаше в отбора спечелил световното? Къде бяхте вие на футболната карта в продължение на 40 години? На кой ще обясняваш че Европа била по-важна, за това ли всеки италиански футболист мечтае да вдигне скудетото, а вие произведохте цяло поколение което не успя да го направи. Вие ли сте алфа и омега в италианския футбол? Я се скрий с емигрантския си отбор, изчадие на Мулан. Милиард и 200 ви струваше тоя КЕШ! Да поговорим ли за статистика Юве vs Интер ?! Или не ти е интересно и това, да поговорим ли за резултати? Да поговорим ли за златни топки? Да поговорим ли за легенди?! Вас единственото нещо, което ви кара да съществувате е омразата и завистта, обяснявай ми сега требъл и т.н. Наистина много ме "боли". Айде пък да не говорим за феновете и фен клуба ви, щото като гледам всички сте на по 1-2 години, преди жив човек нямаше интерист. Айде със здраве и тая година квалификации за ЛЕ! Рафа ПРЕЗИДЕНТ! Смешник ще викаш на баща си грездей, да еба майка ви гнусна да еба единствения отбор който не е играл в Серия Б сме ние!!!! А това квалификация за ЛЕ се вижда,че пак ще сте вие!!! Добре,че бяхме ние да спечелим квотата за 4-то място за ШЛ,че не ви знам какво щяхте да правите с Мухлян!!! Вие винаги ще си останете отбора Мафиа само с това ви знаят, паляк недодялан!!!! АЙде още 20 години да сте в серия Б ви пожелавам!!! И да, ние смечелихме требъл,нещо което вие никога няма да направите!!! Казах ти пак, гледай си 29=те титли и там повечкото победи над нас и се радвай,защото само това ще ви топли дълги години ХАХАХАХАХА СМЕШНИК!!!! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Смешник ще викаш на баща си грездей да еба майка ви гнусна да еба единствения отбор който не е играл в Серия Б сме ние!!!! А това квалификация за ЛЕ се вижда,че пак ще сте вие!!! Добре,че бяхме ние да спечелим квотата за 4-то място за ШЛ,че не ви знам какво щяхте да правите с Мухлян!!! Вие винаги ще си останете отбора Мафиа само с това ви знаят паляк недодялан!!!! АЙде още 20 години да сте в серия Б ви пожелавам!!! И да ние смечелихме требъл,нещо което вие никога няма да направите!!! Казах ти пак гледай си 29=те титли и там повечкото победи над нас и се радвай,защото само това ще ви топли дълги години ХАХАХАХАХА СМЕШНИК!!!! Голяма гордост че не играли в Серие Б! Тва ли постижение седи до требъла? Вие сте по-жалки от очакваното. Ходи си стискай пъпките и не се прави на мъж ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голяма гордост че не играли в Серие Б! Тва ли постижение седи до требъла? Вие сте по-жалки от очакваното. Ходи си стискай пъпките и не се прави на мъж ![]() Ми жалките сте вие,защото сигурно няма да прескочите и групите на ЛЕ хахаххах ЛЕЛЕЛЕЛЕ колко мъка има по тоя свят!!! Ще ходя да стискам на майка ти зърната гей недоебан |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кое боли бе смешник, 40 години чакахте КЕШ, 20 години титла, направихте 1 сезон и сте най-великия отбор в света ли? Бихте Барса със 8 човека защита, добре че беше Моу да ви покаже как се печели, но явно едно е да видиш друго е да се научиш. КОе боли? Че ви мачкаха десетилетия, че не можехте за ШЛ да се класирате? Че стигнахте до там, че след 20 години спечелихте титла служебно ( скоро ще я върнете). Това ли боли? Формата е временна, класата е вечна, предполагам си го чувал този израз нали? 2006-та колко интеристи имаше в отбора спечелил световното? Къде бяхте вие на футболната карта в продължение на 40 години? На кой ще обясняваш че Европа била по-важна, за това ли всеки италиански футболист мечтае да вдигне скудетото, а вие произведохте цяло поколение което не успя да го направи. Вие ли сте алфа и омега в италианския футбол? Я се скрий с емигрантския си отбор, изчадие на Мулан. Милиард и 200 ви струваше тоя КЕШ! Да поговорим ли за статистика Юве vs Интер ?! Или не ти е интересно и това, да поговорим ли за резултати? Да поговорим ли за златни топки? Да поговорим ли за легенди?! Вас единственото нещо, което ви кара да съществувате е омразата и завистта, обяснявай ми сега требъл и т.н. Наистина много ме "боли". Айде пък да не говорим за феновете и фен клуба ви, щото като гледам всички сте на по 1-2 години, преди жив човек нямаше интерист. Айде със здраве и тая година квалификации за ЛЕ! Рафа ПРЕЗИДЕНТ! А бе ей смешник какво знаеш ти за феновете на ИНТЕР ??? Тук има интеристи подкрепяли този отбор и в най-трудните му моменти интеристи от повече от 30 години какво знаеш ти затворнико ... каква Лига Европа те гони палячо та вие отпадате от групите на тоя смешен турнир от отбори като ЛЕШ ооо извинявай Лех и Залцбург. Не те ли е срам питам да пишеш във форума на ШАМПИОНА носителя на Требъл кажи ми ... ти гледай прокуратурата да не се разрови по-надълбоко да останете 3-ти по шампионски титли на Италия -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_JIZAH_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми жалките сте вие,защото сигурно няма да прескочите и групите на ЛЕ хахаххах ЛЕЛЕЛЕЛЕ колко мъка има по тоя свят!!! Ще ходя да стискам на майка ти зърната гей недоебан Ooo ама ти ямболска звезда ли си бе? Хахахахах направо дори няма с какво повече да те обидя ХАХАХАХАХАХАХАХА Ямбооооол е града, ямбоооол е стила... хахахахах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 05:37 AM |