Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Най-големите простаци се оказаха Ювентус. В момента, в който прочетох, че официално са продали Диего....мед ми капе от сърцето, този Красич ли ще го замести ? Хубаво накупиха играчи, ама кой от тях дефакто е нещо повече от средняк, с манталитет на победител ? Нито треньора, нито играчите са такива. Не казвам, че Диего е такъв, ама той им беше единственото хубаво нещо в отбора, техния организатор в центъра. Сега Сисоко ли ще поеме диригенската палка ?
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Сисоко ще я поеме брат, дълбоко из отзадзе, че и ще му хареса
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Трезеге премина в Eркулес
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Трезеге се сбогува с Ювентус след десет красиви години в Торино Нападателят Давид Трезеге вече официално не е играч на Ювентус. След десет страхотни години с фланелката на "старата госпожа", договорът на французина бе разтрогнат по взаимно съгласие и той ще продължи кариерата си в новака от испанската Примера дивисион Еркулес. Там той ще получава почти четворно по-малка заплата отколкото взимаше при "бианконерите", която ще бъде около 1,5 милиона на година. Президентът на Ювентус Андреа Аниели изказа искрените си благодарности към Трезеге за всичко, което е направил за клуба, откакто дойде в Торино през 2000 година. За последните десет сезона, той се превърна в най-резултатният чужденец обличал фланелката на "старата госпожа" със своите 171 гола в 318 мача. "Аз, както и всеки фен на Ювентус, съм много привързан към Трезеге и неговите 171 гола за последните десет години. Това бе истинска любовна авантюра. Когато един футболист бележи средно по 17 гола на сезон, не не нужен допълнителен коментар за неговите качества. Давид завинаги ще остане в сърцата на нашите фенове", заяви Аниели. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Боли ме К*РА
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Акуилани: Не е редно да говорим за титла, Интер е по-класен"
Новото попълнение на Ювентус Алберто Акуилани бе представен официално пред медиите с фланелката на "бианконерите". Полузащитникът призна, че е натрупал ценен опит в Ливърпул, но сега мисли само за италианското калчо и за връщане под знамената на Скуадра адзура. "Трябва да призная, че в Англия натрупах ценен опит, но сега съм тук, за да играя и се чувствам отлично. Искам скоро отново да стана част от националния отбор на Италия. Титлата? Не е редно да говорим за нея, тъй като шампионът Интер разполага с голяма класа, каквато към момента я няма в друг от съставите от Серия А. Все пак си мисля, че пред Юве има предпоставка за успехи", каза бившият халф на Рома и Ливърпул. -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
БАРИ 1-0 Ювентус
Старата курва загуби на старта от отбора на Бари с гол на Донати в 43 тата минута ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
ШАМПИОНСКИ СТАРТ
![]() Тази година отново сами ще си спорим за титлата. Освен ,ако не направим някоя уникална глупост , през май отново ще отваряме шампанското ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Дъртата се лизна на лайно*о ... Бари ги изклатиха НАЗДРАВЕ !!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() За Гувентус и за фена дето се прай на добродушко,ама го хванах да ни храни! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
![]() За Гувентус и за фена дето се прай на добродушко,ама го хванах да ни храни! Заеби го този туту, респект ли е, спек ли е незнам, ама тоя го набарах още преди година у форума на адмирало, тъй ни хранеше, че се наложи да се разбираме на лични в последствие.... ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 325 Регистриран: 18-February 10 Град: Кюстендил Потребител No.: 2,259 Любим Играч: FC Internazionale players ![]() |
ОООООО Идва ми да ги цункам Юбето ;д;д вчера пуснах следните мачове:
БАри - Юве 1 + Сампдория - Лацио 1 + Фиорентина - Наполи Х + Съндърланд - М.Сити 1 = 50 ЛЕВА ЗА МЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Тотална липса на teamwork, дано да се подобрят нещата в следващите няколко мача.То е ясно, че за титлата няма да се борим, но задължително трябва да се класираме за ШЛ.
П.С.Спазвам ли правилата на форума ви?Спазвам ги.Ще ме траете! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Тотална липса на teamwork, дано да се подобрят нещата в следващите няколко мача.То е ясно, че за титлата няма да се борим, но виж, задължително трябва да се класираме за ШЛ. П.С.Спазвам ли правилата на форума ви?Спазвам ги.Ще ме траете! ![]() Ще го търсите вие Диего ![]() П.C - Защо баннахте интериста от вашия форум, след като той също спазваше вашите правила ? -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
П.C - Защо баннахте интериста от вашия форум, след като той също спазваше вашите правила ? Аз не съм администратор или модератор там, не мога да коментирам или да отговарям за действията на другите. На мен не ми пречат феновете на другите отбори, даже смятам, че е доста по-интересно ако има такива, които, разбира се, спазват правилата и могат да водят нормални дискусии. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпроса е що си хранил ИНТЕР там а тука се правиш на света вода
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля, че отговорът не е далеч от акъла.Ти какво очаваш, че на гърба си имам татуирано лицето на Морати, или нещо такова?
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Кво нападате момчето бе...и той е човек , и той иска да усети шампионско настроение в даден форум
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля, че отговорът не е далеч от акъла.Ти какво очаваш, че на гърба си имам татуирано лицето на Морати, или нещо такова? Ми недей да мишкариш тука ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
И един татос SERIЕ B не е лош.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:03 PM |