Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ся ще кажат, че заплатата му е висока за нас
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Стротман премина от ПСВ в Рома
Добър трансфер за Ромите, явно тази година калчото ще е доста оспорвано. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Като добавим и Бенатиа от Удинезе, не лошата основа, която вече имат и евентуално някой друг свободен трансфер или трансферен удар за малко пари, Рома се очертава да играят сериозна роля в Калчото догодина. Дано е така, на мен лично винаги са ми били симпатични, дори когато ни бяха пряк конкурент за Скудетото заслужаваха уважение за футбола, който показваха. Още по-радващото е, че Строотман е сравнително нашумял футболист, но въпреки това вместо да отиде в Примера или в някой незнаен английски отбор, идва в Италия. Дано ставаме свидетели на повече такива сделки, не само от наша страна, ако ще и от гоби и мерди да е, но така лека-полека ще се вдига нивото на Серия А.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ами не знам каква класа е тоя Стротман, ама аз го чувам за първи път
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
Като добавим и Бенатиа от Удинезе, не лошата основа, която вече имат и евентуално някой друг свободен трансфер или трансферен удар за малко пари, Рома се очертава да играят сериозна роля в Калчото догодина. Дано е така, на мен лично винаги са ми били симпатични, дори когато ни бяха пряк конкурент за Скудетото заслужаваха уважение за футбола, който показваха. Още по-радващото е, че Строотман е сравнително нашумял футболист, но въпреки това вместо да отиде в Примера или в някой незнаен английски отбор, идва в Италия. Дано ставаме свидетели на повече такива сделки, не само от наша страна, ако ще и от гоби и мерди да е, но така лека-полека ще се вдига нивото на Серия А. Аз съм изключително доволен че все повече добри футболисти преминават на Апенините, полека лека се връща оспорването на 4-5 отбора и то все с добри играчи, Балотели се върна в Италия, после Тевес и Йоренте, след това Гомес, сега Строотман и Майкон , да се надяваме че се върви вече само в една стабилна и възходяща линия! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Рома са взели Жервиньо от Арсенал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
![]() Дестро... ![]() Този коментар е бил редактиран от INTERМilano на Oct 10 2013, 11:24 -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Рома продължава да мачка в Серия А и то с човек по-малко. Дали пък римляните няма да са новия шампион на Италия или федерацията ще направи и невъзможното Ювентус да триумфира за трети пореден път.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Победите на Рома са просто плод на живата случайност. Не представляват нищо особено, просто късметът е с тях.
Знам, че ще прозвучи като бисер, но за мен Милан имат далеч повече шансове за титлата от тях. Очаквам накрая отборът на Рим да акостира някъде до 6-тото или 7-мо място. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоти е аут до Коледа
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рома 1:1 Сасуоло
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
нии спукахме сасуоло , а те направиха равен с наполи и рома и то като гости , мххх :д
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рома бива ли да са толкова зле..втори пореден мач и то отново като домакин не успява да бие средняшки отбор. Още една грешка и гобите ще ги изпреварят, а ако един от двата отбора ще става шампион, то нека бъдат ромите, ама като гледам как се дънят лесно, едва ли.. О сега проверих класирането, Ювентус били с точка пред Рома...ей тва е да нямаш нито една загуба и да си втори..
Този коментар е бил редактиран от durex на Nov 26 2013, 00:13 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рома тепърва ще гълтат студена вода мен ако питате, това им е трети пореден равен. Яд ме е, че по толкова калитарски начин ни биха насред Милано, но си вкараха положенията и няма какво да се направи... пропуснахме да се доближим и до тях вчера.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 139 Регистриран: 29-June 12 Град: SOFIA Потребител No.: 9,203 Любим Играч: snajder ![]() |
Рома са ден до-пладне да не се изхвърлям ама мисля че ще завършат извън тройката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Незнам защо отписвате така Рома след една мини криза която имат сега . Гледах им последния мач и те създадоха повече положения отколкото ние за последните 3 мача . Играят добре и имат младо отборче и както и при нас не играят в Европа . Ако нещата продължават така очаквам те и Ювентус да са сигурни в тройката и да са в борба за титлата .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам защо отписвате така Рома след една мини криза която имат сега . Гледах им последния мач и те създадоха повече положения отколкото ние за последните 3 мача . Играят добре и имат младо отборче и както и при нас не играят в Европа . Ако нещата продължават така очаквам те и Ювентус да са сигурни в тройката и да са в борба за титлата . Има още много вода да изтече до края на първенството. Има още много време Безтитлес и Гарсия да глътнат доста водичка. Особено за първия съм сигуен на 1000+%, че ще му хвръкне таблата ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Рома всички бяхме сигурни, че ще започнат да грешат и губят точки, защото след добрия старт всеки един отбор ще се хвърля срещу тях на 110% от възможностите си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
Реално каквото и да си говорим и малко да се заблуждаваме и Рома и Наполи са преди нас в класирането, а ние НЕ печелим точки. Вижда си се че Мадзари няма да смени схемата и играчите трябва да привикнат, но по този начин и отборите срещу нас свикват с нея, отдадено на шанс или липса на такъв ние губим точка след точка, според мен до зимата няма да сме много напред освен 4-то място, пък после ще го видим.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аталанта 1-0 Рома , та какво казвахте за ромите ?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:49 AM |