IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

4 страници V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Легенди
adriano1
коментар May 26 2009, 13:57
Коментар #61

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Моля теееееееееееееееееее.....теб мога да те определя само с един персонаж на Гогол - Ноздрьов.
Това е....предлагам да спрем темата защото вече само подобни глупости мога да се кажат. Признай си че си сгрешил и недей изтъква разни смешни доводи.
И ела в неделя вечерта в София да се видим на живо, както и с всички и там да спорим и да празнуваме.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар May 26 2009, 13:58
Коментар #62

Guests

Цитат(kinterista @ May 26 2009, 02:48 PM) *
Веднага ти отговарям: Става дума за ФАКТА,че Занети е играл професионални мачове за Талерес и Банфийлд! Общо около 80! Факети никога не е играл за Тревилиезе професионално.Той е дете на Тревилизие,както и Дел Пиеро на Падова. Балотели е дете на Милан! Знаеш ли? Но той може да стане легенда на Интер,както Факети! Определението пак казвам се дължи на нещо съвсем различно!

Абе разбирам какво искаш да кажеш, Малдини също е прекарал цялата си кариера в Милан, както и Бергоми в Интер, или пък Тоти в Рома, има известна логика в определението което даваш.... ама едва ли ще успееш да убедиш някой, трябва да се заключи темата и да не се обсъжда повече, всеки с неговите си разбирания!

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 26 2009, 13:58
Коментар #63

Guests

Меаца е ЕМБЛЕМА на Интер,не е легенда! Той е играч,който е прославил Интер,но е играл за Милан и Ювентус професионално! Най-големите си успехи постига с Интер,но не е ЛЕГЕНДА! Други въпроси има ли?

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 26 2009, 14:00
Коментар #64

Guests

Цитат(N E R A Z Z U R R O @ May 26 2009, 02:54 PM) *
Чакай да спре с футбола и да видим дали няма да го сложат сред легендите...

Ще поживеем , ще видим. А сега питам: Защо като още не е свършил с футбола,вие го направихте ЛЕГЕНДА? Защо? И отново: Знаете ли как става това,какво се прави?Как се обявява ЛЕГЕНДА НА ОТБОРА? Има си официално признание за това,публично,записва се в историята на клуба,нещо се прави,още жокери да дам ли,Слушам.......................

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 26 2009, 14:02
Коментар #65

Guests

Цитат(adriano1 @ May 26 2009, 02:57 PM) *
Моля теееееееееееееееееее.....теб мога да те определя само с един персонаж на Гогол - Ноздрьов.
Това е....предлагам да спрем темата защото вече само подобни глупости мога да се кажат. Признай си че си сгрешил и недей изтъква разни смешни доводи.
И ела в неделя вечерта в София да се видим на живо, както и с всички и там да спорим и да празнуваме.

Приятелю! Пак ще се напием и съберем,аз много рядко греша.Спецално в този случай бъди сигурен,че съм прав.Разберете,не всичко е така както си мислим,че е!

+Quote Post
shemeta
коментар May 26 2009, 14:26
Коментар #66

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Цитат(kinterista @ May 26 2009, 03:00 PM) *
Ще поживеем , ще видим. А сега питам: Защо като още не е свършил с футбола,вие го направихте ЛЕГЕНДА? Защо? И отново: Знаете ли как става това,какво се прави?Как се обявява ЛЕГЕНДА НА ОТБОРА? Има си официално признание за това,публично,записва се в историята на клуба,нещо се прави,още жокери да дам ли,Слушам.......................

ТЕМА: Кой или кои играч/и от сегашния отбор според вас може би след време ще се превърнат в легенди за клуба?

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 26 2009, 14:31
Коментар #67

Guests

Цитат(shemeta86 @ May 26 2009, 03:26 PM) *
ТЕМА: Кой или кои играч/и от сегашния отбор според вас може би след време ще се превърнат в легенди за клуба?

Като,че ли излязохе малко от темата! Тя се превърна по-скоро в "Какво е ФУТБОЛНА ЛЕГЕНДА",за което имам вина и аз.
Но казах,че за мен Балотели и Сантон може да станат легенди на Интер. Пожелавам им го от сърце.Много е трудно и много малко са го постигали.Успех!

+Quote Post
shemeta
коментар May 26 2009, 14:43
Коментар #68

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Това е темата в която пишем в момента!!

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 26 2009, 14:52
Коментар #69

Guests

Цитат(adriano1 @ May 26 2009, 02:57 PM) *

Защо да спираме темата,защото видяхме,че нагазваме в собствените си грешки ли? По-горе зададох въпрос,който явно не се хареса на ентусиастите и те напуснаха темата.Защото не могат да отговорят явно,ако можеха щяха да се извинят на нападките срещу мен!
Моля , пак ще питам:Знаете ли как става това,какво се прави?Как се обявява ЛЕГЕНДА НА ОТБОРА? Има си официално признание за това,публично,записва се в историята на клуба,нещо се прави,още жокери да дам ли,Слушам.......................

P.S. Нека запазим добрият тон на общуване.Всеки се учи докато е жив! Със здраве. ultra_inter.gif

+Quote Post
Guest_SaNtOn_*
коментар May 26 2009, 15:27
Коментар #70

Guests

Цитат(kinterista @ May 22 2009, 11:35 AM) *
Хавиер Занети никога няма да бъде легенда на Интер! НИКОГА!

Цитат(kinterista @ May 26 2009, 02:58 PM) *
Меаца е ЕМБЛЕМА на Интер,не е легенда!

Цитат(kinterista @ May 23 2009, 11:05 PM) *
Гунди ли? Не е легенда на Левски.

+Quote Post
adriano1
коментар May 26 2009, 15:40
Коментар #71

Интер Маняк

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Цитат(kinterista @ May 26 2009, 12:52 PM) *
Защо да спираме темата,защото видяхме,че нагазваме в собствените си грешки ли? По-горе зададох въпрос,който явно не се хареса на ентусиастите и те напуснаха темата.Защото не могат да отговорят явно,ако можеха щяха да се извинят на нападките срещу мен!
Моля , пак ще питам:Знаете ли как става това,какво се прави?Как се обявява ЛЕГЕНДА НА ОТБОРА? Има си официално признание за това,публично,записва се в историята на клуба,нещо се прави,още жокери да дам ли,Слушам.......................

P.S. Нека запазим добрият тон на общуване.Всеки се учи докато е жив! Със здраве. ultra_inter.gif

Аз повече няма какво да добавя по темета. Всичко което ще се каже ще е обида спрямо най-големия ни играч..................омърсяване. Няма смисъл, класифицирай си ги както искаш. Пошло е от твоя страна.

+Quote Post
AleRt
коментар May 26 2009, 16:38
Коментар #72

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Предлагам ви да спрете с този безмислен спор! Ясно е, че всеки си има собствено мнение, кинтериста явно се позовава на теория - за него Санети не е легенда и ТОЧКА. Какво спорите, сякаш ще му промените мнението? Или обратното...4 страници едно и също чета, ако продължава така, темата ще бъде заключена и всички ще сме щастливи smile.gif Благодаря!

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
inter_fen
коментар May 26 2009, 16:54
Коментар #73

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Тогава за мене Златан не е футболист 594651_orig.gif

+Quote Post
interboy
коментар May 26 2009, 19:11
Коментар #74

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(inter_fen @ May 26 2009, 05:54 PM) *
Тогава за мене Златан не е футболист 594651_orig.gif

Колкото по-бързо го продадем тоя толкова по-лесно ще спечелим ШЛ hammer.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Il-GeNi0_*
коментар May 26 2009, 19:14
Коментар #75

Guests

Санети,Кордоба и донякъде Матераци smile.gif

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 27 2009, 09:09
Коментар #76

Guests

Цитат(SaNtOn @ May 26 2009, 04:27 PM) *

Веднага да добавя.Информцията от Уикпедия не е достоверна.Там всеки може да редактира и да пише каквото си поиска! ЗА българските Топспорт , Гол БГ , Спорт1 и Спортал БГ абсолютнто незначителни и неизвестни пошли мнения на хора,оприличаващи и даващи определения на играчите по-свой мироглед и пристрастия.
Тези линкове са неефективни САнтоне!

+Quote Post
Guest_kinterista_*
коментар May 27 2009, 09:37
Коментар #77

Guests

Цитат(AleRt @ May 26 2009, 05:38 PM) *
Предлагам ви да спрете с този безмислен спор! Ясно е, че всеки си има собствено мнение, кинтериста явно се позовава на теория - за него Санети не е легенда и ТОЧКА. Какво спорите, сякаш ще му промените мнението? Или обратното...4 страници едно и също чета, ако продължава така, темата ще бъде заключена и всички ще сме щастливи smile.gif Благодаря!

Алерт! Ти разбираш ли? Темата е кой играч ще стане легенда! От там се почна кой е вече играеща легенда? Аз такъв футболист,играеща легенда не съм чувал никога да има.Ако върнат на терена Франко Барези или Бепе Бергоми съм съгласен. Също така Сантоне , Джузепе Меаца никога не е обявяван за ЛЕГЕНДА на Интер! Той е ненадминат голмайстор на отбора,емблемата на Милано,гордостта на всички подрастващи футболисти в Италия,но не е легенда!
Това,че на някой им харесва да наричат даден играч "Легенда" е друго.Едва ли не вече се засягаме от факта,че Занети не е легенда.Еми не е! Аз съм интерист в червата и ви казвам,че Хавиер Занети не е легенда на Интер.Ако от ръководството решат,че този футболист заслужава да бъде обявен за легенда на отбора,макар че това ще е прецедент(досега чужденец не е обявяван за легенда на Интер) , тогава може да се извиня,за думите си , че Занети никога няма да бъде легенда на Интер! Като съм казал това,съм бил убеден в думите си,поради факта който вече споменах.Започна се един безмислен спор,а това кой е легенда има само един отговор! Само,че ние българите всичко знаем , а от футбол най-много разбираме,ама с една малка подробност:футболни обувки никога не сме слагали и на терен не сме стъпвали.
Питам за последно:Как се обявява ЛЕГЕНДА НА ОТБОРА? Има си официално признание за това,публично,записва се в историята на клуба,нещо се прави?

Ако някой знае да каже,там е отговора за това как се става футболна легенда?Прави се нещо , което се помни цял живот от всеки който поне 10 мин. е гледал футбол(по-специално калчото). Виждам,че постоянно със всячески средства колегите се опитват да избегнат точно този въпрос.Ако някой знае да каже,ако не по-добре да не се коментира повече! Аз ще отговоря на всяко мнение по-последният въпрос,без да коментираме други въпроси!
Благодаря!

+Quote Post

4 страници V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 06:15 PM
Buy sports equipment online