Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За мен е срамно , дори абсурдно фен на Интер да не смята Хавиер Санети за легенда.Който каквото иска да ми казва и каквито си пожелае нелепи теории да ми развива , но да ме убеди , че Санети не е легенда на Интер е НЕВЪЗМОЖНО!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
kinteriste, понеже знам, че си гледал Интер в NORD, развявал си знаме на отбора сред най-върлите фенове.. и мисля, че отново ще гледаш мачове там..
Та, молбата ми е следната.. искам да им кажеш на ултрасите в сектора как тяхния герой (да не кажа БОГ) не е легенда на клуба! Наричан от всички Капитана (пряк наследник на лентата лично след великия Бергоми), човека посветил 14 години от живота и вероятно бъдещето си на черно-синята кауза, изиграл над 600 мача и спечелил над 10 големи трофея с отбора, просто играча-образец за младите на позицията десен бек.. Думите не стигат, когато трябва да напиша нещо за Санети.. Интересно ще ми е да чуя историята ти, ако имаш смелост да споделиш определението си за легенда и специално за Капитана сред тях ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
кинтерист, изчетох ти мненията и заключението от тях ме потреси.... Санети не бил легенда... майко-мила
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Нека разграничим понятието "Легенда". Хавиер Занети никога няма да бъде легенда на Интер! НИКОГА! Той ще остане един от онези играчи дали адски много на отбора,приносът му към успехите ни ще останат незабравими,мачовете които е изиграл за отбора също,но той няма да бъде ЛЕГЕНДА! Легенда е Факети,легенда е Бергоми! Легенда може да бъде Сантон или Балотели(макар,че е бил в юношеският тим на Милан),пожелавам им да игрят до края на кариерата си при нас и да станат ЛЕГЕНДИ! Нека не бъркаме това понятие.Паоло Малдини е също легенда(макар,че е миланист) такива играчи са легенди.Израстваш в отбора,изживяваш си целият футболен живот на спортист в него и ставаш ЛЕГЕНДА! Много малко хора го постигат,пожелавам успех на нашите деца в отбора! Здравейте уважаеми kinteriste...... Това ваше изказване за пореден път ме убеди че Вие просто сте цар на глупавите постове(нищо лично). Спрете и ми спестете лично на мен подобна гавра.Бих бил благодарен. |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Всичките твои познати мили мои,не знаят топката кръгла ли е квадратна ли е? И не ми говори на "Ти" не се познаваме . Аз не знам даже имената ти. Не е културно да говориш на "Ти" на човек , на който даже не казваш името си! Малко обноски първо научи. ъъъ кво викаш ? Не ме познаваш но иначе мойте познати не знаели там си кво си ![]() ![]() ![]() btw: това което каза C-Murder между другото е доста добре казано , но ако Кинтериста го направи няма да излезе жив от Сан Сиро и няма да има кой да ни пълни главите с простотий |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
kinteriste, понеже знам, че си гледал Интер в NORD, развявал си знаме на отбора сред най-върлите фенове.. и мисля, че отново ще гледаш мачове там.. Та, молбата ми е следната.. искам да им кажеш на ултрасите в сектора как тяхния герой (да не кажа БОГ) не е легенда на клуба! Наричан от всички Капитана (пряк наследник на лентата лично след великия Бергоми), човека посветил 14 години от живота и вероятно бъдещето си на черно-синята кауза, изиграл над 600 мача и спечелил над 10 големи трофея с отбора, просто играча-образец за младите на позицията десен бек.. Думите не стигат, когато трябва да напиша нещо за Санети.. Интересно ще ми е да чуя историята ти, ако имаш смелост да споделиш определението си за легенда и специално за Капитана сред тях ![]() Усещам,че коментарите ми за тази прословута "Легенда" събуждат негодувания и реплики които не са от най-точните,ако говорим за "Отговори с факти".Никой не успя да се обоснове,какво наистина означава "Футболна легенда", а всеки продължава да си тъпче на неговото,че това което казва е вярно.Не ровете в интернет , и не търсете там информация за българските футболни легенди,защото няма да намерите нищо вярно.Една футболна легенда,не се свързва с това колко години е играла в отбора и колко гола е вкарала? Моля,нека поне един излезе и каже,но с факти"Що е то футболна легенда", и аз веднага ще му отговоря,наистина! Не само да бръщолевим, че аз съм знаел най-много,а да няма кой да каже един факт срещу моите думи.Търсете , ровете , четете , питайте! Казах хиляди пъти, легендата няма нищо общо с ФУТБОЛНАТА ЛЕГЕНДА! Да ти отговоря C-Murder! Значи,любовта към капитана е неуспорима.Пее се за него,скандира се името му на всеки мач,постоянно! Но веднага ти давам един пример: Точно аз когато бях на Меаца,последно,единственият човек за когото пяха като луди беше"Деян Станкович".Този играч когото повечето от вас плюят,там е издигнат на пиедестал! Приемат го като най-сърцатият играч на Интер,наричат го още: GRANDE DEJA, и пипне ли я , стават и почват да скачат! Уникална подкрепа видях към Деян! Незнам,просто може би така се е случило,незнам дали винаги е така,ама след края на мача,отиде първи зад вратата и целуваше емблемата като ги гледаше! ОТКАЧИХА ТОТАЛНО! Видях как огромна маса тълпа тръгна да се спуска надолу.Това е нещо което няма да забравя! Знам,че хора като Santon,когато четат това,ще се подсмихват нагло зад клавиатурата и ще се чудят какво да напишат,самo и само да не признаят този факт,но никой не карам на сила да вярва на думите ми.Капитана е велик играч,само две години е по-голям от мен,но ако имах и 10% от силата му,щях да бъда най-добрият футболист на България всяка година! Свалям му шапка.Уникален е.Каквото и да стане той е не само просто играч,той е пример за всички нас,за нашите деца,велик спортист и човек. Той е икона на Интер,но не и легенда! Мога веднага да обясня що е то:Футболна легенда,но все пак ще изчакам футболните педагози като Сантон незнам още кои говореха за нея,да покажат "Фактите"подчертавам,около тази толкова интригуваща тема! |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте уважаеми kinteriste...... Това ваше изказване за пореден път ме убеди че Вие просто сте цар на глупавите постове(нищо лично). Спрете и ми спестете лично на мен подобна гавра.Бих бил благодарен. Колега(не ви знам името), мисля че в този коментар говоря само с факти,които вие наричате "Гавра".Всички споменати от мен футболисти в този коментар са ФУТБОЛНИ ЛЕГЕНДИ на отборите си.Моля,извадете вашите "Факти" за да опровергаете моите! Бих бил благодарен! |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ъъъ кво викаш ? Не ме познаваш но иначе мойте познати не знаели там си кво си ![]() ![]() ![]() btw: това което каза C-Murder между другото е доста добре казано , но ако Кинтериста го направи няма да излезе жив от Сан Сиро и няма да има кой да ни пълни главите с простотий Помолих ви г-н Сантон,да смените обръщението си от "Ти" , на "Вие". Първо поради факта,че съм по-голям от вас, а вие с няколо години сте по-голям от моето дете! Второ: Аз все още не знам името ви,и смятам с духове и скрити личности да не комуникирам. Трето: Вашите приятели са също толкова невидими и неизвестни колкото и вие.На моят профил са всички мои данни,снимки и т.н. Вие кой бяхте? Покажете се да ви видим? Може да се окаже,че съм свирил мачове на вашите толкова известни приятели(футболисти). И говорете за себе си,защо казвате , че те играят! Значи от вас нищо не е станало май ? Аз съм семеен човек , с положение! Не употребявам наркотици. Искам да ви питам нещо: Вие от къде знаете,че ако го направя,няма да изляза от Сан Сиро? Вие ходихте ли,и кога? И не на последно място: Колега Сантон,станахте ли член на фен- клуба? По-темата: С риск да се изтъкна , мога да кажа за себе си: Като се замисля,аз съм ФЕН-ЛЕГЕНДА на Интер! За 20 години, никога не съм имал друг отбор. И никога няма да имам. Благодаря! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Аз пък без да познавам никой от ръководството на Интер, съм сигурен че ако ги попитат легента ли е Хавиер Санети за Интер 99,9% от тях ще са за!
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Покажете се да ви видим? По-темата: С риск да се изтъкна , мога да кажа за себе си: Като се замисля,аз съм ФЕН-ЛЕГЕНДА на Интер! За 20 години, никога не съм имал друг отбор. И никога няма да имам. Научи се кога се слага въпросителен знак , а ако толкова искаш да гледаш хора регни се в импулс или флиртче , това тука да не ти е сайт за запознанства ? Ако си дошъл тука да се запознаваш с някой то аз съм дошъл да обсъждам някой теми с други фенове . И не на последно място престани да се самоизтъкваш не те разбирам вече , мислиш ли , че някой го боли ти от кога си фен ????? Във всеки пост или говориш колко голям фен си или ква фуболна звезда или футболен съдия ... ако си толкова голям нали знаеш ние ще го изтъкнем няма да ти се налага постоянно да го правиш сам |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Научи се кога се слага въпросителен знак , а ако толкова искаш да гледаш хора регни се в импулс или флиртче , това тука да не ти е сайт за запознанства ? Ако си дошъл тука да се запознаваш с някой то аз съм дошъл да обсъждам някой теми с други фенове . И не на последно място престани да се самоизтъкваш не те разбирам вече , мислиш ли , че някой го боли ти от кога си фен ????? Във всеки пост или говориш колко голям фен си или ква фуболна звезда или футболен съдия ... ако си толкова голям нали знаеш ние ще го изтъкнем няма да ти се налага постоянно да го правиш сам Ами мисля,че ви помолих колега да не ми говорите на "Ти". Явно възпитанието ви е такова.Аз не съм тук за да се запознавам с някого,а да срещна интеристи! Всеки може да се логне в този форум и да каже"Аз съм интерист" дете мое. Само,че има една малка подробност:Интеристите са тези които се показват без страх пред всички,непознати и познати.Излизат и се ПОКАЗВАТ! Не мисля,че вие сте от тях,понеже като спечелихме титлата вие господине излязохте и казахте"Че не сме били най-добрият отбор за нея".Също така,претендирате и оспорвате "Анонимно",мисля,че коментарите ви са лишени от мисъл , за факти да не говорим. Второ:те излизат от устата на едно дете все още,което никой не взима на серизоно. Е,то хората виждат кой , кой е? Никога не съм казвал,че съм бил голям съдия,но хората ме уважаваха,и сега ме уважават.Това съм си го спечелил сам,на терена. Има само едно нещо с което се гордея,че съм бил само с Интер.И искам да го изтъквам,доставя ми удволствие,защото обичам отбора,понякога се самозабравям даже! Това ме кара да се чувствам щастлив,нещо което ви пожелавам да изпитате. И помолих нещо: Нека всеки,който смята,че не съм прав,за това що е то футболна легенда,да изложи своте факти тук.С удоволствие ще му отговоря подобаващо.Нека не се отмятаме от темата,а да пишем по-нея.Така дори и малките деца ще науат нещо,а няма да говорят за наркотици! |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Специално за Факети искам да цитирам: "Born at Treviglio, in the Province of Bergamo (Lombardy), Facchetti began his career with his hometown club, Trevigliese, as a forward. He was soon noticed by Helenio Herrera, then manager of Internazionale, who launched him in Serie A in the late 1960-61 season as a full back. The change of role was a good choice, and eventually Facchetti developed into one of the most effective defenders of Italian football." Youth career: 1956–1960 Trevigliese Значи kinterist Факети е играл за Тревилио от 14 до 18 годишна възраст, това са четири години, Санети е играл в два аржентински отбора от 19 до 22 годишна възраст, не можеш да ме убедиш че има разлика, единствената разлика е че Факети е италианец, а Санети не, но това няма значение, щото по твойта логика Санети също е легенда на клуба... Аз извадих тези факти, ти не ми отговори, става въпрос че каза за Факети че е легенда на Интер, но ето че той не е играл в детската школа на Интер, а смятам че по твоето определение и това се брои, държа да отбележа че не се заяждам, а коментирам като запазвам добрия тон, да не ме нападнеш сега ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Колега(не ви знам името), мисля че в този коментар говоря само с факти,които вие наричате "Гавра".Всички споменати от мен футболисти в този коментар са ФУТБОЛНИ ЛЕГЕНДИ на отборите си.Моля,извадете вашите "Факти" за да опровергаете моите! Бих бил благодарен! Колега, минавам на "ти" защото вече малко ми втръсна от излишни любезности. Моля те извини се на всички за глупостта която каза и неказа забравим темата. СРАМОТА е фен на ИНТЕР да казва че Капитана, футблист за който няма две различни мения - че е страхотен играч, спортсмен,човек, лидер,на челно място в листата за изиграни мачове и не знам още какво си не е легенда????? Моля те, осъзнай се, прекали. П.П. Казвам се Деян и да- член съм на фен клуба,даже станах и учредител. Не го изтъквам,просто да ти напомня че ти май не успя да намериш време, а уж си най-големия фен тука. Моля за извинения другите колеги ако съм прекалил с тона, по принцип съм достатъчно толерантен, но някои неща не търпят друго отношение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Санети е дал толкова много за Интер, бил е в най-трудните моменти в отбора, защитавал ги е пред фенове и медии, а ти кинтеристе, твърдиш, че не е легенда. Не мога да се съглася с теб. Питай всички фенове на Интер дали Санети е легенда и виж какво ще ти отговорят. Не е важно откъде идваш. И не мога да разбера, защо постоянно трябва да ни натякваш как си фен на Интер от 20 години ли колко бяха, как си размахвал знамена, как си пял на стадиона и подобни...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако някой друг беше изръсил такава простотия великия кинтерист щеше да каже - ясен си ми драги момко фен си на Милан но идваш тука да се правиш на Интерист на мен таквиа като теб са ми ясни ... аз съм велик играч и съдия и най-великия фен на Интер за всички времена
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз извадих тези факти, ти не ми отговори, става въпрос че каза за Факети че е легенда на Интер, но ето че той не е играл в детската школа на Интер, а смятам че по твоето определение и това се брои, държа да отбележа че не се заяждам, а коментирам като запазвам добрия тон, да не ме нападнеш сега ![]() Веднага ти отговарям: Става дума за ФАКТА,че Занети е играл професионални мачове за Талерес и Банфийлд! Общо около 80! Факети никога не е играл за Тревилиезе професионално.Той е дете на Тревилизие,както и Дел Пиеро на Падова. Балотели е дете на Милан! Знаеш ли? Но той може да стане легенда на Интер,както Факети! Определението пак казвам се дължи на нещо съвсем различно! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
|
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Колега, минавам на "ти" защото вече малко ми втръсна от излишни любезности. Моля те извини се на всички за глупостта която каза и неказа забравим темата. СРАМОТА е фен на ИНТЕР да казва че Капитана, футблист за който няма две различни мения - че е страхотен играч, спортсмен,човек, лидер,на челно място в листата за изиграни мачове и не знам още какво си не е легенда????? Моля те, осъзнай се, прекали. П.П. Казвам се Деян и да- член съм на фен клуба,даже станах и учредител. Не го изтъквам,просто да ти напомня че ти май не успя да намериш време, а уж си най-големия фен тука. Моля за извинения другите колеги ако съм прекалил с тона, по принцип съм достатъчно толерантен, но някои неща не търпят друго отношение. Значи имаме нещо общо относно фен-клуба! Занети не е легенда на Интер! Никъде не пише,драги! ОТБОРА С НЕГОВОТО РЪКОВОДСТВО НЕ Е ОБЯВИЛО ХАВИЕР ЗАНЕТИ ЗА ЛЕГЕНДА НА КЛУБА! Знаеш ли как се присъжда тази титла? ЗНАЕШ ЛИ? Това,че повечето го приемате за такъв , не е свързано с истината! Приятелю,ако мога така да те нарека,споменавах играчи които са легенди! Моля ви,четете внимателно какво пиша! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Занети не е легенда на Интер! Никъде не пише,драги! ОТБОРА С НЕГОВОТО РЪКОВОДСТВО НЕ Е ОБЯВИЛО ХАВИЕР ЗАНЕТИ ЗА ЛЕГЕНДА НА КЛУБА! Чакай да спре с футбола и да видим дали няма да го сложат сред легендите... -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Санети е дал толкова много за Интер, бил е в най-трудните моменти в отбора, защитавал ги е пред фенове и медии, а ти кинтеристе, твърдиш, че не е легенда. Не мога да се съглася с теб. Питай всички фенове на Интер дали Санети е легенда и виж какво ще ти отговорят. Не е важно откъде идваш. И не мога да разбера, защо постоянно трябва да ни натякваш как си фен на Интер от 20 години ли колко бяха, как си размахвал знамена, как си пял на стадиона и подобни... На теб ти отгварям по-същият начин:Занети не е легенда на Интер! Никъде не пише,драги! ОТБОРА С НЕГОВОТО РЪКОВОДСТВО НЕ Е ОБЯВИЛО ХАВИЕР ЗАНЕТИ ЗА ЛЕГЕНДА НА КЛУБА! Знаеш ли как се присъжда тази титла? ЗНАЕШ ЛИ? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 06:15 PM |