Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Капитана вече е легенда на отбора,не е само знамето на отбора.Други бъдещи легенди може ди ще станат Камбиасо,Матераци,Кордоба и може би Жулио Сезар.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Капитана вече е легенда на отбора,не е само знамето на отбора.Други бъдещи легенди може ди ще станат Камбиасо,Матераци,Кордоба и може би Жулио Сезар. За Матераци съм убеден , но както каза за Санети , то и Матераци вече е легенда! -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кинтериста защо изобщо го слушате?Той ще каже че и Васил Левски не е бил герой за България.Оставете го. Аз имам въпрос към него!Гунди не е ли легенда на Левски,Стоичков не е ли легенда на Цска?Ами Котков не е ли легенда на Локо СФ? Какво общо има Васил Левски? Гунди ли? Не е легенда на Левски.Знаеш ли къде е играл преди Левски? И как го взеха?Има 50 мача за Ботев и е печелил националната купа с Ботев! Стоичков не е легенда на ЦСКА! Котков е играл и за Славия и за Левски! И той отпада. Легенда драги мой е нещо различно.Започвам да се повтарям , ама няма как? Легенда е Бергоми! Легенда е Малдини. Легенда е Факети! Легенда ще е Раул от Реал. Тези хора са израснали в отборите си,никога не са трансферирани,и цял живот са само в един отбор.Играят по над 600 мача и никога не са сменяли екипа с друг.Ето това са легенди. Всички останали са наемници. Да,дори и 10 години да играят за един отбор,сменят ли екипа,не са легенди и няма да станат! Виждам,че повечето сте превъзбудени,но оставете тези неща да ги обяснят хора които са наясно! Лека Вечер! |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За Матераци съм обеден , но както каза за Санети , то и Матераци вече е легенда! Аз под легенда разбирам играч които е обичан от всички фенове и остава в сърцата на тези които са го гледали а тези които не са слушат много за него ... така , че не мисля , че Матераци е легенда на отбора нито пък Кордоба ( които никога не ми е допадал кои знае колко ) все пак Матрикса е много плют в отделни моменти дори миналата година Ибра го оплю публично , докато Санети никога след никой мач нито един фен на Интер не е казвал лошо за него btw: Кинтериста ... о боже мой ??? Кво викаш Анри не е легенда на Арсенал ? Рууни живот и здраве след 15 години няма да е на Манчестър ??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Аз под легенда разбирам играч които е обичан от всички фенове и остава в сърцата на тези които са го гледали а тези които не са слушат много за него ... така , че не мисля , че Матераци е легенда на отбора нито пък Кордоба ( които никога не ми е допадал кои знае колко ) все пак Матрикса е много плют в отделни моменти дори миналата година Ибра го оплю публично , докато Санети никога след никой мач нито един фен на Интер не е казвал лошо за него Не зная , но за мен точно според твоите разбирания Матераци може да се причисли към Санети , но както казах според мен -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз под легенда разбирам играч които е обичан от всички фенове и остава в сърцата на тези които са го гледали а тези които не са слушат много за него ... така , че не мисля , че Матераци е легенда на отбора нито пък Кордоба ( които никога не ми е допадал кои знае колко ) все пак Матрикса е много плют в отделни моменти дори миналата година Ибра го оплю публично , докато Санети никога след никой мач нито един фен на Интер не е казвал лошо за него btw: Кинтериста ... о боже мой ??? Кво викаш Анри не е легенда на Арсенал ? Рууни живот и здраве след 15 години няма да е на Манчестър ??? Това какво разбираш ти под легенда,не е важно.Ти можеш да разбираш,че легенда значи танцьор по спортни танци! Ама истината е друга. Анри ли? Не е легенда на Арсенал.Имаше Джуве преди това и Барса сега. Руни също няма да е легенда на Манчестър.Дойде от Евъртън с доста мачове за тях.А ве май има хора които се правят на шматки? Аз на азербайджански ли говоря? |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Това какво разбираш ти под легенда,не е важно.Ти можеш да разбираш,че легенда значи танцьор по спортни танци! Ама истината е друга. Анри ли? Не е легенда на Арсенал.Имаше Джуве преди това и Барса сега. Руни също няма да е легенда на Манчестър.Дойде от Евъртън с доста мачове за тях.А ве май има хора които се правят на шматки? Аз на азербайджански ли говоря? Не искам да го казваш но все пак ще те попитам и ако го кажеш ще те призная , че ти от футбол разбираш по малко от брат ми ( той е на 2 ) Алекс Дел Пиеро легенда ли е на Юве ? |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не искам да го казваш но все пак ще те попитам и ако го кажеш ще те призная , че ти от футбол разбираш по малко от брат ми ( той е на 2 ) Алекс Дел Пиеро легенда ли е на Юве ? Колко разбирам аз от футбол,има кой да каже.Дал съм 15 години от живота си на терена. Още 20 като фен.На дете като теб няма да се доказвам.За Алекс.Интересното при него е,че той както и Факети има детски отбор различен от настоящия,става дума за Падова! Има и 14 мача за този тим на професионално ниво,но според мен той ще стане легенда на Джуве! Просто тези 14 мача не са достатъчни и не е спечелил нищо в тях ! Бил е доста млад когато са го взели.Може би е пикаел неправилно още.Вероятно ще бъде легенда! Все още не е,той още играе! |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Колко разбирам аз от футбол,има кой да каже.Дал съм 15 години от живота си на терена. Още 20 като фен.На дете като теб няма да се доказвам.За Алекс.Интересното при него е,че той както и Факети има детски отбор различен от настоящия,става дума за Падова! Има и 14 мача за този тим на професионално ниво,но според мен той ще стане легенда на Джуве! Просто тези 14 мача не са достатъчни и не е спечелил нищо в тях ! Бил е доста млад когато са го взели.Може би е пикаел неправилно още.Вероятно ще бъде легенда! Все още не е,той още играе! Ахам я кажи каква е границата дето ако играеш за един отбор и не може да си легенда на друг ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw: Санети е играл 83 с друга фланелка значи за ся знаем , че е нещо повече от 14 но по малко от 83 но колко точно незнаем ние неуките можем само да гадаем моля те просветли ме футболна легенда |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Хаха много готин спор имате
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ахам я кажи каква е границата дето ако играеш за един отбор и не може да си легенда на друг ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw: Санети е играл 83 с друга фланелка значи за ся знаем , че е нещо повече от 14 но по малко от 83 но колко точно незнаем ние неуките можем само да гадаем моля те просветли ме футболна легенда Ако може без такава ирония Сантоне за това какво аз съм дал на БГ футбола? Уважавай труда на другите първо! За теб е ясно,че на терен не си стъпвал,както и лъжеш,че си фен на Интер от 1998 година.Няма как да е така , защото тогава си бил на 9 годинки. Дъщеря ми е на 8 в момента,повярвай ми не знае какво е да си фен,а е доста напред с ъкъла! Прекалено си прозрачен за да се опитваш да се направиш на интересен! Доста бързо разкривам хора като теб! За Дел Пиеро споменах,че е изиграл 14 мача за Падова, в които бройката не е от такова значение,защото той дори не е завършил сезона там.Трансфериран е на полусезона.Когато говорим за някой , че е легенда трябва да сме наясно с неговата кариера. За Гунди всички казват,че е легенда на Левски, да има кръстен стадион на негово име. Но има и стадион на името на Арнолд Шварценегер! Той бил ли е легенда на Щурм Грац ? ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тогава защо на "Българска Армия" има Златна Звезда на Стоичков..... има го и в музея на славата!
![]() ![]() |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тогава защо на "Българска Армия" има Златна Звезда на Стоичков..... има го и в музея на славата! ![]() ![]() Емо,това е признание! Какво значи "Легенда" ? Колко години има Стоичков в ЦСКА? Прославил е България,това е признание,всичките тези звезди и статуи! Той е емблема на ЦСКА! Смятам,че няма да стигнем до консенсус! Явно някой хора под легенда разбират успехите! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Легенди са само тези които са играли само в един отбор(професионално)покорили са сърцата на всички свързани с отбора и са приключили кариерата си в него! Е това определение за легенда, ако го има някъде написано(освеб тук от теб) черно на бяло, ще се съглася с теб на 100000%.Обаче тва че ти си обесняваш някои неща по твоя си начин не значи че той е най- правилния. По-голям си от мен и не ми е работа точно аз да ти казвам това,но kinterist бъди по-широко скроен и уважавай мнението на другите ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Аз точно за това давам примери за Гунди,Котков и Стоичков.Какво като е играл Гунди в Ботев,та той има 10 години в Левски.Какво като Котков е играл в Левски и Славия,той има доста сезони в Локо СФ,там прекарва най-добрите си години.Ами Стоичков,той печели златната обувка,вкарва 48 гола през сезона,как така не е легенда на ЦСКА?
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Специално за Факети искам да цитирам: "Born at Treviglio, in the Province of Bergamo (Lombardy), Facchetti began his career with his hometown club, Trevigliese, as a forward. He was soon noticed by Helenio Herrera, then manager of Internazionale, who launched him in Serie A in the late 1960-61 season as a full back. The change of role was a good choice, and eventually Facchetti developed into one of the most effective defenders of Italian football." Youth career: 1956–1960 Trevigliese
Значи kinterist Факети е играл за Тревилио от 14 до 18 годишна възраст, това са четири години, Санети е играл в два аржентински отбора от 19 до 22 годишна възраст, не можеш да ме убедиш че има разлика, единствената разлика е че Факети е италианец, а Санети не, но това няма значение, щото по твойта логика Санети също е легенда на клуба... |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако може без такава ирония Сантоне за това какво аз съм дал на БГ футбола? Уважавай труда на другите първо! За теб е ясно,че на терен не си стъпвал,както и лъжеш,че си фен на Интер от 1998 година.Няма как да е така , защото тогава си бил на 9 годинки. Дъщеря ми е на 8 в момента,повярвай ми не знае какво е да си фен,а е доста напред с ъкъла! еееееее тоя все всичко знае и всички му са прозрачни и винаги е прав , от къде тоя късмет дда можем да контактуваме с такъв футболен гений и Айнщайн .... да през 98-ма година съм бил на 10 ( набор 88 съм ) и кво не е ли възможно да съм бил за Интер ? Футбол играя от първи клас незнам сестрати кво знае и не ме интересува даже незнам що ми го казваш ... незнам защо му се връзвате въобще аз на човек който каже , че Санети не е легенда на Интер вече го разбирам за кво става на въпрос а уж е фен на Интер , всичките ми познати фенове на Милан , Юве , Ман , Арсенал ... признават , че Санети е наша легенда но само Кинтериста дето се води за голям фен ( в никакъв случай не е най-големия фен на Интер тука просто във всеки пост говори къв голям фен е а другите просто не го изтъкват и говори глупости във всяка тема с тотално черно сини очила колкото да стане интересен ) |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
На Кинтериста от както се е регнал у форума всяко изречение му завършва с удивителен ! ! ! ! ! ! Много е забавен! ! !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Джузепе Меаца легенда ли е, по твойта логика, kinterista ?
|
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
еееееее тоя все всичко знае и всички му са прозрачни и винаги е прав , от къде тоя късмет дда можем да контактуваме с такъв футболен гений и Айнщайн .... да през 98-ма година съм бил на 10 ( набор 88 съм ) и кво не е ли възможно да съм бил за Интер ? Футбол играя от първи клас незнам сестрати кво знае и не ме интересува даже незнам що ми го казваш ... незнам защо му се връзвате въобще аз на човек който каже , че Санети не е легенда на Интер вече го разбирам за кво става на въпрос а уж е фен на Интер , всичките ми познати фенове на Милан , Юве , Ман , Арсенал ... признават , че Санети е наша легенда но само Кинтериста дето се води за голям фен ( в никакъв случай не е най-големия фен на Интер тука просто във всеки пост говори къв голям фен е а другите просто не го изтъкват и говори глупости във всяка тема с тотално черно сини очила колкото да стане интересен ) Аз нямам сестра.Никога не съм имал.Имам дъщеря.Всичките твои познати мили мои,не знаят топката кръгла ли е квадратна ли е? Камо ли,да знаят Санети легенда ли е на Интер? Не се обиждай,по-спокойно.Знам,че истината боли,ама за това трябва да се казва.Иначе болката е по-голяма,да живееш в измислен свят. Ти вземи се представи кой си първо във твоята тема"Да се запознаем".кажи кой си,как се казваш? И не ми говори на "Ти" не се познаваме . Аз не знам даже имената ти. Не е културно да говориш на "Ти" на човек , на който даже не казваш името си! Малко обноски първо научи. По-темата: Тези сиви вещества в мозъка май са спрели за някой. Легенда е много различна дума от ФУТБОЛНА ЛЕГЕНДА! Легендата е предание за минали събития, в което се съчетават реално и фантастично.Литературно произведение или разказ за исторически събития, в което действителността е премислена и украсена с чудновати измислици; сказание, предание; нещо невероятно. Футболната легенда драги е нещо съвсем различно. Ти точно обаче,няма ка да знаеш какво означава,защото аз като слушах футболни легенди,още си сучел. Вземи почети малко книги,потърси информация от хора които са от 30-40 години във футбола! Те ще знаят как да ти отговорят? Аз казах достатъчно! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 03:03 PM |