Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Бруно Алвеш, От Порто |
Guest_Scofield_* |
Jun 28 2008, 19:30
Коментар
|
Guests |
Мауриньо попълва португалската колония в Интер
Само 24 часа, след като италианските медии обявиха за закуването на Рикардо Куарешма, португалския спортен вестник "А Бола" обяви, че до дни стоперът на Порто Бруно Алвеш също ще стане собственост на Интер (Милано). Трансферният гуру на италинския шампион Марко Бранка се е срещнал с представителите на Порто и е направил запитване за Алвеш. Стоперът на Порто е алтернатива ва Рикардо Карвальо, който е желан от Интер, но се очаква да остане в английския Челси. Порто са обявили трансферна цена от 20 млн. евро за Алвеш, но италианците се надяват тя да стане много по-малка. www.gol.bg |
|
|
Jun 28 2008, 19:46
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 |
И с тва кво искат да кажат:че Куарешма е подписал,а сега и Алвеш.Ми до като не видя да позира с фланелката номер 17 няма да повярвам.А за Алвещ 20 милиона са много.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
Jun 28 2008, 19:48
Коментар
|
Guests |
Нямам наблюдение върху играта на Алвеш , но със сигурност имаме нужда от качествено попълнение в центъра на защитата.Надявам се Алвеш да е играча , който отговаря на тези критерии.
|
|
|
Jun 28 2008, 20:35
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 |
Нямам наблюдение върху играта на Алвеш , но със сигурност имаме нужда от качествено попълнение в центъра на защитата.Надявам се Алвеш да е играча , който отговаря на тези критерии. Scofield,Алвеш е добър игра4 но 20 милиона са прекалено много за него.Най-много 15 милиона да дадем-нямам нищо против.Той е португалец-има хубав удар и притежава техника на прили4но положение. |
|
|
Jun 28 2008, 22:23
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
ако смъкнат цената с 5-6млн. ще е добре
|
|
|
Jun 29 2008, 02:49
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
Алвеш е доста стабилен защитник бих се радвал ако играе за нас
-------------------- |
|
|
Jun 29 2008, 15:15
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 |
Нямам почти никакви наблюдения над играта на Алвеш, но 20 милиона ми се виждат множко пари.
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
Jun 30 2008, 12:40
Коментар
|
Guests |
Не съм много обнадежден от такъв трансфер ....Според мен португалските защитници са голям риск , така че се надявам да не го вземем , а да се насочим към някой друг централен защитник
|
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 09:59 PM |