Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Русия загатна за големия си потенциал. Невероятен мач на целия отбор. Холандците, които уж разполагаха с най-доброто нападение имаха 1 положение в целия мач и т'ва беше гола на Ван Нистелрой. От другата страна Аршавин и Жирков просто разнищиха защитата на "лалетата", че даже и Ван Дер Сар не успя да ги спаси. Нищо чудно да ги видим на финал.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Ако така продължават Аршавин и компания нищо чудно да триумфират с титлата, което според мен с оглед показаното на терена ще бъде закономерно.Русия за мен е най-красиво играещият отбор на Евро 2008.Успех на ИТАЛИЯ днес!!!
-------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Тази вече се надявам на успех на "Скуадра Адзура", тъй като останаха само отбори, които не ми се нравят. Въпреки, че не понасям Русия и руския футбол трябва да призная, че определено има израстък в цялата им футболна общност и може да станат футболна сила.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Русия загатна за големия си потенциал. Невероятен мач на целия отбор. Холандците, които уж разполагаха с най-доброто нападение имаха 1 положение в целия мач и т'ва беше гола на Ван Нистелрой. От другата страна Аршавин и Жирков просто разнищиха защитата на "лалетата", че даже и Ван Дер Сар не успя да ги спаси. Нищо чудно да ги видим на финал. Няма да видят финал по простата причина,че ще отпаднат 1/2 от Италия ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
С тази игра руснаците могат да бият който и да стигне до 1/2 финал с тях.Много ми се иска все пак това да е Италия,най вече затова,че ще е по-добре за руснаците срешъ тях.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Браво на браточките.Футболът им бележи адски растеж и когато казвах на Фаустико и компания , че руското първенство е сред топ първенствата на Европа , той ми се присмиваше(всички без Саенко играят в Руското първенство).Иначе още след мачът на Русия с Швеция си харесах заместник на Максуел - Жирков!
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тоя Донадони супеееееер зле да даде на Ди натале да бие дузпа пфффф дел пиеро и тони кога щяха да бият ??? пълен злетак дано го махнат ФОРЦА ИТАЛИЯ ФОРЦА ИНТЕР! до края на евро 2008 Само Русия
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Де Роси за пореден път показа , че е голям дузпаджия
![]() Иначе Скуадрата направи доста приличен мач, като можем да отличим имената на Киелини , Гросо и Де Роси , които бяха над всички! |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Колко требва да си тъп, че да имаш Ди Натале за футболист който може да играе срещу Испания, а още колко по-тъп трябва да си за да му дадеш да бие дузпа в такъв напрегнат момент ? Тоя Донадони не бива у мулан да е играл дееба, толко му е акъла...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
АЗ също съм разо4арован от това решение на Донадони да пусне Ди Натале в такъв м4а и при това да му даде дузпа да бие.Не видя в пурвите ма4ове от групата какво направи тоя келеш,Ми каде бяха Куалярела и Бориело.Защо не ги пусна?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Ако съдим по играта на отборите от 1/4 финалите, то Испания няма да има абсолютно никакъв шанс срещу Русия, а просто такъв футболист като Аршавин досега аз лично не бях виждал.За това момче каквото и да се каже ще е малко.След като Италия отпадна снощи вече стискам палци само и единствено за момчетата на Хидинк.
-------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, но пък в групата как завършиха? ... Испания - Русия 4:1 ... Все пак очаквам братушките да им отмъстят сега за тази загуба ![]() Аз затова не казвам играта от началото на турнира, а ако гледаме само играта на 1/4 финалите ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не знам защо плюете по Ди Натале.След като влезе адски раздвижи играта на италианците и беше в основата на най-чистите положения за Скуадрата.А и срешу холандците отново беше най-добрият офанзивен играч на Италия.
А относо дузпите...единствения който не е изпускал дузпа , е този който не е изпълнявал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Изводът за Италия след нейното отпадане според мене:
1. Нужда от нов треньор. Този е кръгла нула. Най-голяма грешка според мене е честите рокади при титулярите и отказа да повика някои играчи. 2. Повиквателни за нови талантливи и млади играчи, защото повечето са си на годинки и не са на топ ниво, което е необходимо за такъв голям турнир. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:58 PM |