Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Интер търси спешно защитник, петима са в списъка на Моуриньо
Италианският шампион Интер има сериозни проблеми в отбраната, след като остана с едва един здрав централен защитник. Последният контузен е Марко Матераци, който получи мускулна травма на бедрото в двубоя с Ювентус от мини-турнира Тим преди два дни и ще остане извън игра за месец. Така Жозе Моуриньо може да разчита единствено на Николас Бурдисо в центъра на отбраната, след като Иван Кордоба, Кристиян Киву, Валтер Самуел и Ривас, а също и Матераци са с различни травми и едва ли ще завърнат преди средата на септември и октомври. "Контузи ли се и Бурдисо, пускам помощника ми Джузепе Барези", пошегува се Моуриньо с италианските журналисти вчера. Вчера президентът Масимо Морати и спортният директор на клуба Марко Бранка се срещнаха и решиха да инвестират в един защитник. Ето и списъкът от имена на Жозе Моуриньо, като фаворити са Ферари и Радой: 1. Италианецът Матео Ферари - свободен трансфер, след като приключи контрактът му с Рома. 2. Италиано-аржентинецът Паоло Ернан Делафиоре от Палермо. 3. Румънецът Радой от Стяуа (Букурещ). 4. Бразилецът Тиаго Силва от Флуминензе, който в момента е част от Олимпийския тим на Бразилия. 5. Холандецът Рон Влаар от Фейнорд. Sportal.bg |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
има един МНОГО добър защитник, даже преди години Интер се интересуваше от него... : ВИНСЕНТ КОМПАНИ !!! + тва е много млад
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
От тези ,които се спрягат съм чувал само двама и отзивите ми за тях не са особено добри.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
И аз бих си избрал доста защитници от цяла Европа, но от спряганите избирам Ферари
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
И аз съм за Силва,тъй като е младо момче.
http://www.fussball-talente.com/Thiago_Emi...3_7-3131-1.html - това е инфо за играчи,има и клип за него. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Да.... и нито един италианец отново ....
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
От тези петтимата съм твърдо ЗА привличането на Матео Ферари.Преди години не можа да се наложи в Интер и си мисля , че с игрите си в Рома заслужава да му се даде втори шанс
![]() А пък е и без пари , така че едва ли в момента ще намерим по-добър вариант от него! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Tой май вече е подписал с Каляри вчера четох няква статия...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Аз пък четох че е подписал с Беласица ... не вярвайте на пресата момчета .... виждате колко се спекулира
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Моуриньо планира януарски обир на Реал (Мадрид)
Треньорът на Интер Жозе Моуриньо планира да направи трансферен удар с привличането на двама играчи на Реал (Мадрид) през януарския пазар, твърди „Ел Мундо Депортиво". Португалецът е почитател на защитника Пепе и нападателя Гонсало Игуаин. Наставникът на италианския шампион търси решение на проблемите си в отбрана, след като стана ясно, че Нелсон Ривас е извън терените за четири месеца. 25-годишният Пепе може да се озове на „Джузепе Меаца" след Нова година, ако президентът на „нерадзурите" Масимо Морати продължава да дава празни чекове за покупки. В списъка с желаните футболисти влиза и аржентинецът Игуаин, който вкара решителни голове за Кралския клуб по пътя към шампионската титла миналата година. Немският треньор на мадридчани Бернд Шустер не залага редовно на играча и той може да напусне „Бернабеу", за да търси развитие на кариерата си. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Според мене си имаме достатъчно нападатели, освен ако някой играч освен Креспо смята да напуска. Иначе мисля, че Пепе ще ни е полезен
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тази новина ми се струва , че е поредния "развален" плод на нечий журналистически болен мозък.Пепе е твърд титуляр в Реал Мадрид и заяви , че се чувства страхотно там.Едва ли Реал ще позволят да им отмъкнат толкова лесно бранител , за който са броили 30 млн евро
![]() А относно Игуаин...в момента имаме доста по-класни нападатели от него , така че на тоя етап нямаме нужда от него. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Едва ли Жозе мисли още от сега за трансфери.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
съгласен съм със SvetJlio сега не е време за трансфери
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Имаме достатъчно нападатели в момента, за да идва и Игуиан, докато за Пепе, има доста по-добри и евтини варианти за подсилване на отбраната.
|
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
стига с тез локуми !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
тоя игуаин е пъкно хахо,а 6то се отнася до пепе-нз не съм му привърженик много
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
МОУРИНЬО ОТРЕЧЕ ЗА ДРОГБА И БЕНЗЕМА
Португалският старши треньор на Интер Жозе Моуриньо отрече появилите се информации, че той проявява интерес към нападателите Дидие Дрогба и Карим Бензема. „Не знам от къде се появяват тези слухове. Със сигурност мога да отрека тези информации”, коментира бившият мениджър на Челси. Моуриньо също така заяви, че спортният директор на Интер Марко Бранка не е водил разговори с Дидие Дрогба, нито с Бензема. „Ние имаме добри нападатели и аз нямам намерение в момента да взимам нови. Със сигурност през зимата няма да вземем нови футболисти, които няма да ни вършат работа в Шампионската лига. До лятото има много време, но Дрогба и Бензема засега не ми влизат в плановете”, добави Моуриньо. www.gong.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:57 PM |