Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Лично на мен Микел ми харесва повече от Мунтари , и двамата са здрави физически но Микел сякаш има повече акъл в главата си макар и той да е доста труден характер
|
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мунтари ни е важен играч. Играе с хъс. Просто трябва повечко да внимава с картоните. Според мен ен трябва да привличаме Дрогба. Имаем си нападатели, които определено не са за пейката. Имаме и най-вероятно Акуафреска... така че съм твърдо против привличането на Дрогба. За Карвальо съм с 2 ръце за
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Ако направим размяна Мунтари за Оби Микел - става. Струва ми се че и за двата отбора ще е добре,всеки от разменените ще се справи по-добре в новото първенство. Този манекен Джинас може да го вземем само ако ще имаме модни дефилета с новата колекция на Армани.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Аз пък си мисля, че е по-добре да се ориентираме към някои италианци или играчи от Серия А, вместо от Англия...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер прибира 80 млн. от продадени играчи
20.03.2009 12:15 Интер ще атакува английската Висша лига със 100 млн. евро, написаха италианските медии преди няколко дни. Оказа се обаче, че нерадзурите ще си осигурят 80 млн. от продажбата на тези, които не са нужни на треньора Жозе Моуриньо. Португалецът се срещна с президента Морати и уточниха, какво е необходимо на нерадзурите, за да имат шанс да спечелят Шампионската лига. Цели 9 играчи ще бъдат продадени през лятото. Други четирима си тръгват като свободни агенти или се отказват от футбола. Всичко това ще донесе в касата на Интер 80 млн. евро. Най-много се очаква да бъдат получени за нападателя Адриано. Императора за пореден път бе хванат в издънка, като се напи в дискотека в Сардиния. Това окончателно е наклонило везните за продажбата на нападателя, като дори Морати вече е съгласен да се раздели с любимеца си. За Адриано ще бъдат искани 20 млн. евро, като Милан е най-вероятния купувач. Росонерите ще вземат и защитника Максуел, който е оценен на 7 млн. евро. По 10 млн. се очаква да дойдат при Интер от продажбата на Мансини и Давид Суасо. Бразилецът не се наложи в тима след идването от Рома и към него интерес има от Лион и Реал Мадрид. Суасо играе под наем в Бенфика, но Нюкасъл иска да го привлече. Рикардо Куарешма, който бе купен за 23 млн. евро през лятото, също ще си тръгне. Той или ще остане в Челси, където играе под наем сега или ще се върне в Порто. Естествено Интер ще получи по-малко пари, от това, което плати за него. Напускащите играчи Ривас-Болоня-5 млн. Матераци-Монако-? Максуел-Милан-7 млн. Виейра-ПСЖ-2 млн. Хименез-Сампдория-5 млн. Фиго-отказва се? Мансини-Лион,Реал М-10 млн. Обина-Евертън-6 млн. Куарешма-Челси,Порто-15 млн. Адриано-Милан,Ман.Сити-20 млн. Суазо-Някасъл-10 млн. Креспо-край на договора Крус-край на договора gol.bg Много ще се радвам ако поне по-голямата част от изброените играчи напуснат ![]() |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И какво това означава че трябва да гоним трансфери на всички позиции... не искам да продаваме никой на Милан... дори и Бурдисо не искам да им го дам... Хименез все си мисля че трябва да му се даде шанс... иамем нужда от футболисти на неговата позиция, а той е единствения в центъра който има някаква фантазия... дори срещу Дженоа за купата споре мен игра добре... не трябва да се разделяме с толкова много играчи и трябва да пазаруваме разумно, а не на кило играчи като Микел, Диара, Джинас...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
И какво това означава че трябва да гоним трансфери на всички позиции... не искам да продаваме никой на Милан... дори и Бурдисо не искам да им го дам... Хименез все си мисля че трябва да му се даде шанс... иамем нужда от футболисти на неговата позиция, а той е единствения в центъра който има някаква фантазия... дори срещу Дженоа за купата споре мен игра добре... не трябва да се разделяме с толкова много играчи и трябва да пазаруваме разумно, а не на кило играчи като Микел, Диара, Джинас... Всичките играчи, които са изброени не ги използваме и стоят при нас като зрители, и гълтат пари по-добре да се продадат и да донесат пари за играчи, които ще се използват. Единственно Хименес не бих искал и аз да го махаме, но и той самият си каза, че иска да играе, но не му се дава шанс. За Адриано съм разколебан, но 20 милиона са много пари ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И какво това означава че трябва да гоним трансфери на всички позиции... не искам да продаваме никой на Милан... дори и Бурдисо не искам да им го дам... Хименез все си мисля че трябва да му се даде шанс... иамем нужда от футболисти на неговата позиция, а той е единствения в центъра който има някаква фантазия... дори срещу Дженоа за купата споре мен игра добре... не трябва да се разделяме с толкова много играчи и трябва да пазаруваме разумно, а не на кило играчи като Микел, Диара, Джинас... Много грешно мнение личи си , че не гледаш футбол освен Интер . Микел и Диара мога да ти кажа , че с класа над Хименес и Станкович , пък и защо са ни футболисти който не играят ? В Европа само ние имаме толкова дълга скамейка и според мен количеството трябва да се намали а качеството да се увеличи |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз да не гледам футбол??! Момче осъзнай се... Диара да е играл скоро...? Аз не се сещам от няколко години да е изиграл един свестен мач за Реал... а Микел? За какво ни е играч който много наподобява Мунтари... за какво са ни 3,4 играча на един и същи пост...за да са резерви ли? Ако вземем играчи от висок калибър какво се получава.... много играчи които заслужават титуляри ще са резерви... Имаме Адриано, ИБра, Балотели, евентуално Акуафреска... имаме нападатели от школата, които заслужават да им се обърне внимание, като Дестро и Наполи... имаме Болзони в центъра... ЗА КАКЪВ ЧЕП СА НИ ДИАРА И МИКЕЛ ИЛИ ДРОГБА??? Личи си че и ти не гледаш футбол "извън Интер"... как виждаш в центъра да играят - Занети, Камбиасо и ДИАРА (Микел)... кой ще ни бъде играча който евентуално би шутирал от далече или би направил асистенция... Станкович си играе перфектно и мога да кажа че е с класи над прехвалените чернилки... аз пледирам да харчиме разумно... трябват ни защитници и евентуално халфове които да помагат повече атаката... т.е халфове тип Станкович... защото той е физически лабилен... коляното му е претърпяло множество операции и се съмнявам да може да играе цял сезон ... с нападателите е същото... Аз не искам да продаваме Адриано на Милан.... не искам въобще да го продаваме...
моите желани трансфери са - Карвальо (Видич), Хамсик (Диего)... сигурно избора ми се различава от този на Жозе ... неговия би бил наистина доста по-стойностен... и каквото да направи бих го подкрепил, но наистина играчи като Диара и Микел си мисля че са просто ненужни на този етап |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Всичките играчи, които са изброени не ги използваме и стоят при нас като зрители, и гълтат пари по-добре да се продадат и да донесат пари за играчи, които ще се използват. Единственно Хименес не бих искал и аз да го махаме, но и той самият си каза, че иска да играе, но не му се дава шанс. За Адриано съм разколебан, но 20 милиона са много пари ![]() Прав си... аз искам да се разделиме с повечето от играчите, но има някои които просто според мен е безумие да се продават... с оглед на играчите които ще напуснат и откажат, то си мисля че просто трябва да търсиме попълнения в центъра на защитата и в халфовата линия (като подчертавам играчи като Хамсик...такъв тип)... и става въпрос за максимум 3 имена.... всичко друго би било загуба на пари и паралелно с това ще гледаме играчи които харесваме на резервната скамейка... играчи които ще са постоянно намусени... АЗ НЕ ИСКАМ ТАКИВА НЕЩА В ИНТЕР... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Този списък с напускащите много ми харесва.Като изключим Адриано другите са почти с нулев принос за отбора и са в тежест.
|
|
|
Guest_SaNtOn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не мисля , че ни трябват играчи с офанзивни функций тип Станкович , според мен ни трябват играчи с истински офанзичвни функций а не като му дадат топката за контра атака той нито да може да напредне бързо нито да подаде нито да финтира противник , по скоро ни трябва някой с фантазия и с по големи възможности
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Моуриньо: Искам Куалярела и още трима
Португалският наставник на Интер Жозе Моуриньо си хареса нападателя на Удинезе Фабио Куалярела след срещата между двата тима снощи и пожела да го има в състава си през следващия сезон. "Куалярела е отличен нападател. Бих искал да го имам в състава си. Много е бърз и атакува свободните пространства. Освен това е изключително симпатичен. Казах му, след като искаше дузпа, да не симулира и да играе, защото го може добре. Той обаче ми се закле, че Жулио Цезар го е докоснал и е имало нарушение. След мача влезе в съблекалнята, за да си смени фланелката и му казах, че ако иска, може да остане при нас", сподели Моуриньо. "Наистина беше така, но Моуриньо се шегуваше", сподели с усмивка Куалярела. "Относно следващия сезон трябва да се засилим във всички линия. имаме нужда от един защитник, двама халфове и един нападател", допълни старши-треньорът на Интер. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Аз мисля че ще привлечеме повече от един нападател.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Моуриньо иска още трима в Интер, насочва се към Касано
04 юни 2009 | 18:05 Моуриньо иска още трима в Интер, насочва се към Касано Привличането на Тиаго Мота и Диего Милито от Дженоа не е достатъчно според наставника на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо. Португалският специалист иска още качествени футболисти в тима си. "Трябват ни още трима играчи - един защитник, един халф и един нападател", заяви Специалния. За фаворит за ново попълнение в отбраната на "нерадзурите" се смята опитният португалец Рикардо Карвальо, с когото двамата с Моуриньо са работили в Порто и в сегашния клуб на защитника - Челси. В халфовата линия, пред Интер има различни варианти. Един от тях е друг бивш футболист на Порто, който сега играе в Челси - плеймейкърът Деко. Друга опция е офанзивният халф на Манчестър Сити Елано, който не крие желанието си да облече фланелката на "нерадзурите". Трети вариант за ново попълнение в полузащитата е бразилецът Фелипе Мело от Фиорентина, като се смята, че от Интер вече са осъществели контакт с него. Що се отнася за атаката на "нерадзурите", все още не е ясно дали съотборникът на Николай Михайлов в холандския Твенте - австриецът Марко Арнаутович, ще премине на "Джузепе Меаца", но за сметка на това се споменава името на звездата на Сампдория Антонио Касано. В същото време, Жозе Моуриньо заяви, че не възнамерява да отпраща френския ветеран Патрик Виейра. "Той има още една година по договора си и моето желание е да остане", коментира Специалния. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
искам мело и деко+карвалю.за нападател ето'о
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
или касано
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наставникът на Интер (Милано) Жозе Моуриньо мисли да се раздели с поне още пет футболисти от сегашния състав на тима до началото на новия сезон в Серия „А”, съобщава „Гадзета дело Спорт”. Португалският специалист в момента разполага с група от 29 играчи, като иска да ги намали до 23-24, за да може да провежда нормално тренировъчния процес с тима. Шампионите на Италия вече се разделиха с Ернан Креспо (Дженоа), Хулио Крус и Луис Антонио Хименес (Уест Хем), докато Луиш Фиго прекрати кариерата си. Най-вероятно другите, които ще напуснат „Сан Сиро” са Патрик Виера, Амантино Мансини, Рикардо Куарешма, Виктор Обина и Нелсон Ривас, посочва изданието.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мениджърът на Интер Жозе Мауриньо е готов да се раздели със своя нападател Златан Ибрахимович, само ако получи негов заместник, съобщава в. „Кориере дело Спорт”. Шведският футболист е желан от Челси, който специалистът водеше преди това. Португалеца би се съгласил да освободи голмайстора на италианската Серия „А”, ако получи възможността да работи отново с нападателя Дидие Дрогба, допълва изданието.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 260 Регистриран: 19-February 09 Потребител No.: 954 ![]() |
Наставникът на Интер (Милано) Жозе Моуриньо мисли да се раздели с поне още пет футболисти от сегашния състав на тима до началото на новия сезон в Серия „А”, съобщава „Гадзета дело Спорт”. Португалският специалист в момента разполага с група от 29 играчи, като иска да ги намали до 23-24, за да може да провежда нормално тренировъчния процес с тима. Шампионите на Италия вече се разделиха с Ернан Креспо (Дженоа), Хулио Крус и Луис Антонио Хименес (Уест Хем), докато Луиш Фиго прекрати кариерата си. Най-вероятно другите, които ще напуснат „Сан Сиро” са Патрик Виера, Амантино Мансини, Рикардо Куарешма, Виктор Обина и Нелсон Ривас, посочва изданието. Все едно аз съм я писал тая статия ![]() -------------------- "Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:35 AM |