Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Точно си се осъзнал.Трябва ни играчи за ШЛ.Огледай се в Италия има много добри халфове,нападатели не ни са нужни за сега.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Моуриньо впечатлен от защитник на Тотнъм
Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо разкри, че е впечатлен от защитника на Тотнъм Гарет Бейл. Според спекулациите в медиите, "шпорите" имат желанието да привлекат един измежду нападателите на Интер Адриано и Ернан Креспо и не е изключено Бейл да бъде включен в евентуалната сделка. "Бейл е много впечатляващ играч. Той е ляв бек, но може да играе и като крило. Той би могъл да стане по-добър дори от (играча на Челси) Ашли Коул", заяви португалският специалист пред tuttomercatoweb, без обаче да уточнява дали желае да привлече 19-годишния уелсец на "Джузепе Меаца" www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Бензема нека дойде, пък да видим дали не го иска
![]() -------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Бейл е много талантлив футболист, но не виждам как ще успее да се приспособи към футбола в Италия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Гарет Бейл е доста некадърен футболист.Когато той е играл,Тотнъм няма победа в Висшата Лига.Твърдо против съм този трансфер
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 602 Регистриран: 18-February 08 Град: Петрич Потребител No.: 475 ![]() |
Щастлив съм в Интер, увери Моуриньо
18 януари 2009 | 00:42 | Агенция "Фокус" Милано. Треньорът на Интер Жозе Моуриньо обяви, че се чувства щастлив в Интер, след като някои медии го свързаха с преминаване в Манчестър Сити. „Не, аз имам договор с Интер. Щастлив съм тук и докато президентът Морати и клубът са доволни също, няма да има проблеми. Ако някой ден не се почувствам добре тук, веднага ще го кажа и смятам, че и президентът ще направи същото”, заяви Моуриньо. Той коментира и какво би станало, ако най-богатият клуб в света – Мачнестър Сити отправи оферта към някой от неговите играчи. „Не знам какво ще се случи, ако Интер получи голяма оферта, но се радвам, че имам най-добрите футболисти тук. Когато бях в Англия се радвах на моя принос за играта там и за факта, че във Висшата лига са най-добрите играчи на света. Сега съм в Италия и искам същото да стане и тук. Иначе решението си е на Кака и Милан. Не се притеснявам от Манчестър Сити, защото в този клуб президентът и неговите хора взимат решенията за трансферите”, допълни португалецът, цитиран от „Кориере дело спорт”. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Аз пък харесвам Гарет Бейл и ще се радвам да го видя с нашата фланелка.Друго е обаче че е от острова и надали ще се приспособи към футбола в Италия.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Максуел няма качествена алтернатива по левия фланг на защитата , а и направи няколко поредни колебливи игри , така че определено няма да ни е излишен играч , като Бейл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
що се отнася до Бензема това е един перфектен футболист за мене и бих искал много той да облече еикпа на Интер
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Агентът на Ибра прати Моуриньо в Реал
10.03.2009 13:09 Спекулацийте кой ще замени Хуанде Рамос в Реал Мадрид продължават с пълна сила. Сега в Италия се появи нов слух, че треньорът на Интер Жозе Моуриньо желае да работи на “Сантяго Бернабеу”. Вестник “Ил Джорно” цитира агента на Златан Ибрахимович, според който португалецът не се чувства добре на Апенините и е готов да поеме Кралския клуб. “Сигурен съм, че Моуриньо ще направи всичко възможно, за да отиде в Реал. Тук той се чувства под напрежение и не се справя особено добре, въпреки че тимът води в класирането” заяви Мино Райола. Както е известно договорът на Рамос с мадридския тим е до края на сезона и най-вероятно няма да бъде подновен, тъй като в клуба предстоят избори и не е ясно кой ще бъде новия президент. Райола намекна, че ако Моуриньо отиде в Реал той може да бъде последван и от Ибрахимович. “Мога да кажа само едно: ако Златан реши да напусне даден клуб, той просто ще го направи. Реал и Барса биха направили всичко, за да го вземат, защото в Испания той може да вкарва по 40 гола на сезон” коментира още Райола. |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Жозе Моуриньо - пленител на женски сърца
Известната италианска водеща и модел Алба Париети се обясни в любов на португалския специалист Жозе Моуриньо, и то по телевизията. Старши-треньорът на италианския гранд Интер бил идеалният мъж според красавицата, която призна, че сънува розови сънища с негово участие. Откакто е на Апенините португалският специалист жъне успехи не само на терена, но и сред нежните създания. „Моуриньо има много недостатъци, започна тя. - Палотогична самовлюбеност, понякога може да видиш лудост в погледа му, но всичко това го прави безумно сексапилен. За мен той е идеалният мъж”, завърши шоугърлата. Оценката на Алба Париети е споделяна и от друга красавица - Белен Родригес. Бившата годеница на звездата на Милан Марко Бориело признава, че когато видяла Моуриньо в Милано й се подкосили краката. „Той е красив и интересен мъж”, смята Родригес. NovSport.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Знам, че е пусната статията по-горе от adriano1, но много ме подразни статията в sportal.bg
"Моуриньо прави каквото може, за да отиде в Реал Мадрид. Подложен е на натиск, тъй като този сезон е похарчил 45 млн. евро за трансфери, а реално използва изградения от Манчини отбор. Взе на мушка Максуел, един от най-добрите централни защитници в Европа, и вади от състава Ибрахимович. Трябваше да са го изхвърлили вече, както сториха в Челси", коментира Райола. Той заплаши Интер с напускане на клиента му, ако нещата продължат така. "Когато Ибра е решил да си тръгне, винаги го е правил и е налагал своето желание. За него има много оферти, а Реал Мадрид и Барселона ще сторят всичко, за да го имат. В Испания той може да вкарва по 40 гола на сезон и да има шансове за "Златната топка", коментира агентът. --------------------------------- Кога е бил ваден Ибрахимович от състава ? Та той е играл при Жозе сигурно най-много, от както се занимава с футбол. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Моуриньо: Предимството е на страна на Интер![]() „Те трябва да са разочаровани от това, че не вкараха през първото полувреме, но ние от своя страна трябва да съжаляваме, че не се възползвахме от възможностите си през първата част”, заяви наставникът на Интер преди дългоочакваното му завръщане на английска земя. „Според мен нулевото равенство ще се окаже в полза на тима, който гостува в срещата реванш. Това обаче не ни поставя в по-добра позиция. Всички обсъждат това как Интер винаги отпада в осминафиналите, но аз предпочитам да гледам на нещата от друг ъгъл. Според възможността Интер да изхвърли Юнайтед от борбата за най-ценния трофей в Европа е по-интересна. Искам да наложа тази идея и сред играчите си. Те са страхотен отбор с много опции пред себе си. Организацията в защита е отлична, не допускаме много голове, а напред разполагаме със страхотни нападател. Манчестър никога не е бил предвидим отбор и трябва да се адаптираме към това, което предлагат. Смятам, че те знаят колко ще е труден двубоят за тях”. Кажете нее ли играч Мауриньо хахахахахаха -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
ХАХХАХАХАХХИЙИХИХИХИХИХ Как се гаври нашия Мауриньо с Манафите ХАХАХАХ
Марио Балотели ще играе като централен защитник срещу Манчестър?![]() Колумбиецът Кордоба и Ривас са единствените централни защитници, които са напълно готови за сблъсъка. Все пак по-логичният избор е халфът Естебан Камбиасо да си партнира с Кордоба в центъра на отбраната. Все пак Моуриньо започна психологическата война в медиите, като заяви, че 18-годишният Балотели ще играе в защитата. „Киву, Самуел, Матераци и Бурдисо пропускат мача. Трябва да помисля, кой да ги замести. Кой знае, възможно е с височината на Балотели, той може да играе в центъра на защитата”, обясни Моуриньо. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
12 от Интер нарочени за гонене
13.03.2009 11:33 За пореден път Интер не успя да стигне голямата цел - спечелването на Шампионската лига. За трета поредна година нерадзурите отпаднаха на осминафиналите, този път след загуба от Манчестър Юнайтед. След срещата треньора Жозе Моуриньо заяви, че знае какво е необходимо, за да може отбора да спечели Шампионската лига догодина. Но щял да го каже само на президента Морати. Вестник "Гадзета дело спорт" обясни какви са най-наложителните промени в отбора за догодина. Оказа се, че 12 от играчите може да напуснат още през лятото. Жозе Моуриньо е приготвил вече 8 имена, които иска да бъдат привлечени в отбора. Що се отнася до вратарския пост там няма да има никакви промени. Жулио Сезар си остава титуляр, а Франческо Толдо ще влиза, когато се налага. В защитата титуляри на Моуриньо ще бъдат Майкон, Самуел, Киву и Сантон. Ветераните Кордоба и Матераци също имат гарантирано място в тима, но трябва сами да преценят дали искат да останат. Естествено ще трябват и попълнения. Говори се за датчанина Симон Кяер (19 г), който играе в Палермо. Интерес има и към Радой от Стяуа. Ривас, Бурдисо и Максуел може да бъдат продадени, за да донесат пари за трансфери. Тези, които ще напуснат без пари са Креспо, Крус, Фиго (оттегля се) и Виейра. Ръководството на Интер вече обмисля, кои да бъдат техни заместници. В халфовата линия целите са Тиаго Мота от Дженоа и Марек Хамсик от Наполи. Голямото име сред трансферите може би ще бъде бразилеца от Вердер Диего. Цели са още Паломбо от Сампдория и Д'Агостино от Удинезе. В халфовата линия ще останат Камбиасо, Санети, Мунтари и Станкович. Може да бъде върнат в тима младока Бябяни, който играе под наем в Модена. За продажба ще отидат Хименес, Мансини, Обина и Куарешма. В нападението освен Креспо ще си тръгне и Хулио Крус. Неговият договор изтича през лятото. В тима ще се завърне Давид Суасо, който рита под наем в Бенфика. Хондурасецът обаче няма да се задържи на "Сан Сиро", а може би ще бъде продаден. Ибрахимович, Балотели и Адриано остават със сигурност. Те трябва да бъдат подкрепени от още един нов реализатор. Вариантите са Дидие Дрогба и Габриел Милито. Талантът от Каляри Роберт Акуафреска вече бе привлечен и ще пристигне лятото. Какви ще са промените в Интер Напускат без пари Ернан Креспо Хулио Крус Луиш Фиго Патрик Виейра За продажба Николас Бурдисо Нелсон Ривас Мансини Максуел Виктор Обина Рикардо Куарешма Давид Суасо Луис Хименес Остават със сигурност Жулио Сезар Франческо Толдо Майкон Кристиян Киву Валтер Самуел Давиде Сантон Хавиер Санети Деян Станкович Съли Мунтари Естебан Камбиасо Марио Балотели Златан Ибрахимович Адриано Сами решават дали остават Иван Кордоба Марко Матераци Трансферни цели Диего - Вердер Дрогба - Челси Тиаго Мота - Дженоа Кяер - Палермо Д'Агостино - Удинезе Милито - Дженоа Паломбо - Сампдория Бябяни - Модена Хамсик - Наполи Радой - Стяуа Източник: gol.bg |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз съм съгласен с тези предположения, мисля че точно тези са хората които трябва да останат и тези които трябва да си отидат, даже мисля че и Матераци и Кордоба трябва да останат поне като резерви да влизат от време на време... А за трансферните цели не знам, може би Дрогба е добър избор, вероятно ще пасне в атака с Златан, пък за другите не знам...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Аз предполагах огромни промени и май наистина те ще станат факт. Надявам се за доброто на отбора
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
На 100 % съм съгласен с всичко написано по-горе.Особено за Виейра ..Не ме интересува къде ще ходи,да е далеч от Меаца само
![]() Та..главната цел е Диего.Само дето ще е доста трудно.Като знаем,че и Ювентус се натискат за него,а и със сигурно има още отбори,които го искат.Диего е точния човек,който може да заеме мястото на Станко зад нападателите ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе не се знае дали тези които са нарочени за пъдене няма да избухнат в заключителната част от сезона.Живият пример за това е Станкович...цяло лято му се търсеше отбор , а сега е несменяем титуляр.Аз лично не искам да се разделяме с Куарешма , Мансини и Хименес.От изброените халфове в "списъка с трансфери на Жозе" само Диего и Хамсик може би са по-добри от тях.Останалите са напълно посредствени играчи , които не ми вдъхват абсолютно никакво доверие.Максуел също трябва да остане...нямаме алтернатива по левия бек на Сантон.А изброените защитници от списъка не са с нищо повече от Бурдисо и Ривас (сами си правете извода
![]() Аз лично ако бях на мястото на Жозе щях да направя всичко възможно да привлека Касано , Агуеро , Хамсик и Ван Дер Ваарт и бих се разделил с Куарешма , Мансини , Бурдисо , Суазо , Виейра и Обина ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 02:57 AM |