Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
ама дрогба е на 30,а ето'о на 27.не 4е дрогба не м кефи.тои ми е любим нападател.нз ще видим какво ще стане
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе само от полэа ще ни е да дойде някой от Дрогба или Ето'о
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ето'о заплашен с пет години затвор
Голмайсторът на Барселона Самуел Ето'о е заплашван със затвор до пет години. Саму удари камерунски журналист преди дни и медиите в африканската страна искат затвор за футболиста. Според местното законодателство Ето'о може да лежи между шест месеца и пет години. Властите в Камерун са започнали разследване по случая и съвсем скоро се очаква завеждане на дело срещу звездата на Барселона. Нараненият журналист Филипе Бони има двойна фрактура в лицевата част. www.sportal.bg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
5 години затвор за...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Добре го е оцелил щом има 2 фрактури на лицето
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ето`о: Може да отида в Интер
Камерункият голмайстор на Барселона Самуел Ето`о окончателно отказа на Тотнъм, но разкри за възможността да премине в Интер."Тотнъм, без да ми се обиждат феновете на клуба, е отбор от средата на таблицата, а моето желание да играя в по-класен тим. Освен това имам контракт с Барса до 2010 година и се чувствам отлично тук. Не изключвам възможността да премина в Интер, но искам да повторя, че на "Камп Ноу" съм щастлив и не съм под напрежение, както твърдят медиите", коментира Ето`о пред камерунската телевизия "CRTV". www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Не си ни нужен !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
идвай!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Не си ни нужен ! идвай!!! Аргументирайте се, ако искате. Ше ми е интересно да видя обосновките на 2 толкова противоположни мнения. ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аргументирайте се, ако искате. Ше ми е интересно да видя обосновките на 2 толкова противоположни мнения. ![]() Имаме прекалено много класни нападатели незнам какво повече ще ни даде Ето'о от това което имаме .Пък и Ето'о не е в най-добрата си форма последният му сезон може би беше един от най-слабите през кариерата му -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да ама ако дадем някои измежду суасо или креспо и не си върнем адриано,макар морати да го иска,6те е добре да имаме ето'о
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Ето`о: Може да отида в Интер Камерункият голмайстор на Барселона Самуел Ето`о окончателно отказа на Тотнъм, но разкри за възможността да премине в Интер."Тотнъм, без да ми се обиждат феновете на клуба, е отбор от средата на таблицата, а моето желание да играя в по-класен тим. Освен това имам контракт с Барса до 2010 година и се чувствам отлично тук. Не изключвам възможността да премина в Интер, но искам да повторя, че на "Камп Ноу" съм щастлив и не съм под напрежение, както твърдят медиите", коментира Ето`о пред камерунската телевизия "CRTV". www.sportal.bg Остани си с моженето ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ИНТЕР И ЧЕЛСИ НАДДАВАТ ЗА ЕТО’О
Отборите на Интер и Челси наддава за камерунския нападател на Барселона Самуел Ето’о, информират медиите в Италия. Според тях „нерадзурите” са фаворити за подписа на футболиста. Самият Ето’о заяви, че ще премине в един от двата отбора, като трябва те да удовлетворят и финансовите изисквания на ръковдството ма Барселона. Новият старши треньор на Интер Жозе Моуриньо иска класен нападател, като Дрогба изглежда няма да акостира в отбора на „нерадзурите”, тъй като е твърде скъп и португалецът ще се опита да вземе камерунеца. Шампионите на Италия са готови да платят 25 милиона евро, но от Барселона искат още 10 милиона отгоре. Много е вероятно да се стигне до размяна между каталунците и Челси, тъй като Дрогба желае да напусне лондончани, а Гуардиола заяви, че няма да разчита на Самуел Ето’о. www.gong.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Шок! Ето'о пристигна в Ташкент да подпише за 40 млн. на сезон!
Противно на очакванията в световните медии, изненадващата информация, че нападателят на Барселона Самуел Ето'о ще премине в узебкистанския шампион Курувчи засега се оказва истина. Тази сутрин, както предварително бе обявено в сайта на клуба, Ето'о пристигна в Ташкент. Според информациите от преди няколко дена футболистът би трябвало да подпише договор за една година с узбекския тим като според информация на вестник "L'Equipe" той ще получи колосалната сума от 40 милиона евро за този период. Ако сделката стане факт камерунецът ще стане най-скъпоплатения състезател в историята на колективните спортове в рамките на един сезон. Той пристигна заедно с представителите на каталунците Жоан Патси, Жозе Мария Месайес и Николос Микадзе По-късно днес Ето'о ще даде пресконференция в града. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
ЛЕЛЕ ........
![]() ![]() ![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 08:03 PM |