Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Милан - Интер (Серия А), 2:1 |
May 4 2008, 21:28
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix |
Еми аз едва неска прозрях основния проблем.Той не е манчини,а МОРАТИ.Колкото и да обича отбора,нашия скъп президент явно е бавноразвиващ и го показва не само с това,че държи манчини.Замислете се колко години се проваляхме с гръм и трясък.Просто не е човек с характер за мен като педераса берлускони колкото и да ми е гадно да го кажа.Еми не е луд тоя дет яде баницата,а тоя дет му я дава.За тва няма кво да са дзверим на манчини,а на единствения,който може да го изгони трябва...
-------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
May 4 2008, 21:38
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti |
Еми аз едва неска прозрях основния проблем.Той не е манчини,а МОРАТИ.Колкото и да обича отбора,нашия скъп президент явно е бавноразвиващ и го показва не само с това,че държи манчини.Замислете се колко години се проваляхме с гръм и трясък.Просто не е човек с характер за мен като педераса берлускони колкото и да ми е гадно да го кажа.Еми не е луд тоя дет яде баницата,а тоя дет му я дава.За тва няма кво да са дзверим на манчини,а на единствения,който може да го изгони трябва... Рибата се вмирисва откъм главата нали знаеш. |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
May 4 2008, 22:52
Коментар
|
Guests |
Напълно заслужена победа на Мердите и много слаб мач от наша страна ...Нямаше никаква идея в нашата игра,всичко беше някав хаус,пак сбъркан титулярен състав,мисля че това са причините за загубата ...иначе Жулио Сезар се справи добре хвана каквото може,Майкон много пасивен този мач с нищо не се отличи,Киву стаилен мач,Марко беше на ниво,Ривас много приятно впечатление ми направи добре се справи ,Маниш въобще за какво беше на терена неэнам дори и Манчини сигурно незнае,Виера най-слабия на терена и има основна вина эа втория гол,Камбиасо просто си личи че не е в форма и именно эатова почти всеки мач вече ни мачкат в средата на терена,Санети мач на ниво но ми се струва че беше много пасивен не направи нито един от обичайните си пробиви,Креспо май ще е най-добре да се разделим с него поредния му много много слаб мач,Круз добър мач с много желание игра и вкара невероятен гол ....Реэервите мисля че се включиха добре Суазо и Супер Марио дадоха острота в атаките ни ,а Максуел нищо свястно не можа да направи.
Все пак мисля че другата седмица ще триумфираме с титлата въпреки некадърния ни трениор! FORZA INTER |
|
|
May 5 2008, 00:22
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
До кога ще гледаме такъв Интер ? Няма ли някой най-сетне да им каже че така не се праят работите .Какво правеха Креспо и Маниш на терена като имаме Хименез и Балотели ? Добре че поне Станкович го нямаше ,но пък този мач видяхме друг който направи може би най-слабият си мач в кариерата още немога да проумея защо Виера нямаше никакво желание за игра и направи толкова много грешки... Ривас направи 1 доста добър мач може би си намерихме замесник на Матераци колкото и силно да звучи и като за 1ви път Киву си игра на позицията и показа своите качества . FORZA INTER MERDA MANCINI !
-------------------- |
|
|
Guest_freaked_* |
May 5 2008, 00:22
Коментар
|
Guests |
Бехме просто БЕЗОБРАЗНИ !!! Толко слаб Интер не бех виждал от много време. Ма то не става 8 човека в нащо поле и двама напреди само ритайййй топката... нещо подобно беше и първия мач срещу Ливърпул. Колко и да ми е неприятно мулан си заслужиха победа даже заслужавахме и да паднеме с повече. А колко до манчини, аз вече не намирам думи да го обиждам, по кретения до него се доближава Морати, даже май го и задминава...
|
|
|
May 5 2008, 01:50
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 510 Регистриран: 3-April 08 Град: http://interfenka.mondozoo.com/?share=success_6_1 Потребител No.: 506 Любим Играч: Ibrata |
няма какво да се каже то се видя .
|
|
|
May 5 2008, 09:14
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
Тука има много интересни хора.Постоянно недоволстват защо играели Станкович,Сезар и Бурдисо.Вчера и тримата не играха и сега пък се почна защо играели Маниш,Виера и т.н.Еми нали все някой трябва да излезе на тоя терен бе.Креспо пък вместо постоянно да реве по вестниците че не играе редовно да вземе да се стегне щото имахме едно чисто положение и той го прееба.Предполагам също че сте разбрали защо на Манчини му се налага да пуска Бурдисо-защото Матераци е неузнаваемо слаб.Не случайно в последния месец беше резерва.Двамата с Ривас пък показаха пълна липса на синхрон.Още през първото полувреме на 3 пъти изпуснаха Пипо и само късмета и Сезар ни спасиха.През второто картинката не се промени.При първия гол отново го изпуснаха оня мръшляк а грешката на Майкон пък вече беше пълното олицетворение на състоянието в отбрана.Така или иначе мисля че в неделя ще спечелиме титлата но пред отбора стоят много въпроси за решаване-както кадрови така и игрови.
|
|
|
May 5 2008, 11:15
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
4естито на милан за победата и за играта която показаха.заслужено спе4елиха.ние цял ма4 спахме и в последните 15 минути заиграхме.ман4ини за пореден път показа 4е не става за големи ма4ове.пак остави хименес на скамеиката.пусна един безли4ен креспо.като цяло наи-силен ма4 направи ривас.круз естествено показа 4е един от наи-добрите в отбора.след този ма4 мога да кажа:МАН4ИНИ ВЪН!!!сега ще треперим до последно...
|
|
|
Guest_Scofield_* |
May 5 2008, 12:42
Коментар
|
Guests |
Аз пък не смятам , че най-добрият за нас беше Ривас.Вярно е , че направи няколко отлични шпагати , но изпусна много лошо Индзаги при първия гол.Защитата е доста деликатен пост...дори и цял мач да се справяш добре , една грешка разваля цялото добро впечатление което си изградил , защото когато един защитник грешки , то 90% от случаите тази грешка се наказва с гол.Но въпреки това Ривас бележи израстване.Когато топката е на тревата е почти невъзможно да го преминеш , единствено трябва да поработи върху играта си на "втория етаж".
За мен играч на мача беше Круз.Не спря да се бори , свали няколко много добри топки за халфовете ни , изработи си няколко фала и разбира се отбеляза и много красив гол. |
|
|
May 5 2008, 13:16
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
Абе като цяло бяхме много зле. Излязохме с 9 грубо казано защитници и 2-ма нападатели и Милан нормално завладя центъра и ни пречупи.
-------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_freaked_* |
May 5 2008, 18:25
Коментар
|
Guests |
Тука има много интересни хора.Постоянно недоволстват защо играели Станкович,Сезар и Бурдисо.Вчера и тримата не играха и сега пък се почна защо играели Маниш,Виера и т.н.Еми нали все някой трябва да излезе на тоя терен бе.Креспо пък вместо постоянно да реве по вестниците че не играе редовно да вземе да се стегне щото имахме едно чисто положение и той го прееба.Предполагам също че сте разбрали защо на Манчини му се налага да пуска Бурдисо-защото Матераци е неузнаваемо слаб.Не случайно в последния месец беше резерва.Двамата с Ривас пък показаха пълна липса на синхрон.Още през първото полувреме на 3 пъти изпуснаха Пипо и само късмета и Сезар ни спасиха.През второто картинката не се промени.При първия гол отново го изпуснаха оня мръшляк а грешката на Майкон пък вече беше пълното олицетворение на състоянието в отбрана.Така или иначе мисля че в неделя ще спечелиме титлата но пред отбора стоят много въпроси за решаване-както кадрови така и игрови. е на тебе некой от тия споменати футболисти хареса ли ти как играе тоя мач или изобщо харесали ти как играят целия сезон ? Маниш си е за некой среден отбор, Виера се мъчи нещо ма се вижда че не е във форма, Бурдисо нема кво да го коментирам, не знае защо е на терена, Сезар е доказан некадърник даже топката не може да си спира, Креспо тоя сезон е изиграл 3 мача и тъпата курва манчини го пуска титуляр в най-важния мач, след като има футболист като Балотели, който е в страхотна форма ! Матераци направи приличен мач, ма след толко атаки към наща врата е нормално да се пропука и той. Основната грешка на манчини, която я прави не само в тоя мач, е че излиза с единствената цел да се защитаваме ! Не може да играеме с 4-ма защитника в линия, 4-ма дефанзивни халфове и 2-ма забити нападатели Виде се че целия мач един пас не могът да си дадът след центъра и логично топката само се риташе напред а там Круз и Креспо немаха шанс, просто бяха сами ! За тва не знам на Морати кво му харесва тая игра, като че даже изключиме тоя мач, аз не съм видел един ХУБАВ мач на Интер, където да сме играли наистина добре, като добре имам впредвид да мачкаме съперника ! Срешу слабите отбори играеме безлично и биеме с 1-2 на нула а срещу големите отбори се защитаваме с 9-10 човека отзад !!! КУР ЗА МАНЧИНИ, ДВА ЗА МОРАТИ !!! |
|
|
May 5 2008, 19:23
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 |
абе никой ли не разбра че тоя мач им го дадохме на ли морати и берлускони си пият заедно ракията просто става въпрос за много пари през целия мач слушаха радиото за резултата от другия мач
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
Guest_Scofield_* |
May 5 2008, 19:33
Коментар
|
Guests |
Морати разочарован от разконцентрирания Интер
Мечтата на Масимо Морати да види Интер шампион след победа над Милан в дербито не се осъществи. Нерадзурите паднаха 1:2 и празника се отложи. А Интер имаше възможност да стане първия милански тим триумфирал със скудетото след успех над градския съперник. Президентът Морати бе много разочарован от загубата. "Играчите психологически не бяха настроени за това дерби, защото се чакаше спечелването на скудетото днес. Те се освободиха от задръжките чак след втория гол на Милан и започнаха да играят силно", призна Морати. Росонерите поведоха с 2:0 с попадения на Индзаги и Кака. Хулио Крус върна един гол, а след това Интер се размина на няколко пъти с изравняването. "Срамота е, че не бяхме достатъчно фокусирани върху задачата. Можехме да променим резултата в това дерби, което бе истинска класика с много борба. И преди бяхме 3 точки пред Рома. В този момент от сезона нервите ще обхванат и двата отбора. Трябваше да се концентрираме върху дербито, а не върху празненствата за титлата. Разочарован съм, защото чакахме твърде много, преди да започнем да играем както знаем", завърши Морати. www.gol.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 5 2008, 19:35
Коментар
|
Guests |
Патрик Виейра: Милан заслужено ни победи
Полузащитникът на Интер Патрик Виейра заяви пред "Гадзета дело спорт", че "нерадзурите" са играли страхливо срещу Милан в съботния двубой от първенството, спечелен от "росонерите" с 2:1. „Милан игра много по правилно от нас. Играхме страхливо и заслужено загубихме. Въпреки загубата ние продължаваме да сме фаворити за шампионската титла. Следващата ни среща е много важна. Щеше да бъде много хубаво да победим Милан, заради феновете ни, но в момента трябва да мислим за това как да победим Сиена в следващия ни двубой”, смята Виейра. www.sport1.bg |
|
|
May 5 2008, 22:54
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
Не само страхливо ,но и слабо играхме ...
-------------------- |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
May 6 2008, 01:54
Коментар
|
Guests |
Много слабо направо им се нагъзихме
|
|
|
Guest_Scofield_* |
May 6 2008, 16:54
Коментар
|
Guests |
Матераци: Дербито с Милан беше разочароващо
Защитникът на Интер Марко Матераци изрази недоволството си от дербито с Милан, което неговият отбор загуби с 1:2. Националът все още не може да преживее поражението от неделя. „Това дерби бе разочароващо. Най-вече за нас и не можете да си представите какъв гняв цареше в съблекалнята след мача. Искахме да спечелим титлата пред своя публика срещу най-големия си враг", заяви Матераци на официалната си интернет страница www.sportal.bg |
|
|
May 7 2008, 11:00
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
Ето този мач дано най-накрая сте разбрали какво имах предвид след мача с Ливурпул. Бурдисо, Сезар, Станкович и т.н. нямат никаква пряка винаги във всеки един мач. Дразнещо е когато има курвичка като Станкович, която си разкарва клиторчето из терена, но затова има други 10 играча в отбора. Дразнещо е и когато Бурдисо пуска голове на Юве, но той така или иначе щеше да падне защото играха 1 час на нашата врата. Тези мачове не ги губим заради играчите, губим ги още в съблекалнята, а просто на терена някои играчи се грижат това да стане факт. Играчите ни са слаби, но и "Големия ви Интер" от есента никакъв го няма, или е същия отбор но вече без късмета си и респекта на останалите отбори. Рома се развива ние 2 години тъпчем на едно място. Миналия сезон Парма и Торино ни се нагъзваха, но след 2 такива мача вече няма как да стане. Отбора има 3 добри играча тоя сезон на кръст - Занети, Камбиасо и Киву. Това поне е моето лично мнение, но и 3-мата са дефанзивни, а единия от тях имаше адски много контузии, други 2-ма не играят на техните си постове. Отбора е слаб, а останалите вече не ги е страх от нас.
-------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 09:47 PM |