Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Да вземем поиграем малко през 2-рото полувреме, ако не сме прекалено заети с нещо друго, а?!
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ми освен да идат на трибуните да гледат Милан нашите, че от там гледката ще е по-добра. ЛИГЛИОВЦИ!!! Друго не мога да кажа. 11 рогача.. така не става.. СУАЗО БАЛОТЕЛИ ИЛИ ХИМЕНЕЗ!! ВЕДНАГА!!!! Крус и Креспо един до друг убиват всичко футболно.. Успех 2-рото полувреме. ФОРЗА РАГАЗИ!!!!
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ ИГРАЕМ
![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
нещата ми миришат зверски на бойкот.....
![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Защо чак след вторият гол се сетиха, че трябва да играят ?!?!?!
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_ﻸỈŋţę_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми тва е хора....супер супер супер слаби бяхме тоя мач.
![]() ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
защо игра ВИЕРА??? защо игра КРЕСПО??? нашите не че немогат да атакуват и да играят нападателно но просто такива са вижданията на нашия "СПЕЦ" безобразни бяхме
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti ![]() |
[
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Защо по дяволите трябваше да започнем да атакуваме след като бяхме получили 2 гола ? Защо Виера, Креспо и Маниш бяха на терена ? Защо Морати най-накрая не осъзнае истината, че в този Интер няма нищо футболно и Манчини трябва да си ходи ? Единственото, което ме успокоява е, че ни трябват само 3 точки и сме шампиони.И ще си ги вземем другия кръг срещу Сиена.Добре поне, че тази загуба няма чак такива последици за класирането ни.FORZA INTER каквото и да става.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ебахти жалкият мач от наша страна.Още след като видях стартовият състав ми намириса на гнило.Защо по дяволите ще пуска Креспо титуляр при положение ,че не е играл от сумати време , а пък Балотели се намира в превъзходна форма (доказа го след влизането си).В защита трябваше Киву да е централен , а Максуел да пробива отляво.Аз не видях нито един пробив на Киву по левия фланг.От всички позиции на които е играл румънеца , тази на ляв защитник му е най-слабата , но не и според Манчини
![]() Единствено съм доволен от Круз , Санети и Сезар.Бореха се момчетата и дадоха всичко от себе си.Жалко само , че съотборниците им не ги подкрепиха с адекватни действия на терена ![]() Не заслужавахме да си тръгнем с някакви точки от този мач.Не и с подобна игра и не с този състав и треньор.До кога ще търпим безумието на този дълкогос п*дераст! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Има доста хора в отбора,които си правят ташак с Интер и не се напъват в мачовете изобщо,но какво да се прави нека си ги гледа от горе Морати и да се прави как всичко в отбора е добре.Не може в такъв мач,като този да нямаме нито един удар към вратата.Абсолютно заслужена загуба.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Мене ми е интересно да видя от онези изчислия за метрите, които са пробягали футболистите. Най-вече искам да видя т'ва на Виера...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Късметлийският хикс с Рома и позорната загуба от Ювентус в другите 2 дербита, както и моментната ни форма ме изпълват само и единствено с притеснения за тоя мач... Непонятен ми беше вашият оптимизъм, ама реших да си затрая преди мача. За мое съжаление отново се проявих като особено проницателен футболен специалист. ![]() Сега сериозно - нищо изненадващо в играта. Така си играем през цялата година досега - просто малките отбори не се възползват, както Милан. Според мен всички сте гледали мачовете с Ливърпул, Рома и Юве, където лъсна истината за състоянието на Интер - нищо по-различно днес. Единиците к'во да ги коментирам... Виейра сигурно и на тренировка не е правил по-нелепа грешка от тая при 2-рия гол. Любимец ми е, ама през 2-рото полувреме нямаше 1 точно отиграване (с изключение на извеждащия пас към Креспо). Цялата халфова линия куцаше впрочем - Камбиасо и Санети бяха адски пасивни,а Маниш неефективен, то и затова Милан имаха такова предимство. При постоянния натиск смятам, че Матераци и Ривас се справиха добре, а Майкон покриваше цялата дясна зона от едната аут-линия до другата, така че не мога да съм недоволен от него. Киву не е ляв защитник - т'ва е ясно и на децата, к'во да го упрекваме момчето... Круз се стара, заслужи си гола, а партньорът му в атака отново не успя да блесне, с което окончателно подпечата напускането си след края на сезона. Суазо и Балотели се всключиха добре, а Максуел не направи нито 1 смислено центриране, а това уж беше целта на влизането му. Жулио Сезар няма да го коментирам - каквото можа - спаси. Накрая гледайки Роберто Манчини, не ми приличаше на треньор, който гори в мача, тъкмо напротив - толкова спокоен, почти усмихнат при това трагично представяне на отбора му. Според мен и той е решил за себе си, че това са последните му мачове начело на Интер и дай, Боже, да е така! Амин. -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Този мач беше отражение на слабата игра през целия пролетен полусезон.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МАНЧИНИ: ЗАГУБАТА НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО
Наставникът на Интер Роберто Манчини заяви, че ситуацията в Серия А не се е променила с нищо въпреки загубата от Милан с 1:2 в градското дерби. След днешното поражение и победата на Рома над Сампдория с 3:0, разликата между първия и втория е само 3 точки в полза на „нерадзурите”. „Днес загубихме, но това с нищо не променя ситуацията за нас”, спецът ![]() ![]() От ръководството на Интер се бяха подготвили да отпразнуват спечелването на титлата в Калчото още днес на „Сан Сиро”, но след поражението феновете на тима ще трябва да изчакат за евентуална победа над Сиена другата неделя. „Големият купон ще се състои другата седмица – винаги съм имал чувството, че ще спечелим титлата след мача със Сиена”, каза Манчини. „Днес – през първата част Милан игра по-добре от нас, но срещата беше под контрол. След като допуснахме второто попадение в нашата врата се съвзехме и мисля, че наистина заслужавахме равния резултат”, коментира наставникът на Интер. www.gong.bg Тоз е бавноразвиващ.... -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Tedy_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
[size="7"][/size]Inter is the champion
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Според мен това беше подарък за Берлускони че пак стана премиер на Италия,дадохме им едно рамо за ШЛ,немога по друг начин да си обесня какво стана .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti ![]() |
не бъдете толкова сигурни,че ще го вземем това скуде... като знам какви сме каръци, ще чакам да поведем с 3:0, за да сe радвам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Поредния жалък двуной. С играчи като Виера и Креспо няма да стане. Въпреки липсата на Станкович, което си беше единствената добра новина отбора изглеждаже жалко без нито един атакуващ халф и 2-ма 100% "тежки" нападателя. ЖАЛКА КАРТИНА! Хора като Суазо, Балотели и Максуел имаха място на терена само поради просто факт, че що годе играят добре на скорост. Отказвам да повярвам, че сме легнали на курвите, за мен това беше поредния слаб мач, в който не заслужавахме нищо.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
преди повече от 1месец казах че ще станем шампиони след мача срещу сиена и май май така ще стане
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 03:06 AM |