Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Скучен мач ,с малко голови положения и много рушене на играта.
Играхме слабо и заслужено не победихме,явно няма желание да се играе за тази купа,не знам,но играта ни куцаше жестоко. 0-0 не е чак толкова лош резултат ,защото голово реми винаги можем да измъкнем от Рим,проблема е играта,но явно до момента с този треньор такива са ни възможностите. А тоя коментатор беше толкова жалък,че направо не знам как не го е срам да се обявява като такъв. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ще бъда много кратък:дано втория мач няма нищо общо с "постната продукция" от вчера .
|
|
|
Guest_totti_fenka_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз се чудех да дръпна ли един сън на Интер-Лацио снощи .. много скучно и слабо .. незнам от мердите ли се гипсирахте ? Футболистите и на двата отбора сигурно на тренировките по-добре се справят ... недейте така .. докажете че трябва да сте шампиони .. не обръщам внимание на Лацио - те шансове имат за трипер .. ама вие ? Бъдещи шампиони ... а такива 90 минути .. може би просто бяха уморени момчетата и на това се дължи .. но при положение че сте лидери в момента - нямате право на това според мене ... айде сега се стегнете 2рия мач и ги убийте .. предпочитам да играеме с вас отколкото с Лацио в по-бъдещ етап за Купата
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
totti_fenka, не се притеснявай за нас.
![]() ![]() ![]() ...И вече доказахме толкова кръга, че трябва да сме шампиони... останаха още малко ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_totti_fenka_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Campione грам не съм се притеснила .... а Лацио беше "толкова" настървен
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Тоти фенка наш ли е проблемът, че падате като магарета с 3:0 от Сиена ли кой беше... Интер в момента е най-класният отбор в Италия каквото и да се приказва.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_totti_fenka_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер БЕШЕ най-класния в Италия .. баща ми е голям фен на Интер гледала сам много мачове на тоя отбор,гледала съм ги в стахотна форма , форма която другите просто не настигаха и на базата на това което сте показвали преди в момента сте смешни ... Интер няма общо с оня Интер който беше .. разберете жалко е съдиите да ви измъкват от мачовете точките ... и мой не е проблемът ,че се скъсах от смях като гледах как играхте срещу Дженоа и едвам измъкнахте Х ..
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Е добре като играете най-добрият футбол да бяхте станали 1-ви или то чакай... винаги съдиите ви са виновни?
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер БЕШЕ най-класния в Италия .. баща ми е голям фен на Интер гледала сам много мачове на тоя отбор,гледала съм ги в стахотна форма , форма която другите просто не настигаха и на базата на това което сте показвали преди в момента сте смешни ... Интер няма общо с оня Интер който беше .. разберете жалко е съдиите да ви измъкват от мачовете точките ... и мой не е проблемът ,че се скъсах от смях като гледах как играхте срещу Дженоа и едвам измъкнахте Х .. ![]() ![]() Стига си говорила на изуст.Аман вече от тия съдии.Заради тях изгубихме маса точки.Ювентус ни победи заради съдията , направихме няколко Х-а заради пресилените червени картони на съдията.Единствената явна подкрепа беше срещу Катания , когато Камбиасо вкара от засада , но след това вкарахме още един гол(редовен) а Катания не вкараха нито един!Аз не виждам друг мач където сме спечелили заради съдиите.Поправи ме ако греша? А и не знам защо си сложила настървен в кавички при положение , че тези 2 мача са най-важните за Лацио с оглед развиеитето на сезона им! А и не знам кога и къде си гледала Интер , но явно не си гледала внимателно , защото сегашния ни тим е с 2 класи над този отпреди 2-3-4-5 години! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 07:55 PM |