IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

4 страници V  « < 2 3 4  
Closed TopicStart new topic
> Интер - Лацио (Купа на Италия , първи мач), 0:0
MarcoMaterazzi
коментар Apr 17 2008, 18:12
Коментар #61

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Град: София
Потребител No.: 325

Скучен мач ,с малко голови положения и много рушене на играта.
Играхме слабо и заслужено не победихме,явно няма желание да се играе за тази купа,не знам,но играта ни куцаше жестоко.
0-0 не е чак толкова лош резултат ,защото голово реми винаги можем да измъкнем от Рим,проблема е играта,но явно до момента с този треньор такива са ни възможностите.
А тоя коментатор беше толкова жалък,че направо не знам как не го е срам да се обявява като такъв.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Simo
коментар Apr 17 2008, 18:19
Коментар #62

Интер Маняк

Коментари: 962
Регистриран: 12-May 07
Град: Русе
Потребител No.: 329
Любим Играч: Javier Zanetti

Ще бъда много кратък:дано втория мач няма нищо общо с "постната продукция" от вчера .

+Quote Post
Guest_totti_fenka_*
коментар Apr 17 2008, 18:24
Коментар #63

Guests

Аз се чудех да дръпна ли един сън на Интер-Лацио снощи .. много скучно и слабо .. незнам от мердите ли се гипсирахте ? Футболистите и на двата отбора сигурно на тренировките по-добре се справят ... недейте така .. докажете че трябва да сте шампиони .. не обръщам внимание на Лацио - те шансове имат за трипер .. ама вие ? Бъдещи шампиони ... а такива 90 минути .. може би просто бяха уморени момчетата и на това се дължи .. но при положение че сте лидери в момента - нямате право на това според мене ... айде сега се стегнете 2рия мач и ги убийте .. предпочитам да играеме с вас отколкото с Лацио в по-бъдещ етап за Купата wink.gif .. Успех!

+Quote Post
Álvaro Recoba
коментар Apr 17 2008, 18:41
Коментар #64

Álvaro Recoba

Коментари: 3,444
Регистриран: 21-January 07
Потребител No.: 263

totti_fenka, не се притеснявай за нас. s_inter.gif Играхме с втория отбор срещу настървен Лацио за финал и Европа... koi-e-toq-do-bai-ivan.gif

498602_orig.gif

...И вече доказахме толкова кръга, че трябва да сме шампиони... останаха още малко 106782_orig.gif 701603_orig.gif boysan.gif

+Quote Post
Guest_totti_fenka_*
коментар Apr 17 2008, 21:11
Коментар #65

Guests

Campione грам не съм се притеснила .... а Лацио беше "толкова" настървен biggrin.gif biggrin.gif че думи нямам ... колкото до това дали сте доказали че трябва да сте шампиони smile.gif не мисля да коментирам ,че ще има обидении засегнати

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Apr 17 2008, 21:15
Коментар #66

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Тоти фенка наш ли е проблемът, че падате като магарета с 3:0 от Сиена ли кой беше... Интер в момента е най-класният отбор в Италия каквото и да се приказва.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_totti_fenka_*
коментар Apr 17 2008, 21:19
Коментар #67

Guests

Интер БЕШЕ най-класния в Италия .. баща ми е голям фен на Интер гледала сам много мачове на тоя отбор,гледала съм ги в стахотна форма , форма която другите просто не настигаха и на базата на това което сте показвали преди в момента сте смешни ... Интер няма общо с оня Интер който беше .. разберете жалко е съдиите да ви измъкват от мачовете точките ... и мой не е проблемът ,че се скъсах от смях като гледах как играхте срещу Дженоа и едвам измъкнахте Х .. wink.gif колкото до Рома - не се грижи за нашите победи и загуби - в момента Рома и Ювентус (който незнам по каква причина е ощетявам тоя сезон от съдиите максимално) играят най-добрия футбол в Италия и правят най-добрите мачове wink.gif

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Apr 17 2008, 21:22
Коментар #68

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Е добре като играете най-добрият футбол да бяхте станали 1-ви или то чакай... винаги съдиите ви са виновни? smile.gif

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Apr 17 2008, 21:38
Коментар #69

Guests

Цитат(totti_fenka @ Apr 17 2008, 08:19 PM) *
Интер БЕШЕ най-класния в Италия .. баща ми е голям фен на Интер гледала сам много мачове на тоя отбор,гледала съм ги в стахотна форма , форма която другите просто не настигаха и на базата на това което сте показвали преди в момента сте смешни ... Интер няма общо с оня Интер който беше .. разберете жалко е съдиите да ви измъкват от мачовете точките ... и мой не е проблемът ,че се скъсах от смях като гледах как играхте срещу Дженоа и едвам измъкнахте Х .. wink.gif колкото до Рома - не се грижи за нашите победи и загуби - в момента Рома и Ювентус (който незнам по каква причина е ощетявам тоя сезон от съдиите максимално) играят най-добрия футбол в Италия и правят най-добрите мачове wink.gif

Стига си говорила на изуст.Аман вече от тия съдии.Заради тях изгубихме маса точки.Ювентус ни победи заради съдията , направихме няколко Х-а заради пресилените червени картони на съдията.Единствената явна подкрепа беше срещу Катания , когато Камбиасо вкара от засада , но след това вкарахме още един гол(редовен) а Катания не вкараха нито един!Аз не виждам друг мач където сме спечелили заради съдиите.Поправи ме ако греша?

А и не знам защо си сложила настървен в кавички при положение , че тези 2 мача са най-важните за Лацио с оглед развиеитето на сезона им!
А и не знам кога и къде си гледала Интер , но явно не си гледала внимателно , защото сегашния ни тим е с 2 класи над този отпреди 2-3-4-5 години!

+Quote Post

4 страници V  « < 2 3 4
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 07:55 PM
Buy sports equipment online