Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
аз о4аквам рома да загубят то4ки от катания и от самп.а ние наи-мн от милан.надявам се все пак да бием вси4ко наред мисля си пък аз че точно Милан трябва да бием дори да сме взели вече титлата наи малкото за да ги унижим и за да може да играят в ИНТЕРТОТО а и за самочувствие ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Гранде Интерррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti ![]() |
Е какво ще кажете,аз не напразно цяла седмица се мъчех да ви обедя в това което се случи снощи....
Не можах да позная резултата(прогнозирах 3-0)но фрей направи стряшен мач...!!! Всички в отбора бяха страхотни....дори Станкович което е мн радващо!!!! -------------------- |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е какво ще кажете,аз не напразно цяла седмица се мъчех да ви обедя в това което се случи снощи.... Не можах да позная резултата(прогнозирах 3-0)но фрей направи стряшен мач...!!! Всички в отбора бяха страхотни....дори Станкович което е мн радващо!!!! аз пък си казах 2-0 и познах ама Станкович беше под нивото на останалите дори на Бурдисо ![]() иначе ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Добре. Аз обаче имам друго мнение за играта ни. В защита почти безгрешни. В атака отново бавни, безидейни. 90% от положенията, които имахме бяха след центрирания. Круз проведе толкова въздушни двубои, че не можах да ги изброя - спрях на 2398-ия. И т'ва е така, защото за пореден път топката се риташе напред и там, к'вото стане. Надделяхме само и единствено физически над Фиорентина, които 2-рото полувреме определено отстъпиха от темпото, което поддържаха през 1-вата част. И да не забравяме, че Фиорентина изгуби всичките си гостувания на къде-къде по-непретенциозни отбори в последно време, щеше да е нелепо да откраднат точки точно на "МеацА".
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
като цяло целия ни отбор беше на ниво.нямахме слабо място.фреи беше голям снощи
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Виждам,че повечето сте писали,че сме играли много добре.Аз тука не съм съгласен с вас,като гледах мача щях да заспя особено през първото полувреме.Играта ни беше блъскане напред и каквото стане.Много сме беззъби в атака всичките ни опасни положения бяха сътворени с центрирания.Както и да е важното е че победихме.Искам да отбележя факта,че Станкович направи мача на сезона си.Далеч съм от мисълта,че сезона е решен остават ни много тежки мачове с Торино,милан и Парма.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Поне снощи се видяха проблясъци в играта. А това сравнено с адските мъки от последните няколко месеца си е постижение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti ![]() |
аз пък си казах 2-0 и познах ама Станкович беше под нивото на останалите дори на Бурдисо ![]() иначе ![]() ![]() ![]() ами поздравления!!!! И с тази игра кой ще ни спре?! -------------------- |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Виждам,че повечето сте писали,че сме играли много добре.Аз тука не съм съгласен с вас,като гледах мача щях да заспя особено през първото полувреме.Играта ни беше блъскане напред и каквото стане.Много сме беззъби в атака всичките ни опасни положения бяха сътворени с центрирания.Както и да е важното е че победихме.Искам да отбележя факта,че Станкович направи мача на сезона си.Далеч съм от мисълта,че сезона е решен остават ни много тежки мачове с Торино,милан и Парма. ще заспи ахааххахааххаахха ти май си гледал Lanciano 0 - 0 Crotone от Сериа Ц1Б!! Целия мач си беше мн интересен дори 1то полувреме по добре от 2то защото последните 20мин само доигравахме мача.И как така всички положения са били след центрирания след като 2гола паднаха след комбинации АХХХАХАХАХАхх . МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ТУКА СТЕ МН МН МН МН МН АМАА МН ПРЕТЕНЦИОЗНИ АМА СУПЕР ПРЕТЕНЦИОЗНИ(в днешно време е мн мн трудно да се играе като Реал примерно през 2002/03 там със Зидан Фиго Раул Роналдо и др. цъкане магическо и др. и тва кой се сега играе така -НИКОЙ помни се резултата не играта) я се огледайте малко бе до преди 5г. беше трудно дори да мечтаем за това което сме в момента!!!! писна ми да чета "мн беззъби мн зле мн слаби неможем да атакуваме неможем да бягаме и така и така-ВИЕ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ще заспи ахааххахааххаахха ти май си гледал Lanciano 0 - 0 Crotone от Сериа Ц1Б!! Целия мач си беше мн интересен дори 1то полувреме по добре от 2то защото последните 20мин само доигравахме мача.И как така всички положения са били след центрирания след като 2гола паднаха след комбинации АХХХАХАХАХАхх . МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ТУКА СТЕ МН МН МН МН МН АМАА МН ПРЕТЕНЦИОЗНИ АМА СУПЕР ПРЕТЕНЦИОЗНИ(в днешно време е мн мн трудно да се играе като Реал примерно през 2002/03 там със Зидан Фиго Раул Роналдо и др. цъкане магическо и др. и тва кой се сега играе така -НИКОЙ помни се резултата не играта) я се огледайте малко бе до преди 5г. беше трудно дори да мечтаем за това което сме в момента!!!! писна ми да чета "мн беззъби мн зле мн слаби неможем да атакуваме неможем да бягаме и така и така-ВИЕ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ!!! Споделям изцяло мнението ти,верно направихме един мн добър мач,не виждам от какво сте недоволни ????? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Честита победа на всички, направихме поредна важна крачка към титлата в серия А.И в двата ни мача с Фиорентина през сезона, показахме страхотна игра, което много ме радва.Най-трудното мина, останаха само 5 мача и сме шампиони.FORZA INTER
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 510 Регистриран: 3-April 08 Град: http://interfenka.mondozoo.com/?share=success_6_1 Потребител No.: 506 Любим Играч: Ibrata ![]() |
Честита победа на всички
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини: Имаме добър аванс
Треньорът на Интер Роберто Манчини остана доволен победата на своя отбор над Фиорентина с 2:0, която запази аванса от четири точки пред Рома. „Имахме проблеми през първите 25 минути, защото предоставихме на Фиорентина много празно пространство. Съперникът игра добре, но и ние създадохме опасности. През второто полувреме сменихме тактиката и това даде резултат. С пет мача до края на сезона сме длъжни да сме съсредоточени само над нашите срещи. Състоянието на играчите ми се подобрява и съм доволен. Все още имаме четири точки преднина пред Рома - това е добър аванс", заяви Манчини. Специалистът коментира и играта на 17-годишния Марио Балотели, който се превърна в откритието на сезона за Интер. Именно тийнейджърът довърши Фиорентина, като отбеляза за 2:0 и вкара втори пореден гол в Серия А. „Когато толкова млад играч прави своя дебют той не мисли над това, което прави и не усеща напрежението. Това освободено поведение прави Марио много добър. Смятам, че му предстои дълга кариера и той може да стане по-добър, още не е показал дори половината от това на което е способен", допълни наставникът на Интер. www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Камбиасо хвали силата на Интер
Халфът на Интер Естебан Камбиасо е доволен от победата над Фиорентина с 2:0, в която той откри резултата. „Мисля, че никога не сме се отпускали. Играхме срещу един от най-силните отбори в първенството. Победихме и ни остава мач по-малко до края на сезона, а продължаваме да водим с четири точки. След отпадането ни от Шампионската лига победихме Палермо, равенство срещу Дженоа с 10 души, загуба от Ювентус и равенство срещу Лацио, но продължаваме да сме лидери. Останаха ни още няколко мача и трябва да уважаваме съперниците. Според някои журналисти вече изгубихме Скудетото на пет пъти през този сезон", заяви Камбиасо www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Фиго бесен от подигравката на Манчини
Португалецът Луиш Фиго е бил бесен, след като наставникът на Интер Роберто Манчини го пусна в игра в 89-та минута на снощния мач с Фиорентина при резултат 2:0 в полза на "нерадзурите". Въпреки че двамата твърдо отричат, медиите на Апенините твърдят, че Манчини и Фиго са в сериозен конфликт. Фиго е определил като "подигравка" снощното си появяване на терена за няколко минути. Бившият ас на Барса и Реал е любимец на президанта Морати, който настоява той да преподпише за още един сезон. www.sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Еми да то нормално. Да пуснеш ФИГО в 89-та минута... Да пипне топката 2-3 пъти... По-добре да не го беше пускал. Много искам на Фиго да се дава повече време. Вече състоянието му е добро и не виждам причина да се държи на скамейката...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
ще заспи ахааххахааххаахха ти май си гледал Lanciano 0 - 0 Crotone от Сериа Ц1Б!! Целия мач си беше мн интересен дори 1то полувреме по добре от 2то защото последните 20мин само доигравахме мача.И как така всички положения са били след центрирания след като 2гола паднаха след комбинации АХХХАХАХАХАхх . МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ТУКА СТЕ МН МН МН МН МН АМАА МН ПРЕТЕНЦИОЗНИ АМА СУПЕР ПРЕТЕНЦИОЗНИ(в днешно време е мн мн трудно да се играе като Реал примерно през 2002/03 там със Зидан Фиго Раул Роналдо и др. цъкане магическо и др. и тва кой се сега играе така -НИКОЙ помни се резултата не играта) я се огледайте малко бе до преди 5г. беше трудно дори да мечтаем за това което сме в момента!!!! писна ми да чета "мн беззъби мн зле мн слаби неможем да атакуваме неможем да бягаме и така и така-ВИЕ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ!!! ОК ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ОК ![]() Не знам вчера ти къде видя това беззъбие в атака като имаме 19 удара , 10 от които са в рамките на вратара.Изпълнихме 4-5 опасни фала и 10 корнера , а владението на топката е 33:14 срещу 25:04 в наша полза.Просто стилът на Интер никога не е бил масовата атака (така , както например играят Арсенал).Дори и когато сме печелили КЕШ , то е било благодарение на катеначото на Херера. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре. Аз обаче имам друго мнение за играта ни. В защита почти безгрешни. В атака отново бавни, безидейни. 90% от положенията, които имахме бяха след центрирания. Круз проведе толкова въздушни двубои, че не можах да ги изброя - спрях на 2398-ия. И т'ва е така, защото за пореден път топката се риташе напред и там, к'вото стане. И той ли е гледал Lanciano 0 - 0 Crotone от Сериа Ц1Б!! -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:30 AM |