IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

7 страници V  « < 5 6 7  
Closed TopicStart new topic
> Аталанта - Интер (Серия А), 0:2
Nedev
коментар Apr 7 2008, 08:31
Коментар #121

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 372
Регистриран: 21-July 07
Град: VARNA/DRG
Потребител No.: 375
Любим Играч: Javier Zaneti

Цитат(mihael16 @ Apr 7 2008, 09:24 AM) *
аз гледах ма4а мом4ета и ми хареса играта на нашитеsmile.gifгола на балотели беше наистина хубав.на виеира го изпуснах оба4еsad.gifаз съм разо4арован 4е хименес не игра.наистина дано морати го купи след края на сезона и дано някои друг не не изпревари..

В клаузата за наема на хименес има опция....
...която дава на Интер право на закупуване,като парви избор,така че всичко зависи от желанието на треньора дали го изка в състава за следващия сезон!!!
Ако питаш мен аз мн му се радвам....!!!
boysan.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
onlyinter
коментар Apr 7 2008, 09:55
Коментар #122

Интер Фен

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450
Любим Играч: Javier Zanetti

Странно е, че на Хименес не му се дават много шансове. А като погледнем състава нямаме друг такъв халф с качествата на чилиеца.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Apr 7 2008, 09:59
Коментар #123

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Цитат(onlyinter @ Apr 7 2008, 10:55 AM) *
Странно е, че на Хименес не му се дават много шансове. А като погледнем състава нямаме друг такъв халф с качествата на чилиеца.

Е как бе? Имаме Станкович laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Nedev
коментар Apr 7 2008, 10:24
Коментар #124

Редовен Интерист

Аз бих казал че имаме доста балсиран отбор....
...но за поредна година няма късмет,не можахме да се опазим от кунтузий,и това си проличя в най-вайния период от шапионата и шампионска лига,
не можехме да свормираме една качествена защита в два поредни мача,което неминуемо водеше до дисбаланс и липса на синхрон между защитнищите..!!
А за халфовата линия,какво да кажа....освен Занети,кой друг халф бе в пълно здраве и оптимална форма,ще кажете Камбиасо....но се видя че и той не можа да издаржи на натоварването,прекалемо мн се разчиташе на него,не един или два мача ни изкара той,но за жалос се кунтузи,което неминуемо ще се отрази на формата му....
И все пак съм убеден,че за пореден път скудетото ще е за наша сметка + купата на италия,макар че това вече не ни задоволява.....
...а до преди две години можехме да си мечтаем Интер да е в борта за титлата,а да има аванс от 4 точки на варха.....беше почти отопична мисал....!!!

Така де,сезона няма да завърши толкова зле,колкото се изкарва от някой в този форум!!!!

--------------------

+Quote Post
onlyinter
коментар Apr 7 2008, 11:04
Коментар #125

Интер Фен

Цитат(Nedev @ Apr 7 2008, 11:24 AM) *
Аз бих казал че имаме доста балсиран отбор....
...но за поредна година няма късмет,не можахме да се опазим от кунтузий,и това си проличя в най-вайния период от шапионата и шампионска лига,
не можехме да свормираме една качествена защита в два поредни мача,което неминуемо водеше до дисбаланс и липса на синхрон между защитнищите..!!
А за халфовата линия,какво да кажа....освен Занети,кой друг халф бе в пълно здраве и оптимална форма,ще кажете Камбиасо....но се видя че и той не можа да издаржи на натоварването,прекалемо мн се разчиташе на него,не един или два мача ни изкара той,но за жалос се кунтузи,което неминуемо ще се отрази на формата му....
И все пак съм убеден,че за пореден път скудетото ще е за наша сметка + купата на италия,макар че това вече не ни задоволява.....
...а до преди две години можехме да си мечтаем Интер да е в борта за титлата,а да има аванс от 4 точки на варха.....беше почти отопична мисал....!!!

Така де,сезона няма да завърши толкова зле,колкото се изкарва от някой в този форум!!!!

Тогава кое му е балансираното на отбора? Естествено радостно ще бъде ако триумфираме с титлата. Но това не значи, че трябва да си затваряме очите отнодно дефектите в тима. А те никак не са малко.

+Quote Post
Nedev
коментар Apr 7 2008, 11:31
Коментар #126

Редовен Интерист

Цитат(onlyinter @ Apr 7 2008, 12:04 PM) *
Тогава кое му е балансираното на отбора? Естествено радостно ще бъде ако триумфираме с титлата. Но това не значи, че трябва да си затваряме очите отнодно дефектите в тима. А те никак не са малко.

Е не можеш да кажеш че отбора не е баласиран,но когато се контузят Фиго,Виера,Дакур,Станкович,Хименес,Камбиасо.каква халфова линия да имаме,още колко футболиста ни трябват,
а за защитата,първо Матераци след него Самуел и Кордоба(който сме я да твардя направиха страшен тандем),Максуел и Киву,нормално е множеството рутаци в този период от края на февруари и целия март,нещата да не са добре...но това неузначава че няма балас в отбора....просто всички контузии се застъпиха,което натовари повечето от футболистите,и доведе до спад в формата.....
ЗА пример виш Ман ю,те да са имали някой с травма да го извади за 3-4 месеца.....
В техния случеи ротацията е мн добра,да защото вс са в оптимална форма,не се форсира някои повече от необходимото....не смяташ ли ?!
А ние имаме 25 мн качестени футболисти....какво да се направи като в средата на сезона,са ти контузени 7-8 клучови футболисти....на къ отбор това няма да се отрази....
посочими и ще се съглася с теб...няма проблем!!!
И все пак FORZA INTER

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Apr 7 2008, 12:09
Коментар #127

Guests

Цитат(Nedev @ Apr 7 2008, 10:31 AM) *
Е не можеш да кажеш че отбора не е баласиран,но когато се контузят Фиго,Виера,Дакур,Станкович,Хименес,Камбиасо.каква халфова линия да имаме,още колко футболиста ни трябват,
а за защитата,първо Матераци след него Самуел и Кордоба(който сме я да твардя направиха страшен тандем),Максуел и Киву,нормално е множеството рутаци в този период от края на февруари и целия март,нещата да не са добре...но това неузначава че няма балас в отбора....просто всички контузии се застъпиха,което натовари повечето от футболистите,и доведе до спад в формата.....
ЗА пример виш Ман ю,те да са имали някой с травма да го извади за 3-4 месеца.....
В техния случеи ротацията е мн добра,да защото вс са в оптимална форма,не се форсира някои повече от необходимото....не смяташ ли ?!
А ние имаме 25 мн качестени футболисти....какво да се направи като в средата на сезона,са ти контузени 7-8 клучови футболисти....на къ отбор това няма да се отрази....
посочими и ще се съглася с теб...няма проблем!!!
И все пак FORZA INTER

Извинявай , ама Дакур и Станкович са само в тежест на Интер.Халфовата ни линия е под всякаква критика.Аз не виждам никакъв баланс в нея!Не знам ти къде го видя.
Виж Рома например - Де Роси , Акуилани , Перота , Бриги , Жули , Тадей , Мансини.Виж Юнайтед - Сколс , Карик , Харгрийвс , О'Шей , Андерсон , Парк , Нани , Роналдо , Гигс.Да не споменавам и другите отбори , защото съвсем ще се комплексирам.В момента халфовата ни линия е можеби най-слабата от на всички "грандове" в европа!

+Quote Post
onlyinter
коментар Apr 7 2008, 12:30
Коментар #128

Интер Фен

Значи според мен един отбор е балансиран когато фактори като контузии и умора не оказват влияние. При нас не е така. За поредна година се форсира формата на играчите през есенния полусезон и през пролетта сме трагични. И тогава почват контузиите. А като говорим за качеств и по-специално ф халфовата линия дай да видим с какво разполагаме: Виера- много често контузен. Станкович- без коментар. Хименез-рядко му се дава шанс. Пеле-приливи и отливи. Киву-силата му е в защита. Маниш-опитен халф, който умее и двете фази на играта, но трябва да сме без отбор за да му се даде шанс да влезе в игра. И каво става? Имаме две константни величини: Ил Капитано и Камбиасо. Твърде малко за балансирана халфова линия. Горе-долу така стоят и нещата в защита.

+Quote Post
AleRt
коментар Apr 7 2008, 12:32
Коментар #129

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Жули и Бриги пък къде ги пишеш за футболисти ? Т'ва са двата еквивалента на Рома за Станкович и Дакур, според мен smile.gif Жули е пълен некадърник и трябваше да си стой в Монако, където долу горе му спореше играта.
Колкото до нас, имаме двама качествени офанзивни халфа - Хименез и Маниш, които файда че сме взели под наем...защото нашето путе си разчита на кретените и мисля, че направо се подиграва с всички smile.gif Просто нямам думи, страдали сме много заради Интер, но Манчини наистина не мога да го преглътна...майка му да е*а на този прошляк, никога не съм се заканвал, но наистина няма да погледна мач на Интер докато той е начело.

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Apr 7 2008, 12:46
Коментар #130

Guests

Чеситита победа на всички smile.gif мисля че имахме нужда от победа на всяка цена не мога да коментирам гола на Виера защото не съм имал възможност да гледам мача но мисля че след като е зачетен значи няма нарушение ( лично мое мнение е че от доста мачове насам съдиите не ни подпират а направо си ни режат )
Искам също така да ви дам адреса на Балотели понеже виждам че доста ентусиасти искали да го поздравят ( може би лично ) да идете и да си ударите по 1 ракия за здравето на момчето и за това че е вкарал гол
Възхитен съм от коментарите ви по адрес на Станкович това футболно чудо като цяло такова явление в Интер има и е имало всеки 1 сезон дали ще се казва Станкович или Бурдисо или Дакур не е от значение този сезон тръгна добре не защото биехме наред а защото Дакур се контузи за сметка на това пък Самуел и Корбода играеха перфектно в защита и не се даваше шанс на недоразумението Бурдисо но после пак късмета ни обърна гръб и това са последствията
Също така обръщам внимание на фактора "Манчини" - тоя дебил сам няма да си тръгне можете да сте сигурни а привличането на Мауриньо не ми звучи никак сигурно с оглед на пестеливите трансфери направени от Морати едва ли ще иска да доведе треньор които пък ще иска да купи целия си бивш отбор така че ще се радваме на "атакуващия стил на игра на Манчо"
п.с. поздравления за Алерт за титлите които ви е раздал и съболезнования на печелившите особено на тези които имат "Бурдисо фен"
Форца Интер

+Quote Post
Nedev
коментар Apr 7 2008, 14:20
Коментар #131

Редовен Интерист

Добре де....кой би предполагал че в средата на сезона Интер ще има 8-9 кунтузени играчи и при това повечето на единтични постове.....
Станкович и дакур са зле защото нямат игрова практика,а от тях се изисква да играят на 100% от въстановяването им....
Пример какво се случи след контузията на Матераци...в продалжение на 5-6 мача влизаше в края,за да трупа игрова практика....а за Станкович такъв период нямше
А когато титолярната двойка защитници се контузи,а не смо те защото срещо Ливърпул,излязахме с състав който нямаше и една минута заедно игрова практика....
....Според мен отпадането от шампионска лига е в следствие тея контузий,нзно в началото на сезона отбора си вървеше перфектно,както и рутацията....и имаше резултат,хубава игра,красиви победи,но след нова година всичко тръгна надоло....как да играем добре като в дадени мачове излизахме с 2-ма защитници и двама дефанзижни халфа в средата на терена,визирам Занети,киву,камдиасо и станкович(и то след контузия)
А какво учаквате,да направим селекция от 35 футболиста,е нестава....говорите за рома и Ман за тяхния баланс в средата на терена,но те нямат 5-6 контизии едновремено,тогава да ги види ще изкочат същите проблеми!!!
Не изкам да защитавам никой,Манчини с грешните си ходове провали отбора в Ливарпул,а и реванша,но само той знае кой футболисти са в най добро състояния,друг е въпроса че те не оправдават доверието....това е футбола!!!
И все пак 100-нината ще се запомни с 16 титла и купа!!!

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Apr 7 2008, 17:27
Коментар #132

Guests

Камбиасо: Всяка победа е решителна

Естебан Камбиасо изрази важността на успеха на своя Интер над Аталанта с 2:0 в последния кръг на Серия А. Аржентинецът изнесе поредно силно представяне през сезона, като бе водеща фигура на стадион „Атлети адзури д`Италия". Настоящият шампион и лидер победи домакина си с попадения на Патрик Виейра и младата звезда Марио Балотели. „Беше много важен мач заради победата на Рома над Дженоа, която скъси разликата до една точка преди нашия двубой. Заслужихме трите точки, като почти не позволихме на съперника си да разиграва и нападахме при всяка възможност. Остават шест кръга до края и е безсмислено да говорим за спечелено Скудето, тъй като още доста неща могат да се случат. Във всеки мач излизаме с една и съща решеност за победа и се надяваме да спечелим всичко до края. Знаем, че ще е трудно, защото Рома не се отказва, но и ние няма да отстъпим", заяви Камбиасо.

www.sportal.bg

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Apr 7 2008, 17:36
Коментар #133

Guests

Шеф на Рома: При първия гол на Интер имаше нарушение

Директорът на Рома Бруно Конти смята, че Интер се е добрал до снощния успех с 2:0 като гост на Аталанта отново със съдийски протекции.

Бившият национал е убеден, че първият гол на "нерадзурите", който бе дело на Патрик Виера, е бил нередовен.

"Преди да отбележи попадението французинът извърши нарушение", твърди Конти.

www.sport1.bg

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Apr 7 2008, 19:32
Коментар #134

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Оставаше и да признае, че голът е редовен.

+Quote Post

7 страници V  « < 5 6 7
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 10:48 PM
Buy sports equipment online